Klanten over...

 • Ondanks het hoge tempo - een goede inleiding in de vele facetten van Excel; ook degene die denken dat ze er al veel van afweten zullen een berg nieuwe, werkbesparende tips en aanwijzingen meekrijgen, uitstekend gebracht en goed verzorgd! 
  Excel I: Basis PLUS
 • Ook deze cursus werd met veel enthousiasme door Adriaan gegeven. Prima lesmateriaal en de docent (Adriaan) legt alles op een duidelijke manier uit. Veel geleerd niet alleen over (draai-) tabellen, maar ook tal van andere zeer bruikbare tips gekregen. Dat gaat ongetwijfeld veel tijdsbesparing opleveren. Voordat je thuis bent, staat al een mail klaar met digitale oefenstof en naslagwerk. Klasse, zoals dit geregeld is. Ik ben zeer te spreken over deze cursus.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Reinier heeft op een prettige en flexibele manier de Excel-kennis van onze mensen opgefrist en naar een hoger niveau getild. Het programma was volledig op maat gemaakt waardoor er zeer efficiënt met de beschikbare tijd omgegaan kon worden. 
  Incompanycursus Excel
 • Groningen is een mooie locatie een 8
  cursusleider Reinier zeer rustige en goed ingevoerde docent een 9
  Inleiding Excel
 • Reinier is een zeer kundige docent, zowel inhoudelijk als qua 'teaching skills'. Rustig, geduldig, duidelijk en humorvol. Ik kijk uit naar de vervolgcursussen. 
  Excel II: Formules & Functies
 • Top geregeld, goeie cursus aanpak.
  Excel II: Formules & Functies
 • De basis excel cursus gevolgd en heb er veel van opgestoken. Veel handige tips gekregen voor het sneller en beter kunnen werken met excel. 
  Incompanycursus Excel
 • Super, goede tips en duidelijkheid!! Zeer leerzaam
  Inleiding Excel
 • Ik ken al wat Excel maar voornamelijk zelfgeleerd. Het is zo verfrissend om te leren hoe het echt hoort. Dan kom je er snel achter dat je dingen vaak onbedoeld moeilijk doet of onlogisch. Dit was echt een openbare on so many levels! Dank je wel. Er zit een mooi tempo in, dat betekent dat je achteraf wel zelf aan de slag moet maar het is op die manier wel een enorm waardevolle dag. 
  Excel II: Formules & Functies
 • Een goede cursus waar nog best veel van te leren is . 
  En een hele leuke en kundige cursus leidster met gevoel voor humor .
  Ook zat het tempo er goed in .Dat is ook fijn.
  Een aanrader, de vervolg cursus wil ik ook doen .
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik had er veel schrik van omdat ik niet zo handig ben met de computer.
  Het viel me reuze mee. Het was echt een leerzame dag en de tijd vloog om.
  Adriaan geeft ontzettend leuk les, zodat je toch makkelijker dingen opneemt.
  Ik zal er de komende tijd wel aan moeten werken, maar dat komt dank zij Adriaan wel goed.
  Excel I: Basis PLUS
 • Erg goede basiscursus, ik heb veel opgestoken en ik hoop dan ook nog een vervolgcursus te kunnen gaan volgen. Koen geeft erg geduldig les, neemt de tijd voor het beantwoorden van vragen en houdt een prima tempo aan zodat het voor iedereen heel goed te volgen is; niet te snel, maar ook niet te langzaam. 
  Ik kreeg ook gelijk zin om thuis verder te oefenen en dat wil wel wat zeggen ;). 
  Excel I: Basis PLUS
 • Cursus was super leerzaam. Oefenbestanden werken erg fijn zodat je het geleerde meteen in praktijk kunt oefenen/toepassen. 
  Incompanycursus Excel
 • De cursus Excel basis plus is zeker een aanrader. Ik was al bekend met veel van de opties binnen excel, maar er is zoveel dat je kunt doen met dit programma. Je kunt ervan uitgaan dat er altijd wel een efficiëntere manier is om iets te doen die je veel tijd kan besparen. De cursus excel basis plus geeft je een goede basis om te begrijpen hoe excel werkt en denkt zodat je gemakkelijker zelfstandig kunt bedenken wat voor soort opties er allemaal mogelijk zouden moeten zijn. Alhoewel ik met veel van de mogelijkheden die getoond werden tijdens de training al bekend was, nu kan ik dit vele malen sneller, efficiënter, en nauwkeuriger doordat ik excel al het (reken) werk kan laten doen. Hierdoor wordt excel steeds leuker! 
  Excel I: Basis PLUS
 • Heb ik mijn werk dagelijks te maken met Excel. Maar de theorie er achter beheers ik nog niet. Met deze cursus ben ik aardig op weg dat te gaan beheersen.
  Inleiding Excel
 • Een hele goede cursus. Adriaan maakt er een leerzame, gezellige dag van. Een aanrader voor iedereen die meer uit excel wil halen.
  Excel I: Basis PLUS
 • Goede tips en truuks, ook als je al met excel werkt. Kwam vol inspiratie thuis om de nieuwe weetjes uit te proberen.
  Excel I: Basis PLUS
 • Hele duidelijke uitleg! Heb alle filmpjes hellemaal afgekeken.
  Ik had de dag erna een Excel toets op school. Wist niks van Excel maar ik heb de toets met een dikke 7 gehaald! Super
  Inleiding Excel
 • Bert fijne en enthousiaste man! Inhoud was ook goed. Zin om er zelf mee aan de slag te gaan.
  Excel V: Power Query & Power Pivot in Excel
 • Excel III was een leerzame en praktische cursus. Adriaan bracht de materie kundig over; goede combinatie van demo's en zelf oefenen.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • het enthousiasme en uitleg met leuke voorbeelden zorgt voor dat je gelijk aan de slag wil om meer te ontdekken. 
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Prima training voor een eerste kennismaking. Veel geleerd en nu tijd gaan maken om het in mijn eigen werk toe te passen. 
  In het begin ging het wat snel maar dat kwam later goed. Een Tip : Vooraf een schema van hoe het in grote lijnen werkt zou mij geholpen hebben. In het begin heb je nl. geen idee waar je mee bezig bent.
  Excel V: Power Query & Power Pivot in Excel
 • Overzichtelijke training met veel tips en tricks ook voor degene die al beperkt met Excel werken.
  Je kunt hier veel uithalen voor dagelijkse toepassing.
  Incompanycursus Excel
 • De cursus staat bol van tips en handreikingen hoe je moet om gaan met data in Excel. Excel biedt ongekend veel functionaliteit en die wordt nu aangereikt door de Excel Academy. Margo is een goede lerares om je de weg te tonen in Excel land. De dag is goed gebruikt en nu is het aan ons om de vaardigeheden in de praktijk toe te passen.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Hallo,
  Het was de eerste Excelcursus die ik gedaan heb en heb het als zeer goed en leuk ervaren.
  Reinier is een gemoedelijke en goed uitleggende leraar. Hij weet de aandacht te behouden en houdt een prettige luchtige sfeer.
  Bedankt voor deze prettige cursus.
  Groetjes Helma Verberne
  Excel I: Basis PLUS
 • Excel was voor mij nieuw, toch heb ik deze cursus prettig ervaren. De docent had een goed tempo en stond open voor de vragen van een ieder. Dat maakte het laagdrempelig en was er een prettige sfeer. Er kwam veel informatie op me af, toch was het allemaal goed te volgen. Hij liet zien dat er overlap is met andere programma's waar ik regelmatig mee werk. Daar kan ik nu ook efficiënter in werken.
  J vd Berg CBTI BV
  Incompanycursus Excel
 • Ik ben bij de KvK een persoon die in het hele land bekend staat als excel-expert, al weet ik maar al te goed dat je al gauw als expert wordt gezien als een ander niets weet. Ik wil graag in een later stadium alle modules gaan doorlopen, maar vond het al wel interessant om de "gratis inleiding te volgen. Ook daarin worden al diverse zaken behandeld die ik weer kan gebruiken, zaken die ik nog niet wist of die sneller kunnen dan ik wist. Een enorme aanrader dus voor iedereen die weet hoe excel kan bijdragen aan een effectieve en efficiënte organisatie.
  Inleiding Excel
 • Op de vraag van een collega/klant hoe de cursus was bevallen schreef ik terug: Geweldig! Deze cursus, Excel basis PLUS raad ik je (jullie) zeker aan. Alles is perfect voorbereid, hoog tempo en heel veel aandacht voor de cursisten. Laptops stonden klaar, Excel met een groot aantal werkbladen met voorbereide inhoud, dus geen tijd verdoen met typen. Heel veel aandacht voor het waarom en niet zo zeer welke knopjes je waarvoor allemaal kunt gebruiken. Deze dag betaalt zich zeker terug in tijd en kwaliteitswinst. Prima lunch en sfeer. Dit is echt de eerste keer dat ik enthousiast van een cursus vandaan kom. Ga zeker naar minstens een vervolgcursus.
  Excel I: Basis PLUS
 • Wederom een zeer interessante cursus. Weer veel geleerd en kennis opgedaan. De trainer gaf goede uitleg en doordat de groep redelijk klein was was er ook veel individuele aandacht. Kortom een aanrader. Nu er zelf mee aan de slag gaan.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Bedankt Karel voor de beste inleiding over Excel programma.
  leuke introductie en een ontdekkingsreis..
  Inleiding Excel
 • Ook deze les weer veel handige dingen geleerd , zeker over hoe je een formule moet opbouwen.
  Hoe je dingen in lijsten makkelijk kunt opzoeken met bv verticaal zoeken.
  Maar ook het samenstellen en bewerken van diverse onderwerpen.
  Weer een leuke dag met de prettige manier van lesgeven van Margot.
  2 down and 2 to go in het Excel totaal pakket.
  Excel II: Formules & Functies
 • Wederom een leerzame en inspirerende dag gehad. Op professioneel niveau uitleg en inzicht gekregen in de legio mogelijkheden die Excel te bieden heeft. Top dag. Dank je wel Adriaan.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Fijne 1ste ervaring met de Excel Academy, de heer Adriaan Hoenderdos is met recht een specialist. Training in kleine groepen zodat er voor iedereen ruimschoots voldoende aandacht is. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Leuke cursus, als leek moest ik voor het werk een rooster opzetten via excel. Na weken uitzoeken hoe dit moest zonder resultaat is het mij dmv de uitleg toch gelukt. Ondanks dat er geen video was over het maken van een grafiek.
  Dus zeker waardevol
  dank je wel
  Inleiding Excel
 • Een hele fijne training, Adriaan is een enthousiaste docent met heel veel kennis. De training gaat in een lekker rap tempo en ik heb erg veel nieuws geleerd.
  Excel I: Basis PLUS
 • Erg leerzaam en ook erg intensief. Margot heeft de basis weer duidelijk uitgelegd en ook meerder mogelijkheden laten zien. Ik zal zeker het naslagwerk nog een keer oefenen omdat ik er in de praktijk ook gebruik van ga maken en beslagen ten ijs wil komen. 
  Excel II: Formules & Functies
 • Adriaan neemt met zijn drive en enthousiasme je makkelijk mee in de wereld van formules en functies binnen Excel. het tempo zit er goed in wat ik zeer prettig vind, maar daarnaast is er ook zeker ruimte voor extra aandacht als je even achter loopt of iets gemist hebt. Ik heb erg veel gehad aan de cursus al was het maar 1 dag en ben blij met het digitale naslagwerk en de oefenbestanden.
  Excel II: Formules & Functies
 • De afgelopen 4 trainingen waren heel interessant, en een absolute aanrader om meer kennis te krijgen en te kunnen toepassen in Excel. 
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Een hele leuke cursus. Ik word er enthousiast van. Heel veel handige tips van Margot Boeklagen gekregen. Nu nog de tijd nemen om te gaan oefenen. Op naar volgende cursus.
  Excel I: Basis PLUS
 • een eye-opener, de instap van 5 lessen excel. ik ga er zeker mee door. waar, - dit is nog de vraag. wel is excel academy een erg goed begin geweest.
  Inleiding Excel
 • Een duidelijke uitleg en zeker een aanrader. 
  Inleiding Excel
 • Hi Adriaan, 
  
