Klanten over...

 • Absolute aanrader! Cursus: Intensief, leerzaam, triggers, perfect lesmateriaal de, tijd vliegt! Adriaan als cursusleider: dosis humor, verstand van zaken, weet op alle vragen een antwoord, enthousiast, chemie, gepassioneerd , kortom: is er leven na Excel? Materiaal / Faciliteiten: Top! Lunch: subliem! Alles perfect geregeld. 
  Excel II: Formules & Functies
 • Was weer een leervolle cursus gegeven door een ervaren en enthousiaste docent.
  Excel II: Formules & Functies
 • Prima cursus, weer veel geleerd! Ben benieuwd naar de volgende keer....
  Excel II: Formules & Functies
 • Duidelijke en handige cursus. Blij met de praktische tips en trucs!
  Incompanycursus Excel
 • Wat een geweldige dag. Ondanks dat ik met een versie van Excel werk uit de prehistory, heb ik erg veel opgestoken. Wat kun je makkelijker werken met Excel, ga het in de komende tijd zeker allemaal toepassen. Genoten van de trainer, wat een inspirerend persoon. Heerlijk de snelheid, maar vooral ook de duidelijke uitleg. Wat kan ik nog veel leren. Kom zeker nog terug voor vervolg.
  Excel Tips & Tricks voor ervaren Excel gebruikers
 • Zeer leerzaam, fijne docente...de moeite waard!
  Excel I: Basis PLUS
 • Voor een ieder die twijfelt of een Excel training van toegevoegde waarde is kan ik alleen maar zeggen: Doen!
  
  Er worden veel handigheden en tips verteld en dat op een zeer enthousiaste wijze. De trainer wist op en zeer enthousiaste wijze de stof over te brengen en daarbij rekening houdend met alle kennisniveaus. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Goede cursus. Veel geleerd.
  Incompanycursus Excel
 • Heel verhelderend. Veel nieuwe dingen gezien / geleerd. Uitleg en begeleiding waren heel goed te volgen. Een leerzame dag!!
  Excel I: Basis PLUS
 • Duidelijk en heldere uitleg. Goede basis om verder te gaan. Betekent wel tussen dag 1 en dag 2 veel toepassingen zoeken in dagelijkse werk om het geleerde eigen te maken en vertrouwd te raken met VBA. Na afronden vooral 'vlieguren' maken om ervaring op te doen.
  
  Dat de cursus doorgang vond met 2 inschrijvingen was ook een pré. Volop aandacht en ruimte voor maatwerk!
  VBA-basis voor Excel
 • Hallo Adriaan,
  
  Inderdaad heb ik, ondanks de twijfel de eerste cursus te volgen vanwege "ervaring", nog een aantal handigheidje bijgeleerd. Ben blij dat ik hem heb meegepakt en zeker een aanrader en opfrisser voor mensen die ook al kennis van Excel hebben. Bovendien is je manier van lesgeven erg prettig, duidelijk en je gaat rap door de stof zonder lange pauzes. 
  
  Ben enthousiast en benieuwd wat deel II me donderdag te bieden heeft. 
  
  Gr Bianca 
  Excel I: Basis PLUS
 • Tijdens onze Excel training voor gevorderden is een op maat training gegeven door Margot. Gekozen voor de Excel Academy vanwege hun praktische tutorials op internet, de training is op eenzelfde manier ingestoken. Aanvulling van het lesmateriaal met tips & trucs maken de training zeer waardevol.
  Incompanycursus Excel
 • De training was goed verzorgd, erg interessant en zeer nuttig. Door een goed tempo hebben we veel kunnen doen. Adriaan geeft heldere uitleg met goed oefenmateriaal. Erg leuk en goede portie humor tussendoor.
  Excel II: Formules & Functies
 • Opleiding III was een intensieve dag , gegeven door een deskundig iemand die goed aanvoelt wat de behoefte van de groep is. Ik dacht dat ik al veel wist , maar toch ook veel nieuwe (en handige) dingen gezien en geleerd. Lesmateriaal is prima verzorgd en makkelijk te gebruiken.
  Adriaan, bedankt. Top ! :) 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Cursus was geheel in overeenstemming met het verwachtingspatroon.
  Heldere, klantvriendelijke en deskundige manier van lesgeven door deskundige docent.
  Ook nog tijd en aandacht voor specifieke vragen van cursusten.
  Alles bij elkaar een cursus die ik zeker aan anderen zal aanbevelen.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Hallo,
  Ik heb genoten van deze cursus.
  Leerzaam, humor, eten en drinken was goed.
  Voor iedereen een aanrader.
  KLASSE.
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik werk met deelnemers in een leerwerkbedrijf. Door deze uitleg kunnen zij excel goed leren kennen.
  Heel gemakkelijk en ook dingen die ik zelf nog niet wist.
  Inleiding Excel
 • De Incompanycursus Excel is duidelijk en leerzaam. 
  Wij hebben het met een grote groep gedaan. Ondanks niveau verschillen wist Adriaan ons vanaf minuut 1 tot het einde te interesseren.
  Al met al een leerzame dag, dat zeker een vervolg gaat krijgen.
  Incompanycursus Excel
 • Ik werk al een behoorlijk aantal jaren met Excel. Mijn kennis heb ik opgedaan door zelf te ontdekken en collega's te vragen. Mijn laatste Excel-cursus dateert van ca. het jaar 2000.
  Margot heeft de cursus erg goed, leuk en leerzaam gegeven. Door middel van praktijkoefeningen laten zien dat aangeleerde werkwijzen vaak veel slimmer en sneller gedaan kunnen worden! Ook nieuwe functionaliteiten die het leven zo veel makkelijker maken zijn meermaals de revue gepasseerd.
  Klasse! Ik kijk uit naar de vervolgwerktraining van Margot!
  Kees Jan van der Velde
  Hef & Hijs Nederland BV
  Incompanycursus Excel
 • Een goede en duidelijke cursus, waarbij ik ondanks vele jaren met Excel gewerkt te hebben, erg veel nieuwe dingen heb geleerd. De docent legde rustig alles goed uit, er was geen haast en iedereen kon bij blijven. Op naar de vervolgcursus.
  Excel I: Basis PLUS
 • Top training, ben nog even aan het bijkomen :) 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • De laatste training van 4 in een rij. Wederom zoveel geleerd op een inspirerende locatie van een super enthousiaste cursusleider, die je in een vlot temp zoveel mogelijk wil laten kennismaken met de vele opties en functionaliteiten die Excel te bieden heeft.
  Ik raad aan de cursussen niet te snel achter elkaar te volgen, zoals ik heb gedaan (alle 4 in 2 maanden). Zo geef je jezelf de tijd om al die tips en nieuwe functionaliteiten per cursus je eerst eigen te maken (ja, je moet er echt zelf mee aan de slag na de cursus), voordat de volgende hoeveelheid waardevolle informatie je hersenen overspoelt :-).
  Ik heb genoten van alle 4 de cursussen en pas al veel handigheidjes toe die me veel tijd schelen en begin de eerste nieuw geleerde functionaliteiten ook al te gebruiken in mijn werk. 
  Een zeer tevreden cursist!
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Prima dag gehad en zeker nuttige tips gekregen in een zeer leuke omgeving.
  Excel I: Basis PLUS
 • Ontzettend leuke docent die met humor maar vooral een scherp oog op de bal én het kunnen scheiden van hoofd- en bijzaken (en vragen) je in een dag veel kan leren en zelfs plezier in Excel kan overbrengen. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Op 21 april heb ik de cursus Excel II gevolgd met als trainer Reinier van Loon.
  Reinier gaf goede training en ging er met de juiste aandacht (voor iedere cursus) door de stof heen.
  Het waren vooral de tips van Reinier die deze training zeer leerzaam maakte. Waar kan je wat vinden en waar kan je het voor gebruiken? Nu alles zoveel mogelijk al hetgeen we hebben opgestoken toepassen in de praktijk!
  Excel II: Formules & Functies
 • Ik heb deelgenomen aan de Incompanycursussen Excel I, II en III. 
  
