Klanten over...

 • Koen is een aardige rustige docent met veel kennis van zaken en die kennis op een prettige manier overbrengt. Zelfs voor een digibeet als ik had hij alle geduld en heb ik veel geleerd. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Leerzame cursus! Prettige sfeer! Groot voordeel dat er vanaf het allereerste moment gehéél vanuit de praktijk gewerkt wordt. Meteen achter de computer! Van de cursisten ontsnapt niemand aan de aandacht van de docent, die al vanaf het moment van binnenkomst de namen kent en pas verder gaat zodra iedereen het behandelde onderdeel onder de knie heeft. Zo niet dan wordt het nogmaals uitgelegd en geoefend. Zeker aan te raden dee cursus!
  Excel I: Basis PLUS
 • Door omstandigheden kreeg ik privéles van Margot in mijn eigen kantoor. Hierdoor was de aandacht van de docent onverdeeld en heb ik veel opgestoken van de lesdag. Margot toonde me een groot aantal handigheden, die de werksnelheid verhogen. Ze behandelde hoe je een goede structuur aanbrengt in een complexe map en aan welke randvoorwaarden een groot databestand moet voldoen om er snel en handig mee te kunnen werken.
  
  Vervolgens heeft ze heel helder laten zien hoe je samengestelde formules maakt met de wizard.
  
  Er was daarna nog ruim tijd voor vragen over mijn zelfgemaakte mappen en hoe ik die kan verbeteren. Vannacht kon ik bijna niet slapen omdat ik sta te springen om met het geleerde aan de slag te gaan! Beter dan de Vrijmarkt op deze Koningsdag.
  Excel II: Formules & Functies
 • Fantastische en een zeer leerzame cursus, een aanrader voor elke excel gebruiker. Leren is vaak afleren!
  Excel I: Basis PLUS
 • Prima cursus! Alles was goed voorbereid, vlot tempo en voldoende afwisseling tussen kijken en zelf doen. Adriaan legt goed uit en houdt rekening met de individuele deelnemers. Ik kan de cursus van harte aanbevelen.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • De cursus was voor mij als "zelfstudie-gebruiker" van-Excel super ! Duidelijke uitleg en zelf uitproberen: Een aanrader voor iedereen.
  Prima lokatie en een klein groepje deelnemers, maar bovenal een geweldige docent !
  Excel I: Basis PLUS
 • 'Logisch' kunnen denken is basis voorwaarde om deze uitstekende, in hoog tempo geleverde training goed te kunnen volgen! 
  Excel II: Formules & Functies
 • Een zeer duidelijke inleidende cursus, precies wat ik zocht. Ooit eens spontaan begonnen in Excel, wat meer uitleg nu is zeker waardevol.
  Ik zou graag nog wel meer willen leren. Is er een gratis vervolg op deze cursus?
  Inleiding Excel
 • Ik heb weer nieuwe dingen geleerd die goed toepasbaar zijn in mijn werk. 
  Incompanycursus Excel
 • Een duidelijk uitleg gehad, en we hadden tijd tekort. De oefeningen zijn leuk om te doen. Adriaan is een prima trainer, bouwt de les goed op. 
  Ik zie uit naar een vervolg cursus !!"
  Incompanycursus Excel
 • Reinier is een open, enthousiaste en gedreven trainer. En dat nadat hij al zo vaak dezelfde cursus heeft gegeven. (Ik zou er zelf simpel van worden.... ;-) Hij legt rustig alles goed uit. Hij raffelt de stof niet af en als je iets vraagt wat wellicht niet helemaal bij de stof hoort dan legt hij het in sommige gevallen toch uit. Hij houdt ook goed rekening met de corona maatregelen en houdt daarom voldoende afstand.
  Excel I: Basis PLUS
 • erg prettig, professioneel, snel, met de nodige humor, spannend en interessant Veel geleerd in 1 dag. Ik was doodmoe en dat is een goed teken, geen gelegenheid om me te vervelen. Antwoord op relevante vragen en feedback op een prettige manier. Ik kijk terug op een echt goede cursus!!! Complimenten voor Reinier!
  Eugenie Lutgerink, Froombosch (Groningen).
  Excel I: Basis PLUS
 • Goede training! Duidelijke uitleg en de casussen die gebruikt worden zijn praktijkgericht zodat je er veel van opsteekt.
  Excel V: Power Query & Power Pivot in Excel
 • Leerzame cursus, Excel is me niet onbekend, maar ontzettend veel van geleerd.
  Goed verzorgd, prettige docent en fijne locatie.
  Excel I: Basis PLUS
 • Het was weer een tijd geleden dat ik met Excel heb gewerkt, door de beginners cursus te volgen kwam er weer veel naar boven dat ik een beetje vergeten was. Het wordt goed,duidelijk en rustig uitgelegd. Voor mijn nieuwe baan ga ik weer dagelijks met Excel moeten gaan werken en zal dan veel met Verticaal zoeken te maken krijgen, ik zou dat graag terug willen zien in een online training.
  Bedankt ik ben fan van jullie.
  Inleiding Excel
 • Op 18 september heb ik de Excel Basis + training gevolgd bij Adriaan Hoenderdos. Het was fijn dat we met een kleine groep waren. Adriaan is een prettige leraar. De locatie was heel goed en de lunch was overheerlijk. Ik heb veel bijgeleerd en doe dat nog steeds met de opgestuurde naslagwerken en de oefenopgaven.
  Excel I: Basis PLUS
 • Een zeer waardevolle cursus. Heel fijn dat het een klein groepje cursisten was, daardoor kreeg men snel de aandacht wanneer men dat nodig had. Ik kijk uit naar een volgende cursus!
  Excel II: Formules & Functies
 • Cursus zat heel goed in elkaar. In besloten kring en een docent die de aandacht wist vast te houden. Veel aandacht voor het individu. Super lunch tussen de middag. En dat alles op een toplocatie. Veel informatie op zo'n dag, maar ik heb er echt veel aan gehad. Excel is voor mij nu geen doolhof meer.
  Excel I: Basis PLUS
 • Beste Koen, Adriaan,
  ik heb een meer dan nuttige dag gehad met deze online training, ik ben me bewust dat het lastiger is voor jullie om online de training te geven maar de kennisoverdracht was er niet minder door,
  ik heb veel nieuwe dingen gezien/geleerd hoe je het jezelf makkelijk kunt maken, maar ook hoe je simpel formules van door anderen aangeleverde files te begrijpen en te controleren,
  tips en tricks van Koen waren zeer nuttig, en ik denk nu veel doen en het naslagwerk ligt naast mijn laptop zodat ik snel kan zoeken en uitvoeren,
  nogmaals dank en als we meer ervaring hebben opgedaan zit er wel een vervolg in,
  met vriendelijke groet,
  Martien van Elderen
  Excel I: Basis PLUS
 • leerzame cursus met een klein groepje! Veel nieuwe dingen geleerd. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Vandaag de cursus excel1 basis plus gehad.
  Het was een leuke maar ook zeker een hele leerzame dag.
  Alles werd duidelijk uitgelegd en er was genoeg persoonlijke aandacht.
  Excel I: Basis PLUS
 • Een zeer leerzame, interessante cursus gehad gehad met een enthousiaste en geduldige docent (Margot) met heel veel kennis van Excel. Weer veel kennis opgedaan. Nu met het geleerde aan de slag! Margot : nogmaals dank !
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • De Excel Basis plus training was precies wat ik er van verwachtte. ondanks dat ik al enige tijd met Excel werk, toch weer nieuwe functionaliteiten ontdekt, die het werken gemakkelijker maken.
  Fijne docent, die zijn enthousiasme over Excel niet kon onderdrukken en ons meenam in de vele mogelijkheden. Een vervolg training lonkt alweer!
  Daarnaast een prettige trainingslocatie (Amstelveen - Nest) met goede voorzieningen.
  Excel I: Basis PLUS
 • Goede training met veel informatie en handige tips. Ook was er tijdens het programma tijd voor gewenste verdiepingsslagen, die op basis van werk gerelateerde situaties konden worden toegepast.
  Excel II: Formules & Functies
 • Voor mij een "opfris cursus", maar ik heb toch weer wat handige en interessante dingen geleerd. Adriaan is een uitstekende docent en heeft een goed gevoel voor humor, kan schakelen tussen de aanwezige niveau's . De Lunch in Utrecht was fantastisch!
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Ik vond de cursus op een zeer prettige manier gegeven. Je bent actief en interactief veel bezig met zaken oefenen. Jij betrekt iedereen er goed bij om mee te denken, en de aandacht erbij te laten houden. Omdat je actief bezig bent is de tijd omgevlogen en ik heb me geen moment verveeld.
  Om je vaardig te maken op de geoefende stof zult je veel zelf moeten oefenen om dit onder de knie te krijgen. Er zullen altijd zaken zijn die je niet gebruikt en deze zult je dus ook gaan vergeten, maar dat is ook geen probleem.
  De locatie was goed en de lunch was ruim en lekker.
  
