Klanten over...

 • Wederom een prima cursus, gegeven door Adriaan Hoenderdos op de inspirerende locatie Strijp-S (voormalige "verboden stad" van Philips) in Eindhoven.
  Bij deze cursus ligt de nadruk vooral op het maken en onderhouden van macro's. Jammerlijk werd hier iets te veel aandacht aan besteedt (mijns inziens te veel VBA) waardoor resterende onderwerpen in het gedrang kwamen. Ook mede door het enthousiasme van Adriaan en de diversiteit aan kennis (lees: vragen) van de cursisten kwam het tijdsschema niet goed uit. Gelukkig werd aan het einde van de dag nog voldoende extra tijd genomen om nog enkele onderwerpen uit deze cursus te behandelen.
  Al met al een zeer boeiende dag en weer de nodige kennis opgestoken om mijn werkzaamheden in MS Excel te vergemakkelijken.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • We hebben vluchtig doorgenomen, eerst even met vakantie en dan gaan we er verder mee aan de slag.
  Alvast bedankt, de cursus is (tot nu toe) best helder en leerzaam.
  Inleiding Excel
 • De VBA basis cursus was erg nuttig en leerzaam. Ik heb met name een aantal praktische tips geleerd om Excel sneller te laten werken. De uitleg van onze trainer Ferry was erg duidelijk. Ik zie uit naar een volgende cursus in Power Pivots/Query's, wat we denk ik in ons beroep nog meer toe kunnen passen op de praktijk.
  Incompanycursus Excel
 • Het was weer een tijd geleden dat ik met Excel heb gewerkt, door de beginners cursus te volgen kwam er weer veel naar boven dat ik een beetje vergeten was. Het wordt goed,duidelijk en rustig uitgelegd. Voor mijn nieuwe baan ga ik weer dagelijks met Excel moeten gaan werken en zal dan veel met Verticaal zoeken te maken krijgen, ik zou dat graag terug willen zien in een online training.
  Bedankt ik ben fan van jullie.
  Inleiding Excel
 • Zeer goede cursus. Zonder dat hier kosten mee gemoeid zijn. Uitzonderlijk goede service waar je zeker gebruik van moet maken! 
  Inleiding Excel
 • Zeer productieve en waardevolle lesdag! We waren maar met maar 2 cursisten waardoor we heel veel hebben kunnen behandelen. Alle zaken die aanbod kwamen kan ik in de praktijk gaan toepassen. Het gaat mij een hoop tijd schelen op het werk. Enige "min"puntje: ik zou graag zien dat je tijdens de cursus voorbeelden uit de praktijk kan aandragen en behandelen. Verder was alles uitstekend geregeld, lunch, koffie en thee en lekkere brownie als afsluiter. Op naar de volgende module.. Bedankt.. 
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Vorige week een Incompany cursus gehad met Adriaan Hoenderbos. Dit is een aanrader, omdat je hetgeen wat je leert gelijk kunt toepassen in de praktijk met Adriaan nog aan de hand.
  Incompanycursus Excel
 • Ik vond het een leerzame dag, we hadden bijna privéles. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd door Reinier. Ik kan het iedereen aanraden. Er was tijd voor werkgerelateerde vragen.
  Excel I: Basis PLUS
 • Uitstekende en duidelijke training!
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Ik vond Excel altijd erg intimiderend maar heb nu een goede basis meegekregen om mijn weg erin te vinden. Margot is geduldig en niet te beroerd het allemaal nog eens uit te leggen.
  Excel I: Basis PLUS
 • Deze cursus had ik eerder moeten hebben, ondanks dat ik een ervaren gebruiker ben, toch veel bijgeleerd en nog handiger geworden. Adriaan legt inspirerend uit.
  Excel II: Formules & Functies
 • Deze begin lessen zijn zeker bruikbaar, leuk om weer mee te beginnen.
  
  Gertjan 
  Inleiding Excel
 • Het enthousiasme van Adriaan werkte aanstekelijk: je begint Excel tijdens de cursus gewoon leuk te vinden. Veel nuttige, praktische tips, goede en duidelijke uitleg, ruimte om vragen te stellen en het tempo was denk ik voor iedereen goed te volgen. Veel geleerd: er is weer een wereld voor me open gegaan.
  Excel II: Formules & Functies
 • Zeker een aanrader om vooraf even tijd voor te maken, dit is een goede start en voorbereiding op de trainingsdag. 
  Inleiding Excel
 • Hele interessante cursus, de mogelijkheden met excel zijn oneindig. De cursus wordt leuk gegeven en is prima te volgen. Kleine groepen waardoor er veel aandacht is per cursist. Een aanrader voor iedereen.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Leuk voor de beginner en ook wel voor als je al iets van excel weet. Voor mij, te weinig had netbiets meer iver de formules verwacht
  Inleiding Excel
 • Ondanks dat mij het meeste al bekend was heb ik nog veel geleerd van deze cursus.
  Ik verheug me nu al op de cursus formules en functies
  Excel I: Basis PLUS
 • Leerzame cursus, veel handige tools aangereikt gekregen, nu veel oefenen en doen. Het werk met Excel zal een stuk sneller worden. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Onvermoed leuke cursus waar ik eindelijk op een heldere manier en aantrekkelijke manier uitstekend uitleg heb gekregen over voor mij 'taaie' stof. 
  Op naar de tweede cursus!
  Excel I: Basis PLUS
 • Zeer persoonlijke cursus met duidelijke uitleg. Korte lijntjes zodat je problemen snel verholpen zijn als je hulp nodig hebt. Je leert heel snel heel veel!
  Excel II: Formules & Functies
 • Veel tips en handigheden. Duidelijk uitgelegd door Adriaan.
  Boeiend van het begin tot het einde.
  Dag vloog voorbij. 
  Nogmaals dank voor de leerzame dag!
  Excel I: Basis PLUS
 • Bert heeft de materie (in ons geval PowerQuery en PowerPivot) op een toegankelijke manier gepresenteerd en uitgelegd. Hij hield ook goed rekening met het niveau van de groep en deed een stapje terug indien noodzakelijk.
  Incompanycursus Excel
 • De cursus was voor mij als "zelfstudie-gebruiker" van-Excel super ! Duidelijke uitleg en zelf uitproberen: Een aanrader voor iedereen.
  Prima lokatie en een klein groepje deelnemers, maar bovenal een geweldige docent !
  Excel I: Basis PLUS
 • Hallo Margot, 
  