  Ook ik heb de training erg leerzaam en leuk gevonden. Jouw enthousiaste manier van uitleggen werkt behoorlijk inspirerend. Bedankt hiervoor! Ik ga mij zeker nog inschrijven voor vervolgtrainingen.
  Excel II: Formules & Functies
 • Het was weer een leerzame dag. Veel geleerd en nu veel oefenen om het geheel paraat te houden. 
  Veel geoefend tijdens de cursusdag, veel opgestoken.
  Excel II: Formules & Functies
 • Het was een leuke en zeer leerzame dag. Ik heb toch veel nieuwe dingen geleerd, die mij zeker gaan helpen. Ik schrijf "toch", omdat ik dacht dat ik de basis wel onder de knie had. Zo zie je maar....
  Fijn dat er veel oefenmateriaal was. Want bij de uitvoer loop je weer tegen dingen aan, waar je dan ook weer van leert.
  Ik verheug me op deel 2 en 3!
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik vind fijn en kort cursus.
  Inleiding Excel
 • Erg leerzaam
  Inleiding Excel
 • Ik heb veel geleerd en ook goed inzicht gekregen als je het makkelijk en veel wilt gebeuren dat de mogelijkheden bijna onbeperkt zijn in Excel
  Ook de lesgeving en locatie was super
  Wat ook als zeer prettig heb ervaren dat in de les praktijk meteen naar boven kwam.
  daar in ook al makkelijke hints en tips en herhaling waar door al heel veel dingen blijven hangen.
  Bij mij heeft het zeker(vorm van les geven) naar meer te komen weten van Excel
  Naslag en bijlagen handige help midden en Zeer duidelijk en makkelijk te begrijpen
  Aan ieder aan te raden zeker als je dag daarna er al iets mee wilt en kunt doen
  Ik ga veder en weet nog niet of deze verslaving nog op houdt
  
  Gr. Twan Teurlings
  Excel I: Basis PLUS
 • Een hele fijne, persoonlijke en waardevolle training. Duidelijke uitleg en meteen meewerken om het onder de knie te krijgen. Heel veel tips om het in mijn dagelijkse werkzaamheden makkelijk en snel te gebruiken. Zeer tevreden!
  Incompanycursus Excel
 • Super fijne training. Het is een training die gelijk toepasbaar is in de praktijk.
  Incompanycursus Excel
 • Het was een leuke dag, lekker praktijk gericht. Alle ruimte voor het stellen van vragen. Zal zeker nog moeten oefenen met de oefenbestanden om het allemaal onder de knie te krijgen.
  Locatie en de verzorging was super.
  Excel II: Formules & Functies
 • Veel geleerd vandaag tijdens Basis I Excel cursus. Mooie "boost" om ermee verder te kunnen. Nu snel mee aan de slag.....
  Excel I: Basis PLUS
 • Een fijne dag gehad waar laag werd ingestoken over Excel. Er was alle ruimte om basisvragen te stellen. Vooral het inzicht laten krijgen en wat er achter het systeem gebeurd, was verhelderd. 
  Nu veel thuis oefenen! 
  Excel I: Basis PLUS
 • Het is leuk om training te krijgen van iemand die gepassioneerd is en als doel heeft zijn leerlingen iets waardevols mee te geven. Ik wil Excel Academy echt aanraden wanneer je excel wil begrijpen en als tool in je werk gaan gebruiken!
  
  Bedankt!
  
  Frenklin Kiemeney
  Excel I: Basis PLUS
 • Zeer goede cursus. Zonder dat hier kosten mee gemoeid zijn. Uitzonderlijk goede service waar je zeker gebruik van moet maken! 
  Inleiding Excel
 • Vond het een goede, zinvolle cursus. Helder verteld, blijkt dat je heel veel verkeerd heb aangeleerd.
  Het kan allemaal veel sneller.
  Excel I: Basis PLUS
 • goede cursus met gedreven docent, en ook nog met de nodige humor. Geen moment verveeld, erg blij met het misschien hoge tempo, zo kun je veel dingen "even" proberen.
  veel tips en opties waarvan ik weet dat ze er zijn, maar waar zitten ze ook al weer.
  De optie "tabellen" gaf veel nieuwe inzichten, maar ik had daar nooit eerder van gehoord, terwijl het toch al een aantal jaren in Excell zit, hadden ik en mijn collega's eerder moeten weten
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Heel veel geleerd van Margot. Ze brengt de stof op een zeer prettige manier. Het kwartje viel niet altijd gelijk en Margot nam dan de tijd om het proces nog een keer stap voor stap door te nemen door te vragen wat je gedaan hebt. Hierdoor kom je zelf achter je gemaakte fout. 
  Excel II: Formules & Functies
 • Vond het een praktische cursus waarbij een verscheidenheid aan onderwerpen aan bod kwam. 
  Incompanycursus Excel
 • Veel handige trucjes en 'gouden tips' geleerd tijdens deze cursus. Hier kan ik zeker mee aan de slag. Margot heeft daarbij de cursus op een enthousiaste en duidelijke manier gegeven, bedankt! 
  Excel I: Basis PLUS
 • Adriaan is een bevlogen en enthousiaste leraar die de lesstof met een vleugje humor begrijpend en duidelijk weet te maken. Prima dag gehad.
  Jeroen van Rijn
  Excel I: Basis PLUS
 • De introductiecursus is kort en ontzettend duidelijk. Als beginner heb ik een paar acties gezien die ik nog niet wist. Op de manier zoals het gepresenteerd wordt is het makkelijk om de bestaande en nieuwe kennis tot je te nemen en het oefenen mogelijk te maken.
  Inleiding Excel
 • Leuk en leerzaam. Ingegaan op onderwerpen waar we graag verdieping in wilde en zeker e.e.a opgestoken. Reinier heeft ons op een leuke manier mee het diepe ingenomen en ons inzicht gegeven waar we dat wilde (cursus op maat),.
  Incompanycursus Excel
 • Net als deel 1 t/m 3 heel boeiend. 
  Ik heb nooit eerder met macro's gewerkt en dan is het een pittig onderdeel maar Adriaan legt alles stap voor stap uit waardoor het toch te volgen is. Ook deze dag was weer veel te kort!
  Ik heb dit jaar enorm veel geleerd over excel, hartelijk dank daarvoor.
  