  Mathijs Vossen -BRBBV
  Exel I basis plus
  Tip.
  Ik heb nu de gehele trainen van je op mail gehad en ben deze aan het kopiëren. 
  Ik denk dat het makkelijk is voor als je cursus 1 2 3 of 4 volgt of de gehele cursus , je het deel al thuis moet hebben zodat je deze mee kunt nemen en meteen bij het onderdeel wat jij belangrijk vindt notities neer te zetten. Dit moet ik nu achteraf gaan doen, wat ook wel gaat maar het lijkt me makkelijk om dit in een keer te kunnen doen.
  Dus al ik de andere trainingen ga volgen heb ik deze zeker bij me.
  Excel I: Basis PLUS
 • Veel onderdelen behandeld en daarnaast nog tijd voor vragen uit cursus 2.
  Veel handige tips en gelegenheid om zelf te oefenen.
  Heel prettig dat er een dik naslagwerk bijzit.
  
  
   
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Ik heb hier zoveel aan gehad . Ik had een vorig jaar een examen op school over word en exel , en was er voor gezakt. Dit jaar heb ik een herkansing gekregen. . En doorHulp van deze filmpjes heb ik hem gehaald ! Ben er super blij mee ! 
  Inleiding Excel
 • Deels herkenning, maar ook echt verdieping, tips en trucs en nieuwe dingen.
  Ik kijk uit naar deel II
  Excel I: Basis PLUS
 • Deel IV, hele goeie training. Vooraf had ik het idee dat het misschien te hoog gegrepen zou zijn, maar dat viel reuze mee. Heel veel goeie tips gekregen, het was een leerzame sessie, goed tempo, goede uitleg en vele nuttige voorbeelden. Voor mij een geslaagde dag.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Zeer goed opbouwende cursus. Fijne kleine groep. En veel tips gekregen.
  Excel II: Formules & Functies
 • Zeer duidelijk aanrader voor iedereen die wat met excel wil gaan doen.
  Inleiding Excel
 • Basis PLUS is de juiste naam voor deze cursus. De cursus gaat net even verder dan alleen de basis. Zelfs met deze cursus wordt Excel al leuker. Duidelijke uitleg van Margot van de meest gangbare functies met oefen opgaven. Tijdens cursus voldoende informatie en hulp als je vastloopt in het uitvoeren van de opdrachten. Achteraf ontvangt je een file met de behandelde informatie inclusief opgaven. Top! Ik kijk uit naar Excel II en het vervolg!
  Excel I: Basis PLUS
 • Evaluatie Intercompanycursus Excel ABAB: Formules & Functies. Ondanks mijn geringe basiskennis een zeer interessante cursus. Veel geleerd, dat meteen toepasbaar is in de praktijk. Wil graag de overige Excelcursussen ook gaan volgen.
  Incompanycursus Excel
 • Ik ben erg blij met de cursus, het heeft me nieuwe dingen geleerd over het programma dat ik hoop snel te gebruiken.
  over hoe de cursus werd onderwezen, het is goed wetende dat het veel informatie is.
  Incompanycursus Excel
 • Goede training op een leuke en begrijpelijke manier gegeven
  Excel I: Basis PLUS
 • Zeer zinvolle cursus, waarbij heel veel mogelijkheden van excel aan bod gekomen zijn.
  Fijn ook dat er een goede handleiding beschikbaar is om alles nog eens terug te kunnen zoeken.
  Incompanycursus Excel
 • Ik heb nu twee cursussen Excel gevolgd: de basiscursus en de cursus over databases. Allebei ontzettend nuttig en leerzaam, en door het enthousiasme van de leraar nog leuk ook!
  Incompanycursus Excel
 • Deze cursus is super,
  Je leert en verfrist de basis van Excel. 
  Kleine groep, dus veel aandacht. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Een goede training met veel interactie, uitleg en oefenen.
  Fijn dat de docent zo enthousiast kan vertellen over excel.
  
  Voor mij is deze dag voorbij gevlogen.
  Excel I: Basis PLUS
 • Enorm leerzame cursus! In 8 lessen van elk 3 uur een mooie basis gelegd om mee verder te gaan. Er gaat een wereld voor me open! Bedankt Adriaan
  Incompanycursus Excel
 • Adriaan is een bevlogen trainer. We waren met zijn 2-en en hebben een zeer intensieve en leerzame trainingdag gehad die ook erg gericht was op onze persoonlijke wensen. Bedankt Adriaan!
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Zeer prettige training. Goede snelheid. Net als bij de vorige Excel trainingen weer nieuwe vaardigheden geleerd die ons veel tijd kunnen gaan besparen.
  Zeker een aanrader voor de gevorderde Excel-gebruiker.
  Excel V: Power Query & Power Pivot in Excel
 • Hele fijne cursus. kleinschalig, fijne docent, interactief. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Een duidelijke uitleg met goede aandacht voor de individuele cursist. Veel kennis opgefrist en ook nog genoegd nieuwe dingen geleerd in een prettige accomodatie
  Excel I: Basis PLUS
 • Heel leerzame cursus met verschillende 'Aha erlebnissen' waardoor je inzicht krijgt in de tot op heden onbekende mogelijkheden van Excel. Fijne trainer met aandacht voor iedere cursist en het tempo van de cursist.
  Incompanycursus Excel
 • Ik dacht dat ik het nodige wist van Excel, maar tijdens de cursus werd het mij pijnlijk duidelijk dat dit toch echt niet het geval is. Bijzonder veel geleerd. Een echte aanrader. De cursus is elke eurocent waard. Enthousiaste deskundige docent met een goed programma. Goed te volgen via Teams. Op naar de volgende modules.
  Excel I: Basis PLUS
 • Prettige dag gehad. De basiscursus geeft je, zelfs als regelmatige Excelgebruiker, een schat aan nieuwe informatie welke je verdere Excel-leven een stuk makkelijker maakt. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Zeer nuttige training mede door de praktische aanpak. De trainer speelde goed in op wensen en vragen vanuit de groep. Ik verwacht hier veel voordeel uit te halen.
  Incompanycursus Excel
 • Wederom een zeer leerzame cursus met tips die ik zeer zeker in de praktijk ga gebruiken en met anderen ga delen. Helaas zijn we niet aan alle onderdelen voldoende toe gekomen en gingen we wat mij betreft soms zelfs iets te diep voor "tips en trucs". Zeer zeker wederom een aanrader voor alle gebruikers van excel! Ik heb alle 5 modules gevolgd en heb Adriaan ook ervaren als een zeer deskundige docent die ook rekening houdt met de wensen en vragen uit de "kleine" groep.
  Excel Tips & Tricks voor ervaren Excel gebruikers
 • Zeer gedegen en rustige uitleg van Koen.
  Voor elk nivo in de klas werd tijd gemaakt, meerdere keren uitleggen was ook geen probleem.
  Ik had niet gedacht dat we zoveel documentatie en oefeningen zouden krijgen na de les om in alle rust thuis nog eens door te nemen en te oefenen.
  Incompanycursus Excel
 • Goede en duidelijke uitleg over het gebruik van excel, gaat veel tijd opleveren!!!
  Excel I: Basis PLUS
 • De lessen worden helder en in een rustig tempo uitgelegd. Ik ben een vaste gebruiker van excel en zal het zeker aanbevelen in mijn omgeving. Voor de tips heb ik mij ook aangemeld dus ik blijf op de hoogte van jullie activiteiten.
  Inleiding Excel
 • Zeer tevreden met de cursus die ik heb gehad. Leerzaam, duidelijk uitleg met oefenvragen. 
  Het wordt snel duidelijk of je een bepaald onderwerp wel of niet goed begrijpt waardoor je meteen vragen kunt stellen.
  Incompanycursus Excel
 • Prima eye-opener voor wat de mogelijkheden zijn van powerquery en powerpivot. Heldereuitleg met veel hulp. Verdiend wel opvolging om te laten beklijven. Niveauintake op kennis en vaardigheden in excel wel essentieel om niet als een aap in een roestig horloge naar les Chinees te moeten luisteren en daarna een gesprek moeten voeren in het Chinees.
  Incompanycursus Excel
 • Wederom een prima training om de Excel kennis uit te breiden. De toegevoegde waarde zit ook zeker in de tips en trics.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • De training was duidelijk, maar veel. De groep was klein, waardoor er genoeg tijd was om vragen te stellen. Leraar was ook duidelijk met zijn uitleg. Locatie is perfect, loop afstand van trein station. Ik zou deze cursus aanraden. 
  Excel II: Formules & Functies
 • Leerzame en leuke dag, goede en duidelijke uitleg door Margot. Veel leerzame en handige tips gekregen voor iedereen is deze cursus een echte aanrader!
  Excel II: Formules & Functies
 • Gisteren de cursus Excel basis plus gevolgd, deze werd gegeven door Reinier van Loon.
  Na jaren zelf " aanklungelen" in excel was de cursus een openbaring, helder en begrijpelijk wordt alles uitgelegd en geoefend, ik heb enorm veel geleerd, ook de juiste dingen die het werken met excel zoveel efficiënter maken.
  Ik was ongetraind al een liefhebber van het programma, maar nu ik de cursus gevolgd heb nog enthousiaster! 
  Inleiding Excel
 • Cursus was voor mij waardevol.
  Hiermee maak je in ieder geval een goede start.
  Inleiding Excel
 • Heel veel geleerd van Margot. Ze brengt de stof op een zeer prettige manier. Het kwartje viel niet altijd gelijk en Margot nam dan de tijd om het proces nog een keer stap voor stap door te nemen door te vragen wat je gedaan hebt. Hierdoor kom je zelf achter je gemaakte fout. 
  Excel II: Formules & Functies
 • Complimenten, dit is een zeer prettige cursus om te volgen. De hoofdstukken zijn niet te lang, zijn in een prettig tempo weergegeven, en het smaakt inderdaad naar meer.  Het is fijn dat je de training kunt volgen wanneer het jou uitkomt en in je eigen tempo. Je kunt meteen dingen uitproberen door een exel bestand te openen waar je mee aan het experimenteren gaat. Zo spring van de cursus naar je oefen exelbestand en kun je wat je geleerd hebt direct uitproberen.
  Inleiding Excel
 • Het is leuk om training te krijgen van iemand die gepassioneerd is en als doel heeft zijn leerlingen iets waardevols mee te geven. Ik wil Excel Academy echt aanraden wanneer je excel wil begrijpen en als tool in je werk gaan gebruiken!
  