  Nogmaals dank voor de goede training.
  Je uitleg was erg duidelijk. Daarnaast was het waardevol dat er ook voldoende ruimte was om verdiepende vragen te stellen.
  Lesmateriaal was helder met goede oefenvoorbeelden. 
  Kortom, ik heb er veel van geleerd.
  Excel I: Basis PLUS
 • Ontzettend veel geleerd, ondanks dat ik al jaren excell gebruik. Heel nieuwsgierig wat deel II gaat brengen.
  Fijne lesmethode en een boeiend naslagwerk om steeds weer te gebruiken.
  Petra Remmelzwaal - s Heeren Loo
  Excel I: Basis PLUS
 • De Excel training die Margot gaf was leerzaam, en op maat. Er werd goed gekeken naar ieders nivo en goed als groep gewerkt. Wanneer Margot met iemand bezig was, hielpen de deelnemers elkaar en de sfeer was erg prettig. Daar ligt vind ik ook de kracht van Margot; een goede sfeer en heldere uitleg en hulp. Complimenten en bedankt voor de training. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Een leerzame dag , waarbij mij kennis van lijsten en draai-tabellen even werd opgefrist. Heldere en aangename manier van uitleggen. 
  Heb veel zin in deel 4. 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Leuke docente, goede en duidelijke uitleg.
  Veel nuttige tips en weetjes.
  Incompanycursus Excel
 • Wat een interessante cursus. Heel veel opgestoken van Adriaan. Ik heb zin in de rest van de cursussen.
  Inleiding Excel
 • Ik heb de inleiding Excel gedaan en vond het waardevol. Ik ben 75 en heb meer niet nodig. Ik was benieuwd, maar doe niets met Excel. Hartelijk dank voor de inleiding.
  Inleiding Excel
 • Je wordt er geen expert van maar kunt wel beter begrijpen hoe bestanden zijn opgebouwd die anderen gemaakt hebben en de door hun gevolgde stappen volgen.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Beste Adriaan,
  Het was een leerzame cursus. De informatie was voor mij goed te behappen. Ik had alleen gedacht, dat we wat meer rekenformules voor de kiezen zouden krijgen.
  Ik heb geleerd dat er veel en veel meer mogelijk is dan alleen rekenformules.
  Dank!
  Excel I: Basis PLUS
 • Adriaan is een bevlogen trainer. We waren met zijn 2-en en hebben een zeer intensieve en leerzame trainingdag gehad die ook erg gericht was op onze persoonlijke wensen. Bedankt Adriaan!
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Veel handige tips en trucs geleerd. Heldere uitleg over de veelzijdigheid van Excel. 
  Incompanycursus Excel
 • Goede basis cursus. Er werd in een goed tempo door de stof gegaan wat erg fijn was want daardoor hebben we de lesdag optimaal kunnen benutten. Ik werkte wel al met een excel en daardoor waren er bij de basis cursus wel al dingen tussen die ik al wist maar daarnaast heb ik ook nog veel op kunnen steken. Vooral hoe je dingen veel sneller kunt doen met sneltoetsen etc. Fijne kleine groep en genoeg pauze's. De leraar deed het op een erg leuke manier.
  Excel I: Basis PLUS
 • Super training gegeven door Adriaan. Erg interessant en de cursus werd met veel passie en enthousiasme gegeven. Tevens ook erg veel nieuwe dingen geleerd. Dank je wel
  Incompanycursus Excel
 • Lesstof was precies goed voor 1 dag, de basis kennis voor grafische analyse, macro's, samenwerken in Excel zijn goed gelegd. 
  Locatie centrale ligging (Engels te Rotterdam), fijne ruimte 
  Tip: Bedenk vooraf welke bestanden je zou willen verbeteren n.a.v de training. Dit helpt je gedurende de training te bedenken wat jij aan de leerstof hebt, i.p.v enkel de oefeningen uit te oefenen. 
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Prima cursus! Alles was goed voorbereid, vlot tempo en voldoende afwisseling tussen kijken en zelf doen. Adriaan legt goed uit en houdt rekening met de individuele deelnemers. Ik kan de cursus van harte aanbevelen.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Zeer nuttige training, die goed aansluit bij de praktijk. Docent neemt uitgebreid de tijd voor uitleg en vragen.
  Incompanycursus Excel
 • Op 22 maart 2018 heb ik de cursus Excel basis plus gevolgd en ben er een heel stuk verder mee gekomen om handelingen sneller te verrichten.
  Het was een "snelle" dag maar als alles even bezonken is komt het weer netjes allemaal boven, zodat ik de stof goed kan gebruiken.
  mvgr en bedankt: Johan Sleegers.
  Excel I: Basis PLUS
 • Zeer praktische cursus. Er wordt gewerkt met kleine groepen en daardoor is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Hoewel ik best al wel regelmatig met excel werk en de basistoepassingen wel beheers, heb ik deze dag zeer veel handige tips&trucs mogen ontvangen wat me veel tijd gaat besparen. Reinier legt duidelijk uit en zorgt ervoor dat het geen droge opsomming wordt van de mogelijkheden, maar weet je tot het einde van de dag op een leuke manier enthousiast te maken/houden voor excel. Ik heb nu al zin in de vervolgcursussen. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik vond het een erg nuttige training en prettige trainer. Veel handigheden geleerd, begrijp formules veel beter, kan de stof goed toepassen in mijn dagelijkse werk. Bedankt!
  Excel I: Basis PLUS
 • De Cursus Basis Plus gevolgd, een leuke leerzame dag met een kleine groep mensen (6 personen).
  Een zeer duidelijk en rustige uitleg van Reinier, nogmaals Bedankt.
  Excel I: Basis PLUS
 • Hele duidelijke uitleg. Toch een paar handige trucjes geleerd.
  Inleiding Excel
 • Vele handigheidjes door Adriaan gedeeld. Door gebruik leenlaptop kan direct worden geoefend en onduidelijkheden worden besproken. Veel informatie in een rap tempo, de dag was (te) snel voorbij!
  Excel II: Formules & Functies
 • Zeer leerzaam. Veel nieuwe dingen geleerd.
  Enige wat tegenviel was de lunch
  Excel I: Basis PLUS
 • Gewoon goed en een 9 door de prettige manier waarop de trainer lesgaf en de mooie locatie!
  Excel I: Basis PLUS
 • ik heb de gratis cursus als heel prettig ervaren, heb daadwerkelijk wat bij geleerd.
  Duidelijk en overzichtelijk. Voor mij is het voldoende zo, voor wie het nodig heeft zal ik jullie zeker aanbevelen.
  