  Fijne feestdagen en wie weet tot ziens.
  
  Met vriendelijke groet,
  Marie Louise
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Fijne cursus op maat, ook goed begeleid met het maken van de opdrachten.
  Het goed inzicht geven waarom het anders beter werkt en om dingen te kunnen onthouden.
  De dag vloog om. En vooral dat naslagwerk daar ben ik erg blij mee.
  bedankt Reinier.
  Incompanycursus Excel
 • Deels herkenning, maar ook echt verdieping, tips en trucs en nieuwe dingen.
  Ik kijk uit naar deel II
  Excel I: Basis PLUS
 • Zeer goed opbouwende cursus. Fijne kleine groep. En veel tips gekregen.
  Excel II: Formules & Functies
 • Prima laagdrempelige training die werken met Excel leuk maakt! Advies: informatie over toepassingen die niet of nauwelijks worden gebruikt gewoon weglaten.
  Inleiding Excel
 • De cursus wordt goed opgebouwd en begeleid. Adriaan zijn manier van uitleggen heb ik als zeer prettig ervaren. Daar waar hij klassikaal bezig is heeft hij oog voor iedere individuele cursist.
  
  De voorbereidingen waren top geregeld en daarbij lag al het oefenmateriaal ook al klaar. Mijn reden om deel te nemen aan deze module van excel was omdat ik excel efficiënter wou leren gebruiken. Tijd winst in mijn werkzaamheden zijn erg gebruikelijk en hier heb ik weer allerlei maniertjes voor geleerd.
  
  Bedankt Adriaan !
  Excel II: Formules & Functies
 • Hallo Adriaan, ik heb de 2 trainingen erg leerzaam en leuk gevonden. Bedankt daarvoor.
  Ik ga mij zeker nog inschrijven voor de vervolg trainingen.
  Excel II: Formules & Functies
 • Zeer nuttige cursus, vooral om de puntjes weer op de I te zetten. Adriaan legt goed uit in een voor mij goed tempo. Het oefenmateriaal sluit goed aan tijdens de les die gezamenlijk en/of individueel gemaakt wordt. Locatie is goed. Kortom, met plezier de cursus gevolgd en zal deze zeker aanbeven.
  Excel II: Formules & Functies
 • Wat een leerzame dag. Veel geleerd in een prettige sfeer. Goede, duidelijke uitleg van fijne docent.
  Excel I: Basis PLUS
 • Goede en duidelijke uitleg, een hoop wijzer geworden!
  Incompanycursus Excel
 • Het was echt leerzaam, hij naam de tijd om alles goed uit te leggen als je iets kon niet begrijpen. 
  Incompanycursus Excel
 • Goede training. Leerzaam, komt veel aan bod. 
  
  Enige puntje van kritiek: soms even pauze momentje tussendoor, om alle stroom aan informatie te kunnen blijven verwerken. 
  Incompanycursus Excel
 • Erg blij met de cursus: veel geleerd in een hoog tempo doch op een prettige manier. Sfeer was goed en daarbij ook veel nuttige praktijk voorbeelden. 
  Incompanycursus Excel
 • Heldere en rustige uitleg, ik heb veel aan de training gehad, dankjewel!
  Incompanycursus Excel
 • Prima basiscursus om te leren denken zoals Excel "denkt". Heb er erg veel aan gehad en verheug me op het vervolg. Adriaan is een onvermoeibare en enthousiaste bron van kennis!
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik als man van 83 heb met plezier mijn kennis even weer opgehaald met jouw cursus inleidend tot de vervolgcursussen van Exel. ken het meeste nog wel.
  
  Maar vervolg cursus is mij net te kostbaar.
  
  met vriendelijke groet van Joop
  Inleiding Excel
 • Duidelijke uitleg en een heel goede instructeur! Voor mij persoonlijk had te tempo iets hoger kunnen liggen en hadden wij meer in detail kunnen gaan. Maar overal was het echt leerzaam!
  Incompanycursus Excel
 • Goede uitleg, enorm handige tips en heel leerzaam. Top!
  Excel I: Basis PLUS
 • ik vond het een leerzame ochtend. Veel geleerd, ondanks dat ik al jaren met Excel werk. Duidelijke uitleg en persoonlijke aandacht.
  Incompanycursus Excel
 • Prima tempo en voldoende aandacht voor ons studenten. De online versie van deze cursus is zeker de moeite waard in plaats van een cursus op locatie, zolang het aantal deelnemers maar beperkt blijft. In onze cursus waren we met vier deelnemers, hetgeen goed te doen is.
  Excel II: Formules & Functies
 • Leerzame en efficiënte lesdag gehad, enthousiast en benieuwd naar de komende lesdagen!!
  Bekwame Docent, goed lesmateriaal en ook de locatie is een aanrader !!
  Excel I: Basis PLUS
 • Duidelijk, begrijpelijk en rustig uitgelegd. Dank je wel.
  Inleiding Excel
 • De basis Excel basis plus is een absolute aanrader. Een aantal eye openers. Heldere uitleg. Je kan het direct toepassen. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Goede training! Duidelijke uitleg en de casussen die gebruikt worden zijn praktijkgericht zodat je er veel van opsteekt.
  Excel V: Power Query & Power Pivot in Excel
 • Hele prettige manier om getraind te worden in een voor mij best complexe materie. Margot voelt heel goed aan wie wat nodig heeft. De dag is voorbij gevlogen en ik ga weer een stukje slimmer naar huis. Prima gedaan Margot, bedankt.
  Excel I: Basis PLUS
 • Erg zinvol, ondanks dat ik al enige ervaring met Excel had, veel "handigheidjes" geleerd,
  Ga zeker vervolgcursussen volgen.
  Voor iedereen een aanrader
  
