Klanten over...

 • Zeer leuke en intensieve dag. Heb heel wat cursussen gevolgd maar zelden zo enthousiasmeren docent gehad. Adriaan heel erg bedankt voor deze vier leuke leerzame dagen. Ga nu aan de gang om het geleerde in de praktijk te gaan gebruiken.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Waardevolle informatie. Adriaan denkt mee over de praktische bruikbaarheid van de functies. Gelukkig is Adriaan niet te streng :o)
  Waar ik zelf nog wel behoefte aan zou hebben is een soort terugkom les. Nu kan iedereen thuis oefenen maar om een stok achter de deur te hebben zou ik het fijn vinden als er nog een terugkom les is waar de oefenopdrachten (als een soort huiswerk) besproken kunnen worden. Dan zou ik mezelf meer dwingen om te oefenen (nu vaak uitstel i.v.m. waan van de dag).
  NIET GEBRUIKEN - Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen (Online)
 • Het was een leerzame en fijne cursus. Heb een hoop geleerd met de juiste tips en truuks, ook als je al met excel werkt, zodat het veel makkelijker kan. Het was prima verzorgd! Het was TOP!! Bedankt Reinier van Loon!!
  
  Anita Theunissen
  Excel 1: Basis Plus
  Excel I: Basis PLUS
 • Wat een heerlijk praktische cursus in een vrolijke en toch serieuze sfeer. Ineens wordt duidelijk wat er regelmatig mis is gegaan en waar de valkuilen zitten en hoe je die kunt ontwijken.
  Excel I: Basis PLUS
 • erg leuke dag gehad. leezaam en fijne tips gekregen waardoor je veel beter en sneller basis dingen uit kunt pakken. voor iedereen is dit zeker een aanrader. de meesten hebben zichelf veel aangelerd maar de kennis word hier echt mee opgehaald. leuke docent en een zeer nuttige dag 
  Excel I: Basis PLUS
 • Een voor mij nuttige training waarbij de uitleg prima was. Je krijgt diverse handvaten mee en ook doe je veel oefeningen tijdens deze training. De uitleg is ook nog met een beetje humor waardoor de dag niet lang duurt. Zou Reinier zeker aanbevelen.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Ik heb deze 1e online lesdag als bijzonder prettig en leerzaam ervaren. De lesstof en leeraar zijn goed op elkaar afgestemd en ben bijzonder positief over het geheel.
  
  Ik volg de driedaagse cursus en heb nu al de verrijking te pakken waarnaar ik op zoek was.
  
  Een aanbeveling dus!
  Excel II: Formules & Functies
 • Ik blijf mij verbazen over de mogelijkheden van Excel, maar ook over het enthousiasme van Adriaan.
  Op het einde van de dag ben ik wel opgebrand van alle nieuwe kennis en weetjes, maar heb ook heel veel zin gekregen om er verder mee aan de slag te gaan.
  Excel II: Formules & Functies
 • Wederom een zeer nuttige dag.
  weekend aan de slag met geleerde zaken van beide dagen.
  was vandaag fijn dat er een klein clubje was waardoor er veel aanbod kwam.
  dank je wel goed weekend
  Excel II: Formules & Functies
 • Veel bijgeleerd, duidelijke uitleg. Handige tips die ik direct kan toepassen. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Leerzame training en enthousiaste docent! 
  Fijn dat er voldoende gelegenheid was tijdens het oefenen om vragen te stellen. Groepsgrootte van 8 personen was perfect. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Prima training (Exel Basis Plus) en aanrader, die goed aansluit bij mensen die (nog) niet heel veel met Exel werken. Goede uitleg door docent Reinier van Loon. 
  Jan Drenth Waterschap Noorderzijlvest Groningen
  Excel I: Basis PLUS
 • Prima cursus waarbij je in 1 dag al heel veel inzicht in Excel hebt. Veel praktisch bezig geweest, waardoor je gelijk tegen zaken aanloopt en waarbij we direct goede adviezen kregen!
  Excel I: Basis PLUS
 • Ook deze les weer veel handige dingen geleerd , zeker over hoe je een formule moet opbouwen.
  Hoe je dingen in lijsten makkelijk kunt opzoeken met bv verticaal zoeken.
  Maar ook het samenstellen en bewerken van diverse onderwerpen.
  Weer een leuke dag met de prettige manier van lesgeven van Margot.
  2 down and 2 to go in het Excel totaal pakket.
  Excel II: Formules & Functies
 • Cursus was super leerzaam. Oefenbestanden werken erg fijn zodat je het geleerde meteen in praktijk kunt oefenen/toepassen. 
  Incompanycursus Excel
 • Ik had online training en het was leuk. Adriaan is zeker iemand om Excel te leren gebruiken!
  Incompanycursus Excel
 • Goede training. Leerzaam, komt veel aan bod. 
  
  Enige puntje van kritiek: soms even pauze momentje tussendoor, om alle stroom aan informatie te kunnen blijven verwerken. 
  Incompanycursus Excel
 • Weer een goede aanvulling op je Excel kennis, het blijft me verbazen wat er allemaal mogelijk is en hoeveel we nog niet weten. Fijne uitleg, goed tempo en een kleine groep mensen met een gedreven en uitermate deskundige cursusleider.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Ondanks ik niets wist van Excel ben ik na de Excel Basis PLUS goed op weg geholpen. Je leert er de basis aspecten van Excel maar toch net iets meer dan dat je op internet zou leren. Nogmaals bedankt Adriaan voor de leuke en leerzame les. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Leuke cursus gegeven door Adriaan zeer leerzaam. Met veel praktijk voorbeelden en interactie van de groep. Aan te raden om hier een curcus te volgen....
  Op naar deel 2! 
  Excel I: Basis PLUS
 • Fijne en interessante cursus. Leverde veel nieuwe inzichten en ideëen op om in mijn werk toe te passen.
  Freddy gebruikt de nodige humor om je de ogenschijnlijk pittige materie bij te brengen. Het cursusboek is prima verzorgd en heeft leerzame oefeningen.
  Gesprekken met en praktijkvoorbeelden van medecursisten maakten het plaatje compleet.
  (Koffie was ook goed :-))
  VBA-basis voor Excel
 • Goede duidelijke rustige uitleg.
  Vragen worden deskundig beantwoord.
  Lunch zeer karig.
  Excel II: Formules & Functies
 • Ik heb gekozen alle cursussen via het pakket Excel Totaal te volgen. Omdat ik Excel regelmatig gebruik in mijn werk, had ik verwacht dat de eerste cursus niet veel nieuws zou bieden. Ik was echter totaal verrast over hoeveel handige tips en trucs ik nog niet kende en ook nog hoeveel nieuwe dingen ik heb geleerd! 
  En dat op een zeer leuke, inspirerende plek, waar we hebben genoten van een voortreffelijke lunch en waar de cursus werd gegeven door een zeer bevlogen, enthousiaste Excel-liefhebbende trainer.
  Ik heb in ieder geval heel veel zin in de tweede cursus (van de vier cursussen).
  Excel I: Basis PLUS
 • Zeer praktische training met heldere uitleg en goede voorbeelden, de voorbeelden krijg je na de training ook nog toegestuurd om verder te oefenen. Een aanrader!
  Excel V: Power Query & Power Pivot in Excel
 • Prima training door deskundige Excel specialist. Na de trainingsdag kun je aan de slag met het oefeningen en toepassen op je eigen werkomgeving. Een aanrader als je de mogelijkheden van Excel Power Query & Power Pivot wil verkennen.
  Excel V: Power Query & Power Pivot in Excel
 • Gooede en leerzame dag en voor elk niveau bij te houden. Prettige lerares met veel verstand van zaken , op naar de volgende module
  Excel I: Basis PLUS
 • Super! Vlotte behandeling van de stof met veel enthousiasme door Adriaan, leuk. Ik zeg niet snel wat een leuke cursus maar nu zeg ik "wat een superleuke cursus". Een hoop opgestoken, wat werken met excel nog weer leuker en makkelijker maakt. Jammer dat de tijd eigenlijk toch nog te kort was om alles te behandelen wat op het beloofde lijstje stond.
  Excel Tips & Tricks voor ervaren Excel gebruikers
 • Zeer persoonlijke en ontzettend leerzame training, absoluut niet saai. De sfeer was heel leuk, gezellig en ontspannen. Het programma is goed opgebouwd, kort en bondig. Heel handige snel toetsen geleerd.
  Excel II: Formules & Functies
 • Veel geleerd, duidelijke uitleg in een prettige sfeer!
  Ook goede bruikbare tips ontvangen!
  Excel I: Basis PLUS
 • Adriaan, super bedankt voor de interessante en leerzame cursus. Door jouw enthousiaste aanpak en het werken in kleine groepen is er echt tijd en aandacht voor de individuele cursist! Chapeau!
  Excel I: Basis PLUS
 • Op 25-6-2018 cursus Excel Basis Plus gevolgd. Deze werd gegeven door Koen. Fijne, geduldige leraar die al zijn leerlingen in het oog houdt. Diegene die het makkelijk hebben maar hij vergeet zeker diegene niet die er meer moeite mee hadden. De cursus, ok al werk je al wat langer met Excel, leert je echt nieuwe dingen. Top en complimenten. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Vond het een geweldige cursus zou hem iedereen aanraden en een top leraar Adriaan bedankt was helemaal👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
  Excel I: Basis PLUS
 • Erg duidelijk en nu al iets geleerd. Ben erg benieuwd naar de cursus!
  Inleiding Excel
 • Goede en leerzame cursus met een kleine groep en deskundige begeleiding. 
  Locatie was optimaal! (v/d Valk in Middelburg)
  Nu nog aan de slag met de oefenopgaven, want dat is wel nodig om het definitief onder de knie te krijgen. Maar samen met het naslagwerk moet dat lukken.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Prima cursus, heldere uitleg, goede voorbeelden en faciliteiten
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Mijn gebruik van excell is zo basaal, dat ik aan de basiscursus voorlopig meer dan genoeg heb. Vriendelijke dank daarvoor
  Inleiding Excel
 • Cursus is een goede start om te gaan werken in excel.
  Inleiding Excel
 • De basis cursus Excel zit echt vol met handige en nuttige info. De les van Margot was helder en in een prima tempo. Ik zal deze cursus zeker aanbevelen bij anderen.
  