  vriendelijke dank
  Inleiding Excel
 • Zeer geslaagde training. Materie word op een leuke en leervolle manier overgebracht. Veel gelegenheid om te vragen en specifieke onderwerpen aan te kaarten. Ik heb veel nieuwe inzichten opgedaan en ben nog enthousiaster geworden van Excel. ik ga hier zeker mee verder oefenen!! Bedankt Adriaan!!
  Incompanycursus Excel
 • De training is heel nuttig voor mijn. De uitleg is zo duidelijk 👍🏻👍🏻👍🏻
  Inleiding Excel
 • ik vind de training erg goed. onderwerpen sluiten goed aan bij het gebruik van excel in de dagelijkse praktijk. Oefeningen worden goed besproken. veel nieuwe tips en trucs op kunnen steken. prettige manier van uitleg geven en er is voor een ieder aandacht in de training. 
  Incompanycursus Excel
 • Ik ben er net mee begonnen maar ik vindt de manier van lesgeven 
  super een paar keer herhalen en je snapt het ga zo door ik kan er 
  echt wat mee.
  
  Gert Klomp
  Inleiding Excel
 • Heel duidelijk. Goede opbouw.
  
  Ik ben zelf docent en wilde wat bijleren. Ik ben direct begonnen met de case. Heel interessant.
  Ik wist niets van scenario's. Ik ben nu natuurlijk wel benieuwd naar de gegevenstabel bij de menukeuze Wat-als-analyse.
  Waar ik zelf tegen aanliep is dat bij de andere menukeuze binnen de wat-als-analyse het belangrijk is dat je juiste cel is geselecteerd.
  Inleiding Excel
 • De training was zeer nuttig ontzettend veel geleerd en geoefend. 
  Het is fijn dat de stof in kleine groepen aangeboden wordt iedereen krijgt ruim voldoende aandacht en er is gelegenheid om specifieke vragen te stellen. Al met al een aanrader. 
  Excel II: Formules & Functies
 • Adriaan,
  
  Dank je voor de zeer leerzame en persoonlijk trainingen. Ik heb er veel van opgestoken. 
  Een compliment voor de manier van lesgeven. Nu is het aan mij om dit in de praktijk te brengen, maar dit gaat zeker lukken. Top!
  Excel II: Formules & Functies
 • Ik heb veel geleerd over de functies van Excel, de functies die op het oppervlak liggen, maar ik wist er niets van. Deze kennis erg nuttig.
  Incompanycursus Excel
 • Leuke en leerzame cursus! Docent (Adriaan Hoenderdos) is zeer kundig en enthousiast. Werd in een klein groepje (8-10 personen) gegeven, dus veel aandacht voor cursist. Zowel voor beginners als voor gevorderen goed te volgen. Ook eten is prima verzorgd door de Zweedse kok (wat is mooie kerel, zo gelachen). Ik mag nog 3x naar de vervolgcursussen. Kijk er nu al naar uit. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Op 15 januari heb ik Onder leiding van Reinier van Loon de Excel Basis Plus gevolgd. Ondanks het feit dat ik al een en ander van Excel weet heb ik deze dag heel veel geleerd. Reinier gaf op duidelijke wijze uitleg aan alle verschillende functies en nam de tijd alles goed door te nemen. Deze cursus is een aanrader voor iedereen die meer van Excel wil weten! De locatie was prima en de lunch heerlijk.
  Ik ga nu eerst het toegestuurde lesmateriaal herhalen en op termijn zal ik me zeker inschrijven voor een vervolgcursus. Graag wens ik de Excel Academie veel succes!
  