  Louis Dijk
  Incompanycursus Excel
 • Heb een hoop nieuwe dingen geleerd. Uitleg was goed. Heb veel aan de cursus gehad.
  Excel II: Formules & Functies
 • De cursus was er kennelijk op gericht ons zo snel mogelijk aan het programmeren te krijgen, want bijvoorbeeld starten vanuit een werkblad is nog niet aan de orden gekomen. Het was een mooie dag in Eindhoven.
  VBA-vervolg voor Excel
 • Zeer waardevolle training, met een goed tempo, duidelijke uitleg, slimme tips en tricks en een zeer bekwame trainer, die duidelijk veel ervaring heeft met lesgeven en goed informatie kan overbrengen De combinatie naar overige Office Pakketten geven duidelijk weer dat veel tips ook toe te passen zijn op bijv. Outlook en Word. 
  Ik denk dat dit voor mij veel tijdwinst op gaat leveren en ik kijk uit naar de volgende trainingen.  Paulina 
  Excel I: Basis PLUS
 • Een leerzame dag met duidelijke uitleg in een prettige sfeer. 
  Een echte aanrader!
  Excel I: Basis PLUS
 • Vandaag de cursus excel1 basis plus gehad.
  Het was een leuke maar ook zeker een hele leerzame dag.
  Alles werd duidelijk uitgelegd en er was genoeg persoonlijke aandacht.
  Excel I: Basis PLUS
 • Een leuke en leerzame dag gehad waarin veel nuttige dingen zijn besproken. Echt een aanrader. Ook een prettige locatie. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Erg tevreden met de cursusinhoud. De docente had veel verstand van de materie en kon al onze vragen beantwoorden. 
  Incompanycursus Excel
 • Ik vond Excel altijd erg intimiderend maar heb nu een goede basis meegekregen om mijn weg erin te vinden. Margot is geduldig en niet te beroerd het allemaal nog eens uit te leggen.
  Excel I: Basis PLUS
 • Zeer goede cursus met een perfecte begeleiding doordat de groep zeer klein zijn. er wordt niet alleen stil gestaan bij de onderwerpen zoals vooraf vastgesteld maar er is ook veel ruimte voor individuele vragen/opmerkingen. Kortom een cursus welke zeer zeker meerwaarde geeft.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Sorry voor mijn late reactie! Ik ben super tevreden!
  Excel I: Basis PLUS
 • Zeer goed, veel geleerd en heel tevreden over deze cursus. Ik heb veel gezien waarmee ik zelf op korte termijn aan de slag wil. Bert is een uitstekend docent. 
  Incompanycursus Excel
 • Goede cursus. Veel geleerd.
  Incompanycursus Excel
 • Zinvolle training. Tempo mocht wel wat hoger liggen.
  Incompanycursus Excel
 • Leuke cursus, zeer praktisch. Veel kleine dingen geleerd, die prima basis voor mij vormen om grote stappen te kunnen nemen. Lekker kleine groep, en goede inspirator met Adriaan. Zeker een aanrader deze cursus
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik werk al vele jaren met Excel maar met deze duidelijke uitleg werd ik toch nog geconfronteerd met handige snufjes waarvoor dank.
  Huub.
  Inleiding Excel
 • Adriaan is een bevlogen docent ! Van te voren hoopte ik dat ik de hele dag de aandacht zou kunnen houden voor de cursus, door zijn energie en enthousiasme houdt Adriaan je aandacht wel vast.
  Goede tips en op zijn aanraden nuttige notities gemaakt. Ik dacht heel moeilijk over formules, hij heeft het helder uitgelegd. Complimenten !
  Incompanycursus Excel
 • Hele leerzame cursus, erg goed uitgelegd. Met een kleine zetting van 7 personen had je ook de tijd om tussentijds meteen vragen te stellen. Daar was ik erg blij mee. Verder ook prima verzorgt. Morgen het vervolg hierop, kijk er naar uit.
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik werk met deelnemers in een leerwerkbedrijf. Door deze uitleg kunnen zij excel goed leren kennen.
  Heel gemakkelijk en ook dingen die ik zelf nog niet wist.
  Inleiding Excel
 • Basis cursus Excel gedaan. Wordt op prettige begrijpelijke wijze gepresenteerd door Adriaan Hoenderdos. De locatie te Utrecht is makkelijk bereikbaar zowel per auto als openbaar vervoer en de lunch is goed verzorgd. Al met al het was een prettige leerzame dag. Met vriendelijke groet Ad de Groot
  Inleiding Excel
 • Voor mij was Excel nog een onontgonnen gebied. Door Koen zijn duidelijke uitleg, beschik ik nu over een voldoende basis om mijn eerste stappen op het Excel-pad te zetten. 
  Incompanycursus Excel
 • Goedemorgen,
  Het was een hele fijne cursus.
  Alles werd heel duidelijk en rustig uitgelegd en je kreeg overal de tijd voor.
  Excel is ook een zeer uitgebreid en een heel leuk programma.
  Ben heel blij dat ik deze cursus heb gekozen en kan er nu ook mee aan de slag.
  
  Mvg
  Excel I: Basis PLUS
 • Veel trucjes geleerd om mijn snelheid, efficiëntie en effictiviteit tijdens werkzaamheden in excel te verhogen, nuttige cursus!
  Excel II: Formules & Functies
 • Het was een super cursus voor mij waar ik heel veel van heb opgestoken, bedankt Margot voor de duidelijke uitleg en presentatie.
  Excel I: Basis PLUS
 • met deze workshop kennis gemaakt met veel functionaliteiten Excell. De aan het begin opgegeven onderwerpen zijn duidelijk aan de orde geweest. Leerzaam was dat bepaalde handelingen veel sneller en eenvoudiger uitgevoerd kunnen worden met bepaalde functietoetsen (of combinaties daarvan).
  Ik zal zeker meer gebruik maken van draaitabellen. Met de opgestuurde bestanden veel oefenen. 
  Incompanycursus Excel
 • Zeer leerzame dag, heldere uitleg en een prettige sfeer. Absoluut een aanrader.
  Excel I: Basis PLUS
 • Duidelijke stof wordt op een goede manier in een kleine setting uitgelegd. Met aandacht voor de individu en humor. Mooie manier om te leren. Dank je wel Adriaan
  Excel I: Basis PLUS
 • Hallo,
  Vriendelijke dank voor de gratis excel training, het is op een duidelijke en makkelijke manier uitgelegd voor de beginners. Ik heb echt veel van geleerd.
  ik vind het jammer dat ik maar 4 lessen heb ontvangen, en daarna niets meer..
  Mag ik nog meer lessen krijgen?
  
  Alvast bedankt,
  gr,
  F.Z
  Inleiding Excel
 • Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden in Excel zitten. Deze werden op een prettige manier zichtbaar gemaakt. Heel nuttige cursus derhalve. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Adriaan legt goed uit, neemt de tijd waar nodig en gaat lekker door als het kan. Zeker een aanrader. 
  Excel II: Formules & Functies
 • Ik heb een Apple laptop pro en zal het met het programma Numbers moeten doen.Dit zit erop
  Inleiding Excel
 • filmpjes zijn duidelijk en overzichtelijk. Leuk om zelfs met deze basiscursus nog nieuwe dingen te leren. het heeft mij zeker aangespoord om mezelf verder te willen ontwikkelen met excel.
  Inleiding Excel
 • Een mooi vervolg op de basiscursus. Duidelijke uitleg én ruimte voor eigen inbreng en vragen. Leerzaam en nuttig.
  Incompanycursus Excel
 • Zeer leerzame cursus, kleine groepen, dus per cursist is er veel tijd en aandacht voor vragen als je iets niet direct begrijpt.
  Heb er veel van geleerd. 
  De locatie (van der Valk Middelburg) is een prima plaats om te vertoeven, met een uitstekende lunch.
  De cursusleidster had was zeer bekwaam met een schat aan kennis van Excel.
  Kortom ik ben zeer tevreden over deze cursus, en zal die zeker aanbevelen bij anderen.
  Excel I: Basis PLUS
 • Zeer Leuke en leerzame cursus in een goed te volgen tempo. Zeer duidelijke en heldere uitleg van Adriaan Hoederdos. Die het ook nog eens op een fijne manier overbracht en hulp bood waar het nodig was.
  De locatie was overigens prima en zag er goed uit, zeker goed bereikbaar met welk vervoermiddel dan ook.
  Ik heb mijzelf opgegeven voor 4 trainingen en na de eerste training en geen spijt dat ik voor de Exel academie heb gekozen. Goede aanrader om hiervoor te kiezen.
  Excel I: Basis PLUS
 • Beste Reinier,
  
  Bedankt voor de tips en tricks die ik vandaag in de les geleerd heb.
  Ik ga zeker verder met les 2, 3 en misschien nog 4.
  De groep was een leuke gezellige club, wat zich verspreidde tijdens de leerzame lessen.
  Groeten Mieke uit Veghel 😉
  Excel I: Basis PLUS
 • Mijn collega en ik hadden en incompany cursus aangevraagd met specifieke advanced Excel topics waar we graag wat meer over wilden weten en een aantal tips en tricks bij specifieke functionaliteiten/handelingen, die we hoogstwaarschijnlijk nog niet kenden. Deze tips en tricks zijn onderdeel van de basis, maar erg waardevol aangezien je ze net moet weten en wanneer je al langer met Excel werkt ga je niet meer terug naar basis. Daarnaast zijn de recentere Excel functionaliteiten ook onder onze aandacht gebracht zoals advanced filtering en Powerpivot die erg waardevol zijn in mijn dagelijks Excel gebruik, waarbij ik voornamelijk werk met grote data files.
  Incompanycursus Excel
 • Was bijzonder goede lesdag! Waarvoor mijn dank. De vierde module was net zo boeiend als de voorafgaande. Het tempo lag soms te hoog, maar Adriaan nam dan wat gas terug. 
  Ik zie nu hoeveel toepassingen en mogelijkheden Excel te bieden heeft.
  
  tip ! ga eens naar locatie Eindhoven. Het gebouw is inspirerend en van de Zweedse kok krijg je een powerlunch om je brains actiever te maken. Het helpt. Echt! 
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Wederom veel geleerd, zeer nuttig.
  Voor iedereen die veel gebruik maakt of wil gaan maken van excel: Zeker deze training volgen.
  Gaat een wereld voor je open.
  Excel II: Formules & Functies
 • Ik vond het een fijne informatieve cursusdag, veel geleerd. Reinier van Loon is een prettige docent en geeft een duidelijke uitleg. Een heerlijke uitgebreide lunch gehad. Het was al met al een leuke leerzame dag!
  