  Jaco Kik
  Excel I: Basis PLUS
 • Het was een zeer waardevolle, leerzame en ook prettige dag. Reinier verstaat de kunst van uitleggen aan leken in een veilige omgeving: domme vragen kun je niet stellen, en daarom leer je ook zo snel.
  Verder is het erg goed dat er zo veel tijd is voor iedereen persoonlijk, en dat er altijd een praktisch insteek is.
  Excel I: Basis PLUS
 • Super interessante cursus, heel leerzaam. Uitermate kundige docent die met veel passie zijn expertise deelt met de deelnemers. Fijne opzet van de cursus door niet te werken vanuit een lesboek, maar gewoon alles voor te doen en uit te leggen en daarna te laten oefenen. Cursus locatie top, lunch en andere facilitaire voorzieningen prettig geregeld. Kortom een echte aanrader!
  Excel II: Formules & Functies
 • Hele goeie training. Deel IV. Vooraf had ik het idee dat het te hoog gegrepen zou zijn, maar dat viel reuze mee. Heel veel goeie tips gekregen, weer.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Leerzame training. Meer inzicht gekregen in excel en hoe excel efficiënt te gebruiken. Heldere uitleg en een betrokken enthousiaste trainer. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Erg leuke tips en trucs gehad. Koen geeft een duidelijke uitleg en er is voldoende persoonlijke aandacht.
  Incompanycursus Excel
 • Ik heb de cursus als zeer prettig ervaren. Kon er gelijk mee aan de slag.
  Inleiding Excel
 • Ik vond het verhelderd, moet nog een paar keer door nemen om het beter te onthouden. Maar snap het wel. Dank je wel voor informatie. 
  