  Dieneke en Adriaan, bedankt voor de fijne en gezellige lessen en alles wat jullie ons geleerd hebben. Nu moet ik alleen nog proberen om alles te onthouden want het was behoorlijk veel in korte tijd. 
  
  Wellicht is het een optie om voor elke cursus 2 hele dagen uit te trekken want 1 dag per cursus is erg intensief (vooral als bijna alles in Excel nieuw is). Aan het einde van de dag zag je de energie uit de groep vloeien.
  Incompanycursus Excel
 • De cursusinhoud was zeer passend op mijn voorkennis. Door de verschillende basisniveaus was het tempo hier en daar wat te langzaam voor mij. Margot is een zeer bevlogen en deskundig Excel gebruiker en trainer. De lengte van de cursusdag was ook goed.
  Incompanycursus Excel
 • Heldere instructie. Duidelijke dictie. Niet te hoog tempo. Nuttige onderwerpen.
  Inleiding Excel
 • Nuttige en leerzame cursus. Adriaan legt in een goed tempo de basisfunctionaliteiten van Excel uit. Handig naslagwerk, oefenbestanden en de eerste video ontvangen. Nu zelf aan de slag.
  
  Bedankt!
  Excel I: Basis PLUS
 • Hallo,
  Het was de eerste Excelcursus die ik gedaan heb en heb het als zeer goed en leuk ervaren.
  Reinier is een gemoedelijke en goed uitleggende leraar. Hij weet de aandacht te behouden en houdt een prettige luchtige sfeer.
  Bedankt voor deze prettige cursus.
  Groetjes Helma Verberne
  Excel I: Basis PLUS
 • Nuttig begin van mijn cursussen. Ik gebruik nu vooral wat handigheidjes die ik voorheen niet wist.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Handig en gratis. Wat wil je nog meer :-).
  Een aantal korte filmpjes over de beginselen van Excel. Ik had de cursus Excel Basis Plus al naar volle tevredenheid gevolgd en heb dus pas achteraf de gratis inleiding gevolgd. Als je net als mij jezelf Excel hebt aangeleerd, is dit zeker waardevol om te volgen. Al is het maar voor de eenvoudige uitleg hoe Excel is opgebouwd, maar je krijgt ook handige tips en trucs mee.
  Inleiding Excel
 • Goede en duidelijke uitleg over het gebruik van excel, gaat veel tijd opleveren!!!
  Excel I: Basis PLUS
 • Wederom veel geleerd, zeer nuttig.
  Voor iedereen die veel gebruik maakt of wil gaan maken van excel: Zeker deze training volgen.
  Gaat een wereld voor je open.
  Excel II: Formules & Functies
 • Cursus was zeer leerzaam en duidelijk in een relaxte sfeer....waar ook plaats was voor enig humor.
  
  Nu alles in praktijk proberen te brengen.
  Op naar een volgende cursus.
  Excel II: Formules & Functies
 • De cursus met Adriaan was erg nuttig. Adriaan is een toegankelijk docent die snel in de gaten heeft welk niveau de groep heeft. Ik heb er veel van geleerd en ben erg blij met de handige tips! 
  Incompanycursus Excel
 • Ik heb de 5 proeflesjes gedaan incl het vraagstuk van 1 miljoen. Goede cursus en prima tempo ook voor beginners.
  Inleiding Excel
 • Het was weer een tijd geleden dat ik met Excel heb gewerkt, door de beginners cursus te volgen kwam er weer veel naar boven dat ik een beetje vergeten was. Het wordt goed,duidelijk en rustig uitgelegd. Voor mijn nieuwe baan ga ik weer dagelijks met Excel moeten gaan werken en zal dan veel met Verticaal zoeken te maken krijgen, ik zou dat graag terug willen zien in een online training.
  Bedankt ik ben fan van jullie.
  Inleiding Excel
 • Leuke cursus. Het enthousiasme van de docent werkt aanstekelijk. Alles was goed georganiseerd en voorbereid zodat we direct aan de slag konden. Prettig om les te krijgen in een kleine groep. De sfeer was goed en er waren genoeg mogelijkheden tot het stellen van vragen. Ik heb er veel van opgestoken!
  Excel I: Basis PLUS
 • Mijn gebruik van excell is zo basaal, dat ik aan de basiscursus voorlopig meer dan genoeg heb. Vriendelijke dank daarvoor
  Inleiding Excel
 • Reinier is helder en duidelijk en heeft een fijne, rustige manier van lesgeven. Veel tips gekregen en ook na de cursus nog contact gehad over dingen waar ik niet uit kwam. Super!
  Excel I: Basis PLUS
 • Goede cursus, veel geleerd vandaag. Adriaan legt goed uit in een vlot tempo, maar neemt meer tijd indien nodig. Verder heeft hij veel oefenmateriaal tijdens de les die gezamenlijk en/of individueel gemaakt wordt. Na afloop krijg je het materiaal opgestuurd, waardoor je deze thuis ook kunt maken of nogmaals nakijken. Ik kan je deze cursus aanraden.
  Excel II: Formules & Functies
 • Ik heb hier zoveel aan gehad . Ik had een vorig jaar een examen op school over word en exel , en was er voor gezakt. Dit jaar heb ik een herkansing gekregen. . En doorHulp van deze filmpjes heb ik hem gehaald ! Ben er super blij mee ! 
  Inleiding Excel
 • Prima training; goede oefeningen. Fijne locatie. Tempo en tips van de docent zijn uitstekend.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Leuke leerzame cursus, zeker niet saai, gebracht met humor en passie!
  Vragen werden goed en duidelijk uitgelegd, Fijn klein groepje.
  