  Anneke Tieks
  Excel I: Basis PLUS
 • Ontzettend veel geleerd, leuke docent. Goede en duidelijk uitleg, nu zelf aan de slag!
  Excel I: Basis PLUS
 • Ontzettend veel geleerd, ondanks dat ik al jaren excell gebruik. Heel nieuwsgierig wat deel II gaat brengen.
  Fijne lesmethode en een boeiend naslagwerk om steeds weer te gebruiken.
  Petra Remmelzwaal - s Heeren Loo
  Excel I: Basis PLUS
 • Te weinig met Excel gewerkt de afgelopen jaren maar deze intro lessen waren weer even verhelderend. Ik heb er veel aan gehad, erg nuttig. Mocht ik er in mijn nieuwe baan veel mee moeten werken zal ik zeker overwegen om de training te gaan doen. 
  Inleiding Excel
 • Handig en gratis. Wat wil je nog meer :-).
  Een aantal korte filmpjes over de beginselen van Excel. Ik had de cursus Excel Basis Plus al naar volle tevredenheid gevolgd en heb dus pas achteraf de gratis inleiding gevolgd. Als je net als mij jezelf Excel hebt aangeleerd, is dit zeker waardevol om te volgen. Al is het maar voor de eenvoudige uitleg hoe Excel is opgebouwd, maar je krijgt ook handige tips en trucs mee.
  Inleiding Excel
 • ken al redelijk met Excel omgaan maar ook nu zie ik dat sommige dingen er in ook op een ander wijze kunnen.
  zoals lint verdwenen, deed ik altijd met klikken de blauwe balk bovenin en dan vinkje weg halen bij minimaliseren. maar de methode nu aangegeven is al veel sneller en makkelijker.
  Inleiding Excel
 • Ik vond het een leuke en leerzame cursus. Margot kan erg prettig en duidelijk uitleggen. Online vond ik het erg prettig, ik kon gewoon thuis aan de slag (met twee schermen) en vond dit ook heel fijn. Een groot pluspunt vond ik dat ik samen met Margot alle stapjes kon volgen op mijn scherm, en hierdoor heb ik dingen beter onthouden. Ik vond de groepsgrootte (2 andere cursisten, dus in totaal 3 personen) ook erg prettig. We konden vlot doorgaan en iedereen kon het naar mijn idee wel oké volgen.
  
  Beeld & geluid van Margot was ook goed. Ze haperde af en toe, maar legde dan wel opnieuw uit.
  
  Nogmaals dank voor de leuke online opleiding, we komen zeker terug voor de cursus PowerBI.
  
  Groeten,
  Luuk van Bergen 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Een zeer effectieve en leerzame dag. Alles werd op een prettige en duidelijke manier uitgelegd. De dag was voorbij voordat ik er erg in had. Ik kan dit aan iedereen aanraden!!
  Excel II: Formules & Functies
 • Zeer waardevolle en leerzame cursus. Goede docent die ons stap voor stap door de stof mee neemt. 
  Doordat we veel meteen zelf aan de slag gingen en we veel herhaalden blijft er ook meteen veel hangen. 
  Wat wellicht een verbeterpunt is, tegen het einde van de dag kwamen de écht handige fucnties aan bos wat mij betreft en daar hadden we toen nog maar weinig tijd voor. De toch meer basis dingen aan het begin van de dag hadden we misschien iets sneller kunnen doornemen, zodat er meer tijd was voor de zaken die we nu heel snel aan het einde kregen. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik vond dit een heel prettige les, allemaal zaken die ik goed kan gebruiken.
  En als altijd prettig! 
  Dank! wellicht tot ziens op vervolgcursus
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Erg interessante training op een enthousiaste wijze gegeven. Veel info in korte tijd. Doordat de trainingen/dagdelen elkaar vrij snel opvolgde was er niet veel tijd om de geleerde stof tussendoor toe te passen of te oefenen. Dit kan echter achteraf ook goed aangezien er mooie naslagwerken, oefenbestanden en filmpjes beschikbaar zijn. 
  Incompanycursus Excel
 • Na het zien van het filmpje deze cursus gevolgd en is echt een aanrader. Dit gaat mijn werk veel beter automatiseren. Bert is een kundige leraar, veel van hem geleerd. Het is wel de basis van Power Query en Power Pivot, het smaakt zeker naar meer.
  Excel V: Power Query & Power Pivot in Excel
 • Een 9 betekent alleen dat er is altijd room for improvement anders zou ik een 10 geven! Ik heb weer genoten van de tweede dag cursus excel formules & functies. Adrian heeft weer gepresteerd om de les interessant en interactieve te maken. Bedankt! 
  Excel II: Formules & Functies
 • Zeer leerzame cursus als ook mij even te snel ging legt Adriaan het nog een keer uit.
  Leuke lokatie genoeg pauzes zodat je ook hele training scherp blijft.
  Erg Leerzaam bedankt.
  
  Gr Richard
  Excel I: Basis PLUS
 • ik vond een hele interessante les heb er veel van geleerd 
  Incompanycursus Excel
 • Onze trainster (Margot) brengt de cursusonderdelen op een vlotte en duidelijke wijze over. Ik gebruik Excel al enige jaren, maar ben veel handige tips en trucs wijzer geworden. Ik kijk uit naar de volgende cursussen van Excel Totaal.
  Locatie is super centraal. De lunch is wel wat karig. Weinig keus/variatie helaas.
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik heb deze 1e online lesdag als bijzonder prettig en leerzaam ervaren. De lesstof en leeraar zijn goed op elkaar afgestemd en ben bijzonder positief over het geheel.
  
  Ik volg de driedaagse cursus en heb nu al de verrijking te pakken waarnaar ik op zoek was.
  