  Karin Croes 
  Inleiding Excel
 • Het was een top cursus. Veel geleerd en helder uitgelegd.
  Excel II: Formules & Functies
 • Heel nuttig, goed uitgelegd. Zal er in de toekomst veel gebruik van maken. 
  Jammer dat er niet genoeg tijd was om alles te behandelen. 
  Incompanycursus Excel
 • Leuke docent, Margot, ze legt dingen duidelijk uit en neemt de tijd voor je.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Met dank aan Margot een berg aan kennis over Excel en hulpmiddelen daarin opgedaan, om efficiënter gebruik te kunnen maken van Excel. Dank voor de leerzame dag.
  Excel II: Formules & Functies
 • Ondanks jarenlang gebruiker te zijn van Excel een hoop leuke nieuwe handige dingetjes geleerd
  Excel I: Basis PLUS
 • Uit nieuwsgierigheid heb ik mezelf aangemeld. Ik vond de "gratis" videotraining leuk en helder uitgelegd en nieuwe dingen geleerd!
  Inleiding Excel
 • Leuke cursus. Het enthousiasme van de docent werkt aanstekelijk. Alles was goed georganiseerd en voorbereid zodat we direct aan de slag konden. Prettig om les te krijgen in een kleine groep. De sfeer was goed en er waren genoeg mogelijkheden tot het stellen van vragen. Ik heb er veel van opgestoken!
  Excel I: Basis PLUS
 • Zeer fijne en duidelijke cursusdag gehad..Alles was goed geregeld ook een prima lunch gehad. 
  Margot is een prettige docent.. Ze kon alles goed en duidelijk uitleggen.. Al met al een leerzame dag gehad.. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Een zeer zinvolle en heldere start voor een kennismakeing met Excel.
  Inleiding Excel
 • Leuke docente, goede en duidelijke uitleg.
  Veel nuttige tips en weetjes.
  Incompanycursus Excel
 • Het tempo was door mij net bij te benen. Maar de stof werd helder gebracht. Naslag en oefenopgaven dik in orde. De locatie is ook prima.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • De stof wordt op een juiste manier uitgelegd, waarbij een ieder mbv oefeningen de mogelijkheden kan ervaren. 
  De manier van lesgeven houdt je alert, zodat je de aangeboden stof op de juiste manier tot je kan nemen.
  Excel II: Formules & Functies
 • Zeer interessante trainingen. Absoluut aan te raden!
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Freddie weet op een persoonlijke en doeltreffende wijze de kernzaken van VBA door te geven. Inhoud wordt uitgelegd en geoefend en lesmateriaal wordt alleen als naslagmateriaal gebruikt. Dat maakt dat er heel snel grote stappen worden gemaakt. Er is voldoende ruimte voor individuele vraagstukken. De focus ligt op zelfredzaamheid na de cursus. Ik kan het iedereen aanbevelen die graag aan de slag met VBA voor Excel wil. Het enige wat de cursus zou verbeteren zou opdrachten zijn. Dan zou het wel een dag langer duren of er zou veel huiswerk zijn. Of een terugkom dag waarbij eigen uitdagingen meegenomen kunnen worden.
  VBA-basis voor Excel
 • Wederom een interessante cursus. De groepen zijn klein waardoor er veel interactie is. De cursusleider is zelf erg enthousiast waardoor de dag voorbij vliegt en het jammer is dat de cursus al voorbij is. Excel is een mooi programma, grafische analyse, samenwerken en macro's in excel is net weer dat beetje extra's waardoor je weer nieuwsgierig wordt wat er nog meer mogelijk is in Excel. Eindhoven is ik een toplocatie met een fantastische lunch. 
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Het was een fantastische ervaring. Bij basis plus verwacht je niet gelijk dat je aan de slag kan en concreet de problemen waar je tegen aan loopt beantwoordt te krijgen. Dit is wel het geval geweest. 
  De avond na de training gelijk de aantekeningen uitgewerkt en de volgende dag de eerste oefeningen gedaan die je na de training krijgt om de geleerde stof gelijk weer in de praktijk te brengen. 
  Complimenten voor de heldere uitleg van Reinier, heel veel dank daarvoor! Het is een absolute aanrader voor iedereen.
  Excel I: Basis PLUS
 • - Goede begeleiding
  - Persoonlijke aandacht
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Goede cursus met een klein groepje. Draaitabellen waren helemaal nieuw voor mij. Nu hard gaan oefenen.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Goede duidelijke training met goed informatiemateriaal en op een leuke manier gegeven.
  Incompanycursus Excel
 • Basis training Excel, ik dacht hier een paar handige tips op te doen maar sta tot op de dag van vandaag nog versteld met wat er allemaal mogelijk is en er is een wereld open gegaan voor mij. Er worden zaken uitgelegd die je dagelijks kan gebruiken en je efficientie met werken met excel enorm vergroten. ik zeg laat je verbazen.
  Incompanycursus Excel
 • Op 23-4 heb ik een cursus Excel ||| gevolgd. Zeer goed bevallen, uitleg en aandacht ruim voldoende.
  Is zeker een aanrader voor collega's. 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Gewoon goed en een 9 door de prettige manier waarop de trainer lesgaf en de mooie locatie!
  Excel I: Basis PLUS
 • Goed georganiseerd, duidelijke uitleg. 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • In één woord: TOP!
  Excel I: Basis PLUS
 • Wat een enthousiaste docent is Adriaan! Ondanks dat ik écht een leek ben op het gebied van Excel, heb ik toch een heleboel kunnen begrijpen en oppakken. En nu is het oefenen geblazen natuurlijk, want anders glijdt de kennis snel weg. Dank Adriaan!
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik heb veel geleerd van deze inleiding. Alles werd stap voor stap zeer duidelijk uitgelegd. Ik kijk al uit om aan een vervolg te beginnen.
  Inleiding Excel
 • Ook de derde cursus Excel III Lijsten en (draai-)tabellen is voor mij weer zeer waardevol. Op voortreffelijke wijze door Adriaan gegevens. Handige tips om dashboards te maken. Grote bestanden te rangschikken en deze middels draaitabellen tot bruikbare overzichten te transformeren. 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Prima cursus. Ik ben blij dat ik nu eindelijk een beetje weet om te gaan met excel. En nu is het aan mij om gewoon veel te oefenen . 
  Ik vond de cursus zeer leerzaam, veel dingen geleerd.
  Ook de leraar was bijzonder prettig om mee samen te werken. Hij was zeer behulpzaam, nam de tijd voor evt vragen, en hield je oplettend door ook vragen te stellen.
  Excel I: Basis PLUS
 • Veel nieuwe informatie gekregen om met exel te werken.
  Excel I: Basis PLUS
 • Gister de cursus gedaan. Heel fijn! duidelijke taal, begrijpelijk. Geen moeilijke termen. Veel praktijervaring, veel meedoen. Juist daardoor blijft de les goed hangen. Fijne leraar, niets is te veel, je kan alles aan hem vragen. Hij zit vol enthousiasme en wil je alles vertellen/leren over excell. Dit was zeker niet mijn laatste cursus hier! TOP!!!
  Excel II: Formules & Functies
 • Inleiding excel is zeer duidelijk. Many thanks.
  Inleiding Excel
 • Goede training! Duidelijke uitleg en de casussen die gebruikt worden zijn praktijkgericht zodat je er veel van opsteekt.
  Excel V: Power Query & Power Pivot in Excel
 • Prima cursus, duidelijke informatie en persoonlijke aandacht. Veel geleerd!
  Excel I: Basis PLUS
 • Leuke cursus, als leek moest ik voor het werk een rooster opzetten via excel. Na weken uitzoeken hoe dit moest zonder resultaat is het mij dmv de uitleg toch gelukt. Ondanks dat er geen video was over het maken van een grafiek.
  Dus zeker waardevol
  dank je wel
  Inleiding Excel
 • Cursus was erg leerzaam. Veel besproken en veel geleerd van Adriaan. De dag vloog voorbij. Na deze cursus kan ik efficiënter met excell omgaan. Wat een handig programma is het toch ;-)
  Nu nog in de praktijk waarmaken, maar dat komt zeker goed.
  Excel I: Basis PLUS
 • Een kleine leergierige groep en een gedreven cursusleider waren een goede combinatie voor de cursusdag van afgelopen vrijdag.
  Hartelijk dank.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Zeer leervolle training met een leuk compact groepje. De uitleg was zeer duidelijk. Een echte aanrader! Na het te volgen programma was er ook nog tijd om vragen te stellen waar jezelf tegen aanliep. Reinier van Loon bedankt
  Excel I: Basis PLUS
 • Ondanks de grote groep die wat meer behoefte hadden aan de basics, was er ook aandacht voor mijn specifieke wensen en was de cursus ook voor mij zeer nuttig!
  Incompanycursus Excel
 • Leuke docente, leerzame cursus, veel tips, tricks en weetjes.
  Incompanycursus Excel
 • Net als in de basis training weer veel nieuwe dingen geleerd
  Excel II: Formules & Functies
 • Prima training met veel handige tips en trucs en een overenthousiaste trainer.
  Excel II: Formules & Functies
 • De cursus was goed, korte film uitleg. En super duidelijke. Bedankt!
  Inleiding Excel
 • Ik heb nog heel weinig ervaring met Excel, maar de cursus was toch prima te volgen. Er is veel aandacht voor alle individuele cursisten en de leraren zijn zeker niet te beroerd om nog wat extra uitleg te geven waar dat gewenst is. Het naslagwerk is zeer handig, een must zelfs, want de dag zit zo vol wetenswaardigheden, dat je het zeker soms even terug zal moeten lezen.
  Excel II: Formules & Functies
 • Weer een hoop bijgeleerd. Ga de komende tijd weer veel oefenen met behulp van het naslagwerk en de oefenbestanden. En natuurlijk het geleerde in de praktijk gebruiken. Ik verheug me al op deel III. 
  Excel II: Formules & Functies
 • Over het geheel gezien en hele goede cursus, duidelijke uitleg. 
  De laatste les was wel erg veel. Daarnaast vond ik het ook erg snel gaan. Is niet negatief bedoelt; Adriaan geeft enthousiast en met passie les en hij wilt de cursisten zoveel mogelijk leren. 
  Incompanycursus Excel
 • Uitgekeken naar deze cursus. En voldeed volledig aan verwachting. Weer super leuk gebracht door Reinier met veel enthousiasme, humor en persoonlijke aandacht. Ondanks dat ik al aardig wat van formules wist, toch veel tips en trucks geleerd. Dus echt nuttige cursus! Kijk nu al uit naar (helaas) mijn laatste excelcursus.
  Excel II: Formules & Functies
 • Op de eerste plaats is Exel een programma die je bijna overal bij kan toepassen (op je werk en ook thuis), dat maakt het interessant. 
  Adriaan is een bedreven trainer omdat hij al heel gauw door had hoe ver wij waren en daarom wist Adriaan zijn les daarop in te stellen zodat wij het allemaal goed konden volgen.
  Incompanycursus Excel
 • Hele duidelijke uitleg! Heb alle filmpjes hellemaal afgekeken.
  Ik had de dag erna een Excel toets op school. Wist niks van Excel maar ik heb de toets met een dikke 7 gehaald! Super
  Inleiding Excel
 • Ja, dit was weer prima veel geleerd
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Goede cursus, en een zeer bekwame instructrice/docent.
  Veel geleerd.
  Excel I: Basis PLUS
 • Hele duidelijke uitleg, ik kon al wel iets met Excel maar heb hier ook weer van alles van geleerd. Woensdag as de "echte" cursus. Ben benieuwd.
  Inleiding Excel
 • Zinvolle dag waar je onwijs veel van opsteekt. Duidelijke uitleg, niet saai, kleine groep.
  Excel I: Basis PLUS
 • Prima cursus met goede uitleg. Wil ook graag de rest van de cursussen volgen. 
  Excel II: Formules & Functies
 • Ik heb in mijn jonge jaren ooit eens een cursus Exel gedaan . Nu wilde ik kijken of dat wat ik nog wist toch een beetje van deze tijd is . Moet zeggen dat ik veel dingen niet meer wist . Werk niet veel met Exel allen een beetje voor mij zelf . Maar toch leuk om er mee te kunnen werken
  Inleiding Excel
 • Hele inspirerende enthousiaste docent Adriaan. Strakke cursus, goed voorbereid, mooie locatie, super lunch. Totaal niks op aan te merken. Ik heb mezelf door deze cursus structureel op een hoger kennisniveau gebracht en daar is het voor mij toch om te doen.
  Excel Tips & Tricks voor ervaren Excel gebruikers
 • Ik vond het een zeer leerzame duidelijk cursus. De uitleg was prima. Het enthousiasme was goed.
  Excel is zoveel omvattend dat je erover kan blijven vertellen. Maar mijn basiskennis is door de cursus enorm gestegen. Ik ga ermee aan de slag. Ik ben zeer tevreden.
  Excel I: Basis PLUS
 • Een goede basistraining, duidelijke uitleg van de stof en ruim voldoende tijd voor oefenen van de theorie. Enthousiaste docent, ik zou jullie zeker aanbevelen. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Handig en gratis. Wat wil je nog meer :-).
  Een aantal korte filmpjes over de beginselen van Excel. Ik had de cursus Excel Basis Plus al naar volle tevredenheid gevolgd en heb dus pas achteraf de gratis inleiding gevolgd. Als je net als mij jezelf Excel hebt aangeleerd, is dit zeker waardevol om te volgen. Al is het maar voor de eenvoudige uitleg hoe Excel is opgebouwd, maar je krijgt ook handige tips en trucs mee.
  Inleiding Excel
 • Leerzame en fijne cursus. Adriaan is vriendelijk, kundig, inhoudelijk sterk en praktijk gericht. Maar misschien nog wel belangrijker; zijn kennisoverdracht, die is goed. Ik ben positief verrast en het was niet mijn eerste cursus.
  Excel I: Basis PLUS
 • Goede cursus. Praktisch, meteen zelf aan de slag. Deskundige en enthousiaste trainer die iedereen op een prettige manier "bij de les" houdt. Tempo is voor een leek in excell hoog, maar wel te volgen.
  Fijne locatie.
  Excel I: Basis PLUS
 • Handige training en Bert geeft hele duidelijke uitleg. Heel veel van opgestoken, er gaat hiermee echt een wereld voor je open. 
  Excel V: Power Query & Power Pivot in Excel
 • Bedankt Adriaan, het was een erg leerzame dag! Op naar de volgende cursus! 
  Excel I: Basis PLUS
 • Voor mij een leuke opfris cursus , ik ben met pensioen en heb vroeger aardig wat met Excel gewerkt ! 
  Inleiding Excel
 • Hele leerzame cursus, erg goed uitgelegd. Met een kleine zetting van 7 personen had je ook de tijd om tussentijds meteen vragen te stellen. Daar was ik erg blij mee. Verder ook prima verzorgt. Morgen het vervolg hierop, kijk er naar uit.
  Excel I: Basis PLUS
 • Veel trucjes geleerd om mijn snelheid, efficiëntie en effictiviteit tijdens werkzaamheden in excel te verhogen, nuttige cursus!
  Excel II: Formules & Functies
 • Heel veel geleerd tijdens de cursus Excel. Inspirerende leraar, je wordt vanzelf enthousiast. Veel handigheidjes geleerd. Het is nu zaak veel te gaan oefenen. Deze cursus is een aanrader voor iedereen. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik heb weer heel veel mogen leren/opfrissen tijdens Excel II: Formules en Functies. Ik vond ook dat de cursus online volgen prima te doen was. Uitleg was goed te volgen en door de schermen te delen kan je toch nog goed bijhouden.
  