  Helga Beck
  RecyWrite
  Excel I: Basis PLUS
 • Goede cursus met goed materiaal. De naslagwerken zijn ook erg handig. Het tempo in de cursus lag echter ietwat laag.
  Incompanycursus Excel
 • Koen dank! Veel geleerd in korte tijd.
  Incompanycursus Excel
 • Ik heb de cursus met heel veel plezier afgerond.was super kort en krachtig.Ik kan op mijn werk veel meer doen.👍
  Inleiding Excel
 • leuke cursus, heb er zeker iets aan gehad en kan het toepassen in veel dingen.
  Incompanycursus Excel
 • Goed opgezette cursus. Wat last was in ons geval omdat je te maken hebt met diverse niveaus van kennis Excel van beginner tot gevorderde beginner.
  Maar veel handigheidjes geleerd.
  Incompanycursus Excel
 • Een duidelijke uitleg, vragen konden gewoon gesteld worden. een zeer leerzame cursusdag.
  Excel II: Formules & Functies
 • Met de focus op VBA tijdens de cursus, heeft Freddy ons veel bijgeleerd. Op een leuke manier weet hij de stof over te brengen. 
  Incompanycursus Excel
 • Prima online cursus
  Inleiding Excel
 • Het is een interessante korte "beginners" instructie waar ik mee vooruit kan! Echt TOP dat u dit hebt gedaan en ook heel eenvoudig te volgen. Thanks!
  Inleiding Excel
 • Inleiding Excel
  Door het volgen van de inleiding Excel en de duidelijke uitleg wil ik nu de cursus Basis Excel 1 gaan volgen. Heb er zin in..
  Inleiding Excel
 • super veel opgestoken en op een manier ik die begrijp, Adriaan is heel enthousiast en je merkt dat hij het heel leuk vindt om je dingen bij te brengen.
  Excel II: Formules & Functies
 • Voor mij persoonlijk weinig nieuws (maar dat wist ik vtv) maar heb toch weer een aantal tips&trcicks opgestoken
  Incompanycursus Excel
 • Een informatieve cursus met een goede balans tussen theorie en praktijk. Door de overzichtelijke groepsgrootte is er voldoende persoonlijke aandacht mogelijk. Voor een beginnende excelgebruiker een handige start. 
  Piet Franssen 
  Excel I: Basis PLUS
 • Tweedaagse incompanytraining gehad waarin we duidelijke en direct toepasbare uitleg kregen en heel veel handigheidjes hebben geleerd. Dank je wel Koen den Dubbelden!
  Incompanycursus Excel
 • Op deze manier wordt Excel heel toegankelijk gemaakt, een fijne manier van leren/ kennis opfrissen.
  Inleiding Excel
 • Hele fijne cursus, met heldere uitleg. Veel tips en tricks geleerd die mij zeker veel tijd gaan besparen.
  Excel II: Formules & Functies
 • hele leuke en interessante geweest.
  bedankt
  Excel I: Basis PLUS
 • ik heb een hoop opgestoken van deze training. De dag is voorbij gevlogen. De bevlogenheid waarmee Margot deze training geeft is heel aanstekelijk. Hartelijk dank.
  Excel I: Basis PLUS
 • In de basiscursus heb ik op een prettige manier (nader) kennisgemaakt met Excel. Veel basistips ontvangen en veel handigheidjes gezien. Een goede eerste stap als Excel gebruiker. 
  Incompanycursus Excel
 • De verbazing over wat er allemaal met Power Query en Power Pivot mogelijk is overheerst op dit moment. Hele goede training waarbij diverse opties worden uitgelegd aan de hand van duidelijke casussen. Goed toepasbaar op de mogelijkheden binnen onze eigen organisatie.
  Excel V: Power Query & Power Pivot in Excel
 • Ik heb wederom veel geleerd van deze cursus. Het ging snel maar doordat we zelf ook konden oefenen was het goed te begrijpen.
  Adriaan heeft het goed uitgelegd.
  Van een eerder gevolgde cursus vond ik de oefenbestanden heel waardevol. Deze hebben we nu ook weer ontvangen. Handig als naslagwerk.
  Excel II: Formules & Functies
 • Zeer positief over deze training. Prima uitleg bij alle onderdelen van de training in een vlot, plezierig tempo. Alle ruimte voor vragen. 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Prima locatie, Excel training zeer de moeite waard! Duidelijke uitleg en instructies, ik ben er zeker veel wijzer van geworden.
  
  Adriaan TOP!
  Excel I: Basis PLUS
 • De basis cursus was heel waardevol. Reinier legt alles heel goed en duidelijk uit. Verder was alles ook goed geregeld. Koffie / thee / lunch / locatie en pauzes - allemaal prima. Reinier deed de cursus ook op een hele leuke vriendelijke manier. Echt een aanrader ! Ik wist echt nog bijna niks van Exel en het had ook niet mijn interesse. Dankzij Reinier heb ik een hoop geleerd en wordt Exel ook leuker voor mij. Dank je wel !
  Excel I: Basis PLUS
 • Met z'n vijfen een leuke en leerzame les gehad in excell. Adriaan is zeer duidelijk en helder in zijn stof.
  Lunch ook goed geregeld.
  
  Mvg Lambertus Muijs
  Excel I: Basis PLUS
 • Fijne cursus, enthousiaste leraar. Veel nuttige stof. Goede locatie en lunch. Kleine groep waardoor je veel ruimte heb voor vragen etc. Excel wordt op deze manier echt heel leuk 
  Ik zou deze cursus absoluut aanraden!
  Excel II: Formules & Functies
 • rustig en duidelijk uitleg gehad. Dank 
  Excel I: Basis PLUS
 • Een erg leerzame dag, mede door de kleine groep was er ruimte genoeg voor specifieke vragen. Ook de locatie was top! Goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met eigen vervoer.
  Excel I: Basis PLUS
 • Zeer inhoudsvol voor mij geweest. Ik had een beetje kennis van Excel maar heb enorme drive gekregen én kennis uiteraard om hier serieus mee aan de slag te kunnen gaan. De docent met veel kennis en op zijn tijd een vleugje humor maakte de training tot een geslaagde dag. Bedankt, Reinier! 
  Alice, Arbeidsmakelaar Vlastuin 
  Excel I: Basis PLUS
 • Zeer fijne cursus waarbij ik enorm veel heb opgestoken.
  Excel II: Formules & Functies
 • prima en goede uitleg in simpele en duidelijke stappen!
  Inleiding Excel
 • Basis cursus Excel gedaan. Wordt op prettige begrijpelijke wijze gepresenteerd door Adriaan Hoenderdos. De locatie te Utrecht is makkelijk bereikbaar zowel per auto als openbaar vervoer en de lunch is goed verzorgd. Al met al het was een prettige leerzame dag. Met vriendelijke groet Ad de Groot
  Inleiding Excel
 • Duidelijke uitleg, genoeg aandacht voor elke deelnemer.
  Incompanycursus Excel
 • heel duidelijk en overzichtelijk. 
  nu nog oefenen en de geheimen van excel onder de knie krijgen.
  Bedankt Margot en tot 28 nov
  Excel I: Basis PLUS
 • Inmiddels de eerste 3 dagen van de Excel Totaal cursus gevolgd en daarvan al ontzettend veel geleerd! Van ‘simpele’ handigheidjes die veel tijd gaan schelen tot de iets uitgebreidere opties; zoveel dingen waarvan ik het bestaan niet wist! Een schat aan informatie, die je gelukkig achteraf nog kan nalezen en kan oefenen door middel van de oefenbestanden die je krijgt toegestuurd. Adriaan is lekker enthousiast en brengt al zijn kennis op een hele aantrekkelijke en duidelijke manier over. Hij heeft veel aandacht voor iedere deelnemer en weet goed in te spelen op zijn of haar kennisniveau. Kortom; een hele leerzame en vooral ook leuke cursus! 
  