  Een aanbeveling dus!
  Excel II: Formules & Functies
 • Fijne cursus. Duidelijke uitleg en goede balans tussen theorie, praktijk en de pauzes.
  Excel I: Basis PLUS
 • Was een absolute beginner , heldere duidelijke uitleg heeft mij een stuk verder geholpen . Zat steeds te wachten tot ik klassikaal les kon krijgen , ivm covid 19 was dit niet mogelijk , online werkte het super , dank .   Bas de Haan , Parisienne.nl
  Excel I: Basis PLUS
 • De cursus 'Excel tips & tricks voor ervaren Excel gebruikers' was een leerzame dag. Excel is een pakket met zoveel mogelijkheden, dat op een cursusdag slechts een deel belicht kan worden. Maar met de inspirerende aanpak, gedrevenheid en kennis van trainer Adriaan Hoenderdos zijn in korte tijd veel tips en trucs van Excel 2013 de revue gepasseerd. Een Excel spreadsheet met tig voorbereide werkbladen zorgt ervoor dat ieder behandeld item en iedere gestelde vraag snel uitgelegd en toegepast kan worden. Kortom, zeer tevreden over deze dag van de Excel Academy!
  Excel Tips & Tricks voor ervaren Excel gebruikers
 • Een Training met de toegevoegde waarde om tijdens de classicaal bijkomst toch ook een individuele benadering centraal te zetten, vol aandacht. Dat is de stijl van Adriaan! Fantastisch weer!
  Excel II: Formules & Functies
 • Op 21 april heb ik de cursus Excel II gevolgd met als trainer Reinier van Loon.
  Reinier gaf goede training en ging er met de juiste aandacht (voor iedere cursus) door de stof heen.
  Het waren vooral de tips van Reinier die deze training zeer leerzaam maakte. Waar kan je wat vinden en waar kan je het voor gebruiken? Nu alles zoveel mogelijk al hetgeen we hebben opgestoken toepassen in de praktijk!
  Excel II: Formules & Functies
 • De cursus werd heel duidelijk en prettig gegeven door Reinier. Het was fijn dat de groep klein was en dat er voldoende tijd was om mee te oefenen op de laptop. Ik heb veel handige trucjes geleerd, waaruit blijkt dat veel handelingen veel makkelijker en sneller kunnen.
  Ik kijk uit naar de vervolgcursus.
  Excel I: Basis PLUS
 • De cursus is prima verzorgd. Wat ik erg goed vond was een oefening van 20 vragen aan het einde van de dag om te kijken/checken wat is blijven hangen van alle info; heb ik alles begrepen. Adriaan is net als Koen en Reinier een prettige leraar.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Een prima dagje waar ik nog lang en veel plezier van ga hebben. De lesstof werd keurig in stukjes aangeboden en als cursist werd ik goed bij de les gehouden. (niet alvast zelf oefenen: eerst kijken!). Ook fijn was de kleine groep waardoor er goed tijd en ruimte was om te zien of iedereen het kon volgen.
  Excel I: Basis PLUS
 • Erg goede cursus. Enthousiaste leraar die zeer goed kan uitleggen en de tijd neemt als je iets niet snapt. Nu al zin in de vervolg sessies.
  Excel I: Basis PLUS
 • Goeie cursus, veel handige nieuwe dingen geleerd. rustige uitleg en een fijne sfeer
  Excel I: Basis PLUS
 • Fantastische cursus. Gehele cursus toegespitst op niveau cursisten met Controle herhalingen om te zien of cursisten de materie begrepen, en op het eind van de dag de trucs onthouden hadden. De lessen werden door docent helder en geduldig uitgelegd. Na een 30 tal cursussen was dit de best verzorgde, leerzaamste en efficiëntste cursus .
  Een echte aanrader voor EXCEL !
  Inleiding Excel
 • Heel leerzame cursus met verschillende 'Aha erlebnissen' waardoor je inzicht krijgt in de tot op heden onbekende mogelijkheden van Excel. Fijne trainer met aandacht voor iedere cursist en het tempo van de cursist.
  Incompanycursus Excel
 • Beste Margot,
  Dank voor de goede en zeer interessante cursus. Ik heb veel tips gehad en vond je uitleg zeer helder en goed te volgen. Daarbij wil ik nog graag een compliment geven over je manier van lesgeven. Je neemt de tijd en hebt aandacht voor iedereen. Je enthousiasme voor het programma ervaar ik als zeer plezierig. 
  mvrgr Joke van Delden
  Excel II: Formules & Functies
 • Veel geleerd, de uitleg was zeer duidelijk. Ook handig zijn de filmpjes met uitleg, die per mail worden gestuurd.
  Incompanycursus Excel
 • Leerzame dag, veel geleerd, nu oefenen. Er wordt redelijk wat stof behandeld. Voldoende gelegenheid om zelf te oefenen. Prima cursus!
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Nuttig voor een 1e kennismaking. Dit was voor mij ook voldoende om verder te kunnen.
  Inleiding Excel
 • Ik heb met veel plezier deelgenomen aan de cursus excel 1 t/m 4. Het was soms wel pittig maar heb veel geleerd. Ondanks dat ik wel bekend was met excel was excel basis plus een verheldering. De groepen waren klein zodat er ruim voldoende aandacht was, als je het even niet meer kon volgen.
  Prima cursus.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Duidelijke en doelgerichte training, met voldoende mogelijkheid om je eigen kleine probleempjes aan Adriaan voor te leggen. Enorm op de praktijk gericht, echt waar voor je geld.
  Incompanycursus Excel
 • Adriaan, ik vond het een zeer goede training en heb er veel van geleerd.
  Ik denk dat ik nu een stuk verder op weg ben geholpen in het programma Excel en ik begrijp nu ook meer wat er allemaal achter de verschillende functies in dit programma zit en wat men er allemaal mee kan.
  De manier van lesgeven was zeer goed en werd met groot enthousiasme gegeven en door mij ook zo ontvangen.
  Incompanycursus Excel
 • Leerzame, leuke en uitgebreide training. 
  
  Bedankt Adriaan, wij hebben veel aan deze training gehad...
  Incompanycursus Excel
 • Was een leerzame training waarvan ik de stof meteen in praktijk kon brengen. Tempo was goed. Ik zou nog wel een paar lessen van Adriaan willen :)!
  Incompanycursus Excel
 • Heel tevreden. Super leerzame dag. De informatie werd gegeven in een hoog tempo op een zeer enthousiaste manier. Toplocatie naast station. 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Hele interessante cursus, de mogelijkheden met excel zijn oneindig. De cursus wordt leuk gegeven en is prima te volgen. Kleine groepen waardoor er veel aandacht is per cursist. Een aanrader voor iedereen.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Prima cursus , zeer vakbekwame docente . En leuke oefenstof voor thuis , kortom Top !
  Excel I: Basis PLUS
 • De opleider geeft professionele, duidelijke uitleg bij het overdragen van kennis en vaardigheden, geeft zich rekenschap van een respecteert individuele en culturele verschillen tussen mensen. 
  Een super cool docent!!!
  Excel II: Formules & Functies
 • Leuke nieuwe toepassingen geleerd in deze cursus, wel een verschil van niveau tussen de cursisten en een cursist die geen tweede scherm had, dit gaf wel wat vertraging met het maken van de oefeningen.
  Margot ging hier goed mee om, en gaf als advies om op een ander moment nog even de oefenopdrachten terug te kijken voor de cursist zonder tweede scherm.
  Ik denk nog even na over de vervolgcursus Excel III, misschien nog later in het najaar.
  Excel II: Formules & Functies
 • Voor een ieder die twijfelt of een Excel training van toegevoegde waarde is kan ik alleen maar zeggen: Doen!
  