  Betty Dell van Spanje
  Excel I: Basis PLUS
 • Zeer tevreden over de training. Betrokken leraar. Goede interactie. Vlot tempo, maar rustig waar nodig. Duidelijke uitleg en een goed naslagwerk met oefenmateriaal.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Cursus was erg leerzaam. Veel besproken en veel geleerd van Adriaan. De dag vloog voorbij. Na deze cursus kan ik efficiënter met excell omgaan. Wat een handig programma is het toch ;-)
  Nu nog in de praktijk waarmaken, maar dat komt zeker goed.
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik werk veel met Excel maar heb heel veel geleerd van de basistraining. Ik ga veel plezier beleven van alle kennis die ik heb opgedaan. En ik kijk uit naar de vervolgtrainingen.
  Inleiding Excel
 • Hele fijne dag gehad met een schat aan informatie. Ik dacht dat ik aardig weg was met EXCEL maar vandaag geleerd dat het nog gemakkelijker en sneller kan. Adriaan heeft een fantastische manier om uit te leggen en te vertellen zodat je geen moment verveeld raakt. De dag is omgevlogen.
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik heb van deze les veel nieuwe dingen geleerd.
  Vond het ook een prettige les, waarbij alles goed en rustig uitgelegd werd.
  Excel I: Basis PLUS
 • Helemaal goed. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Nuttige cursus waarin ik veel geleerd heb. Goede tips en fijne oefenbestanden en naslagwerk zodat nog eens geoefend kan worden waar nodig. Adriaan, bedankt voor de goede en duidelijke uitleg.
  Excel II: Formules & Functies
 • Als je heengaat weet je al dat er veel meer uit excel te halen valt dan je denkt te weten, en dat is bevestigd. Als ervaren gebruiker veel nuttige tips gekregen, waar we ons voordeel mee kunnen doen. Ondanks het vervelende bericht dat mijn zoon zijn neus had gebroken heb ik toch heel veel van je opgestoken!
  Excel Tips & Tricks voor ervaren Excel gebruikers
 • Erg leuke cursus. Ook al werk ik niet veel met excel en zal dit in de toekomst ook niet veel gaan doen, kreeg ik er wel helemaal zin in om met excel te werken. De trainer was heel enthousiast en kon duidelijk uitleggen. Veel zelf doen is ook heel fijn. Locatie was ook prima, alles zeer goed verzorgd. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Goede training op een leuke en begrijpelijke manier gegeven
  Excel I: Basis PLUS
 • Leuke docente, leerzame cursus, veel tips, tricks en weetjes.
  Incompanycursus Excel
 • Zeer goed bevallen. Goede en duidelijke uitleg. Enorm veel geleerd. Ik ben zeer tevreden.
  Excel I: Basis PLUS
 • Vorige week de cursus gehad. Adriaan Hoenderbos was onze docent. Door zijn enthousiasme en manier van lesgeven is het mede een succes. Hoewel Adriaan van de voren waarschuwde dat hij snel praat, is dat zeker niet onwaar. Maar daarnaast neemt hij wel de tijd om alles heel goed uit te leggen. Nu blijven oefenen. Bedankt voor de leuke cursus dag. 
  Incompanycursus Excel
 • Zeer goede cursus met een perfecte begeleiding doordat de groep zeer klein zijn. er wordt niet alleen stil gestaan bij de onderwerpen zoals vooraf vastgesteld maar er is ook veel ruimte voor individuele vragen/opmerkingen. Kortom een cursus welke zeer zeker meerwaarde geeft.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Onze HR afdeling heeft een incompany training Excel afgenomen. Hierover zijn wij heel tevreden. De uitleg en oefeningen waren duidelijk en tijdens de cursus konden wij de vertaling maken naar de praktijk. Ook de trainster stond hiervoor open wat wij als heel prettig hebben ervaren. Kortom voor herhaling vatbaar want er valt nog meer te leren. 
  Incompanycursus Excel
 • Het was weer duidelijk en een leerzame dag.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Het was een bijzonder nuttige opfriscursus en ik heb veel nieuwe gebruiksmogelijkheden van Excel ontdekt.
  Incompanycursus Excel
 • Het echt beetje onder de knie krijgen van excel gaat bij mij alleen door veel te oefenen omdat ik vrijwel niet met excel werk maar wel heel leuk vindt. Het was een leerzame dag en de tijd vloog om. De cursusleidster was erg bekwaam en gaf goed uitleg. Deze cursus(sen) zal ik zeker aanbevelen.... 
  Excel I: Basis PLUS
 • Een investering in tijd, maar je haalt het dubbel en dwars er uit! 7 ervaren Excelgebruikers hebben zoveel bijgeleerd van de vervolgcursus! het werk kan nu zoveel gemakkelijker en sneller. Henno heeft alles goed uitgelegd en er was voldoende oefentijd, ook vragen over onze eigen bestanden zijn behandeld. Een aanrader. 
  Incompanycursus Excel
 • Het enthousiasme van Adriaan werkte aanstekelijk: je begint Excel tijdens de cursus gewoon leuk te vinden. Veel nuttige, praktische tips, goede en duidelijke uitleg, ruimte om vragen te stellen en het tempo was denk ik voor iedereen goed te volgen. Veel geleerd: er is weer een wereld voor me open gegaan.
  Excel II: Formules & Functies
 • Veel geleerd, duidelijke uitleg in een prettige sfeer!
  Ook goede bruikbare tips ontvangen!
  Excel I: Basis PLUS
 • Super goeie uitleg! Dankjewel Koen!
  Excel I: Basis PLUS
 • Duidelijk, begrijpelijk, super!
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Weer veel mogelijkheden gezien en geoefend. Nu thuis & op het werk weer verder uitbouwen.
  Bedankt Adriaan!
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Inleiding excel is zeer duidelijk. Many thanks.
  Inleiding Excel
 • Veel handige tips en trucs geleerd. Heldere uitleg over de veelzijdigheid van Excel. 
  Incompanycursus Excel
 • leerzame cursus van Margot. weetjes die ik na 20 jaar werken met exel nog niet wist.Wellicht te weinig tijd om te oefenen,maar ga dat thuis wel doen
  
  hans vd gaag - P.J.van der Gaag & Zn.BV.
  Excel II: Formules & Functies
 • Adriaan is een gedreven en enthousiaste docent. Hij weet waar hij het over heeft en stemt goed af op de cursisten. Ik ben benieuwd naar het vervolg van deze training! 
  Excel II: Formules & Functies
 • Veel onderdelen behandeld en daarnaast nog tijd voor vragen uit cursus 2.
  Veel handige tips en gelegenheid om zelf te oefenen.
  Heel prettig dat er een dik naslagwerk bijzit.
  
  
   
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Een hele goede cursus die begint bij de basis; hoe 'denkt' excel. Als je dat begrijpt heb je een goed uitgangspunt om zelf verder te gaan puzzelen. Goede duidelijke uitleg en kleine groep.
  Excel I: Basis PLUS
 • Duidelijke uitleg, ik heb weer iets mogen leren. Dank hiervoor.
  Inleiding Excel
 • Ik denk dat deze cursus mij goed gaat helpen om grote excel bestanden beter te 'lezen'. Pittiger dan de basiscursus, die ik een dag eerder heb gevolgd, maar te doen. 
  Excel II: Formules & Functies
 • Helder en Duidelijke informatie 
  Wist niets van Exel, maar dankzij Deze uitleg toch al een klein beetje op weg geholpen
  Het was leuk om te doen !
  Inleiding Excel
 • Deel IV, na de voorgaande delen, een kers op de taart. Grafisch leer je om het maximale eruit te halen qua selecties en presentatie. Een groot stuk logica dat excel in zijn gereedschapskist heeft en de macros die verschillende toepassingsgebieden hebben. Alles in een losse agenda, waar alles toch wordt behandeld, maar ook nadrukken worden gelegd op onderwerpen, waar ik zelf behoefte aan heb. Zeer tevreden.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Hele prettige en duidelijke uitleg van Margot Boeklagen. Zeer informatief. Moet er nog mee aan de slag, maar ga dit zeker doen. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Zo heb ik de cursus ervaren:
  Prettige en leerzame cursus. Wordt goed afgestemd naar het niveau van de cursisten.
  Lesstof wordt op duidelijke wijze gegeven en goed naslagwerk, inclusief uitwerking van de opgaven.
  Daarnaast was cursusleider positief flexibel .
  VBA-basis voor Excel
 • Vond het een praktische cursus waarbij een verscheidenheid aan onderwerpen aan bod kwam. 
  Incompanycursus Excel
 • Ik heb veel geleerd van deze inleiding. Alles werd stap voor stap zeer duidelijk uitgelegd. Ik kijk al uit om aan een vervolg te beginnen.
  Inleiding Excel
 • Goede uitleg en warempel nog een aantal tips gezien die ik nog niet wist.
  Inleiding Excel
 • Heb nog ruimte overgelaten voor verbetering, hoewel ik niet weet wat jullie kunnen verbeteren ;-). Dank voor de leerzame en gezellige cursusdag!!!!
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Uitgekeken naar deze cursus. En voldeed volledig aan verwachting. Weer super leuk gebracht door Reinier met veel enthousiasme, humor en persoonlijke aandacht. Ondanks dat ik al aardig wat van formules wist, toch veel tips en trucks geleerd. Dus echt nuttige cursus! Kijk nu al uit naar (helaas) mijn laatste excelcursus.
  Excel II: Formules & Functies
 • Prima cursus met goede uitleg. Wil ook graag de rest van de cursussen volgen. 
  Excel II: Formules & Functies
 • Leerzame cursus met een goede balans tussen theorie en het zelf doen. Prettige docent. Zeker een aanrader! 
  Incompanycursus Excel
 • Echt een hele leerzame cursus met duidelijke voorbeelden
  Het is wel een hele boel info maar het naslagwerk is daarbij weer een mooi naslagwerk
  Ik denk dat ik hier veel aan zal hebben
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik vind fijn en kort cursus.
  Inleiding Excel
 • Ik vond het een leerzame dag. Ik kon al wel iets met Excel, maar dat er nog zoooo veeeel andere dingen mee kon, heeft Reinier me goed uitgelegd. Ik ben tevreden en ga er snel mee aan de slag.
  
