Trainers

Adriaan Hoenderdos

Adriaan is al bijna 25 jaar werkzaam als consultant en trainer. Zijn kracht? Een jarenlange ervaring, gecombineerd met een groot enthousiasme. Met Excel kan veel meer dan de meeste mensen denken. Ook wat jij weet, is waarschijnlijk nog maar het topje van de ijsberg. Daaronder ligt een wereld vol mogelijkheden verscholen. Zet je Excel optimaal in? Dan verdubbelt je productiviteit! Adriaan heeft zo veel kennis van Excel dat hij voor de meeste issues meerdere oplossingen paraat heeft. Daar doe je als cursist je voordeel mee.
 

Margot Boeklagen

Margot is ruim 25 jaar werkzaam als consultant en trainer in veel verschillende Microsoft toepassingen. Door jarenlange ervaring kent zij veel tips en trucs uit de praktijk en kan deze op een interessante manier overbrengen. Vaak blijkt dat mensen op heel veel manieren hun werk makkelijker, eenvoudiger en sneller kunnen doen. Een veel gehoorde opmerking na het volgen van een Excel training is dan ook: "had ik deze cursus maar eerder gevolgd, dat had mij al die jaren vele uren bespaard". Dat motiveert Margot om er iedere cursus het maximale eruit te halen voor de deelnemers!
 

Bert Roos

Bert heeft ruim 30 jaar ervaring als trainer in MS Office met Excel als specialisme. Bert heeft niet alleen als trainer zijn sporen verdiend maar ook als consultant. Voor elke vraag bedenkt Bert een oplossing. Hierbij vindt Bert het leuk om de nieuwste tools in te zetten. Denk daarbij aan PowerPivot en Power Query. Grote bestanden met miljoenen records analyseren met Excel zijn dan ook geen probleem! Met name de Excel experts binnen uw organisatie hebben veel profijt van de trainingen van Bert.

 

Reinier van Loon

Reinier heeft allerlei functies binnen de IT wereld vervuld. In al die functies kreeg Reinier het meest energie van uitleggen en kennis overdragen. Uiteindelijk heeft hij besloten fulltime trainer te worden wat hij nu al weer jarenlang doet. De kennis die hij heeft opgedaan in de IT wereld zorgt ervoor dat hij een mooie combinatie kan leggen tussen de theorie en de praktijk. Reinier heeft veel plezier in zijn werk en zorgt voor tevreden deelnemers!


 

Koen den Dubbelden

Koen is als trainer begonnen vanuit zijn eigen praktijkervaring als gebruiker van Excel en andere Office pakketten. Met zijn didactische vaardigheden en zijn ruime trainerservaring weet Koen op alle niveau's cursisten de fijne kneepjes van Excel bij te brengen. Toegespitst op de praktijk, helder uitgelegd en in een gemoedelijke sfeer. Met als insteek: hoe kun je met Excel je dagelijkse werkzaamheden zo efficiënt mogelijk maken? Een cursist evalueerde een training van Koen onlangs: "Super cursus gegeven door Koen. Duidelijke uitleg, fijne oefeningen, heel veel bijgeleerd. Dit gaat me veel tijd besparen."


 

Mariska van Klaveren

Mariska heeft jarenlang in verschillende functies als manager gewerkt, waarbij werken met data op allerlei manieren belangrijk was. Door alle nieuwe ontwikkelingen werd dat ook steeds leuker en makkelijker. Als Excel trainer komt het voor Mariska allemaal samen: met mensen werken aan mooie data vraagstukken. Deelnemers typeren Mariska’s trainingen als praktisch, oog voor de deelnemers en een prettig tempo!