  Bedankt!
  
  Frenklin Kiemeney
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik ben beginnend gebruiker van Excel en heb alleen al van de 5 beginlessen heel veel geleerd. Ik zal in de toekomst vaker gebruik gaan maken van dit handige programma en overwegen om een cursus te gaan volgen.
  Inleiding Excel
 • Ik heb het momenteel erg druk met het penningmeesterschap van de Bridgeclub met 130 leden.
  Ik heb de eerste les bekeken en het lijkt mij erg leuk. Daar had ik veel eerder mee moeten 
  beginnen. Maar we zijn nooit te oud .(86) om wat te leren.
  Inleiding Excel
 • Goede training met gedegen uitleg en oefenmateriaal. Nu veel oefenen.
  Een aanrader deze cursus!
  Excel II: Formules & Functies
 • Wederom een prima cursus, gegeven door Adriaan Hoenderdos op de inspirerende locatie Strijp-S (voormalige "verboden stad" van Philips) in Eindhoven.
  Bij deze cursus ligt de nadruk vooral op het maken en onderhouden van macro's. Jammerlijk werd hier iets te veel aandacht aan besteedt (mijns inziens te veel VBA) waardoor resterende onderwerpen in het gedrang kwamen. Ook mede door het enthousiasme van Adriaan en de diversiteit aan kennis (lees: vragen) van de cursisten kwam het tijdsschema niet goed uit. Gelukkig werd aan het einde van de dag nog voldoende extra tijd genomen om nog enkele onderwerpen uit deze cursus te behandelen.
  Al met al een zeer boeiende dag en weer de nodige kennis opgestoken om mijn werkzaamheden in MS Excel te vergemakkelijken.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • leerzame cursus van Margot. weetjes die ik na 20 jaar werken met exel nog niet wist.Wellicht te weinig tijd om te oefenen,maar ga dat thuis wel doen
  
  hans vd gaag - P.J.van der Gaag & Zn.BV.
  Excel II: Formules & Functies
 • Ik heb een zeer leerzame dag gehad. Ik heb wel ervaring met excel maar toch veel bijgeleerd. Adriaan is een goede docent die duidelijk uitleg geeft. Ik heb zin in deel 2! 
  Excel I: Basis PLUS
 • Ooit in het verleden al eens een basis cursus Excel gedaan, maar tijden veranderen en Excel is natuurlijk stukken verbeterd. Leuk om deze cursus te doen, om mijn geheugen op te frissen en veel nieuwe tips en tricks gekregen. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik vond het een erg fijne cursus. Heb er veel van opgestoken.
  Cursusleider was ook goed.
  Incompanycursus Excel
 • Goede training, duidelijke uitleg, veel handige tips! 
  Excel I: Basis PLUS
 • Een erg leerzame dag, mede door de kleine groep was er ruimte genoeg voor specifieke vragen. Ook de locatie was top! Goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met eigen vervoer.
  Excel I: Basis PLUS
 • Prima cursus. Aardig wat 'roestige' kennis opgefrist, maar vooral ook veel praktische en nieuwe dingen geleerd. De dag wordt prettig interactief ingevuld. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Een leuke leerzame cursus. Had enige kennis maar heb veel bijgeleerd. Adriaan is goed te volgen en geeft goede uitleg. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Gisteren wederom een inspirerende Excel trainingsdag gedaan bij Adriaan Hoenderdos van Excel Academy. Weer veel nieuws geleerd en oude kennis opgehaald. Super tevreden !
  Machteld van Vegchel
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Duidelijk stap voor stap uitleg. Goed om bij de basis te beginnen.
  Excel I: Basis PLUS
 • Goedemiddag ,
  
  Heel veel geleerd , duidelijke uitleg dat zeker , voor mij echt super.
  Excel I: Basis PLUS
 • super training, erg veel geleerd wat me veel tijd zal opleveren.
  Prima trainer!
  Aanrader!
  Excel I: Basis PLUS
 • Goede gedegen training
  Incompanycursus Excel
 • Van begin tot einde met plezier en verwondering geluisterd naar Margot. Ze hield me geprikkeld! 
  Excel I: Basis PLUS
 • Fijn dat ik nu draaitabellen kan maken en verticaal vergelijken.
  Ook handige weetjes die ik nog niet kende.
  Incompanycursus Excel
 • Wat een ontzettend leuke en leerzame training met een enthousiaste trainer. Een training met een grap en een grol maar zeker ook met een duidelijke, serieuze en heldere uitleg. De training was met een klein groepje wat ik ook als heel prettig heb ervaren. Bedankt Adriaan! Tot de volgende training. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Zeer leerzaam ondanks dat ik zelf al jaren met excel werk. Veel gouden tips gekregen die zeker heel bruikbaar en zeker tijdsbesparend zijn.
  Excel I: Basis PLUS
 • Basis training Excel, ik dacht hier een paar handige tips op te doen maar sta tot op de dag van vandaag nog versteld met wat er allemaal mogelijk is en er is een wereld open gegaan voor mij. Er worden zaken uitgelegd die je dagelijks kan gebruiken en je efficientie met werken met excel enorm vergroten. ik zeg laat je verbazen.
  Incompanycursus Excel
 • Top training, ben nog even aan het bijkomen :) 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Duidelijke uitleg, hulp bij oefenen direct. Erg leuk en zeer leerzaam. Zelden zo'n fijne cursus gehad. Bedankt Koen!
  Incompanycursus Excel
 • Prima cursus, veel geleerd, goed uitgelegd en goed naslag werk. Een cursus waar je wat aan hebt.
  Een aanrader voor iedereen.
  Excel II: Formules & Functies
 • Ik werk al een behoorlijk aantal jaren met Excel. Mijn kennis heb ik opgedaan door zelf te ontdekken en collega's te vragen. Mijn laatste Excel-cursus dateert van ca. het jaar 2000.
  Margot heeft de cursus erg goed, leuk en leerzaam gegeven. Door middel van praktijkoefeningen laten zien dat aangeleerde werkwijzen vaak veel slimmer en sneller gedaan kunnen worden! Ook nieuwe functionaliteiten die het leven zo veel makkelijker maken zijn meermaals de revue gepasseerd.
  Klasse! Ik kijk uit naar de vervolgwerktraining van Margot!
  Kees Jan van der Velde
  Hef & Hijs Nederland BV
  Incompanycursus Excel
 • De basis cursus Excel was enorm verhelderend. Ik werk al jaren met excel en kan redelijk goed met formules informatie uit grote hoeveelheden gegevens halen, maar ik heb enorm veel handigheidjes geleerd die het werk veel makkelijker zullen maken. De cursus had een flink tempo, en was zelfs leuk! Wie had dat gedacht van Excel?
  Excel I: Basis PLUS
 • Ook voor als je Excel al een klein beetje kent een nuttige module, met veel inzichten over de mogelijkheden en handigheidjes van Excel, erg helder en vooral ook enthousiast overgebracht door Reinier van Loon. Naast nuttig was de cursusdag daardoor ook effectief. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Van Basis naar iets gevorderder en per topic op de persoon en functie uitgelegd.
  De mogelijkheid om ook zelf een detail verder uitgediept te zien werd tussendoor in de oefeningen nog persoonlijk toegelicht.
  