  Het is wel heel handig om 2 schermen te gebruiken, een waar je zelf aan de slag kan en een ander waar je uitleg krijgt.
  Excel II: Formules & Functies
 • Ik vond het een hele prettige cursus. Hoeveelheid informatie op 1 dag was voor mij ( met weinig Excel ervaring wel wat veel in één keer) maar het tempo, de aandacht en de rust die de trainster uitstraalt helpt daar enorm bij. Ik heb in ieder geval al heel veel geleerd! En dingen die ik lastig vind, worden gelukkig in de vervolgcursussen opnieuw behandeld. 
  Incompanycursus Excel
 • Afgelopen donderdag 13 juli Excel cursus deel III gevolgd. Dit keer gegeven door Reinier. Wederom kundige en enthousiaste docent. Weet van begin tot eind te boeien. Ook leuke grapjes tussendoor om de stof wat levendig te houden. Ook eten (12-uurtje) was heerlijk en prima verzorgd. Kortom, een heerlijke dag gehad en weer een hoop bijgeleerd. Volgende cursus (deel II rekenfuncties, die ik nog heb) kijk ik nu al naar uit!
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Een leuke en leerzame dag. Naast uitleg ook gewoon doen en ervaren. Goede en duidelijke uitleg die met enthousiasme werd gebracht.
  Excel I: Basis PLUS
 • Was een enorm verhelderende dag. Best wel regelmatig met excel gewerkt, maar zeer verrast hoe het sneller, beter en efficienter het kan.
  Fantastisch programma en op een duidelijke manier uitgelegd. Kleine groep waardoor er veel ruimte is voor individuele zaken/vragen.
  Dag is omgevlogen en alles is op en top verzorgd.
  Bedankt voor deze dag
  Excel I: Basis PLUS
 • Leuke leerzame dag gehad. Fijn dat het een kleine groep was (5 personen) en een docent die het goed kon uitleggen. Ik heb er veel aan gehad en kon thuis gelijk aan de gang met de problemen waar ik tegen aan liep. Een echte aanrader!!
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik heb veel geleerd over de functies van Excel, de functies die op het oppervlak liggen, maar ik wist er niets van. Deze kennis erg nuttig.
  Incompanycursus Excel
 • + veel aandacht voor niveauverschillen
  + duidelijke toelichting
  - veel
  Excel II: Formules & Functies
 • Ik heb deze cursus als zeer nuttig ervaren. De docent, Margot, was zeer kundig en had op alle vragen een antwoord. Deze cursus is direct toepasbaar in mijn werkzaamheden.
  Excel II: Formules & Functies
 • Het was echt een heel leerzame dag met prima uitleg.
  Tot het laatste moment bleef het fascinerend hoe bevlogen Adriaan kon vertellen. Vaak bij cursussen krijg je het laatste uur wat inkak-momenten. Dit was bij deze cursus zeker niet het geval. Dus zeker een aanrader om hier aan deel te nemen. Verder was de lunch ook prima verzorgd. Dus niet twijfelen,maar gewoon doen!!
  Excel I: Basis PLUS
 • Veel geleerd en ook inspiratie opgedaan. Ben vanochtend meteen aan de slag gegaan. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Zeer nuttige cursus waar we ontzettend veel aan hebben. Duidelijke uitleg en oefeningen. Mijn collega en ik hadden een training op maat, we hebben zelf aangegeven waarvoor wij Excel gebruiken (willen gebruiken) en naar aanleiding daarvan hebben we zeer veel nuttige informatie gehad.
  Incompanycursus Excel
 • Super! Korte zeer overzichtelijke en duidelijke lessen. Ik vind het een groot voordeel dat het maar een paar minuten per les duurt. Dan blijf je erbij en leert er meer van volgens mij.
  Ik zou zeker (veel) meer van dit soort lesjes graag willen zien.
  Inleiding Excel
 • Goede training die duidelijk de mogelijkheden binnen Excel heeft aangegeven
  Incompanycursus Excel
 • Leerzame dag, veel geleerd, nu oefenen. Er wordt redelijk wat stof behandeld. Voldoende gelegenheid om zelf te oefenen. Prima cursus!
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Een inspirerende dag. Veel geleerd, en hoewel ik dacht al aardig thuis te zijn in Excel werden er tal van handigheidjes gepresenteerd waarmee het Excel-leven een stuk aangenamer wordt. Daarnaast veel opgestoken van verschillende functies en vooral het 'nesten' van functies. Adriaan is een hele prettige ervaren docent met een duidelijke leerplan, waar gelukkig ook eenvoudig van kan worden afgeweken als de behoefte vanuit de cursisten dat vraagt. Je hebt direct vertrouwen in zijn Excel kennis. Uitstekende locatie met een lekkere lunch.
  Excel II: Formules & Functies
 • Zeer duidelijk aanrader voor iedereen die wat met excel wil gaan doen.
  Inleiding Excel
 • Zeer leerzaam, goede uitleg en gezellig?
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Goede en duidelijke uitleg over het gebruik van excel, gaat veel tijd opleveren!!!
  Excel I: Basis PLUS
 • Zeer goed opbouwende cursus. Fijne kleine groep. En veel tips gekregen.
  Excel II: Formules & Functies
 • Leerzame training. Adriaan heeft veel kennis van Excel en legt duidelijk uit. Locatie Eindhoven is ook top, zowel oefenlokalen als lunchruimte inclusief geweldige eten.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Hele fijne scholing! Ik werd erg blij dat de persoonlijke benadering! 
  Excel I: Basis PLUS
 • Beste Adriaan,
  Ik heb veel geleerd van de training. Is in veel opzichten een "eye" opener geweest. Je brengt het met veel passie en dat maakt de training extra leuk en men blijft bij de les.
  Ga me inschrijven voor vervolgtraining.
  
  Bedankt.
  Groeten,
  Claudia
  Excel II: Formules & Functies
 • Erg prettige en leerzame cursus. Veel geleerd in deze 2 daagse cursus, op een humoristische maar praktijk gerichte manier. Een groot pluspunt voor praktijkvoorbeelden (van mede cursisten) welke gelijk behandeld konden worden! 
  VBA-basis voor Excel
 • Weer nieuwe tools geleerd. Bedankt
  Inleiding Excel
 • Super leerzame training gehad. Veel handige tips en trucs en veel ruimte voor specifieke vragen. Veel naslagwerk en oefen bestanden. Ik raad deze training zeker aan, ook als je al bekend bent met Excel. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Prima dag gehad en zeker nuttige tips gekregen in een zeer leuke omgeving.
  Excel I: Basis PLUS
 • Zeer nuttige cursus. Adriaan legt goed uit in een vlot tempo, maar neemt meer tijd indien nodig. Verder heeft hij veel oefenmateriaal tijdens de les die gezamenlijk en/of individueel gemaakt wordt. Ik gebruik Excel al jaren maar ik kwam er toch achter dat ik niet alle mogelijkheden gebruik op de meest efficiente manier. Vooral het aanmaken van de functies en het gebruik ervan vond ik heel nuttig. Ook het naslag werk is heel bruikbaar voor extra oefening en selectie voor gebruik van nieuw verworven kennis. Deze cursus is een aanrader vooral voor de tijdwinst bij het gebruik van Excel in het dagelijks werk.
  Excel II: Formules & Functies
 • Had dit jaren eerder moeten doen, had mij hééél veel werk gescheeld.
  Excel II: Formules & Functies
 • Goede training en veel geleerd van een heel enthousiaste Adriaan. Mooie combinatie van kijken hoe het moet (ziet er altijd simpeler uit) en zelf doen (dan merk je dat het soms ingewikkelder is). Het naslagwerk en de oefeningen die je na de training ontvangt zijn heel handig. Als je dan even niet weet hoe het zat, is het snel gevonden. Aanrader om snel meer te kunnen met Excel! 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Heldere uitleg en direct gericht op toepassingsmogelijkheden. Ben geen moment 'weggezakt' tijdens de lesdag. Nu veel oefenen en op naar lesdag twee! 
  Inleiding Excel
 • De introductiecursus is kort en ontzettend duidelijk. Als beginner heb ik een paar acties gezien die ik nog niet wist. Op de manier zoals het gepresenteerd wordt is het makkelijk om de bestaande en nieuwe kennis tot je te nemen en het oefenen mogelijk te maken.
  Inleiding Excel
 • Wederom een zeer leerzame cursus met tips die ik zeer zeker in de praktijk ga gebruiken en met anderen ga delen. Helaas zijn we niet aan alle onderdelen voldoende toe gekomen en gingen we wat mij betreft soms zelfs iets te diep voor "tips en trucs". Zeer zeker wederom een aanrader voor alle gebruikers van excel! Ik heb alle 5 modules gevolgd en heb Adriaan ook ervaren als een zeer deskundige docent die ook rekening houdt met de wensen en vragen uit de "kleine" groep.
  Excel Tips & Tricks voor ervaren Excel gebruikers
 • Heb erg veel aan deze training gehad. Wist helemaal niets over hoe Excel werkt, maar sinds deze training al veel meer. Bedankt!
  Inleiding Excel
 • Een heel duidelijk verhaal, rustig uitgelegd en met alle tijd voor vragen. Ook goed te volgen voor mensen zonder kennis van Excel.
  Ik denk dat ik er nu, met ondersteuning door het naslagwerk en mijn aantekeningen, goed mee kan werken.
  Incompanycursus Excel
 • Zeer leerzaam. Vooral veel handigheidjes.
  Kleine groep waardoor veel aandacht voor individuele vragen.
  Dag is goed opgebouwd en zeer goed verzorgt.
  Excel I: Basis PLUS
 • Duidelijk en begrijpelijk voor ieder beginner. 
  Inleiding Excel
 • Super training met een uitstekende docent. Goede lunch en goed faciliteiten. 
  Inhoudelijk heb ik geleerd wat ik wilde leren en meer. Een aanrader voor iedereen die meer met dat in excel wil doen. 
  VBA-basis voor Excel
 • ik ben aan de eerste 5 lessen begonnen. echt goed en leuk om te doen.
  maar denk dat ik er voorlopig echt dagelijks mee aan de slag moet gaan om Excel onder de knie te krijgen !
  Inleiding Excel
 • Duidelijk, bondig, helder en leerzaam.
  Inleiding Excel
 • Door afzeggingen kreeg ik privéles op een prima locatie. Ik heb veel geleerd over het maken en gebruiken van formules en functies. Ook heb ik veel handigheden erbij geleerd. We hadden alle tijd om alles goed door te nemen en er werd enthousiast les gegeven. Kortom een prima cursus voor wat ik wilde leren en een prima lerares!
  Excel II: Formules & Functies
 • heerlijk om eens te verdiepen en te weten dat je maar weinig van excel gebruikt, en dan vaak nog niet slim ook ;-). Adriaan is een geduldig en wijs man, en fijn om les van te krijgen!
  Excel I: Basis PLUS
 • De basis Excel basis plus is een absolute aanrader. Een aantal eye openers. Heldere uitleg. Je kan het direct toepassen. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Margot bedankt !! Veel tips en tricks die het werken met Excel erg makkelijk maakt. Draaitabellen en vertical zoeken kent voor ons nu geen geheimen meer ! 
  Incompanycursus Excel
 • Prima cursus met goede faciliteiten
  
  Misschien iets hoger tempo zodat er meer formules behandelt hadden kunnen worden.
  Excel II: Formules & Functies
 • Een leerzame dag met veel oefenstof en praktijkvoorbeelden.
  Margot legt de dingen helder en duidelijk uit. De locatie is prima (conferentiezalen Engels, Rotterdam) en zeer goed bereikbaar.
  M.b.v. het naslagwerk kun je alles nog eens doorlopen en evt. dingen opzoeken achteraf. Handig!
  Excel II: Formules & Functies
 • Dit was de eerste module die ik volgde. Ik kon perfect instromen met mijn eigen kennis. 
  Ik ben naar huis gegaan met een karrevracht aan nuttige tips. Veel geleerd op deze dag en meteen een heleboel in de praktijk kunnen brengen. 
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Zeer veel informatie gekregen. Fijn dat je veel kan oefenen tijdens de cursus. Vanwege de vele informatie na ik het laatste uur niet alles meer goed op merkte ik.
  Fijn met het naslagwerk dat gestuurd is
  Excel II: Formules & Functies
 • Prettige en leerzame training voor diverse niveaus. Je ontvangt ruimschoots de aandacht vanuit Adriaan en wordt getriggerd om hetgeen geleerd direct in de praktijk toe te passen. 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Ik heb best ervaring met excel, maar in al die ervaring zitten nog een hoop gaten. De basis cursus was voor mij erg zinvol om net die kleine handige waardevolle tips te krijgen(die ook buiten excel om handig zijn). Met een heel goed gevoel de dag afgesloten. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Interessante cursus waarin Adriaan zijn enthousiasme voor Excel erg goed kan overbrengen. Duidelijke uitleg van Excel en duidelijk naslagwerk. Ik raad het zeer zeker aan om deze cursus te volgen.
  Excel I: Basis PLUS
 • Leuke cursus met zeer nuttige & handige tip, goed te begrijpen materiaal en een duidelijke uitleg.
  Wat je leert is gelijk toepasbaar in de praktijk, erg fijn.
  Excel II: Formules & Functies
 • Zowel een fijne docent als een prettige locatie. 
  Door de kleine groep was er voldoende tijd voor vragen.
  Veel tips ontvangen waardoor ik veel sneller kan werken met Excel.
  Excel I: Basis PLUS
 • Het was weer duidelijk en een leerzame dag.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Een hele fijne training vandaag gehad. De rustige en duidelijke uitleg was heel prettig. Het was prettig om, na zoveel jaar gewoon werken met excel, veel inzicht te krijgen hoe het nu echt werkt en wat er allemaal mogelijk is. Adriaan is een uitstekende trainer. Hoewel het digitaal moest, ging dat prima.
  Incompanycursus Excel
 • Ik ben er net mee begonnen maar ik vindt de manier van lesgeven 
  super een paar keer herhalen en je snapt het ga zo door ik kan er 
  echt wat mee.
  
  Gert Klomp
  Inleiding Excel
 • Goede training, snel, to the point en prima oefenmateriaal.
  Excel II: Formules & Functies
 • Het enthousiasme van Adriaan werkte aanstekelijk: je begint Excel tijdens de cursus gewoon leuk te vinden. Veel nuttige, praktische tips, goede en duidelijke uitleg, ruimte om vragen te stellen en het tempo was denk ik voor iedereen goed te volgen. Veel geleerd: er is weer een wereld voor me open gegaan.
  Excel II: Formules & Functies
 • Uitstekende en duidelijke training!
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Ik werk al een behoorlijk aantal jaren met Excel. Mijn kennis heb ik opgedaan door zelf te ontdekken en collega's te vragen. Mijn laatste Excel-cursus dateert van ca. het jaar 2000.
  Margot heeft de cursus erg goed, leuk en leerzaam gegeven. Door middel van praktijkoefeningen laten zien dat aangeleerde werkwijzen vaak veel slimmer en sneller gedaan kunnen worden! Ook nieuwe functionaliteiten die het leven zo veel makkelijker maken zijn meermaals de revue gepasseerd.
  Klasse! Ik kijk uit naar de vervolgwerktraining van Margot!
  Kees Jan van der Velde
  Hef & Hijs Nederland BV
  Incompanycursus Excel
 • Prima, veel geleerd
  Excel II: Formules & Functies
 • Veel geleerd, de mogelijkheden met VBA lijken bijna onbeperkt. Uitleg gecombineerd met oefeningen zodat je niet alleen maar zit te kijken en luisteren, maar zelf actief bezig bent.
  VBA-basis voor Excel
 • Prettige en zeer nuttige training. Rustige en duidelijke uitleg. Aanrader.
  Incompanycursus Excel
 • Gisteren deel 3 gevolgd bij Margot in Rotterdam. Na een korte herhaling van eerdere lesstof verder met het nieuwe; lijsten, draaitabellen, slices en subtotalen. Van bepaalde mogelijkheden had ik nog nooit gehoord, nu vraag ik me af waarom ik eerder zo liep te tobben met bepaalde bewerkingen. Het blijkt allemaal veel sneller en eenvoudiger te kunnen en ik kan het weer meteen toepassen. Het was de moeite weer meer dan waard. Op naar deel 4!
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Had al een beetje basis kennis van Excel, maar toch nog heel veel tips en handigheden mee gekregen. Zeker aan te bevelen. Binnenkort naar cursus deel II.
  Excel I: Basis PLUS
 • De training Excel II: Formules & Functies vond ik erg nuttig; duidelijke uitleg mbv voorbeelden op een scherm en dan zelf aan de slag. Luxe zo'n klein groepje van 4 personen! Daardoor was er veel ruimte voor vragen en tips&trucs. 
  Excel II: Formules & Functies
 • Leuke, duidelijke cursus. Heldere uitleg. Als complete leek ingestapt, maar na de cursus meteen thuis aan de gang gegaan en ben nu verslaafd geworden aan grafieken maken.
  Veel handigheidjes geleerd die mij heel veel tijd besparen. Al met al zeer nuttig.
  Excel I: Basis PLUS
 • Enorm veel tips and tricks geleerd deze dag. Adriaan is een inspirerende leraar die in een behoorlijk tempo door de stof gaat. Het was erg leuk om te doen en met het mooie naslagwerk nu veel oefenen om alle mogelijke functies te gaan benutten.
  Excel I: Basis PLUS
 • Erg prettige training, veel voorbeelden vanuit mijn praktijk kunnen vragen, heel erg nuttig. Goede uitleg van Reinier van Loon!
  Bedankt!
  Excel I: Basis PLUS
 • Prima cursus, fijn tempo en vond het prettig dat het een klein groepje is. Adriaan is een enthousiaste docent die zijn vak goed kent. Ik heb er veel van geleerd.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Fantastische cursus met een even fantastische cursusleider. Ik ben een ervaren excel gebruiker en je denkt alles te weten. Niet dus. Deze cursus heeft veel geleerd waardoor ik Excel nog beter (en sneller) kan benutten. TOP !
  Excel Tips & Tricks voor ervaren Excel gebruikers
 • Opleiding III was een intensieve dag , gegeven door een deskundig iemand die goed aanvoelt wat de behoefte van de groep is. Ik dacht dat ik al veel wist , maar toch ook veel nieuwe (en handige) dingen gezien en geleerd. Lesmateriaal is prima verzorgd en makkelijk te gebruiken.
  Adriaan, bedankt. Top ! :) 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Hey Koen,
  
  Zeer interessant vooral de draaitabellen komen goed van pas.
  gr,
  
  Joost
  Incompanycursus Excel
 • Cursus gedaan m.b.t. basisvaardigheden. Zeer waardevol en leerzaam. Ook fijn dat je meteen aan de slag kunt middels enkele oefeningen. 
  Incompanycursus Excel
 • Goed bevallen. Ondanks mijn redelijke basiskennis van Excel, toch nog dingen ontdekt/bijgeleerd op basisniveau. Een en ander werd goed uitgelegd en geoefend, een aanrader dus.
  Ben al aan het kijken voor een vervolgcursus.
  Excel I: Basis PLUS
 • Superleuke cursus, veel geleerd. Goed georganiseerd. 
  Adriaan praatte wel heel snel:-)
  Excel I: Basis PLUS
 • ik heb op 04-09-2019 de Excel basis plus cursus gevolgd bij Adriaan.
  Super enthousiaste man weet waar die het over heeft en legt het duidelijk uit op en goed tempo.
  Ook erg fijn was om het gelijk zelf in Excel te kunnen oefenen.
  De locatie was ook erg goed in Amstelveen goed verzorgt lekkere koffie en lunch.
  
  Zeker een aanrader om daar een Excel cursus te volgen.
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik werk met deelnemers in een leerwerkbedrijf. Door deze uitleg kunnen zij excel goed leren kennen.
  Heel gemakkelijk en ook dingen die ik zelf nog niet wist.
  Inleiding Excel
 • Overzichtelijke en duidelijke uitleg van de lessen. Kort maar krachtig.
  Inleiding Excel
 • Korte duidelijke video's. 
  Er valt altijd wel iets te leren. 
  Succes
  Inleiding Excel
 • Een hele relaxte sfeer, waarin toch veel de revue passeert. Heel leerzaam en heeft mij enorm geholpen om meer uit Excel te halen.
  
  Ik ga zeker nog een vervolg cursus volgen.
  
  Adriaan, bedankt!!
  Excel I: Basis PLUS
 • Afwisselend, veel behandeld in korte tijd. Energieke docent! 
  Incompanycursus Excel
 • Vond het een erg leerzame en prettige cursus.
  Kortom een aanrader.
  Inleiding Excel
 • Als frequent gebruiker van Excel zaten er voldoende leermomenten in de cursus Excel Basis Plus.
  Excel I: Basis PLUS
 • Hele duidelijke en leerzame cursus. Alles wordt rustig uitgelegd.
  Ik heb zin om alles in de praktijk te gaan gebruiken.
  Excel I: Basis PLUS
 • Leerzame cursus. Uitleg op een heldere, prettige en humorvolle manier, die voor mij goed aansloeg. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik heb ontzettend veel geleerd, terwijl ik dacht na zoveel jaar deze cursus alleen even voor opfrisser te gebruiken! Excel is echt te gek en kan niet wachten om II,III en IV te doen.
  Lerares was zeer enthousiast en deskundig.
  Excel I: Basis PLUS
 • Een hele leerzame en leuke Excel training vol tips & tricks.
  Incompanycursus Excel
 • Leerzame lesdag gehad, blij met de keuze voor Excel Academy!!
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Zeer leerzame cursus met ruimte voor een grapje, op een prettige manier gepresenteerd.
  Kleine groep op een leuke locatie.
  VBA-basis voor Excel
 • Excel is nu niet bepaald een programma waar ik in eerste instantie door geïnspireerd wordt. De trainer Adriaan weet het echter goed te brengen en ik heb veel geleerd tijdens een dag training. Daarnaast kan hij goed omgaan met het verschil in kennis van de cursisten in de groep. Vooral handigheidjes in het slepen van items en sneltoetsen hebben ervoor gezorgd dat ik efficiënter kan omgaan met het programma 
  Excel I: Basis PLUS
 • De cursus 'Excel tips & tricks voor ervaren Excel gebruikers' was een leerzame dag. Excel is een pakket met zoveel mogelijkheden, dat op een cursusdag slechts een deel belicht kan worden. Maar met de inspirerende aanpak, gedrevenheid en kennis van trainer Adriaan Hoenderdos zijn in korte tijd veel tips en trucs van Excel 2013 de revue gepasseerd. Een Excel spreadsheet met tig voorbereide werkbladen zorgt ervoor dat ieder behandeld item en iedere gestelde vraag snel uitgelegd en toegepast kan worden. Kortom, zeer tevreden over deze dag van de Excel Academy!
  Excel Tips & Tricks voor ervaren Excel gebruikers
 • Een hele interessante les en de tijd is omgevlogen. Wel had de communicatie iets minder snel gemogen want nu had ik gewoon geen tijd om eerst naar het scherm te kijken en het daarna zelf uit te voeren want dan was er al weer een ander onderwerp aan de gang. Wel vind ik het naslagwerk met de oefenbestanden superhandig. 
  Incompanycursus Excel
 • Ik vond de cursus heel leerzaam, ondanks dat er een hoog tempo werd gehanteerd heb ik er persoonlijk veel van geleerd. Ik vond Adriaan een leuke spontane man met veel kennis van zaken en die leuk met de diverse persoonlijkheden omging. 
  Incompanycursus Excel
 • Te weinig met Excel gewerkt de afgelopen jaren maar deze intro lessen waren weer even verhelderend. Ik heb er veel aan gehad, erg nuttig. Mocht ik er in mijn nieuwe baan veel mee moeten werken zal ik zeker overwegen om de training te gaan doen. 
  Inleiding Excel
 • Ik werk veel met Excel, maar er zaten toch erg nuttige aanvullingen bij. Fijn dat het zo kort en duidelijk uitgelegd wordt.
  Inleiding Excel
 • Training was erg leerzaam met een prima docent. Adriaan is duidelijk in zijn uitleg. Een prima excel plus training.
  Excel I: Basis PLUS
 • Cursus voldoet helemaal aan de verwachting.
  Sympathieke en deskundige cursusleider.
  Prima accommodatie
  Excel I: Basis PLUS
 • 'Logisch' kunnen denken is basis voorwaarde om deze uitstekende, in hoog tempo geleverde training goed te kunnen volgen! 
  Excel II: Formules & Functies
 • Goede cursus.
  Inleiding Excel
 • Ik vond het een erg nuttige training en prettige trainer. Veel handigheden geleerd, begrijp formules veel beter, kan de stof goed toepassen in mijn dagelijkse werk. Bedankt!
  Excel I: Basis PLUS
 • Duidelijke en heldere kennismaking met Excel. Zeker wat aan gehad
  Inleiding Excel
 • Heb nog ruimte overgelaten voor verbetering, hoewel ik niet weet wat jullie kunnen verbeteren ;-). Dank voor de leerzame en gezellige cursusdag!!!!
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • A really nice course.
  Thank you to the teacher who came, i feel more confident while using the Excel tools. 
  The lessons were accurate and helpful and very well explained.
  I recommend Excel Academy! 
  Incompanycursus Excel
 • Een goede opfriscursus en weer nieuwe trucjes geleerd! Duidelijke en heldere uitleg en een aanrader voor elke Excel gebruiker!
  Inleiding Excel
 • De cursusleider probeerde zoveel als kon uit de dag te halen
  Excel I: Basis PLUS
 • De basistraining is een goede start, professioneel en duidelijk opgezet. Ik raad het een ieder aan. De kennis wordt overgebracht in begrijpelijke taal en daarbij goed visueel ondersteund. Ik ben erg nieuwgierig geworden naar de vervolgtraing.
  Inleiding Excel
 • Ik heb heel veel geleerd. Adriaan wil ook graag zoveel mogelijk vertellen en uitleggen. Ook heel erg fijn dat hij meteen vertelt in welke paragraaf van het naslagwerk je iets terug kunt vinden. Dat scheelt aantekeningen maken tijdens de cursus en kun je je aandacht overal goed bij houden, want het tempo ligt best hoog. 
  Ben heel erg blij dat ik deze cursus heb gevolgd!
  Excel I: Basis PLUS
 • Het was een duidelijke uitleg en daar ik een klein beetje met Excel al heb gewerkt, was het mij duidelijk. Het ging wel ietwat vlug, maar dat ligt aan mijn leeftijd, ben ik bang. Herhalen van de lessen zal ik zeker doen.
  Inleiding Excel
 • Ik heb de cursus gelijk gedaan en alle informatie was weggezakt na jaren. Na de lessen ben ik meteen aan de slag gegaan en ik ben weer helemaal bij en ik weet weer precies hoe alles werkt.
  Dankjewel voor deze cursus! Hij is echt waardevol. Veel handige tips die ik niet wist.
  Inleiding Excel
 • Koen dank! Veel geleerd in korte tijd.
  Incompanycursus Excel
 • Een zeer duidelijke inleidende cursus, precies wat ik zocht. Ooit eens spontaan begonnen in Excel, wat meer uitleg nu is zeker waardevol.
  Ik zou graag nog wel meer willen leren. Is er een gratis vervolg op deze cursus?
  Inleiding Excel
 • Fijne manier van lesgeven. Heb er veel van opgestoken.
  
  Groet, André van der Meyde 
  Excel I: Basis PLUS
 • Nuttige en leerzame cursus. Adriaan legt in een goed tempo de basisfunctionaliteiten van Excel uit. Handig naslagwerk, oefenbestanden en de eerste video ontvangen. Nu zelf aan de slag.
  
  Bedankt!
  Excel I: Basis PLUS
 • Super nuttige en inspirerende dag gehad. Adriaan is super gemotiveerd om uit iedereen het beste te halen. Veel geleerd onder een goede sfeer.
  Excel II: Formules & Functies
 • Hoi Adriaan,
  
  Ja weer een heerlijke cursus en dat blijkt ook wel dat ik toch tot de middagpauze ben blijven zitten.
  Maar dat komt waarschijnlijk door jouw enthousiasme waarop je de stof probeert over te brengen.
  Dank, ik ga weer flink met de oefenopgave en rest aan de gang en zie je graag weer begin april.
  En hopelijk deze keer een volledige dag!!!!
  
  Groeten, Lambert
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Ook deze cursus werd met veel enthousiasme door Adriaan gegeven. Prima lesmateriaal en de docent (Adriaan) legt alles op een duidelijke manier uit. Veel geleerd niet alleen over (draai-) tabellen, maar ook tal van andere zeer bruikbare tips gekregen. Dat gaat ongetwijfeld veel tijdsbesparing opleveren. Voordat je thuis bent, staat al een mail klaar met digitale oefenstof en naslagwerk. Klasse, zoals dit geregeld is. Ik ben zeer te spreken over deze cursus.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Het was prettige en informatieve training waarin de mogelijkheid was om veel zelf te oefenen. De trainer weet erg(!) veel van excel en kan het goed en duidelijk overbrengen met de nodige humor. 
  Mede hierdoor kon ik mijn aandacht er beter bijhouden. Dank je Adriaan!
  Excel I: Basis PLUS
 • De leerstof is heel interessant en leuk. De docente weet het ook goed uit te leggen. Maar ik mis toch een naslagwerk om direct erbij aantekeningen te maken. Bovendien was er in de laatste cursus voor mij (in de middag) te weinig tijd om oefeningen te doen. 
  Incompanycursus Excel
 • Zeer goede en heldere uitleg in deze excel cursus voor beginners. 
  Inleiding Excel
 • Heel blij dat ik deze cursus gevolgd heb. Margot legt duidelijk en praktisch uit. Ik werkte al jaren met excel, maar voornamelijk in al bestaande werkmappen. Met deze cursus leer je naar de achtergronden van de inhoud te kijken, het bestand te lezen en te kunnen bewerken op een efficiënte manier. De cursus is een aanrader voor iedereen die met excel werkt of wil gaan werken!
  Excel I: Basis PLUS
 • Zeer positief over deze training. Prima uitleg bij alle onderdelen van de training in een vlot, plezierig tempo. Alle ruimte voor vragen. 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Heb ik mijn werk dagelijks te maken met Excel. Maar de theorie er achter beheers ik nog niet. Met deze cursus ben ik aardig op weg dat te gaan beheersen.
  Inleiding Excel
 • Ik vond dit een heel prettige les, allemaal zaken die ik goed kan gebruiken.
  En als altijd prettig! 
  Dank! wellicht tot ziens op vervolgcursus
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Vandaag de cursus Formules & Functies gevolgd.Echt een aanrader om veel meer uit Excel te halen en daardoor veel efficiënter te werken. Adriaan Hoenderbos gaf ook steeds veel handige tips. Door de praktijkoefeningen én het enthousiasme van Adriaan was het een "levendige" cursus.
  Via de mail het naslagwerk met oefenbestanden ontvangen, zodat we de stof kunnen oefenen en het geleerde op deze wijze in de praktijk kunnen toepassen.
  Excel II: Formules & Functies
 • De training was zeer informatief. Trainer Dieneke legt het heel goed en rustig uit en helpt ook goed bij het oefenen. De groep was met 7 personen gelukkig niet te groot. We hebben goede uitleg over de mogelijkheden in Excel gekregen. Verder geleerd hoe je makkelijker en sneller met Excel kunt werken. Ik heb gemerkt dat ik sommige dingen vaak veel te omslachtig doe, waardoor ik veel meer tijd nodig heb dan op de manier van Dieneke. 
  We hebben de eerste van de drie trainingsdagen gehad en ik kijk al uit naar de volgende twee. 
  Incompanycursus Excel
 • Het laatste deel van de complete Excel totaal cursus. Wederom vele nuttige hulpmiddelen & tips mee gekregen om dit te gaan toepassen. Ook het naslag werk is een zeer fijne naslag werk om t.z.t. dingen terug te zoeken of te oefenen waardoor je het weer kan gaan toepassen voor jou situatie.
  
  
  Met veel positieve energie wordt de les gegeven, waardoor je vanzelf ook enthousiast wordt & blijft om zoveel mogelijk te leren.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Goed
  Incompanycursus Excel
 • Een hele leuke, leerzame cursus. Veel mij onbekende mogelijkheden binnen Excel ontdekt om zo efficiënter te kunnen werken. Ondanks de hoeveelheid info en intensiteit van de cursus hebben we op een ontspannen en gezellige manier gewerkt. 
  Incompanycursus Excel
 • Zeer goede cursus
  Excel I: Basis PLUS
 • very useful and practical. 
  Incompanycursus Excel
 • Echt een hele leerzame cursus met duidelijke voorbeelden
  Het is wel een hele boel info maar het naslagwerk is daarbij weer een mooi naslagwerk
  Ik denk dat ik hier veel aan zal hebben
  Excel I: Basis PLUS
 • Goede cursus met inhoud en humor. Veel tips en trucs geleerd, o.a. Ctrl-knoppen. Individuele vragen werden ook goed beantwoord. En een lekkere lunch. Bedankt Reinier!
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik ben ontzettend blij met deze manier van het leren omgaan met Excel.
  Duidelijke uitleg hoe het werkt en fijn dat je de video's een paar keer kunt bekijken om zo zelf de handelingen mee kunt doen. TOP 
  Inleiding Excel
 • Een heel efficiënte cursus onder leiding van een bijzonder enthousiaste docent, Adriaan. Prettige locatie, kleine groep, goede uitleg. Ik hoop er veel van in praktijk te kunnen brengen.
  Excel I: Basis PLUS
 • Een goeie duidelijke uitleg. Een aantal dingen kende ik al, maar ik heb ook nieuwe dingen geleerd. 👍
  Inleiding Excel
 • Een zeer effectieve en leerzame dag. Alles werd op een prettige en duidelijke manier uitgelegd. De dag was voorbij voordat ik er erg in had. Ik kan dit aan iedereen aanraden!!
  Excel II: Formules & Functies
 • Uitstekende cursus. Duidelijke uitleg. Goed toepasbaar in de praktijk. Veel nieuwe dingen geleerd. Cursusleider Adriaan had aandacht voor iedereen. 
  Incompanycursus Excel
 • Fijne cursus ook als gebruikeer van Ecxel nog een hoop tips en trics geleerd.
  Margot Boeklagen is een prettige docent die op een "luchtige" wijze je de stof leert.
  Excel I: Basis PLUS