  Hartelijke groet,
  Susanne Dijkhorst
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Ik ben bij de KvK een persoon die in het hele land bekend staat als excel-expert, al weet ik maar al te goed dat je al gauw als expert wordt gezien als een ander niets weet. Ik wil graag in een later stadium alle modules gaan doorlopen, maar vond het al wel interessant om de "gratis inleiding te volgen. Ook daarin worden al diverse zaken behandeld die ik weer kan gebruiken, zaken die ik nog niet wist of die sneller kunnen dan ik wist. Een enorme aanrader dus voor iedereen die weet hoe excel kan bijdragen aan een effectieve en efficiënte organisatie.
  Inleiding Excel
 • Een hele duidelijke en nuttige cursus. Ik ben gister met mijn collega geweest, hij is meer ervaren met excel dan ik, maar toch was het voor allebei een zinvolle en leerzame dag. 
  Ik kon het niveau goed bijbenen en prettig dat er wat verdieping in zit (het PLUS deel van de training). Fijn dat je nog oefenmateriaal krijgt om thuis mee verder te gaan!
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik had al wel enige ervaring met Excel, maar gebruik het programma te weinig waardoor er veel verwaterd was. 
  Ik heb tijdens deze Basis Plus training veel geleerd en het was fijn om onderdelen weer even te herhalen.
  Reinier was een prettige trainer die veel kennis van zaken heeft, maar ook veel praktische kleine tips geeft. Voor mij dus een erg interessante en leerzame dag. 
  Dank je wel Reinier !
  Excel I: Basis PLUS
 • De cursus was prima. Veel breedte en zeker voldoende diepgang. Veel eye-openers ondanks dat ik al jaren met Excel werk. De stof is goed en enthousiast overgebracht door Adriaan. Verder vind ik heel positief dat we naslagwerk en oefenstof mee naar huis hebben gekregen. 
  T. Gootzen, assistent-accounant.
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik vind de filmpjes duidelijk uitgelegd. En om te starten kun je hier heel goed mee aan de slag.
  Inleiding Excel
 • ik ben aan de eerste 5 lessen begonnen. echt goed en leuk om te doen.
  maar denk dat ik er voorlopig echt dagelijks mee aan de slag moet gaan om Excel onder de knie te krijgen !
  Inleiding Excel
 • Wat een ontzettend leuke en leerzame training met een enthousiaste trainer. Een training met een grap en een grol maar zeker ook met een duidelijke, serieuze en heldere uitleg. De training was met een klein groepje wat ik ook als heel prettig heb ervaren. Bedankt Adriaan! Tot de volgende training. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Weer nieuwe tools geleerd. Bedankt
  Inleiding Excel
 • Ik heb gisteren de eerste van in totaal 4 cursusdagen gehad. Ik ben al redelijk bekend met Excel en ik verwachtte daarom dat Basis PLUS vooral een opfrisser van bestaande kennis zou zijn. Duidelijk verkeerd gedacht! Veel nieuws geleerd dat ik in mijn functie direct kan gebruiken. Adriaan weet de stof op een energieke en leuke wijze snel over te brengen. 
  Ik heb nu al zin in deel 2!
  Excel I: Basis PLUS
 • Adriaan neemt met zijn drive en enthousiasme je makkelijk mee in de wereld van formules en functies binnen Excel. het tempo zit er goed in wat ik zeer prettig vind, maar daarnaast is er ook zeker ruimte voor extra aandacht als je even achter loopt of iets gemist hebt. Ik heb erg veel gehad aan de cursus al was het maar 1 dag en ben blij met het digitale naslagwerk en de oefenbestanden.
  Excel II: Formules & Functies
 • erg prettig, professioneel, snel, met de nodige humor, spannend en interessant Veel geleerd in 1 dag. Ik was doodmoe en dat is een goed teken, geen gelegenheid om me te vervelen. Antwoord op relevante vragen en feedback op een prettige manier. Ik kijk terug op een echt goede cursus!!! Complimenten voor Reinier!
  Eugenie Lutgerink, Froombosch (Groningen).
  Excel I: Basis PLUS
 • Een goede cursus waarin ik veel nieuwe vaardigheden en inzicht in de mogelijkheden met Excel heb opgedaan 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Fijn dat het mogelijk is om zo wat basiskneepjes van Excel te leren. Je kunt het goed zien en het wordt duidelijk uitgelegd. Jammer dat er niet nog iets meer basisdingetjes op te pikken zijn.
  Inleiding Excel
 • Zeer tevreden over de training. Betrokken leraar. Goede interactie. Vlot tempo, maar rustig waar nodig. Duidelijke uitleg en een goed naslagwerk met oefenmateriaal.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Wij hebben gekozen voor een incompany cursus zodat we een cursus op maatwerk kregen. Dit is echt heel goed bevallen. Er zit veel meer in excel dat we nog niet wisten dan we dachten en gaan ook zeker voor een vervolg. De trainer legt heel goed en duidelijk uit en de dag vloog voorbij! Zeker een aanrader!
  Incompanycursus Excel
 • Ik ben in het verleden vaak gestart met het trachten enige kennis te krijgen over EXCEL. Steeds weer staakte ik mijn pogingen omreden dat de docenten er teveel van uitgaan dat je over meer kennis beschikt dan de werkelijkheid. Dit is zeer ontmoedigend. Ik heb vaak geroepen dat als je uitleg geeft in de begrijpelijke taal ( ook wel jip en janneke genoemd)veel meer mensen veel minder mensen bereikt. Deze "cursus" Excel is echter zo lekker begrijpelijk uitgelegd dat je niet snel opgeeft. Ik vond het werkelijk heel leerzaam en heb mij "de stof" eigen gemaakt door iedere les eerst door te lezen en dan te blijven oefenen tot ik er geen probleem meer mee had. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen. Enorm bedankt en ik hou mij aanbevolen voor uitleg van andere programma's ( bijv. fotobewerking) in dezelfde heldere uitleg als deze cursus.
  Inleiding Excel
 • Koen gaf op een plezierige wijze les. Ging goed in op vragen. Was goed te volgen en ik heb er veel van geleerd.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Gebruik zelf regelmatig Excel maar heb toch met plezier de lesjes gevolgd. 
  Inleiding Excel
 • Uiterst nuttig om (ook als je al wat kennis hebt) gestructureerd de stof tot je te nemen. Tempo was aangenaam, nuttige tips die ik graag in mijn werk ga inbrengen. Dag vloog om en maakt hongerig naar de vervolgtrainingen. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Een hele leuke, leerzame cursus. Veel mij onbekende mogelijkheden binnen Excel ontdekt om zo efficiënter te kunnen werken. Ondanks de hoeveelheid info en intensiteit van de cursus hebben we op een ontspannen en gezellige manier gewerkt. 
  Incompanycursus Excel
 • Het was een zeer waardevolle, leerzame en ook prettige dag. Reinier verstaat de kunst van uitleggen aan leken in een veilige omgeving: domme vragen kun je niet stellen, en daarom leer je ook zo snel.
  Verder is het erg goed dat er zo veel tijd is voor iedereen persoonlijk, en dat er altijd een praktisch insteek is.
  Excel I: Basis PLUS
 • Goede cursus. 
  De uitleg is rustig en helder. Het geheel is gemakkelijk te volgen en je kunt de voorbeelden direct uit proberen.
  
  Ik zou graag meer leren over "werken met grote bestanden, en werken met macro's".
  
  Groet,
  Kenneth
  Inleiding Excel
 • Ontzettend waardevolle cursus. Ik heb veel geleerd op het gebied van formules en functies in Excel. Daarnaast krijg je ook nog eens handige tips om sneller te werken met Excel. Zelfs bij dagelijks gebruik van Excel ga je vol inspiratie naar huis. Dankzij een heldere uitleg is deze cursus voor een ieder te volgen!
  Excel II: Formules & Functies
 • Zeer nuttige cursus. Adriaan legt goed uit in een vlot tempo, maar neemt meer tijd indien nodig. Verder heeft hij veel oefenmateriaal tijdens de les die gezamenlijk en/of individueel gemaakt wordt. Ik gebruik Excel al jaren maar ik kwam er toch achter dat ik niet alle mogelijkheden gebruik op de meest efficiente manier. Vooral het aanmaken van de functies en het gebruik ervan vond ik heel nuttig. Ook het naslag werk is heel bruikbaar voor extra oefening en selectie voor gebruik van nieuw verworven kennis. Deze cursus is een aanrader vooral voor de tijdwinst bij het gebruik van Excel in het dagelijks werk.
  Excel II: Formules & Functies
 • Zeer zinvolle cursus, waarbij heel veel mogelijkheden van excel aan bod gekomen zijn.
  Fijn ook dat er een goede handleiding beschikbaar is om alles nog eens terug te kunnen zoeken.
  Incompanycursus Excel
 • Heldere uitleg, zeer leerzaam, handige tips gekregen en vragen werden duidelijk beantwoord.
  Incompanycursus Excel
 • Aan te bevelen. Margot is uitstekende docent en bij vragen krijg je duidelijk antwoord. Door cursus heb ik meer inzicht in MS Office en het werken met formules en databases in Excel gaat nu een stuk sneller. Bedankt Margot.
  Incompanycursus Excel
 • Top cursus excell heel veel geleerd en een prima docent die Reinier.
  Excel I: Basis PLUS
 • Hallo Adriaan,
  Ik heb de videolessen als leerzaam ervaren. Inmiddels heb ik mijn eerste cursus Excel basis plus voor beginners en gevorderden afgelopen vrijdag gevolgd. Zoveel nieuwe, leerzame, handige tips gekregen. Ik popel om het te gaan toepassen. 
  Gr. Resi
  Inleiding Excel
 • Ik vond het een erg leuke dag. Een redelijke mix tussen theorie en praktijk. Persoonlijk zou ik iets meer oefeningen willen hebben. Cursuslocatie en lunch waren prima in orde.
  Excel I: Basis PLUS
 • Hele duidelijke uitleg, ik kon al wel iets met Excel maar heb hier ook weer van alles van geleerd. Woensdag as de "echte" cursus. Ben benieuwd.
  Inleiding Excel
 • Ontzettend veel geleerd tijdens een cursus die op een bijzonder leuke manier gegeven werd. Nooit gedacht dat Excel zo leuk zou zijn!
  Incompanycursus Excel
 • Op de vraag van een collega/klant hoe de cursus was bevallen schreef ik terug: Geweldig! Deze cursus, Excel basis PLUS raad ik je (jullie) zeker aan. Alles is perfect voorbereid, hoog tempo en heel veel aandacht voor de cursisten. Laptops stonden klaar, Excel met een groot aantal werkbladen met voorbereide inhoud, dus geen tijd verdoen met typen. Heel veel aandacht voor het waarom en niet zo zeer welke knopjes je waarvoor allemaal kunt gebruiken. Deze dag betaalt zich zeker terug in tijd en kwaliteitswinst. Prima lunch en sfeer. Dit is echt de eerste keer dat ik enthousiast van een cursus vandaan kom. Ga zeker naar minstens een vervolgcursus.
  Excel I: Basis PLUS
 • Groningen is een mooie locatie een 8
  cursusleider Reinier zeer rustige en goed ingevoerde docent een 9
  Inleiding Excel
 • Prima cursus, heldere uitleg, goede voorbeelden en faciliteiten
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Heel hartelijk dank voor de 'op maat' gegeven training aan onze groep. Naast kleine handigheidjes hebben we veel antwoord gekregen op onze vragen. Met een duidelijke, geduldige en prettige uitleg van Margot en veel oefenmateriaal gaan we Excel in de toekomst alleen maar meer en met meer plezier gebruiken.
  Dank, Leonie
  Incompanycursus Excel
 • Heel verhelderend. Veel nieuwe dingen gezien / geleerd. Uitleg en begeleiding waren heel goed te volgen. Een leerzame dag!!
  Excel I: Basis PLUS
 • ik heb er even naar gekeken, volgens mij is het een hele duidelijke uitleg, zodat ik het wel iets mee kan doen. Ik ga er zeker wat van leren.
  Bedankt! Ann
  Inleiding Excel
 • Een goede opbouw in de cursus. Voor mij was het een deels leerzame opfris cursus en daarnaast
   veel nieuwe mogelijkheden in Excel aangeleerd.Prima wegwijs gemaakt in de mogelijkheden van Excel door Margot.
  Incompanycursus Excel
 • Ik heb de cursus inleiding Excel gedaan, alle filmpjes achter elkaar gekeken en de voorbeelden uit de filmpjes direct nagedaan op mijn eigen systeem. Leuk om te doen, niet moeilijk voor wie aql een beetje bedreven is in Excel.
  Inleiding Excel
 • Super, goede tips en duidelijkheid!! Zeer leerzaam
  Inleiding Excel
 • Prima uitleg. Jammer dat het zo v;lug gaat. Toch heb ik mij er prima mee kunnen redden.
  Inleiding Excel
 • Uitstekende cursus! Locatie prima. Geluk gehad met klein aantal cursisten, hierdoor ook indien nodig ruimte voor extra persoonlijke aandacht. Geslaagde dag!
  Excel II: Formules & Functies
 • Een mooi vervolg op de basiscursus. Duidelijke uitleg én ruimte voor eigen inbreng en vragen. Leerzaam en nuttig.
  Incompanycursus Excel
 • Gewoon duidelijke uitleg, goede oefeningen en de docent schept een goede sfeer en de locatie en voorzieningen heel fijn. Dat jullie door laten gaan bij zo weinig mensen, poeh, petje af. super service!
  Excel II: Formules & Functies
 • Duidelijke uitleg door Adriaan Hoenderdos, een fijn naslagwerk + oefeningen voor thuis te gebruiken !!! Ik ben heel wat wijzer geworden in de wereld van Excel.
  Excel I: Basis PLUS
 • Op een dag heel veel geleerd. De wijze waarop Dieneke de les geeft is prettig en duidelijk en met veel enthousiasme. Daardoor blijf je alert.
  Incompanycursus Excel
 • Vandaag de cursus Formules & Functies gevolgd.Echt een aanrader om veel meer uit Excel te halen en daardoor veel efficiënter te werken. Adriaan Hoenderbos gaf ook steeds veel handige tips. Door de praktijkoefeningen én het enthousiasme van Adriaan was het een "levendige" cursus.
  Via de mail het naslagwerk met oefenbestanden ontvangen, zodat we de stof kunnen oefenen en het geleerde op deze wijze in de praktijk kunnen toepassen.
  Excel II: Formules & Functies
 • Fijne cursus, veel geleerd! Adriaan legt goed en duidelijk uit en neemt voor een ieder de tijd. De volgende ochtend meteen de besproken informatie ontvangen om thuis/op werk verder te kunnen oefenen. De cursus is zeker aan te raden!
  Excel II: Formules & Functies
 • Ik heb een zeer plezierige en leerzame dag gehad bij de basiscursus. Veel geleerd, en veel ruimte voor eigen vragen en tempo. Adriaan was een goede en enthousiaste docent, dat was heel prettig en effectief. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Prettige dag gehad. De basiscursus geeft je, zelfs als regelmatige Excelgebruiker, een schat aan nieuwe informatie welke je verdere Excel-leven een stuk makkelijker maakt. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Cursus was super leerzaam. Oefenbestanden werken erg fijn zodat je het geleerde meteen in praktijk kunt oefenen/toepassen. 
  Incompanycursus Excel
 • de cursus Excel II werd gegeven door Reinier met een goede en duidelijke uitleg.
  