  Een ontspannen en prettige training!
  Incompanycursus Excel
 • Het was een zeer leerzame dag die op een zeer plezierige wijze door Adriaan werd ingevuld.
  Soms ging het iets te snel maar over het algemeen, zeer goed!
  Incompanycursus Excel
 • het enthousiasme en uitleg met leuke voorbeelden zorgt voor dat je gelijk aan de slag wil om meer te ontdekken. 
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Een aantal handige tips gekregen voor het gebruik van Excel. Het tempo lag hoog, zeker als je ook nog wat tijd nodig had om e.e.a. op te zoeken op je scherm waarbij je aandacht niet bij de presentatie lag.
  Voor mij was het onderdeel verticaal zoeken erg interessant en zeer waarschijnlijk ook goed bruikbaar in de toekomst.
  De oefeningen waren zeer helder.
  Incompanycursus Excel
 • Was een fijne training! duidelijke uitleg van Adriaan.
  Incompanycursus Excel
 • Ik vond het een hele prettige cursus. Hoeveelheid informatie op 1 dag was voor mij ( met weinig Excel ervaring wel wat veel in één keer) maar het tempo, de aandacht en de rust die de trainster uitstraalt helpt daar enorm bij. Ik heb in ieder geval al heel veel geleerd! En dingen die ik lastig vind, worden gelukkig in de vervolgcursussen opnieuw behandeld. 
  Incompanycursus Excel
 • Zeer nuttige les, veel toetsencombinaties geleerd en mogelijkheden gezien maar er ook achter gekomen dat er nog heel veel meer te leren is! Docent legt goed duidelijk en rustig uit en geeft alle ruimte voor vragen.
  Excel I: Basis PLUS
 • Het is dat er altijd ruimte moet zijn voor verbetering maar eigenlijk verdiende de dag een 10. Onwijs veel opgestoken. Was echt een leerzame en leuke dag met als kers op de taart een heerlijk "12 uurtje"
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik ben een frequent gebruiker van MS Excel, maar een opfriscursus Basis was hard nodig omdat MS Excel als programma blijft ontwikkelen. De cursus werd in groepsverband gegeven, cursistengroep bestond uit beginners en gevorderden. Voor iedereen was er evenveel aandacht. De cursus werd vlot en actief gegeven, niet droog of star. Ik heb zin in de vervolgcursus, bedankt Margot!
  Incompanycursus Excel
 • Een geweldige introductie. Mijn kennis van excel was echt beperkt tot het openen van files en invoeren van gegevens in excel, maar deze korte inleiding gaf me een duidelijk inzicht wat excel allemaal te bieden heeft. De handige tips in de korte films heb ik snel kunnen toepassen en nu ben ik alleen maar benieuwd geworden naar de verdere mogelijkheden van excel. Voor de beginner tot de expert, is deze introductie een echte aanrader. 
  Inleiding Excel
 • Goede en duidelijke training in een kleine setting. Veel opgestoken en geleerd. Met name door direct te oefenen. Ook goed ingespeeld op de coronaregels van deze tijd.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Zeer interessante en leerzame cursus, echter bleek 2 uren veel te kort om alles eruit te kunnen halen. Je kunt er bijna wel een cursus van een hele werkdag van maken.
  Incompanycursus Excel
 • Zo heb ik de cursus ervaren:
  Prettige en leerzame cursus. Wordt goed afgestemd naar het niveau van de cursisten.
  Lesstof wordt op duidelijke wijze gegeven en goed naslagwerk, inclusief uitwerking van de opgaven.
  Daarnaast was cursusleider positief flexibel .
  VBA-basis voor Excel
 • De basis cursus excel was zeer leerzaam en goed te volgen, zowel voor een leek als ik en voor mensen die al kennis hebben maar deze willen uitbreiden.
  Alles werd duidelijk uitgelegd en voorgedaan tot je het kende. Ik heb alvast veel geleerd en kijk uit naar de vervolgcursussen.
  Mijn complimenten aan onze lerares Margot Boeklagen!
  Excel I: Basis PLUS
 • Leerzame training. Adriaan heeft veel kennis van Excel en legt duidelijk uit. Locatie Eindhoven is ook top, zowel oefenlokalen als lunchruimte inclusief geweldige eten.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Fijn dat het mogelijk is om zo wat basiskneepjes van Excel te leren. Je kunt het goed zien en het wordt duidelijk uitgelegd. Jammer dat er niet nog iets meer basisdingetjes op te pikken zijn.
  Inleiding Excel
 • Erg goede cursus! Interactief en er werd goed ingegaan op een aantal verdiepingsvragen. Graag mij terugbellen voor powerbi cursus.
  Excel V: Power Query & Power Pivot in Excel
 • Fijne training waarin de basics van VBA warden behandeld. Een eye-opener om dit gaan gebruiken in ons werk. Fijne trainer die een duidelijke training gaf.
  VBA-basis voor Excel
 • Prettige en leerzame training voor diverse niveaus. Je ontvangt ruimschoots de aandacht vanuit Adriaan en wordt getriggerd om hetgeen geleerd direct in de praktijk toe te passen. 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Hele fijne leraar. er word tijd genomen ook voor individuele issues. Cursus gaat altijd door ongeacht hoeveel leerlingen in mijn geval was dit een klein clubje waardoor het veel persoonlijke aandacht was.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Zeer goede cursus en veel geleerd ook al werk ik al een tijdje met Excel. De cursus opzet en tempo waren goed de dag is omgevlogen.
  Adriaan Bedankt!
  Excel I: Basis PLUS
 • Zeer nuttige training, die goed aansluit bij de praktijk. Docent neemt uitgebreid de tijd voor uitleg en vragen.
  Incompanycursus Excel
 • Leuke cursus, zeer praktisch. Veel kleine dingen geleerd, die prima basis voor mij vormen om grote stappen te kunnen nemen. Lekker kleine groep, en goede inspirator met Adriaan. Zeker een aanrader deze cursus
  Excel I: Basis PLUS
 • Duidelijke en doelgerichte training, met voldoende mogelijkheid om je eigen kleine probleempjes aan Adriaan voor te leggen. Enorm op de praktijk gericht, echt waar voor je geld.
  Incompanycursus Excel
 • Het was een erg leerzame cursus. Je krijgt goede tips en ik vond het erg interessant.
  Ik zal iedereen die excel beter onder de knie wilt hebben deze cursus aanbevelen.
  Excel II: Formules & Functies
 • Heel erg inspirerende training Excel III Lijsten en (draai-)tabellen gisteren gehad. Adriaan heeft de perfecte combinatie van veel weten en dit ook goed kunnen overbrengen. Veel kennis opgedaan, concentratie verslapte niet, dag vloog voorbij. Jammer dat het alweer achter de rug is, nu oefenen!
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Zeer geslaagde training. Materie word op een leuke en leervolle manier overgebracht. Veel gelegenheid om te vragen en specifieke onderwerpen aan te kaarten. Ik heb veel nieuwe inzichten opgedaan en ben nog enthousiaster geworden van Excel. ik ga hier zeker mee verder oefenen!! Bedankt Adriaan!!
  Incompanycursus Excel
 • Goede uitleg en hulp. 
  Aan te raden wanneer je de basisvaardigheden wil uitbreiden. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Zinvolle dag waar je onwijs veel van opsteekt. Duidelijke uitleg, niet saai, kleine groep.
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik vond het een leerzame cursus waar ik veel aan kan hebben. 
  Incompanycursus Excel
 • Leerzame cursus. Ik had al wat ervaring met Excel maar heb alsnog veel aan deze cursus gehad.
  Ook fijn dat het een klein groepje was met veel persoonlijke aandacht en extra aandacht als er iets niet zo snel duidelijk is.
  Excel II: Formules & Functies
 • Een aanrader deze cursus, zowel voor beginners als al wat meer gevorderden. Ik heb enorm veel (bij)geleerd over Excel in de modules II, III en IV. Adriaan legt heel duidelijk en inspirerend uit. De oefendocumenten zijn goed opgezet en uitgebreid.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Informatieve dag met veel interactie. Duidelijke uitleg wordt op een praktische manier in beeld gebracht. Kortom een dag met heel veel leermomenten! Voor herhaling vatbaar. Adriaan, nogmaals bedankt.
  Excel Tips & Tricks voor ervaren Excel gebruikers
 • Erg nuttige dag en veel bijgeleerd. Uitleg was helder en er werd gebruik gemaakt van praktijkvoorbeelden, wat ik er handig vond om zo het geleerde meteen in praktijk te kunnen brengen.
  