  Er worden veel handigheden en tips verteld en dat op een zeer enthousiaste wijze. De trainer wist op en zeer enthousiaste wijze de stof over te brengen en daarbij rekening houdend met alle kennisniveaus. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Na deel II gevolgd te hebben nu deel III. Ervaring qua uitleg blijft onverdeeld goed. Qua inhoud heb ik weer enorm veel meer gezien mbt mogelijkheden van draaitabellen. Het was weer top! 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Prettige cursus, goede uitleg, geduldig zeer leerzaam en zullen als dit nodig mocht zijn zeker weer een cursus boeken. Erg fijn dat de cursus op locatie gegeven kon worden en dat er gekeken werd wat voor ons het beste was om mee te werken.
  Incompanycursus Excel
 • Zeer interessante en leerzame cursus, echter bleek 2 uren veel te kort om alles eruit te kunnen halen. Je kunt er bijna wel een cursus van een hele werkdag van maken.
  Incompanycursus Excel
 • Prima cursus, iedereen kwam aan zijn trekken, ongeacht het niveau. Dat doet Adriaan heel goed. Zijn enthousiasme werkt positief door bij alle cursisten. Ook de nazorg uitstekend. En natuurlijk een voortreffelijke catering, dat maakt het nog leuker. We verheugen ons op de 2e cursusdag.
  Excel II: Formules & Functies
 • Super lekker gewerkt in klein team
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Aan te bevelen. Margot is uitstekende docent en bij vragen krijg je duidelijk antwoord. Door cursus heb ik meer inzicht in MS Office en het werken met formules en databases in Excel gaat nu een stuk sneller. Bedankt Margot.
  Incompanycursus Excel
 • Was weer een leervolle cursus gegeven door een ervaren en enthousiaste docent.
  Excel II: Formules & Functies
 • Het is handig dat naast draaitabellen ook aandacht besteed is aan andere manieren van selecties maken in Excel. Veel theorie, maar dat is nodig om veel te kunnen aanstippen.
  Prima opbouw.
  Ook fijn dat de groep niet te groot was, waardoor er tijd was voor individuele vragen.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • I just wish I would have done this course years ago, it would have saved me a lot of time and frustration. It was very hands on, practical and useful. I got a lot of new information and tips on how to organise and do my work more effective. Thank you!
  Incompanycursus Excel
 • Zeer leerzaam, persoonlijke begeleiding. Kleine details waar ik zelf nooit bij stil gestaan. Oefen material om zelf oefeningen te doen. Zeker aanraden.
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik ben bekend met excel voor het maken van planningen. Met het maken van berekeningen was ik nog niet bekend. Deze filmpjes hebben mij een goede eerste aanzet gegeven! 
  Inleiding Excel
 • Ondanks dat ik al best veel wist heb ik heel veel opgestoken! De uitleg was duidelijk en ik heb er nu al profijt van!
  De andere exceltrainingen wil ik zeker ook gaan volgen! Bedankt voor de "kneepjes" die zijn aangereikt.
  En Adriaan, dank voor je enthousiasme, je hebt me aangestoken!
  Excel I: Basis PLUS
 • Heel tevreden met de Excel cursus. Op een bijzonder praktische manier geleerd hoe je om moet gaan met Excel en hoe Excel je op allelei manieren helpt het werk makkelijker te maken. Zeker de moeite waard voor iedereen die Excel gebruikt of meer wil gebruiken. Ik ga hier veel profijt van hebben in de toekomst. 
  Incompanycursus Excel
 • Basis PLUS is de juiste naam voor deze cursus. De cursus gaat net even verder dan alleen de basis. Zelfs met deze cursus wordt Excel al leuker. Duidelijke uitleg van Margot van de meest gangbare functies met oefen opgaven. Tijdens cursus voldoende informatie en hulp als je vastloopt in het uitvoeren van de opdrachten. Achteraf ontvangt je een file met de behandelde informatie inclusief opgaven. Top! Ik kijk uit naar Excel II en het vervolg!
  Excel I: Basis PLUS
 • Leuk! en vooral ook duidelijk die beginlessen. Jammer dat je er maar een paar krijgt, maar ik ben zeer tevreden met de uitleg.
  Bedankt!
  Inleiding Excel
 • Een heldere uitleg en voor ieder die dat wil eventueel een korte herhaling.
  De aandacht kán niet verslappen door de enorme energie die Adriaan heeft.
  Een enorme enthousiaste trainer die Excel in één dag samen met jou tot een feestje maakt.
  Daarnaast krijg je alles nog via mail thuis gestuurd waarbij je jouw tips en tricks nog eens rustig kan doornemen
  Complimenten voor deze dag, Top!!!
  Excel I: Basis PLUS
 • Het is nog niet zo, dat alles dat Adriaan Hoenderdos mij heeft verteld, ik al wist. 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Wat een heldere uitleg. Met inderdaad nog een paar verrassingen! En het viel gelukkig nogal mee, die zelfoverschatting(?)...
  Inleiding Excel
 • Adriaan Hoenderdos is een bevlogen trainer die aandacht heeft voor al zijn cursisten. Hij heeft goed in de gaten wie zijn uitleg snapt en wie niet. Hij legt de lesstof duidelijk, helder en met alle geduld uit. En is de hele training super enthousiast. De training en trainer zijn zeker een aanrader en een dikke 10 waard en ik kan nu een stuk efficiënter werken.
  Excel I: Basis PLUS
 • Super nuttige en inspirerende dag gehad. Adriaan is super gemotiveerd om uit iedereen het beste te halen. Veel geleerd onder een goede sfeer.
  Excel II: Formules & Functies
 • leerzame ochtend, fijn op maat 
  Incompanycursus Excel
 • Leerzaam, nieuwe dingen geleerd, jammer dat de tijd te kort was om alles te behandelen.
  Ging een nieuwe wereld open t.a.v. werken met Excel.
  ga er gebruik van maken
  Incompanycursus Excel
 • Een leuke introductie voor beginners in Excel.
  Inleiding Excel
 • Weer een prima en leervole cursusdag gehad.
  Was wel even goed opletten maar je gaat vanzelf mee in de flow van Adriaan.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • fijne, dynamische manier van lesgeven waardoor er een actief geheel onstond.
  Incompanycursus Excel
 • Hele leuke en nuttige cursus. Je verveelt je geen moment op zo'n dag. Adriaan weet het zeer boeiend te brengen en heeft ook echt aandacht voor de cursist. 
  Excel II: Formules & Functies
 • Enorm leerzame dag gehad. Veel nieuwe dingen geleerd!
  De groep was klein,wat ik als zeer positief ervaren heb.
  Prima locatie en Reinier gaf op een ontspannen en vakkundige manier les. Aanrader !
  Excel I: Basis PLUS
 • Gisteren deel 3 gevolgd bij Margot in Rotterdam. Na een korte herhaling van eerdere lesstof verder met het nieuwe; lijsten, draaitabellen, slices en subtotalen. Van bepaalde mogelijkheden had ik nog nooit gehoord, nu vraag ik me af waarom ik eerder zo liep te tobben met bepaalde bewerkingen. Het blijkt allemaal veel sneller en eenvoudiger te kunnen en ik kan het weer meteen toepassen. Het was de moeite weer meer dan waard. Op naar deel 4!
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Mijn derde training gevolgd. Weer heel veel nieuwe dingen geleerd. Erg leerzame dag.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Goede persoonlijke begeleiding. Na uitleg volgt een oefening om dit in praktijk te brengen. Ik kan dit zeker gaan gebruiken in mijn werk en heb me inmiddels ingeschreven voor training III.
  Excel II: Formules & Functies
 • ik heb een hoop opgestoken van deze training. De dag is voorbij gevlogen. De bevlogenheid waarmee Margot deze training geeft is heel aanstekelijk. Hartelijk dank.
  Excel I: Basis PLUS
 • Adriaan,
  