  Wij hadden het voordeel dat de groep klein was ( wegens ziekte) en konden we ook onze eigen "problemen" voorleggen, die dan ook duidelijk werden uitgelegd.
  Excel I: Basis PLUS
 • De cursus 'Excel tips & tricks voor ervaren Excel gebruikers' was een leerzame dag. Excel is een pakket met zoveel mogelijkheden, dat op een cursusdag slechts een deel belicht kan worden. Maar met de inspirerende aanpak, gedrevenheid en kennis van trainer Adriaan Hoenderdos zijn in korte tijd veel tips en trucs van Excel 2013 de revue gepasseerd. Een Excel spreadsheet met tig voorbereide werkbladen zorgt ervoor dat ieder behandeld item en iedere gestelde vraag snel uitgelegd en toegepast kan worden. Kortom, zeer tevreden over deze dag van de Excel Academy!
  Excel Tips & Tricks voor ervaren Excel gebruikers
 • Ik heb de cursus als prettig en leerzaam ervaren. Je wordt met enorm veel geduld behandeld en er wordt goed afgestemd tussen cursisten. 
  VBA-basis voor Excel
 • Evaluatie Intercompanycursus Excel ABAB: Formules & Functies. Ondanks mijn geringe basiskennis een zeer interessante cursus. Veel geleerd, dat meteen toepasbaar is in de praktijk. Wil graag de overige Excelcursussen ook gaan volgen.
  Incompanycursus Excel
 • Prima cursus, iedereen kwam aan zijn trekken, ongeacht het niveau. Dat doet Adriaan heel goed. Zijn enthousiasme werkt positief door bij alle cursisten. Ook de nazorg uitstekend. En natuurlijk een voortreffelijke catering, dat maakt het nog leuker. We verheugen ons op de 2e cursusdag.
  Excel II: Formules & Functies
 • Goed en duidelijk uitgelegd. Veel geleerd!
  Excel I: Basis PLUS
 • Dinsdag 13 juni een dag training gehad van Koen. 
  Een goede training waar ik veel van heb geleerd waar ik echt iets aan heb. Ik ben nu wel nieuwsgierig geworden naar het vervolg, want het is me nu wel duidelijk dat er nog heel veel meer te leren is over Excel.
  Incompanycursus Excel
 • Handige weetjes met betrekking tot excel
  Inleiding Excel
 • Fijne training waarin de basics van VBA warden behandeld. Een eye-opener om dit gaan gebruiken in ons werk. Fijne trainer die een duidelijke training gaf.
  VBA-basis voor Excel
 • De basis Excel basis plus is een absolute aanrader. Een aantal eye openers. Heldere uitleg. Je kan het direct toepassen. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Duidelijk, begrijpelijk en rustig uitgelegd. Dank je wel.
  Inleiding Excel
 • Erg leerzame, praktische cursus. Vooral het gelijk kunnen oefenen met de opgaves vond ik erg waardevol. Adriaan had alle tijd voor vragen en gaf erg duidelijk uitleg. Een aanrader!
  Excel II: Formules & Functies
 • Prima cursus, sommige hoofdstukken waren een eye opener.
  Adriaan is gedreven in het uitleggen en oefenen van de stof, en houd het tempo er in wat wel zo lekker is. En toch aandacht hebben voor de individuele cursist.
  Kijk nu al uit naar dag 3.
  Excel II: Formules & Functies
 • Leuke beginnerscursus waar je toch ook als gevorderde nog wel dingen uit kunt leren, waarvan je denkt: Oh dat kan dus ook zo of He dat gebruikte ik nog niet op die manier.
  Inleiding Excel
 • Professionele cursus, veel geleerd en Adriaan blijft je de hele dag boeien met Excel.
  Locatie en lunch waren ook inspirerend. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik heb weer heel veel mogen leren/opfrissen tijdens Excel II: Formules en Functies. Ik vond ook dat de cursus online volgen prima te doen was. Uitleg was goed te volgen en door de schermen te delen kan je toch nog goed bijhouden.
  
  Het is wel heel handig om 2 schermen te gebruiken, een waar je zelf aan de slag kan en een ander waar je uitleg krijgt.
  Excel II: Formules & Functies
 • Veel geleerd, zeer toepasbaar, fijne docente. Goed om na de training ook nog veel oefenmateriaal en naslagwerk te ontvangen. Aanrader!
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik twijfelde of ik de basis Plus zou doen omdat ik best wel wat ervaring heb met Excel. Maar ik ben blij dat ik dit toch gedaan heb. Er komt echt heel veel nieuwe informatie, tips & trics voorbij. Adriaan heeft een hele fijne en positieve manier om de stof over te brengen. Nu huiswerk maken ;) 
  Ook de locatie in Eindhoven en uitgebreide lunch waren goed geregeld.
  Excel I: Basis PLUS
 • Prima uitleg! kon er goed mee uit de voeten
  Inleiding Excel
 • Erg leuke tips en trucs gehad. Koen geeft een duidelijke uitleg en er is voldoende persoonlijke aandacht.
  Incompanycursus Excel
 • very useful and practical. 
  Incompanycursus Excel
 • Geweldig duidelijke introductie tot Excel. Hiermee heb ik voldoende info om op weg te gaan. Ik werk nog niet veel met Excel, als ik meer hiermee ga werken, zal ik zeker de verdere cursus bij u volgen.
  Inleiding Excel
 • Een uitstekende cursus gegeven door een prettige en deskundige docent. Het geleerde is direct toepasbaar in de praktijk. Een aanrader! 
  Excel V: Power Query & Power Pivot in Excel
 • Prima training.
  
  Docent legt goed uit. Locatie was prima, goed bereikbaar en voldoende parkeerruimte.
  Koffie thee en lunch waren goed geregeld. 
  Ik heb veel nieuwe dingen geleerd die ik direct in de praktijk kan brengen. 
  Leuke groep, niet te klein niet te groot.
  
  Groet
  Niek Frijstein
  Excel I: Basis PLUS
 • De cursusleider probeerde zoveel als kon uit de dag te halen
  Excel I: Basis PLUS
 • Ja, dit was weer prima veel geleerd
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Ik had online training en het was leuk. Adriaan is zeker iemand om Excel te leren gebruiken!
  Incompanycursus Excel
 • Fijne cursus ook als gebruikeer van Ecxel nog een hoop tips en trics geleerd.
  Margot Boeklagen is een prettige docent die op een "luchtige" wijze je de stof leert.
  Excel I: Basis PLUS
 • Prima cursus, veel geleerd!
  Excel I: Basis PLUS
 • Zeer nuttige cursus waar we ontzettend veel aan hebben. Duidelijke uitleg en oefeningen. Mijn collega en ik hadden een training op maat, we hebben zelf aangegeven waarvoor wij Excel gebruiken (willen gebruiken) en naar aanleiding daarvan hebben we zeer veel nuttige informatie gehad.
  Incompanycursus Excel
 • Prettige en leerzame cursus. Wordt goed afgestemd naar het niveau van de cursisten.
  Lesstof wordt op duidelijke wijze gegeven en goed naslagwerk, inclusief uitwerking van de opgaven.
  Daarnaast was cursusleider positief flexibel en werd dagrooster aangepast ivm onverwacht ziekenhuisbezoek cursist.
  VBA-basis voor Excel
 • Een fijne dag gehad waar laag werd ingestoken over Excel. Er was alle ruimte om basisvragen te stellen. Vooral het inzicht laten krijgen en wat er achter het systeem gebeurd, was verhelderd. 
  Nu veel thuis oefenen! 
  Excel I: Basis PLUS
 • UIt wanhoop ging ik zoeken naar een heldere uitleg. Doe excel 2010 bij de LOI (schriftelijk). Ik heb totaal geen kaas gegeten van excel. Ik was blij verrast dat ik deze hoofdstukken kon doorlopen en direct begrijpen!! Jammer dat ik al een cursus heb betaald. Als je geen ervaring hebt kun je beter een visueel ondersteunende excel cursus doen!! Excel Academy gaf de prikkel om door te zetten.
  Inleiding Excel
 • Ik heb gekozen alle cursussen via het pakket Excel Totaal te volgen. Omdat ik Excel regelmatig gebruik in mijn werk, had ik verwacht dat de eerste cursus niet veel nieuws zou bieden. Ik was echter totaal verrast over hoeveel handige tips en trucs ik nog niet kende en ook nog hoeveel nieuwe dingen ik heb geleerd! 
  En dat op een zeer leuke, inspirerende plek, waar we hebben genoten van een voortreffelijke lunch en waar de cursus werd gegeven door een zeer bevlogen, enthousiaste Excel-liefhebbende trainer.
  Ik heb in ieder geval heel veel zin in de tweede cursus (van de vier cursussen).
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik vond het een leerzame dag, we hadden bijna privéles. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd door Reinier. Ik kan het iedereen aanraden. Er was tijd voor werkgerelateerde vragen.
  Excel I: Basis PLUS
 • Fijne training en specifiek toegepast op wat wij nodig hebben in ons werk, dus zeer relevant en leerzaam. Dank, dit gaat ons zeker helpen en tijd besparen in de toekomst.
  Incompanycursus Excel
 • Door omstandigheden kreeg ik privéles van Margot in mijn eigen kantoor. Hierdoor was de aandacht van de docent onverdeeld en heb ik veel opgestoken van de lesdag. Margot toonde me een groot aantal handigheden, die de werksnelheid verhogen. Ze behandelde hoe je een goede structuur aanbrengt in een complexe map en aan welke randvoorwaarden een groot databestand moet voldoen om er snel en handig mee te kunnen werken.
  