  Bedankt!
  
  Grt Lotte
  Incompanycursus Excel
 • Het is een interessante korte "beginners" instructie waar ik mee vooruit kan! Echt TOP dat u dit hebt gedaan en ook heel eenvoudig te volgen. Thanks!
  Inleiding Excel
 • Duidelijke en geduldige uitleg.
  Veel relevante voorbeelden. 
  Bovenal een plezierige en gezellige cursus.
  Excel II: Formules & Functies
 • Goede cursus. Aandacht voor elke cursist. Door Incompanycursus werd vooraf bepaald welke onderdelen behandeld werden, om dit te laten aansluiten bij het niveau en dagelijkse praktijk van de cursisten.
  Incompanycursus Excel
 • Waanzinnig nuttige en leuke training! Adriaan is energiek en heeft heel veel kennis over Excel. In een gestructureerde manier hebben we veel besproken (van quick wins tot grotere onderwerpen).
  Incompanycursus Excel
 • Ik had nog niet veel ervaring met Excel, door deze cursus is dat veranderd! 
  Een hele fijne dag gehad en veel geleerd..
  Bedankt Adriaan, was perfect verzorgd.
  Excel I: Basis PLUS
 • Heel interesant, voor beginers leerbaar en duidelijk. Dank u
  Inleiding Excel
 • Prima cursus waarbij zelfs voor de niet beginner voldoende uit te halen was. De cursus werd op een prettige manier gegeven en een ieder werd er bij betrokken.
  Excel I: Basis PLUS
 • Een zeer heldere training waarbij de brede basis wordt behandeld, door goede tips, trucs en een zeer heldere uitleg is dit een aanrader voor iedereen. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Zeer nuttige cursus waarbij alles op een rustige en begrijpelijke manier wordt uitgelegd.
  Heb er erg veel aan gehad.
  Inleiding Excel
 • Margot geeft op een fijne rustige manier les en houd daarbij rekening met het niveau en wensen van alle cursisten. Er wordt een hoop behandeld in zo'n dag en je krijgt na afloop ook nog een digitaal naslagwerk van de cursusdag, zodat je de kennis kunt bijhouden, bedankt!
  Excel I: Basis PLUS
 • Dynamische, actieve manier van lesgeven waardoor allen actief deelnemen aan de cursus en door het te doen er veel blijft hangen.
  Incompanycursus Excel
 • Veel tips en ezels bruggetjes ontvangen
  Ook veel nieuwe dingen geleerd, maar ook dingen die je vooral niet moet doen
  Een leuke en leerzame training
  Excel I: Basis PLUS
 • De cursus was er kennelijk op gericht ons zo snel mogelijk aan het programmeren te krijgen, want bijvoorbeeld starten vanuit een werkblad is nog niet aan de orden gekomen. Het was een mooie dag in Eindhoven.
  VBA-vervolg voor Excel
 • Wederom veel geleerd.
  Met de 4 modules veel kennis opgedaan.
  Nu veel oefenen
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Een van de weinige cursussen waar ik echt iets aan had: hands on oefenen en de theorie die verteld werd werd gelijk toegepast. Adriaan nam de tijd om individuele vragen te beantwoorden. wat ik geleerd heb zal me uren werk besparen.
  Incompanycursus Excel
 • Goede Cursus. Fijne docent die goed inschat wie even extra hulp nodig heeft. Heb veel geleerd.
  Excel I: Basis PLUS
 • Adriaan is een bevlogen en enthousiaste leraar die de lesstof met een vleugje humor begrijpend en duidelijk weet te maken. Prima dag gehad.
  Jeroen van Rijn
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik heb gisteren de eerste van in totaal 4 cursusdagen gehad. Ik ben al redelijk bekend met Excel en ik verwachtte daarom dat Basis PLUS vooral een opfrisser van bestaande kennis zou zijn. Duidelijk verkeerd gedacht! Veel nieuws geleerd dat ik in mijn functie direct kan gebruiken. Adriaan weet de stof op een energieke en leuke wijze snel over te brengen. 
  Ik heb nu al zin in deel 2!
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik heb vandaag 27-07-2016 Excel 1 Basis Plus gevolgd, en heb ik zeker meer basis kennis kunnen leren, mee gedaan aan de werkstukken. Wij waren met een klein group en les gekregen van een zeer enthousiast Docent. Ik was wel onzeker aan het begin van de dag maar dat gevoel was heel snel weg vanwegens de manier van les geven van Adriaan. Ik rad andere aan om deze cursus te gaan volgen. Duidelijk dat ik moet echter nu gaan oefenen thuis en op de werkvloer.
  Many thanks Adriaan
  Excel I: Basis PLUS
 • Hallo,
  Vriendelijke dank voor de gratis excel training, het is op een duidelijke en makkelijke manier uitgelegd voor de beginners. Ik heb echt veel van geleerd.
  ik vind het jammer dat ik maar 4 lessen heb ontvangen, en daarna niets meer..
  Mag ik nog meer lessen krijgen?
  
  Alvast bedankt,
  gr,
  F.Z
  Inleiding Excel
 • Wederom een goede cursus met een vlot tempo, waar ik veel handigheidjes en nieuwe functionaliteiten heb geleerd. Ik pas al veel van het geleerde toe in de praktijk, evenals wat ik uit de eerste cursus heb geleerd.
  En dat op een bijzondere locatie, met een geweldige lunch verzorgd door een chef-kok en een zeer bevlogen cursusleider.
  Excel II: Formules & Functies
 • Goede en duidelijke uitleg
  Excel I: Basis PLUS
 • Super leerzame training gehad. Veel handige tips en trucs en veel ruimte voor specifieke vragen. Veel naslagwerk en oefen bestanden. Ik raad deze training zeker aan, ook als je al bekend bent met Excel. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Perfecte start cursus van je kennisverhoging of start van Excel kennis. Leuke & interestante training met een leraar die het leuk en goed kan overbrengen. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik werk al velen jaren met Excel, maar ik heb bij de cursus Inleiding Excel toch nieuwe handigheidjes geleerd.
  Inleiding Excel
 • Leerzame training. Veel uitleg, tips en trucs om nog sneller en beter met lijsten en draaitabellen te werken. Tempo gaat lekker vlot, dus je leert heel veel in een dag. Mocht er iets langer stilgestaan moeten worden bij een onderdeel, dan is daar ook de tijd en ruimte voor. 
  De training werd online via Microsoft Teams gevolgd in een kleine groep en dat werkt heel goed.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • filmpjes zijn duidelijk en overzichtelijk. Leuk om zelfs met deze basiscursus nog nieuwe dingen te leren. het heeft mij zeker aangespoord om mezelf verder te willen ontwikkelen met excel.
  Inleiding Excel
 • Ik heb heel veel geleerd tijdens de cursus Excel basis Plus op dinsdag 5 juni 2018. Alle uitleg was bijzonder duidelijk en ik heb veel hele handige trucjes geleerd. Werken met Excel is altijd handig, maar nu is het zelfs leuk geworden!
  We zullen de komende tijd extra uren steken in "doen" en we gaan zeker terugkomen voor de volgende cursus.
  Met dank aan Adriaan!
  
  Marjolijn Peltenburg - SKVO De Breul
  Excel I: Basis PLUS
 • Enorm leerzame dag. Tips en tricks door een super inspirerende trainer. Hoog tempo, duidelijke uitleg en zeker voldoende ruimte voor vragen en een lolletje tussendoor. De dag is omgevlogen.
  Adriaan bedankt!
  Excel I: Basis PLUS
 • Paar nuttige tips en trucs geleerd. Alle vragen van de cursisten zijn op een logische wijze allemaal beantwoordt.
  Incompanycursus Excel
 • Samen met een aantal collega's heb ik de cursus Excel III: Werken met databases gevolgd. Hierdoor heb ik een aantal handige en nieuwe tricks geleerd. Wat ik prettig vond was dat de docent ook de tijd en moeite nam om individuele vragen te beantwoorden. 
  Incompanycursus Excel
 • Ik vond het erg interessant en leerzaam. 
  Duidelijke uitleg, goede tips en voldoende naslagwerk om mee te oefenen.
  Bedankt.
  Incompanycursus Excel
 • Zeer leerzaam, persoonlijke begeleiding. Kleine details waar ik zelf nooit bij stil gestaan. Oefen material om zelf oefeningen te doen. Zeker aanraden.
  Excel I: Basis PLUS
 • heel goed, goede uitleg en sfeer
  Excel II: Formules & Functies
 • Prima cursus, voor mij een eye-opener, mede dankzij de zeer bedreven, hulpvaardige en professionele docent. 
  Goede en gezellige kleine groep. Ik heb er veel van opgestoken en besef dat door veel gebruik te maken van de besproken stof, het nut van de cursus wordt vergroot.
  Excel I: Basis PLUS
 • Vlot tempo, duidelijke uitleg, veel tips, interactief, iedereen bij de les houdend, enthousiast, niveau cursus bewakend ondanks niveau verschil cursisten.
  Vooral een eye opener dat dingen veel makkelijker en sneller kunnen, op naar les 2.
  Excel I: Basis PLUS
 • 9 Juli jl. de cursus Excel basis Plus gevolgd. Een erg leerzame en leuke dag gehad. De docent Adriaan gaf op een hele plezierige wijze les. Hij was zeer bedreven met Excel en was ook in staat dit goed over te brengen. Ik heb mij aangemeld voor in totaal 4 modules en kijk nu al uit naar de volgende trainingsdag.
  Excel I: Basis PLUS
 • Weer heel veel geleerd vandaag! Opbouw van het programma was prima en de uitleg van Margot helder en voor alle deelnemers goed te volgen. 
  Excel II: Formules & Functies
 • Zeer waardevol!
  Inleiding Excel
 • Geen ervaring met exel. Ik ka er wel wat mee. Uitleg is duidelijk.
  Inleiding Excel
 • Ik had mijzelf Excel aangeleerd, en het was heel fijn om nu, lekker snel, les te krijgen. Hierdoor veel kleine dingen erbij geleerd waardoor ik efficiënter met Excel kan werken.
  
  Het was ook heel mooi te zien hoe gepassioneerd Adriaan over Excel en alle mogelijkheden ervan is.
  Incompanycursus Excel
 • Een zeer nuttige incompany training. Veel handige functies ed geleerd, wat het werk een stuk gemakkelijker maakt
  Incompanycursus Excel
 • Veel handige trucjes en 'gouden tips' geleerd tijdens deze cursus. Hier kan ik zeker mee aan de slag. Margot heeft daarbij de cursus op een enthousiaste en duidelijke manier gegeven, bedankt! 
  Excel I: Basis PLUS
 • Pittige stof die op een leuke, professionele en begrijpelijk wijze is overgebracht. Deze module vraagt wel om veel oefening.
  
  Gr. Martin
  Excel II: Formules & Functies
 • Ik heb genoten van een informatieve en prettige lesdag waarbij tijdig even tijd was voor een koffiepauze en een uitgebreide lunch. Veel was me al duidelijk maar ook een aantal handigheidjes geleerd.
  Ik hoop binnenkort vervolglessen te krijgen in dezelfde zetting die wat dieper op de Excel stof ingaan.
  Excel I: Basis PLUS
 • de cursus was zeer leerzaam en Adriaan neemt er goed de tijd voor om alles uit te leggen .
  tot cursus 2
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik werk wel eens met Excel, maar het was altijd tobben, dus ontweek ik het zoveel mogelijk. Na vandaag veel te hebben geleerd (goede uitleg, leuke groep, fijne docent) nu heel veel gaan oefenen. 
  Bedankt Adriaan! 
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik werkte wel met Excel maar nog niet zo frequent en heb na de cursus Excel I Basis PLUS veel basisvaardigheden geleerd. Nu is het een kwestie van oefenen en doen. De cursus werd goed uitgelegd in duidelijke taal. De locatie was prachtig en de lunch was goed verzorgd.
  Excel I: Basis PLUS
 • Moeilijke maar heel interessante en leerzame module van Excel. Margot neemt er rustig de tijd voor om het onder de knie te krijgen. Oefening baart kunst, dus thuis aan de slag met alle oefeningen die je gekregen hebt, om het nog beter onder de knie te krijgen!
  Excel II: Formules & Functies
 • + veel aandacht voor niveauverschillen
  + duidelijke toelichting
  - veel
  Excel II: Formules & Functies
 • Cursus Basis Plus was heel goed te volgen. Duidelijk en goed uitgelegd.
  Excel I: Basis PLUS
 • Goede en duidelijke uitleg, handige tips.
  Online goed te volgen.
  Excel II: Formules & Functies
 • Beste Adriaan,
  
  Het was vandaag weer een zeer leerzame dag waar ik veel van op heb gestoken. Nu de cursussen voorbij zijn is het aan mij om het in de praktijk uit te gaan voeren. Ik dank je voor de lessen en misschien zien we elkaar in de toekomst weer voor mogelijk een aanvullende cursus.
  
  Bij voorbaat dank,
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Vooraf werd ik gebeld omdat ik enige inschrijving was: of ik wilde verzetten of een op een cursus wilde. Fijn dat er een keuze wordt gegeven. Cursus één op één gedaan met Adriaan op pittig tempo. Veel geleerd, veel (voor mij) nieuwe toepassingen doorgenomen. Met name draaitabellen gaan voor mij heel veel tijd besparen. Persoonlijk tabel-probleem kunnen aankaarten en duwtjes in goede richting gekregen. Kortom nuttige dag!
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Leuke beginnerscursus waar je toch ook als gevorderde nog wel dingen uit kunt leren, waarvan je denkt: Oh dat kan dus ook zo of He dat gebruikte ik nog niet op die manier.
  Inleiding Excel
 • Margot was zo enthousiast, erg aanstekelijk! Een leuke boeiende training en lekker op tempo. Fijn dat je het geleerde gelijk zelf kunt toepassen in oefeningen, zonodig is er de mogelijkheid tussendoor te bespreken waar je tegenaan loopt. Een hele waardevolle cursus als je het mij vraagt en het verliep ook goed online allemaal. De basis had ik al wel maar ben erg blij met alle gemakjes en weetjes die ik nu geleerd heb. Zeker een aanrader!
  Excel I: Basis PLUS
 • In de morgen kon ik het nog bijbenen, maar in de middag werd het minder, Het was voor mij wel heel veel informatie op 1 dag, maar heb er zeker wat aan gehad, had niet gedacht dat er zoveel mogelijkheden waren met Excel
  Incompanycursus Excel
 • Ik vond het een erg leuke en leerzame cursus. Adriaan lijdt soms aan geheugenverlies om op een komische wijze interactie met de deelnemers te creëren waardoor stof makkelijk blijft hangen. Ik ben weer een stuk wijzer en Excel gaat m'n werk weer wat makkelijker maken, van een simpele Ctrl ; voor de datum van vandaag tot aan Draaitabellen en Slicers!
  Incompanycursus Excel
 • Ik heb wederom veel geleerd van deze cursus. Het ging snel maar doordat we zelf ook konden oefenen was het goed te begrijpen.
  Adriaan heeft het goed uitgelegd.
  Van een eerder gevolgde cursus vond ik de oefenbestanden heel waardevol. Deze hebben we nu ook weer ontvangen. Handig als naslagwerk.
  Excel II: Formules & Functies
 • Leerzame cursus, veel handige tools aangereikt gekregen, nu veel oefenen en doen. Het werk met Excel zal een stuk sneller worden. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Gewoon duidelijke uitleg, goede oefeningen en de docent schept een goede sfeer en de locatie en voorzieningen heel fijn. Dat jullie door laten gaan bij zo weinig mensen, poeh, petje af. super service!
  Excel II: Formules & Functies
 • Direct toe te passen tips, duidelijke uitleg, oefenen tijdens de workshop. Meteen gestart met toepassen toen ik op mijn werkplek terugkwam!
  Incompanycursus Excel
 • Freddy (de cursus docent) is een entousiaste en humoristische persoon wat het volgen van de cursus vba voor Exvel extra leuk maakte. De opbouw van de cursus en van de opgaven zat goed in elkaar. Door het eerst fout te doen, word je gedwongen om na te denken wat er precies fout is waardoor je in het vervolg minder snel fouten maakt. Op die manier dringen de principes en logica van vba sneller tot je door. Freddy beschikte over uitstekende excel kennis en kon iedere vraag nauwkeurig beantwoorden. Ik zou de cursus door excel academy anderen zeker aanbevelen.
  Incompanycursus Excel
 • Het was een duidelijke cursus, in een kleine groep.
  Ik had veel ervaring met Excel maar ik heb al weer geleerd.
  Veel trucjes en tips. Nu moet ik wel in de praktijk brengen.
  Ik kijk uit naar de 3 volgende cursussen.
  Bedankt Reinier !
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik heb Excel cursus gedaan 18 jaar geleden en nu was zeker leerzam en nuttig. Margot, dank u wel voor interresant uitleg, goede oefeningen.
  Excel II: Formules & Functies
 • weer ontzettend veel geleerd
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Op maandag 17/12/2018 cursus Excel 2: Formules & Functies gevolgd en als docent Adriaan gehad. Wederom een zeer geslaagde lesdag. 
  Inzicht gekregen in vele mogelijkheden die ik eerder niet wist. Met daarbij enkele zeer goede tips waardoor je beter weet hoe Excel denkt, waardoor je sneller de vele toepassing van Excel kunt gebruiken.
  Excel II: Formules & Functies
 • Weer een super leerzame cursusdag gehad. Ik wist niet dat er zoveel mogelijk was met (draai-) tabellen. Ik werk veel in Excel maar wist niet dat het omzetten naar tabellen zoveel tijdwinst ging opleveren in de verwerking. Veel nieuwe dingen geleerd en tips gekregen. Ik ga er snel mee aan de slag. 
  Ik zal de Excel Academy ook aanbevelen bij mijn collega's door de fijne manier van lesgeven van Adriaan. Bedankt voor 2 fijne en leerzame lesdagen. 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Cursus voldeed aan de verwachtingen. Persoonlijk had het voor mij in de ochtend wat sneller gemogen, we bleven te lang hangen in zaken naar mijn idee. Het voorstelrondje vond ik erg uitgebreid. Inhoudelijk ben ik zeker tevreden over de cursus, zeker ook het naslagwerk en de mails die blijft ontvangen om je alert te houden. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Een hele goede en nuttige cursus. Formules en functies worden stapje voor stapje uitgelegd, waarbij Adriaan er voor zorgt dat je de basis goed begrijpt. Hierdoor ben ik na de cursus in staat meer ingewikkeldere vraagstukken efficiënt met Excel aan te pakken. Adriaan is een plezierige docent, die goed oog heeft voor de cursisten. 
  Excel II: Formules & Functies
 • Prima cursus, veel geleerd!
  Excel I: Basis PLUS
 • Weer een leerzame dag gehad tijdens de excell cursus module II. Opbouw prima, uitleg prima, interactie prima. Het maakt nieuwsgierig naar meer en actief om zelf aan de slag te gaan.
  Bedankt Adriaan.
  Excel II: Formules & Functies
 • Opleiding III was een intensieve dag , gegeven door een deskundig iemand die goed aanvoelt wat de behoefte van de groep is. Ik dacht dat ik al veel wist , maar toch ook veel nieuwe (en handige) dingen gezien en geleerd. Lesmateriaal is prima verzorgd en makkelijk te gebruiken.
  Adriaan, bedankt. Top ! :) 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Goede en leerzame cursussen op maat voor een ieder. Adriaan weet alle stof vol enthousiasme over te brengen.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Erg leuke inkijk in de wondere wereld van Excel.
  Veel zin om maandag aan les 1 te beginnen in Rotterdam
  Inleiding Excel
 • Mooie korte uitleg....jammer dat er niks met opslaan en opslaan als wordt uitgelegd , daar heb ik moeite mee.
  Ik ga binnenkort een korte cursus bij jullie volgen 
  Inleiding Excel
 • Heel fijn zo'n opfrissingscursus !! Weer wat geleerd!
  Inleiding Excel
 • Top les en top lerares Margot! Zoveel geleerd en goed tempo.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • De dag is voorbij gevlogen, veel nuttige en handige tips, veel geleerd en het werd enthousiast en goed uit gelegd door Adriaan. Nu aan de slag met het efficiënter en sneller werken met het geleerde.
  Excel I: Basis PLUS
 • Fijne cursus, enthousiaste leraar. Veel nuttige stof. Goede locatie en lunch. Kleine groep waardoor je veel ruimte heb voor vragen etc. Excel wordt op deze manier echt heel leuk 
  Ik zou deze cursus absoluut aanraden!
  Excel II: Formules & Functies
 • De dag was erg nuttig; veel nieuwe dingen geleerd bijvoorbeeld tabel gebruiken i.p.v. een lijst, draaitabellen maken en kleine tips & trics tussendoor. De docent weet waar hij het over heeft en motiveert je om bij de les te blijven. Een aanrader!
  Incompanycursus Excel
 • Erg blij met de cursus: veel geleerd in een hoog tempo doch op een prettige manier. Sfeer was goed en daarbij ook veel nuttige praktijk voorbeelden. 
  Incompanycursus Excel
 • Super goed en op een luchtige manier uitgelegd, ben hier heel blij mee en zal zeker na de zomer voor de volgende cursus aanmelden. 
  
  Paul van der Kolk 
  Bouwserviceijmond
  Excel I: Basis PLUS
 • Prima online cursus
  Inleiding Excel
 • Excel III was een leerzame en praktische cursus. Adriaan bracht de materie kundig over; goede combinatie van demo's en zelf oefenen.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Ik wist al van anderen dat ik veel meer met Excel kon doen. Dat is nu bevestigd. Heb veel handigheidjes geleerd, maar ik moet ze wel steeds herhalen om ze te onthouden. Gelukkig volgen er nog drie modules! De cursusdag was trouwens ook heel goed geprogrammeerd. Never a dull moment!
  Inleiding Excel
 • Adriaan, de training was voor -mij althans- erg nuttig, interessant, informatief, leerzaam en op toch wel een aantal onderwerpen een eye opener. Komt nog bij dat jij het heel leuk en inspirerend brengt.
  Ik heb er veel aan gehad en kijk uit naar een vervolg.
  Titia
  Incompanycursus Excel
 • Adriaan legt goed uit, neemt de tijd waar nodig en gaat lekker door als het kan. Zeker een aanrader. 
  Excel II: Formules & Functies
 • Erg leuk en leerzaam.. zeker de manier waarop je van €1000,- naar €1000000,- kan gaan in 67 jaar is een aanrader om eens te checken, zitten namelijk aardig wat tips en trucs in welke ik meteen heb kunnen gebruiken.
  Inleiding Excel
 • Een openbaring Power Query en Pivot, zucht wat een gemak!!
  Bert is ook een zeer deskundig en prettige in de omgang trainer!
  Excel V: Power Query & Power Pivot in Excel
 • Prima training voor een eerste kennismaking. Veel geleerd en nu tijd gaan maken om het in mijn eigen werk toe te passen. 
  In het begin ging het wat snel maar dat kwam later goed. Een Tip : Vooraf een schema van hoe het in grote lijnen werkt zou mij geholpen hebben. In het begin heb je nl. geen idee waar je mee bezig bent.
  Excel V: Power Query & Power Pivot in Excel
 • De VBA basis cursus was erg nuttig en leerzaam. Ik heb met name een aantal praktische tips geleerd om Excel sneller te laten werken. De uitleg van onze trainer Ferry was erg duidelijk. Ik zie uit naar een volgende cursus in Power Pivots/Query's, wat we denk ik in ons beroep nog meer toe kunnen passen op de praktijk.
  Incompanycursus Excel
 • Basis was zeker leerzaam , al veel mee aan het werk nu .
  Door de training beter duidelijk hoe denkt Excel .
  Bedankt zover misschien tot een vervolg ! Vr Gr Esmeralda
  Excel I: Basis PLUS
 • Heb erg veel aan deze training gehad. Wist helemaal niets over hoe Excel werkt, maar sinds deze training al veel meer. Bedankt!
  Inleiding Excel
 • Duidelijke cursus, veel tips en trucks, waardoor je sneller kan werken.
  Het mooie vind ik dat er tijd wordt vrijgemaakt op onderdelen waar meer naar vraag naar is,
  het heeft dan wel het nadeel, dat voor andere delen minder tijd is; 
  Er is nog zo veel om dieper op in te gaan, eigenlijk te weinig tijd om het allemaal in een dag uit te leggen. 
  Ik ben er in ieder geval heel blij mee, top Adriaan!, en heb mij direct laten inschrijven op de volgende cursus Excel III.
   