  Dank je voor de zeer leerzame en persoonlijk trainingen. Ik heb er veel van opgestoken. 
  Een compliment voor de manier van lesgeven. Nu is het aan mij om dit in de praktijk te brengen, maar dit gaat zeker lukken. Top!
  Excel II: Formules & Functies
 • Hele praktische cursus met goede uitleg en veel tips & tricks. Aan de hand van oefeningen meteen datgene wat uitgelegd is, in de praktijk uitproberen waardoor je meteen feeling met het programma krijgt. Ook heel prettig was dat de cursusgroep klein was waardoor er alle ruimte was voor het beantwoorden van vragen etc. Ik heb er veel van opgestoken en kijk uit naar de vervolgcursus.
  Excel I: Basis PLUS
 • Een mooie dag geweest. Ondanks dat ik niet geheel thuis ben in Excel. Alles toch wel kunnen parkeren om goed te oefenen met alle tips. Lekker strak tempo om zoveel mogelijk door te nemen.
  Excel II: Formules & Functies
 • Trainer kon goed uitleggen en was zeer geduldig.
  Eerste module vond ik het verschil tussen de cursisten iets te groot; bij de laatste module was dat geen probleem.
  Incompanycursus Excel
 • Een goede en duidelijke cursus, waarbij ik ondanks vele jaren met Excel gewerkt te hebben, erg veel nieuwe dingen heb geleerd. De docent legde rustig alles goed uit, er was geen haast en iedereen kon bij blijven. Op naar de vervolgcursus.
  Excel I: Basis PLUS
 • Nog niet begonnen met de cursus we alle mail met cursus bewaard.
  Hartelijke Groet Nico
  Inleiding Excel
 • Een zeer fijne training gehad van Dieneke. De les sloot aan bij ons niveau en was daardoor goed te volgen. Het werd ook met veel enthousiasme gebracht waardoor de dag omvloog en ik zin heb om me verder in excel te verdiepen. 
  Incompanycursus Excel
 • Erg leerzaam! Verrassend veel nieuwe dingen geleerd waar ik heel veel profijt van ga hebben in de toekomst. Tempo was super!
  Incompanycursus Excel
 • Koen is een 10 met een griffel waard, fabtastisch geduldige man met oog voor het kunnen en/of niet kunnen van zijn cursisten.
  De 9 had eigenlijk een 10 mogen zijn alleen de laptop kon niet alles wat we van hem vroegen waardoor je bepaalde oefeningen niet kon doen. 
  Verder top Academy! Dank jullie wel voor het mij wegwijs maken in de jungle van Excel.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Fijn dat het korte filmpjes zijn.
  Groot deel was bekend omdat ik al best veel met Excel werk, maar toch nog tips opgestoken. En een goede voorbereiding op de Basis Plus cursusdag.
  Inleiding Excel
 • Goede en begrijpbare training welke gelijk toepasbaar bleken. Aan te raden om te blijven oefenen en meer te lezen over dit onderwerp. Bert is zeer kundig!
  Excel V: Power Query & Power Pivot in Excel
 • Ik heb de cursus gelijk gedaan en alle informatie was weggezakt na jaren. Na de lessen ben ik meteen aan de slag gegaan en ik ben weer helemaal bij en ik weet weer precies hoe alles werkt.
  Dankjewel voor deze cursus! Hij is echt waardevol. Veel handige tips die ik niet wist.
  Inleiding Excel
 • Ontzettend fijn om op deze manier kennis te maken met excel. Duidelijke uitleg, heel makkelijk voor iedereen die wat meer wil doen met excel 
  Inleiding Excel
 • Prima cursus, veel behandeld in een prettig (hoog) tempo. Heel veel 'tips' meegekregen gedurende de dag. Het was voor mij een eyeopener hoeveel functies eigenlijk heel logisch zijn, mits je goed leest wat Excel je 'vertelt'. 90% is direct toepasbaar in mijn werk en helpt me sneller, effectiever en efficiënter te werken. 
  Excel II: Formules & Functies
 • Heel veel dingen besproken die ook zijn voor gedaan en daarna zelf gedaan waardoor het heel leerzaam was.
  Margot geeft op een prettige manier les waardoor het niet saai wordt en is bereid om als het nodig is dingen steeds weer uit te leggen.
  Het verbazingwekkend hoe simpel je sommige dingen kan doen.
  ik heb voor het Excel totaal pakket gekozen en kijk uit naar de volgende lessen.
  Excel I: Basis PLUS
 • Was een goede training die veel inzicht geeft in het gebruik van tabellen en draaitabellen.
  Adriaan geeft op een heldere wijze instructie waarbij alle ruimte is voor vragen of een extra toelichting. 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Het was een bijzonder leerzame dag, en Reinier heeft op een hele prettige en rustige manier alles uitgelegd! Ik kan het een ieder van harte aanbevelen die meer uit het programma Excel willen halen!
  Excel I: Basis PLUS
 • Net als de eerste cursusdag, was deze dag ook weer top! Goede combi van theorie en vooral veel oefenen met de praktijk. 
  Docent brengt het leuk en levendig, wat zeer helpend is om goed door de, zeker niet altijd even eenvoudige stof, heen te komen!
  Excel II: Formules & Functies
 • Uit nieuwsgierigheid heb ik de Inleiding Excel training gevolgd, ik werk nl. al heel lang met Excel en heb mij onlangs opgegeven voor een vervolgcursus (Formules & Functies). De tips over de muisaanwijzers waren erg handig! 
  Inleiding Excel
 • Erg praktijk gerichte cursus. Veel tips en tricks die het werken met Excel efficiënter maken. Goede interactie met de cursusleider.
  Incompanycursus Excel
 • Waar ik had gedacht dat dit een hele 'saaie' cursus zou worden want zo dacht ik altijd over Excel... vond ik de cursus ontzettend leuk en leerzaam! Goede afwisseling van uitleg en zelf toepassen middels opdrachten. Ik volgde de cursus online en dat was erg goed te volgen. Ik overweeg nu zeker om in de toekomst ook een volgende cursus bij Excel Academy te volgen. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Zeer zinvol en niet te langdradig.
  Zeker aan te bevelen.
  Inleiding Excel
 • Ik vond de training heel erg leerzaam, leuk, duidelijk met heel veel goede tips.
  Incompanycursus Excel
 • Veel geleerd, helder en duidelijk uitgelegd. Met deze vaardigheden zal ik veel plezier gaan hebben op mijn werk. Ondanks dat de groep best groot was, was er toch voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en hulp. Lunch was ook goed verzorgd. Bedankt!
  Excel I: Basis PLUS
 • Gratis instructies bekeken.
  Erg helder voor een eerste kennismaking .
  Ik ga niet verder met exel, omdat daartoe geen urgente reden is.
  Groeten
  Inleiding Excel
 • Waar je zal denken dat excel een droge stof is maakt Adriaan het levendig en begrijpelijk. Een goed inhoudelijke training waar je in het werkveld veel aan hebt. Dank!
  Incompanycursus Excel
 • Ik vind dat er door Adriaan goed les word gegeven. Het kan af en toe wat minder snel, maar hij stopt met praten als je vragen hebt. Super goed uitleg. Bedankt voor alles! De training was erg interessant, nu een kwestie van blijven oefenen.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Beste Adriaan,
  Het was een leerzame cursus. De informatie was voor mij goed te behappen. Ik had alleen gedacht, dat we wat meer rekenformules voor de kiezen zouden krijgen.
  Ik heb geleerd dat er veel en veel meer mogelijk is dan alleen rekenformules.
  Dank!
  Excel I: Basis PLUS
 • Dit is absoluut een goede cursus. Bert legde alles duidelijk uit met een aanstekelijk enthousiasme. 
  Uiteindelijk alle 5 cursussen gevolgd en heel veel nieuwe Excel-inzichten gekregen.
  Ook na de cursussen is men bereid om helpen met lastige vraagstukken.
  Super ! 
  Excel V: Power Query & Power Pivot in Excel
 • Goede duidelijke uitleg, heb hier zeker veel aan, kom zeker terug voor excel 5
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Erg leuk en leerzaam.. zeker de manier waarop je van €1000,- naar €1000000,- kan gaan in 67 jaar is een aanrader om eens te checken, zitten namelijk aardig wat tips en trucs in welke ik meteen heb kunnen gebruiken.
  Inleiding Excel
 • Erg duidelijk en nu al iets geleerd. Ben erg benieuwd naar de cursus!
  Inleiding Excel
 • Een leuke en leerzame dag. Naast uitleg ook gewoon doen en ervaren. Goede en duidelijke uitleg die met enthousiasme werd gebracht.
  Excel I: Basis PLUS
 • Superleerzaam, een dag vol tips en trucs. Zeer uitnodigend om direct met je eigen documenten aan de slag te gaan! Een aanrader voor ieder die op vogbare wijze de diepte van Excel in wil.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Tijdens de twee dagen heb ik al veel geleerd over VBA. Ik vond Freddy een prettige docent en het tempo van de uitleg was precies goed, waardoor ik veel aantekeningen heb kunnen maken (vind ik altijd prettig). De oefeningen waren gelukkig goed te doen, soms met hulp van Freddy. Nu is het een kwestie van zelf doen en onderhouden. Ik ben blij dat ik deze cursus heb gevolgd.
  VBA-basis voor Excel
 • Goede duidelijke uitleg. Het bleef interessant en goed te volgen. 
  Voor iedereen was voldoende tijd en werd ook betrokken in de uitleg. 
  Incompanycursus Excel
 • Zeer nuttige cursus waar we ontzettend veel aan hebben. Duidelijke uitleg en oefeningen. Mijn collega en ik hadden een training op maat, we hebben zelf aangegeven waarvoor wij Excel gebruiken (willen gebruiken) en naar aanleiding daarvan hebben we zeer veel nuttige informatie gehad.
  Incompanycursus Excel
 • Was een prima cursus. Er werd echt de tijd genomen om alles goed en duidelijk uit te leggen. Met name ook een enorm gedegen en samenhangende presentatie/uitleg door mevrouw Boeklagen.
  Met andere woorden echt wat ik er van had verwacht en zelfs meer.
  Excel I: Basis PLUS
 • Waardevolle informatie. Adriaan denkt mee over de praktische bruikbaarheid van de functies. Gelukkig is Adriaan niet te streng :o)
  Waar ik zelf nog wel behoefte aan zou hebben is een soort terugkom les. Nu kan iedereen thuis oefenen maar om een stok achter de deur te hebben zou ik het fijn vinden als er nog een terugkom les is waar de oefenopdrachten (als een soort huiswerk) besproken kunnen worden. Dan zou ik mezelf meer dwingen om te oefenen (nu vaak uitstel i.v.m. waan van de dag).
  NIET GEBRUIKEN - Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen (Online)
 • Voor mij een eye-opener in Excel! Ga er zeker mee aan de slag.
  Inleiding Excel
 • Was weer een leuke en interessante dag in Arnhem bij Reinier. 
  Ondanks dat ik een geoefende gebruiker ben, toch weer veel nieuwe kennis opgedaan. Top
  Excel II: Formules & Functies
 • Ik heb het gevoel dat ik veel profijt van deze cursus zal hebben. Het voordeel was een kleine groep. De les van Margot was duidelijk en het tempo goed te volgen. Ook het oefenen en de verwijzing naar de naslag vond ik prettig. Ik ga er gauw mee aan de slag en ik zal zeker de Excel Academy aan bevelen bij collega's en vrienden.
  Excel I: Basis PLUS
 • lekker praktisch en alle tijd voor je vragen. Trainer kon heel snel schakelen en wist altijd een goede oplossing te vinden voor je "probleem"
  Incompanycursus Excel
 • Echt ontzettend veel geleerd, al meteen vanaf het begin. Het tempo was precies goed voor onze groep en de stof was aangepast op ons niveau en onze vragen. Een aanrader!
  Excel II: Formules & Functies
 • Ik ben blij dat ik deze training heb gevolgd, ik kan nu sneller door Exel, dat bespaart mij enorm veel tijd. Zeker een aanrader als je met Exel wilt werken!!! En Adriaan wist mij zelfs enthousiast te krijgen over Exel, dan moet je wel uit goede huizen komen. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Erg leuke en vooral leerzame cursus. Koen wist flexibel om te gaan met richting en niveau van vragen en gaf een rustige en duidelijke uitleg. Veel van geleerd.
  Incompanycursus Excel
 • De lessen worden helder en in een rustig tempo uitgelegd. Ik ben een vaste gebruiker van excel en zal het zeker aanbevelen in mijn omgeving. Voor de tips heb ik mij ook aangemeld dus ik blijf op de hoogte van jullie activiteiten.
  Inleiding Excel
 • Direct toe te passen tips, duidelijke uitleg, oefenen tijdens de workshop. Meteen gestart met toepassen toen ik op mijn werkplek terugkwam!
  Incompanycursus Excel
 • Wederom een interessante en leerzame dag gehad. Toch weer veel nieuwe en nuttige vaardigheden bijgeleerd m.b.t. voorwaardelijke opmaak, validaties en grafieken. Was bang dat Macro's maken voor mij een stap te ver was maar viel erg mee, leuk om de beginselen te leren. De dag vloog weer voorbij. Dank Adriaan voor je enthousiasme en uitleg. Ik kan iedereen van harte aanraden om alle vier de modules te volgen, je steekt er heel veel van op. Ik heb er dagelijks veel plezier van bij mijn werkzaamheden. 
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel