Online Training Volgen

De training online volgen betekent dat je deelneemt door middel van een virtueel klaslokaal. De trainer geeft je live training en jij kijkt live met de trainer mee. Onze trainingsopbouw blijft daarin gewoon gehandhaafd.

Dat betekent dat je eerst uitleg krijgt over een bepaald onderwerp en dat je daarna kunt oefenen met het materiaal wat we je van te voren toesturen. De oefeningen worden vervolgens door de trainer weer live behandeld. Ook kun je gewoon je vragen stellen aan de trainer tijdens de uitleg en het maken van de oefeningen.

Wil je deelnemen aan een online training dan heb je in principe niet veel meer nodig dan je eigen laptop of pc met Excel en een goede internetverbinding. Voor een goede interactie met de docent zijn camera en audio ("oortjes" of microfoon en luidspreker) onontbeerlijk. Een extra scherm is een pre: Je volgt de instructies op het ene scherm, terwijl je op het andere scherm de oefeningen zelf uitvoert.

Bij een online training werken we met kleine groepen, zo is er volledige aandacht voor iedereen en is de leerervaring hetzelfde als bij een klassikale training.

Als je deelneemt aan de training krijg je vooraf nog een mail met instructies hoe je kunt deelnemen aan de online training.

De online training geven we in twee blokken: van 09:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 16:00 uur.
Je krijgt vooraf de benodigde bestanden toegestuurd. De training kun je nu dus volgen vanuit huis, scheelt je een hoop reistijd.

De online trainingen geven wij via het programma Microsoft Teams. Dit programma is gratis te downloaden (zodra je de uitnodigingsmail van ons krijgt zit daar een link in naar de online training. Deze leidt vanzelf naar het programma Teams als je het al hebt, of het biedt de mogelijkheid dit te downloaden).


Als je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen hebt dan kun je ons bellen of een bericht sturen.