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik werk veel met Excel, maar er zaten toch erg nuttige aanvullingen bij. Fijn dat het zo kort en duidelijk uitgelegd wordt.
  Inleiding Excel
 • Hoi Adriaan,
  
  Wederom bedankt voor een nuttige enerverende cursusdag, waarin je de formules en functies van deel II op een duidelijke, vlotte en inspirerende manier met een vleugje humor uitlegt. 
  Waarbij de tijd voorbij vliegt door het klassikaal oefenen met praktijkvoorbeelden, die voorbereid klaar staan en waarin je alle cursisten constant scherp houdt en met je ruime kennis ons soepel door de stof heen sluist. 
  
  Nogmaals een geslaagde dag, op naar deel III
  
  Gr Bianca. 
  Excel II: Formules & Functies
 • De eerste 5 intro lessen gevolgd, ze waren ondanks dat ik al enige tijd met Excel werk (zelf aangeleerd) zeer nuttig. Fijn dat deze intro lessen voor iedereen beschikbaar zijn. 
  
  Bedankt, Christel
  Inleiding Excel
 • Fijne curcus waar een hoop word behandeld .
  Excel I: Basis PLUS
 • Duidelijke en toegankelijke cursus, nieuwe inzichten gekregen die ik kan gebruiken, en interessant om te weten dat Excel overal reeksen in zoekt. Bedankt!
  Inleiding Excel
 • De cursus wordt goed opgebouwd en begeleid. Adriaan zijn manier van uitleggen heb ik als zeer prettig ervaren. Daar waar hij klassikaal bezig is heeft hij oog voor iedere individuele cursist.
  
  De voorbereidingen waren top geregeld en daarbij lag al het oefenmateriaal ook al klaar. Mijn reden om deel te nemen aan deze module van excel was omdat ik excel efficiënter wou leren gebruiken. Tijd winst in mijn werkzaamheden zijn erg gebruikelijk en hier heb ik weer allerlei maniertjes voor geleerd.
  
  Bedankt Adriaan !
  Excel II: Formules & Functies
 • Heel hartelijk dank voor de 'op maat' gegeven training aan onze groep. Naast kleine handigheidjes hebben we veel antwoord gekregen op onze vragen. Met een duidelijke, geduldige en prettige uitleg van Margot en veel oefenmateriaal gaan we Excel in de toekomst alleen maar meer en met meer plezier gebruiken.
  Dank, Leonie
  Incompanycursus Excel
 • Zeer leerzame cursus met ruimte voor een grapje, op een prettige manier gepresenteerd.
  Kleine groep op een leuke locatie.
  VBA-basis voor Excel
 • Fijne 1ste ervaring met de Excel Academy, de heer Adriaan Hoenderdos is met recht een specialist. Training in kleine groepen zodat er voor iedereen ruimschoots voldoende aandacht is. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Een mooi vervolg op de basiscursus. Duidelijke uitleg én ruimte voor eigen inbreng en vragen. Leerzaam en nuttig.
  Incompanycursus Excel
 • Excel III is een waardevolle toevoeging aan de huidige Excelkennis. We maken allemaal allerlei lijstjes, maar wat je vervolgens met je lijstjes kunt uitbreiden is nu pas duidelijk geworden. Bedankt Adriaan!
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Zeer leerzame training door vakkundige en enthousiaste docent, Reinier van Loon. Training sloot perfect aan bij mijn niveau. Fijn en open leerklimaat. 
  Excel I: Basis PLUS
 • - Dit vond ik de leukste van de 3.
  - De groep was top! Het niveau sloot goed op elkaar aan. Dit vond ik de andere keren minder.
  - Veel handige tips (maak van alles een tabel is de gouden tip ;-))
  - Tempo was lekker hoog. 
  - Veel gezien. Net te weinig tijd.
  
  Tip: je hebt verschillende soorten 'leerlingen' (Google: KOLB). Sommige 'leerlingen' zijn echte doeners en die moeten het gewoon meerdere keren (fout) doen en opnieuw doen (FailFaster). Daarom zijn de oefeningen achteraf heel erg handig, maar tijdens de les zou het voor mij persoonlijk nog beter werken om me te laten stoeien met de oefeningen, het fout doen en dan uitleg geven wat ik fout heb gedaan. 
  
  Bedankt voor de vele dingen die ik heb geleerd en wie weet mag ik nog een keer op training.....
  
  Tot ziens! 
  Groetjes, Sabina
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Prima training.
  
  Docent legt goed uit. Locatie was prima, goed bereikbaar en voldoende parkeerruimte.
  Koffie thee en lunch waren goed geregeld. 
  Ik heb veel nieuwe dingen geleerd die ik direct in de praktijk kan brengen. 
  Leuke groep, niet te klein niet te groot.
  
  Groet
  Niek Frijstein
  Excel I: Basis PLUS
 • Vorige week de cursus gehad. Adriaan Hoenderbos was onze docent. Door zijn enthousiasme en manier van lesgeven is het mede een succes. Hoewel Adriaan van de voren waarschuwde dat hij snel praat, is dat zeker niet onwaar. Maar daarnaast neemt hij wel de tijd om alles heel goed uit te leggen. Nu blijven oefenen. Bedankt voor de leuke cursus dag. 
  Incompanycursus Excel
 • Goede cursus, en een zeer bekwame instructrice/docent.
  Veel geleerd.
  Excel I: Basis PLUS
 • Wederom weer veel opgestoken met deze cursus. Reinier legt dingen ook goed, begrijp-baar en met de nodige humor uit. Time flies. Nu weer oefenen in de praktijk!
  Daarnaast is de locatie is perfect en de lunch is goed verzorgd.
  Excel II: Formules & Functies
 • De basiscursus Excel die ik gevolgd heb bij vanHaren is zeer leerzaam geweest, de uitleg was duidelijk, de cursusleider neemt de tijd om het goed uit te leggen.En de problemen worden gezamenlijk besproken en opgelost. (de trucs en methodes). Ik ga het zeker gebruiken in de praktijk. 
  Antoinette Damen - vanHaren.
  Incompanycursus Excel
 • Goede training. Flink tempo. Ga er zeker profijt van krijgen op mijn werk.
  Excel II: Formules & Functies
 • Zeer fijne en duidelijke cursusdag gehad..Alles was goed geregeld ook een prima lunch gehad. 
  Margot is een prettige docent.. Ze kon alles goed en duidelijk uitleggen.. Al met al een leerzame dag gehad.. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Erg leuke tips en trucs gehad. Koen geeft een duidelijke uitleg en er is voldoende persoonlijke aandacht.
  Incompanycursus Excel
 • Ik ben blij dat ik de Excel Basis Plus curus bij Ardriaan heb gevolgd. Ik wist dat Excel oneindig veel mogelijkheden bezit, maar welke mogelijkheden dit nou zijn wist ik nog niet. Ik heb redelijk kennis van Excel maar tijdens deze training heb ik geleerd hoe je veel sneller en efficiënter kunt werken met het programma. Ook vond ik het leuk dat Ardriaan af-en-toe een uitstapje maakte naar Word. Veel van wat je leert tijdens deze cursus kun je ook toepassen in de andere programma's van Microsoft Office. Kortom echt de moeite waard. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Adriaan heeft ons bij de vervolgcursus goed inzicht gegeven in het gebruik van functies en formules. Dit maakt het werken met Excel veel efficienter en makkelijk. De persoonlijke aanpak maakt deze cursus een echte aanrader voor iedereen die veel met data te maken heeft. 
  Excel II: Formules & Functies
 • Goede lesstof. Goede uitleg. Tempo goed bij te houden (met priveles is dat overigens niet moeilijk!). Zeer geschikte docent. Bedankt Reinier.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • In de basiscursus heb ik op een prettige manier (nader) kennisgemaakt met Excel. Veel basistips ontvangen en veel handigheidjes gezien. Een goede eerste stap als Excel gebruiker. 
  Incompanycursus Excel
 • ik heb er even naar gekeken, volgens mij is het een hele duidelijke uitleg, zodat ik het wel iets mee kan doen. Ik ga er zeker wat van leren.
  Bedankt! Ann
  Inleiding Excel
 • duidelijke training, waar veel tijd en aandacht wordt besteed aan iedere cursist zodat iedereen in een gelijkmatig tempo de stof kan leren. op een speelse wijze wordt er ook uitgelegd hoe divers het werken met excel kan zijn en hoe je zelfs in de basis al veel kan leren om efficienter aan het werk te kunnen.
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik vond het een leerzame dag, we hadden bijna privéles. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd door Reinier. Ik kan het iedereen aanraden. Er was tijd voor werkgerelateerde vragen.
  Excel I: Basis PLUS
 • Het was weer een leerzame sessie, goed tempo, goede uitleg en vele nuttige voorbeelden. Voor mij een geslaagde dag.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Groningen is een mooie locatie een 8
  cursusleider Reinier zeer rustige en goed ingevoerde docent een 9
  Inleiding Excel