  Vervolgens heeft ze heel helder laten zien hoe je samengestelde formules maakt met de wizard.
  
  Er was daarna nog ruim tijd voor vragen over mijn zelfgemaakte mappen en hoe ik die kan verbeteren. Vannacht kon ik bijna niet slapen omdat ik sta te springen om met het geleerde aan de slag te gaan! Beter dan de Vrijmarkt op deze Koningsdag.
  Excel II: Formules & Functies
 • Groningen is een mooie locatie een 8
  cursusleider Reinier zeer rustige en goed ingevoerde docent een 9
  Inleiding Excel
 • Zeer verduidelijkende cursus. Ik had al wat ervaring met Excel maar heb alsnog erg veel aan de cursus gehad. Ik ben zeer te spreken over Adriaan en over de locatie (Nest Amstelveen) 
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik ben er net mee begonnen maar ik vindt de manier van lesgeven 
  super een paar keer herhalen en je snapt het ga zo door ik kan er 
  echt wat mee.
  
  Gert Klomp
  Inleiding Excel
 • Het was een erg leerzame cursus. Je krijgt goede tips en ik vond het erg interessant.
  Ik zal iedereen die excel beter onder de knie wilt hebben deze cursus aanbevelen.
  Excel II: Formules & Functies
 • Het was een zeer leerzame dag. Veel geleerd in een ontspannen sfeer.
  Nu deel I - II - III - IV in praktijk proberen te brengen.
  Dank je Reinier.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Prima cursus op een prachtige locatie. Tempo is lekker snel, maar er wordt ook stilgestaan bij vraagstukken. Ondanks dat ik al jaren met excel werk heb ik gisteren weer een hoop bijgeleerd.
  Excel II: Formules & Functies
 • Veel geleerd. Dank je wel, Margot, voor de aandacht. 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Goede duidelijke training met goed informatiemateriaal en op een leuke manier gegeven.
  Incompanycursus Excel
 • De korte cursus Excel is super gepresenteerd. Gaat mij zeker op weg helpen als ik de cursus start.
  Inleiding Excel
 • Erg nuttige cursus. Adriaan legt alles duidelijk uit en er is veel ruimte om direct zelf aan de slag te gaan en vragen te stellen. Zou het iedereen aanraden! 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • verhelderend en nuttig.
  Erg bedankt
  Inleiding Excel
 • Gebruik zelf regelmatig Excel maar heb toch met plezier de lesjes gevolgd. 
  Inleiding Excel
 • lekker praktisch en alle tijd voor je vragen. Trainer kon heel snel schakelen en wist altijd een goede oplossing te vinden voor je "probleem"
  Incompanycursus Excel
 • Het was een fantastische ervaring. Bij basis plus verwacht je niet gelijk dat je aan de slag kan en concreet de problemen waar je tegen aan loopt beantwoordt te krijgen. Dit is wel het geval geweest. 
  De avond na de training gelijk de aantekeningen uitgewerkt en de volgende dag de eerste oefeningen gedaan die je na de training krijgt om de geleerde stof gelijk weer in de praktijk te brengen. 
  Complimenten voor de heldere uitleg van Reinier, heel veel dank daarvoor! Het is een absolute aanrader voor iedereen.
  Excel I: Basis PLUS
 • Goede cursus die rekening houdt met de toepassingen van Excel die jij wilt gebruiken. Goed dat na afloop er diverse oefenbestanden gemaild worden waarmee je het nogmaals met de behandelde stof aan de slag kan. 
  Excel II: Formules & Functies
 • Een goeie duidelijke uitleg. Een aantal dingen kende ik al, maar ik heb ook nieuwe dingen geleerd. 👍
  Inleiding Excel
 • Erg leuk en zeer nuttig! Ik verwachtte bij een basis cursus niet deze interessante, diepere uitleg. Er is me ontzettend veel duidelijk geworden. Waar ik voorheen context mistte, snap ik nu veel beter wat ik doe en vooral waarom. Ik neem veel nuttige tips mee naar mijn collega's en ik kijk alweer uit naar cursus twee.
  Excel I: Basis PLUS
 • +
  + Fijn, hoog tempo
  + Mogelijkheid tot vragen was goed
  + Kleine groep
  + precies geleerd waar ik voor kwam
  + prettige locatie (utrecht)
  + Froukje reageert snel en service gericht
  + De extra tutorials in de mail en het uitgebreide oefenmateriaal zorgen dat deze opleiding eruit springt tov andere opleiders.
  
  - Het was geen vereiste om de voorafgaande cursussen te doen. Toch kreeg ik soms het gevoel dat dat gewenst was.
  
  Al met al: Top!
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Ik heb een Apple laptop pro en zal het met het programma Numbers moeten doen.Dit zit erop
  Inleiding Excel
 • Ik heb wederom veel geleerd van deze cursus. Het ging snel maar doordat we zelf ook konden oefenen was het goed te begrijpen.
  Adriaan heeft het goed uitgelegd.
  Van een eerder gevolgde cursus vond ik de oefenbestanden heel waardevol. Deze hebben we nu ook weer ontvangen. Handig als naslagwerk.
  Excel II: Formules & Functies
 • ondanks dat ik redelijk op de hoogte was van het behandelde in deze training heb ik toch nog een aantal aardige tips geleerd hoe makkelijker en sneller met Excel te kunnen werken.
  en de uitleg was helder en duidelijk.
  Incompanycursus Excel
 • Goede en leerzame cursussen op maat voor een ieder. Adriaan weet alle stof vol enthousiasme over te brengen.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Ik zou deze cursus aan iedereen, die net zoals ik, excel helemaal niet kent, maar hiermee moet gaan werken. Adriaan is een goede, leuke docent die excel stapje voor stapje aan je uitlegt. Hij doet het eerst voor op een groot scherm en nadien kun je zelf oefenen. Het is een klein groepje en je krijgt alle aandacht. Adriaan geeft op al je vragen een duidelijk antwoord. Er is genoeg tijd voor tussendoor een kopje koffie en 's middags is er een heerlijke lunch. En de cursus wordt gegeven op een locatie die goed te bereiken is met openbaar vervoer. Adriaan bedankt en waarschijnlijk kom ik nog een keertje voor een vervolgcursus ! 
  Excel I: Basis PLUS
 • Hoi Adriaan,
  
  Op 31 maart alweer de 4de van de reeks in vol enthousiaste en tevredenheid doorlopen, mede door jouw brede kennis, vlotte babbel en juiste opbouw van het cursus- en oefenmateriaal. Zeer leerzaam en zeker aan te raden voor de excelgebruiker. 
  