  bedankt weer voor de leerzame dag.
  Excel II: Formules & Functies
 • Goede gedegen training
  Incompanycursus Excel
 • Gister de cursus gedaan. Heel fijn! duidelijke taal, begrijpelijk. Geen moeilijke termen. Veel praktijervaring, veel meedoen. Juist daardoor blijft de les goed hangen. Fijne leraar, niets is te veel, je kan alles aan hem vragen. Hij zit vol enthousiasme en wil je alles vertellen/leren over excell. Dit was zeker niet mijn laatste cursus hier! TOP!!!
  Excel II: Formules & Functies
 • In een hoog tempo veel interessante en leerzame informatie gekregen. Duidelijk en verhelderend en op een heel enthousiaste manier gebracht. Prima training, nu snel zelf aan de slag.
  Excel II: Formules & Functies
 • Ik heb er zeker wat aan gehad. Erg leerzaam en goede uitleg. nu nog verder in de praktijk brengen
  Incompanycursus Excel
 • Leerstof werd duidelijk uitgelegd. Docent is kundig en heeft gevoel voor humor. Locatie goed. Makkelijk bereikbaar.
  Excel I: Basis PLUS
 • Prima cursus! Ook voor gebruikers die al langer werkzaam zijn met Excel heel nuttig. Goede en rustige uitleg van Margot, en ook veel ruimte voor vragen. Aan te raden!
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik heb ontzettend veel geleerd, terwijl ik dacht na zoveel jaar deze cursus alleen even voor opfrisser te gebruiken! Excel is echt te gek en kan niet wachten om II,III en IV te doen.
  Lerares was zeer enthousiast en deskundig.
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik vind fijn en kort cursus.
  Inleiding Excel
 • Het was een zeer leerzame dag. De lessen waren inspirerend en nuttig, gegeven door een zeer bevlogen docent. En wat een leuke locatie, Nest in Amstelveen: lekkere broodjes en goede koffie ook nog.
  Excel I: Basis PLUS
 • Adriaan, ik vond het een zeer goede training en heb er veel van geleerd.
  Ik denk dat ik nu een stuk verder op weg ben geholpen in het programma Excel en ik begrijp nu ook meer wat er allemaal achter de verschillende functies in dit programma zit en wat men er allemaal mee kan.
  De manier van lesgeven was zeer goed en werd met groot enthousiasme gegeven en door mij ook zo ontvangen.
  Incompanycursus Excel
 • Zeer veel geleerd en met plezier leren werken met excel.
  Veel ins en outs en kennis van de basis van excel, wat verder leren goed mogelijk maakt, met name met behulp van het na de cursus toegestuurde materiaal. 
  Goed locatie. Meer water en thee tijdens de cursus zelf zou prettig zijn, weglopen om zelf drinken te halen is niet mogelijk vanwege het tempo van de gedeelde informatie, s middags heb ik echt water en of thee gemist. Catering zou dit evt kunnen komen aanvullen. 
  Veel informatie achterelkaar. Vlak voor de lunch de laatste 40 min heb ik niet kunnen volgen. Later in de middag ging het beter. De wat oudere cursist moet af en toe op adem komen ondervind ik.
  Al met al positieve sfeer en leerzaam.
  Excel I: Basis PLUS
 • Een leerzame les, op een inspirerende manier gegeven.
  Excel I: Basis PLUS
 • Een heel efficiënte cursus onder leiding van een bijzonder enthousiaste docent, Adriaan. Prettige locatie, kleine groep, goede uitleg. Ik hoop er veel van in praktijk te kunnen brengen.
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik heb jarenlang met Excel gewerkt, maar het trof me dat er zelfs in de introductiecursus al onderdelen zaten (het was voorspeld!), die ik nog niet kende.
  Ik overweeg wel een vervolgcursus, maar vind de stap tussen de gratis kennismaking en het cursusgeld nog wat groot. Daarom blijf ik in de wachtkamer, misschien dat ik in een later stadium de cursus alsnog oppak.
  Inleiding Excel
 • Prima cursus, weer veel geleerd! Ben benieuwd naar de volgende keer....
  Excel II: Formules & Functies
 • Als je heengaat weet je al dat er veel meer uit excel te halen valt dan je denkt te weten, en dat is bevestigd. Als ervaren gebruiker veel nuttige tips gekregen, waar we ons voordeel mee kunnen doen. Ondanks het vervelende bericht dat mijn zoon zijn neus had gebroken heb ik toch heel veel van je opgestoken!
  Excel Tips & Tricks voor ervaren Excel gebruikers
 • Veel stof in 1 dag. Af en toe iets te snel, maar er was ook tijd om tussendoor wat te vragen omdat de groep niet al te groot was.
  Excel I: Basis PLUS
 • cursus 'inleiding Excel' online gevolgd. Mijn kennis van Excel is beginnersniveau, maar de modules van de online cursus gaven toch hier en daar nieuwe informatie. Compliment voor de methodiek en de presentatie!! In die zin heb ik er zeker wat aan gehad.
  Jammer dat jullie geen online cursus hebben m.b.t. Macro's. Daar ben ik echt naar op zoek.
  Inleiding Excel
 • Duidelijk en heldere uitleg. Goede basis om verder te gaan. Betekent wel tussen dag 1 en dag 2 veel toepassingen zoeken in dagelijkse werk om het geleerde eigen te maken en vertrouwd te raken met VBA. Na afronden vooral 'vlieguren' maken om ervaring op te doen.
  