  Gr Bianca 
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • De lessen worden helder en in een rustig tempo uitgelegd. Ik ben een vaste gebruiker van excel en zal het zeker aanbevelen in mijn omgeving. Voor de tips heb ik mij ook aangemeld dus ik blijf op de hoogte van jullie activiteiten.
  Inleiding Excel
 • De Excel Basis plus training was precies wat ik er van verwachtte. ondanks dat ik al enige tijd met Excel werk, toch weer nieuwe functionaliteiten ontdekt, die het werken gemakkelijker maken.
  Fijne docent, die zijn enthousiasme over Excel niet kon onderdrukken en ons meenam in de vele mogelijkheden. Een vervolg training lonkt alweer!
  Daarnaast een prettige trainingslocatie (Amstelveen - Nest) met goede voorzieningen.
  Excel I: Basis PLUS
 • Goede cursus, veel info maar ook goede uitleg. Wel een pittige module maar het is te doen en je leert hier veel van.
  Excel II: Formules & Functies
 • Duidelijke uitleg. Je hebt vooraf al een goede indruk van wat je in de training kunt verwachten.
  Inleiding Excel
 • Training Excel Basis Plus was een inspirerende cursus die met veel enthiousasme door Adriaan werd gegeven. Deze dag was ik enige cursist. Daar het mij niet uitkwam om op een andere dag op een andere locatie aanwezig te zijn bood Adriaan aan om bij mij op locatie te komen lesgeven. Helemaal top! Adriaan heeft me deze dag veel kunnen uitleggen en kunnen laten zien. Ik heb er veel van geleerd en door middel van alle oefenbestanden kan ik mezelf trainen om het programma en de functies steeds beter onder de knie te krijgen.
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik heb nog heel weinig ervaring met Excel, maar de cursus was toch prima te volgen. Er is veel aandacht voor alle individuele cursisten en de leraren zijn zeker niet te beroerd om nog wat extra uitleg te geven waar dat gewenst is. Het naslagwerk is zeer handig, een must zelfs, want de dag zit zo vol wetenswaardigheden, dat je het zeker soms even terug zal moeten lezen.
  Excel II: Formules & Functies
 • Het is dat er altijd ruimte moet zijn voor verbetering maar eigenlijk verdiende de dag een 10. Onwijs veel opgestoken. Was echt een leerzame en leuke dag met als kers op de taart een heerlijk "12 uurtje"
  Excel I: Basis PLUS
 • HEB VEEL GELEERD MET DEZE CURSUS
  Excel I: Basis PLUS
 • prima cursus en werd goed en rustig uitgelegd.
  Enige probleem was de wifi internetverbinding wat ter plaatse opgelost moest worden waardoor ik wat later mee kon kijken dus het 1e deel gemist heb.
  Incompanycursus Excel
 • Goeie cursus, veel handige nieuwe dingen geleerd. rustige uitleg en een fijne sfeer
  Excel I: Basis PLUS
 • Ook de derde cursus Excel III Lijsten en (draai-)tabellen is voor mij weer zeer waardevol. Op voortreffelijke wijze door Adriaan gegevens. Handige tips om dashboards te maken. Grote bestanden te rangschikken en deze middels draaitabellen tot bruikbare overzichten te transformeren. 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • goede cursus! wederom leuk en enthousiast gegeven
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Op 19-12-2018 cursus gevolgd in een kleine groep van 9 personen met docent Adriaan. Duidelijke uitleg en veel nieuwe dingen geleerd. Ben benieuwd naar de vervolgcursussen.
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik vond het een goede training, duidelijke uitleg van docent en veel geleerd wat toepasbaar is.
  Bedankt! 
  Incompanycursus Excel
 • Ik heb de Totaal versie gevolgd: zoals al in zoveel recensies gelezen: hele goede cursus met heel veel leermomenten (die je volgens Adriaan meteen moet oefenen, anders …). Ook veel praktische tips & tops waar veel collega's blij mee zijn. Super enthousiaste cursusleider die er voor zorgt dat je bij de les blijft en met humor de cursusdag(en) niet saai maakt. Hij weet elke keer weer cursisten te vinden die speciaal voor die dag bepaalde foutjes maken die heel leerzaam zijn voor de rest van de klas ;-). 
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Ik vond de cursus heel leerzaam, ondanks dat er een hoog tempo werd gehanteerd heb ik er persoonlijk veel van geleerd. Ik vond Adriaan een leuke spontane man met veel kennis van zaken en die leuk met de diverse persoonlijkheden omging. 
  Incompanycursus Excel
 • Op de eerste plaats is Exel een programma die je bijna overal bij kan toepassen (op je werk en ook thuis), dat maakt het interessant. 
  Adriaan is een bedreven trainer omdat hij al heel gauw door had hoe ver wij waren en daarom wist Adriaan zijn les daarop in te stellen zodat wij het allemaal goed konden volgen.
  Incompanycursus Excel
 • De eerste 5 intro lessen gevolgd, ze waren ondanks dat ik al enige tijd met Excel werk (zelf aangeleerd) zeer nuttig. Fijn dat deze intro lessen voor iedereen beschikbaar zijn. 
  
  Bedankt, Christel
  Inleiding Excel
 • Wederom een inspirerende dag waar ik weer allerlei nieuwe dingen heb geleerd. Kan de komende tijd weer even vooruit met uitproberen en toepassen in het werk. Dank Adriaan en tot de volgende les. 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Goede en duidelijke uitleg. Was zeker de moeite waard. 
  Incompanycursus Excel
 • Heb er veel van geleerd van de eendaags cursus.
  Bedank voor de goede uitleg.
  Excel I: Basis PLUS
 • Dank je wel held je hebt mijn leven gered om in korte tijd een refreshment te krijgen van de basis
  Inleiding Excel
 • Een persoonlijke en nuttige cursus. Prettige les! Top!
  
  Azra Kadric-Kadiric - Stichting Eigen Bouw
  Excel II: Formules & Functies
  Excel II: Formules & Functies
 • Heb in mijn werkzame leven vele cursussen gevolgd, maar deze Basis Plus Excel gaat mij in mijn werk veel efficiency opleveren. De opzet van deze cursus is zeer compleet en veelzijdig, en zelfs zijn de tips soms toepasbaar in andere programma's. Adriaan is een absolute expert op Excel gebied en een geduldige, scherpe leraar!
  Enige minpunt: als Mac-gebruiker moet je zelf een "vertaalslag" maken van al het geleerde op een windows PC en dat valt niet altijd mee..
  Excel I: Basis PLUS
 • Fijne leerzame cursus. Duidelijke uitleg aan de hand van eenvoudige voorbeelden. Vond het ook fijn dat zelfs de schermonderdelen werden uitgelegd. Ik heb in het verleden een basiscursus excel gevolgd maar dit werd niet uitgelegd. 
  Inleiding Excel
 • Leerzaam, goede uitleg, kleine groep, en nu zelf aan de slag. 
  Excel I: Basis PLUS
 • leerzame training met nuttige tips.
  in company training voor mij efficienter.
  Incompanycursus Excel
 • Afgelopen donderdag 13 juli Excel cursus deel III gevolgd. Dit keer gegeven door Reinier. Wederom kundige en enthousiaste docent. Weet van begin tot eind te boeien. Ook leuke grapjes tussendoor om de stof wat levendig te houden. Ook eten (12-uurtje) was heerlijk en prima verzorgd. Kortom, een heerlijke dag gehad en weer een hoop bijgeleerd. Volgende cursus (deel II rekenfuncties, die ik nog heb) kijk ik nu al naar uit!
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Enorm veel tips and tricks geleerd deze dag. Adriaan is een inspirerende leraar die in een behoorlijk tempo door de stof gaat. Het was erg leuk om te doen en met het mooie naslagwerk nu veel oefenen om alle mogelijke functies te gaan benutten.
  Excel I: Basis PLUS
 • Erg fijne cursus! Wij hebben er als team heel veel aan gehad.
  Ook fijn dat er veel ruimte is voor praktijkvoorbeelden, zodat je de kennis direct kunt toepassen in je dagelijkse werkzaamheden.
  Incompanycursus Excel
 • Een zeer waardevolle training en een aanrader voor iedereen die dagelijks met Excel werkt!
  Excel II: Formules & Functies
 • Een gestructureerde training met een trainer die duidelijk overkomt. De lesstof is direct toepasbaar. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Het was een waardevolle cursus. In een dag tijd leer je zoveel quick wins dat dit enorm helpt om beter en sneller met excel te werken. De lesstof werd duidelijk overgebracht. Door ook veel te oefenen vloog de dag voorbij. Ook de inwendige mens kwam volop aan zijn trekken.
  Excel II: Formules & Functies
 • Heel interesant, voor beginers leerbaar en duidelijk. Dank u
  Inleiding Excel
 • Wat een geweldige leerzame dag heb ik gehad. Adriaan legde alles vol passie uit.
  Ik ga zeker pleite voor een vervolg cursus.
  Excel I: Basis PLUS
 • Goede opzet....heldere uitleg en goede voorbeelden om zelf te proberen.
  
  Stof is er weer afgeveegd en zeker ook nieuwe dingen geleerd die ik ga toepassen op mijn werkplek.
  Incompanycursus Excel
 • Goede en duidelijke training in een kleine setting. Veel opgestoken en geleerd. Met name door direct te oefenen. Ook goed ingespeeld op de coronaregels van deze tijd.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Heel erg nuttig. Handige tips gekregen waardoor je efficiënter kan werken. De trainer is enthousiast en duidelijk. Prima cursus! 
  Excel I: Basis PLUS
 • Top geregeld, goeie cursus aanpak.
  Excel II: Formules & Functies
 • Het is een leerzame cursus
  ga er zeker mee door .
  
  Gr Truus 
  Inleiding Excel
 • Deze cursus had ik 10 jaar eerder moeten volgen en is een echte aanrader. Veel handigheden geleerd van een zeer enthousiaste trainer (Adriaan) die vol passie over Excel vertelde. Geen saai moment gehad! Nu nadenken over deel 2. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Zeer goede training. Nuttige inhoud, op een enthousiaste manier gebracht door een zeer deskundige docent.
  Excel V: Power Query & Power Pivot in Excel
 • Erg goede basiscursus, ik heb veel opgestoken en ik hoop dan ook nog een vervolgcursus te kunnen gaan volgen. Koen geeft erg geduldig les, neemt de tijd voor het beantwoorden van vragen en houdt een prima tempo aan zodat het voor iedereen heel goed te volgen is; niet te snel, maar ook niet te langzaam. 
  Ik kreeg ook gelijk zin om thuis verder te oefenen en dat wil wel wat zeggen ;). 
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik vind de filmpjes duidelijk uitgelegd. En om te starten kun je hier heel goed mee aan de slag.
  Inleiding Excel
 • Super training! Goed voorbereid, duidelijke uitleg en voorbeelden. Zowel voor de ervaren maar ook goed bruikbaar voor de beginner van Excel. De dag is voorbij gevlogen en er had zeker nog een dag bij gemogen wat mij betreft. Bedankt Adriaan.! 
  Excel Tips & Tricks voor ervaren Excel gebruikers
 • Heel erg inspirerende training Excel III Lijsten en (draai-)tabellen gisteren gehad. Adriaan heeft de perfecte combinatie van veel weten en dit ook goed kunnen overbrengen. Veel kennis opgedaan, concentratie verslapte niet, dag vloog voorbij. Jammer dat het alweer achter de rug is, nu oefenen!
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Hele duidelijke uitleg, ik kon al wel iets met Excel maar heb hier ook weer van alles van geleerd. Woensdag as de "echte" cursus. Ben benieuwd.
  Inleiding Excel
 • Wederom een fijne training gehad van een altijd gedreven en enthousiaste Reinier.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Leuke leerzame dag. Het enthousiasme van docent Adriaan werkt aanstekelijk.
  Ik kijk uit naar de volgende les.
  
  Dank en groet,
  Petra 
  Excel I: Basis PLUS
 • Veel geleerd op slechts korte tijd met een fijne kleine groep, door prima uitleg van Adriaan Hoenderdos en praktische oefeningen i.p.v. hopen theorie. Doen is het toverwoord. Aan te raden workshop! 
  Excel II: Formules & Functies
 • Heldere uitleg, mooi ingespeeld op leerwensen. 
  Incompanycursus Excel
 • Op 25-6-2018 cursus Excel Basis Plus gevolgd. Deze werd gegeven door Koen. Fijne, geduldige leraar die al zijn leerlingen in het oog houdt. Diegene die het makkelijk hebben maar hij vergeet zeker diegene niet die er meer moeite mee hadden. De cursus, ok al werk je al wat langer met Excel, leert je echt nieuwe dingen. Top en complimenten. 
  Excel I: Basis PLUS
 • heerlijk om eens te verdiepen en te weten dat je maar weinig van excel gebruikt, en dan vaak nog niet slim ook ;-). Adriaan is een geduldig en wijs man, en fijn om les van te krijgen!
  Excel I: Basis PLUS
 • Het was een leuke dag, lekker praktijk gericht. Alle ruimte voor het stellen van vragen. Zal zeker nog moeten oefenen met de oefenbestanden om het allemaal onder de knie te krijgen.
  Locatie en de verzorging was super.
  Excel II: Formules & Functies
 • Te weinig met Excel gewerkt de afgelopen jaren maar deze intro lessen waren weer even verhelderend. Ik heb er veel aan gehad, erg nuttig. Mocht ik er in mijn nieuwe baan veel mee moeten werken zal ik zeker overwegen om de training te gaan doen. 
  Inleiding Excel
 • Prima training door deskundige Excel specialist. Na de trainingsdag kun je aan de slag met het oefeningen en toepassen op je eigen werkomgeving. Een aanrader als je de mogelijkheden van Excel Power Query & Power Pivot wil verkennen.
  Excel V: Power Query & Power Pivot in Excel
 • Een geweldige introductie. Mijn kennis van excel was echt beperkt tot het openen van files en invoeren van gegevens in excel, maar deze korte inleiding gaf me een duidelijk inzicht wat excel allemaal te bieden heeft. De handige tips in de korte films heb ik snel kunnen toepassen en nu ben ik alleen maar benieuwd geworden naar de verdere mogelijkheden van excel. Voor de beginner tot de expert, is deze introductie een echte aanrader. 
  Inleiding Excel
 • Zeer leerzaam ondanks dat ik zelf al jaren met excel werk. Veel gouden tips gekregen die zeker heel bruikbaar en zeker tijdsbesparend zijn.
  Excel I: Basis PLUS
 • Het was heel erg leerzaam voor mij en tegelijkertijd een opfris cursus. Von het heel interessant nog een paar stapjes die ik miste zijn nu op het rechte pad bij mij. De docente was duidelijk was wel een leuke ervaring . Dank voor alle moeite.
  Excel I: Basis PLUS
 • Basiscursus Excel I gevolgd en het was niet alleen zeer leerzaam, maar ook erg leuk! Inspirerende docent, goed oefenmateriaal, prettige kleine groep en tevens een naslagwerk per mail. Het heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen!
  Excel I: Basis PLUS
 • Als frequent gebruiker van Excel zaten er voldoende leermomenten in de cursus Excel Basis Plus.
  Excel I: Basis PLUS
 • Prima cursus, veel geleerd, goed uitgelegd en goed naslag werk. Een cursus waar je wat aan hebt.
  Een aanrader voor iedereen.
  Excel II: Formules & Functies
 • Goede persoonlijke begeleiding. Na uitleg volgt een oefening om dit in praktijk te brengen. Ik kan dit zeker gaan gebruiken in mijn werk en heb me inmiddels ingeschreven voor training III.
  Excel II: Formules & Functies
 • Reinier weet je te enthousiasmeren. Kleine groep, heldere uitleg. Ik heb een prettige leerzame dag gehad. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Fantastische dag! Ontzettend veel geleerd en vandaag (the day after) meteen begonnen om het geleerde toe te passen in de praktijk. Dankjewel Adriaan!
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Cursus is goed bevallen en geeft in 2 dagen een prima start om met VBA in excel om te leren gaan. Cursusleider (Freddy) is enthousiast en biedt in een te volgen tempo een goede introductie en inzicht in de mogelijkheden die VBA biedt. 
  Incompanycursus Excel
 • Door de rustige en duidelijk uitleg van Reinier heb ik weer veel geleerd.
  Het was erg prettig dat we de mogelijkheid hadden om zelf te oefenen en tussendoor vragen te stellen, want al doende leer je. Dank je wel voor weer een prettige en leerzame cursusdag Excel III.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Duidelijk en begrijpelijk voor ieder beginner. 
  Inleiding Excel
 • Goed georganiseerd, duidelijke uitleg. 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Een hele fijne cursus. Bijna privé les met maar 4 deelnemers en volop aandacht voor zaken waar ik in mijn werkomgeving tegen aanloop. Goed verzorgd, bedankt!
  Excel I: Basis PLUS
 • Fijn om te volgen
  Met plezier gekeken 
  Inleiding Excel
 • Heel veel praktische zaken geleerd, zodat ik nu veel effienter mijn collega's binnen projecten kan ondersteunen. Een aanrader!
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Ik vond de filmpjes erg handig en ik heb hier ook zeker wat aan gehad voor het tentamen wat ik moest maken die dag er na. 
  Inleiding Excel
 • Zeer zinvolle cursus, waarbij heel veel mogelijkheden van excel aan bod gekomen zijn.
  Fijn ook dat er een goede handleiding beschikbaar is om alles nog eens terug te kunnen zoeken.
  Incompanycursus Excel
 • Begrijpelijke en duidelijke audiovisuele inleiding op Excel.
  Inleiding Excel
 • Wist heel weinig van Excel. Ik vond het leuk om er meer van te weten te komen.
  Het is nog niet helemaal gelukt om een programma te maken voor mijn wens.
  Inleiding Excel
 • Hele duidelijke cursus. Er was snel duidelijk wat iedereen wenselijk vond om te leren en de uitleg was goed. Fijn dat je oefeningen krijgt, waardoor er snel uitgezocht kan worden wat het niveau van de groep is.
  Incompanycursus Excel
 • Geweldig leerzame en leuke cursus. Reinier was zeer geduldig en legde alles goed uit.
  Top!
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Erg tevreden over de training, was een leerzame dag. Les in een klein groepje, dus voldoende tijd voor persoonlijke aandacht. Duidelijke uitleg. 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Zeer tevreden met de cursus die ik heb gehad. Leerzaam, duidelijk uitleg met oefenvragen. 
  Het wordt snel duidelijk of je een bepaald onderwerp wel of niet goed begrijpt waardoor je meteen vragen kunt stellen.
  Incompanycursus Excel
 • Net als deel 1 t/m 3 heel boeiend. 
  Ik heb nooit eerder met macro's gewerkt en dan is het een pittig onderdeel maar Adriaan legt alles stap voor stap uit waardoor het toch te volgen is. Ook deze dag was weer veel te kort!
  Ik heb dit jaar enorm veel geleerd over excel, hartelijk dank daarvoor.
  
  Fijne feestdagen en wie weet tot ziens.
  
  Met vriendelijke groet,
  Marie Louise
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Het was een zeer leerzame dag waarin ik veel geleerd heb. Dankzei de gedreven en enthousiaste leeraar was het geen moment saai en is de dag voorbij gevlogen
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • duidelijk en zelfs voor mensen die excel al jaren gebruiken nog steeds waardevol. Goede duidelijke uitleg; vele sneltoetsen en handige tips en trucs
  Excel I: Basis PLUS
 • Goede cursus deel IV wederom.
  Tal van funktionaliteiten in excel waarvan het bestaan onbekend was voor mij. 
  Een aantal zal ik zeker gaan gebruiken, wat absoluut mijn efficiency zal gaan verhogen.
  Adriaan is uiterst vakkundig en enthousiast.
  Chapeau!
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Ten eerste complimenten aan Reinier, hij geeft deze cursus erg leuk.
  Het was een zeer leerzame dag, alles was goed verzorgd.
  De cursus werd goed en duidelijk uitgelegd en je kon alle vragen stellen die je wou en werden goed beantwoord.
  Veel handige tips ook.
  Ik ga zeker verder met een vervolg cursus! 
  Excel I: Basis PLUS
 • Freddy For President, zeer leuke manier om kennis te maken met de stoffige materie van VBA. Freddy kan heel snel inschatten wellk niveau in de kamer zit, waardoor de cursus (ook bij ervaren medewerkers) doeltreffend is. We hebben al enkele verbeteringen doorgevoerd en dit levert direct enkele uren per week op. Erg mooie investering in de mensen en organisatie.
  
  Nogmaals, bedankt! 
  
  Joeri de Vaan
  Incompanycursus Excel
 • Een goede basistraining, duidelijke uitleg van de stof en ruim voldoende tijd voor oefenen van de theorie. Enthousiaste docent, ik zou jullie zeker aanbevelen. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Leerzame cursus, alle handigheidjes nu weer even scherp op het netvlies.
  Fijn ook dat we meteen zelf konden 'oefenen' door de uitleg in praktijk toe te passen op de laptop die voor de cursisten klaar stond.
  Excel II: Formules & Functies
 • Weer een hoop geleerd en zeer goede uitleg door Adriaan.
  
  Op naar de 3e cursus dag van Excel.
  Excel II: Formules & Functies
 • Werk al een paar jaar met Excel nadat ik mij dat zelf had aangeleerd. In de video training was 70% bekend en de andere 30% kon sneller, eenvoudiger of wist ik helemaal niet. Ik heb het als voorbereiding op een training van de Excel Acadamy gedaan, en dan pak je het allemaal weer net even sneller en eenvoudiger op gedurende de les
  Inleiding Excel
 • Vond het een erg leerzame en prettige cursus.
  Kortom een aanrader.
  Inleiding Excel
 • De training is heel nuttig voor mijn. De uitleg is zo duidelijk 👍🏻👍🏻👍🏻
  Inleiding Excel
 • de cursus Excel II werd gegeven door Reinier met een goede en duidelijke uitleg.
  
  bedankt weer voor de leerzame dag.
  Excel II: Formules & Functies
 • Ik heb een heel fijne training gehad.
  Alles goed kunnen volgen en ook de oefeningen waarbij je het zelf moet gaan doen zijn ontzettend leerzaam. Ik ga zeker aan de slag met de oefenbestanden.
  Reinier verstaat de kunst om het boeiend te houden en stelde mij erg op mijn gemak.
  Excel II: Formules & Functies
 • Ik vond het een geweldige cursus. Er zijn voor mij ontzettend veel zinvolle onderwerpen aan bod gekomen en de cursus werd op een leuke inspirerende manier gegeven. Locatie is trouwens ook prachtig. 
  Wellicht is het handig om in de uitnodiging te vermelden dat studenten zich moeten melden bij receptie stationspleidn 45 zodat zij hen naar tweede verdieping kunnen verwijzen. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Ja, ik heb inderdaad wat aan de cursus gehad.
  Ik werkte nog weinig met excel maar nu gaat het stukken beter.
  
  Gr:Joop
  Inleiding Excel
 • Alle vier de cursussen van de Excel Academy gevolgd hebbende, met als afsluiting: Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel, zijn voor mij waardevolle trainingen geweest. Het vormt een goede/stevige basis om op verder te bouwen in mijn dagelijks leven met Excel. Alle trainingen worden op deskundige wijze door Adriaan gegeven. Goede cursuslocatie (Aristo in Utrecht). Voor iedereen die met Excel moet/wil werken een aanrader. 
  
  Adriaan, bedankt voor de deskundige wijze van doceren.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Leerzame training. Meer inzicht gekregen in excel en hoe excel efficiënt te gebruiken. Heldere uitleg en een betrokken enthousiaste trainer. 
  Excel I: Basis PLUS
 • De docent is zeer deskundig en heeft echt aandacht voor je als je iets niet goed snapt. Ik dacht dat ik veel van Excel wist, maar er is nog zoveel meer uit te halen! Blij dat ik me heb ingeschreven!
  Excel I: Basis PLUS