  Dat de cursus doorgang vond met 2 inschrijvingen was ook een pré. Volop aandacht en ruimte voor maatwerk!
  VBA-basis voor Excel
 • De basis cursus Excel zit echt vol met handige en nuttige info. De les van Margot was helder en in een prima tempo. Ik zal deze cursus zeker aanbevelen bij anderen.
  
  Jaco Kik
  Excel I: Basis PLUS
 • Complimenten, dit is een zeer prettige cursus om te volgen. De hoofdstukken zijn niet te lang, zijn in een prettig tempo weergegeven, en het smaakt inderdaad naar meer.  Het is fijn dat je de training kunt volgen wanneer het jou uitkomt en in je eigen tempo. Je kunt meteen dingen uitproberen door een exel bestand te openen waar je mee aan het experimenteren gaat. Zo spring van de cursus naar je oefen exelbestand en kun je wat je geleerd hebt direct uitproberen.
  Inleiding Excel
 • Goed
  Incompanycursus Excel
 • Nuttig, heel nuttig. Prettige les met een enorme vaart. Boeiend tot de laatste minuut. Zeker een aanrader.
  Excel II: Formules & Functies
 • Ben heel erg tevreden, kwam zo uit dat ik prive les had, ideaal, heel veel geleerd, 
  was een hele fijne les
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Met veel plezier Excel cursus I, II en III mogen bijwonen. Erg te spreken over het lesmateriaal en de docent (Adriaan). Aandacht voor iedereen en neemt tevens ruimschoots de tijd om alles op een fijne manier uit te leggen. Verder is het erg prettig dat er digitaal oefenstof en naslagwerk volgt nadat men de cursus heeft volbracht.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Ik heb de training als zeer plezierig ervaren. Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd. Nuttige tips gekregen van Margot. Dank.
  Excel I: Basis PLUS
 • De basis cursus excel was zeer leerzaam en goed te volgen, zowel voor een leek als ik en voor mensen die al kennis hebben maar deze willen uitbreiden.
  Alles werd duidelijk uitgelegd en voorgedaan tot je het kende. Ik heb alvast veel geleerd en kijk uit naar de vervolgcursussen.
  Mijn complimenten aan onze lerares Margot Boeklagen!
  Excel I: Basis PLUS
 • Echte basis info, precies wat ik nodig had.
  Duidelijke uitleg.
  Excel I: Basis PLUS
 • Uit nieuwsgierigheid heb ik de Inleiding Excel training gevolgd, ik werk nl. al heel lang met Excel en heb mij onlangs opgegeven voor een vervolgcursus (Formules & Functies). De tips over de muisaanwijzers waren erg handig! 
  Inleiding Excel
 • Wederom weer veel opgestoken met deze cursus. Reinier legt dingen ook goed, begrijp-baar en met de nodige humor uit. Time flies. Nu weer oefenen in de praktijk!
  Daarnaast is de locatie is perfect en de lunch is goed verzorgd.
  Excel II: Formules & Functies
 • Zeer leerzame cursus die gegeven wordt door een enthousiaste docent! Heel veel nieuwe dingen geleerd en handigheidjes ontdekt. Ook fijn dat er oefenmateriaal en naslagwerk beschikbaar is voor na de cursus.
  Excel I: Basis PLUS
 • Interessante cursus waarin Adriaan zijn enthousiasme voor Excel erg goed kan overbrengen. Duidelijke uitleg van Excel en duidelijk naslagwerk. Ik raad het zeer zeker aan om deze cursus te volgen.
  Excel I: Basis PLUS
 • Wat een fijne, duidelijke en overzichtelijke inleiding van Excel
  Inleiding Excel
 • Nuttige en leuke dag! 
  Wat mij betreft mag het ochtendprogramma iets sneller zodat er iets meer tijd overblijft om de formules te begrijpen en te oefenen. 
  De leerzame dag vloog voorbij iig. 
  Plezierige manier van les krijgen van Adriaan (docent) 
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik heb het gevoel dat ik veel profijt van deze cursus zal hebben. Het voordeel was een kleine groep. De les van Margot was duidelijk en het tempo goed te volgen. Ook het oefenen en de verwijzing naar de naslag vond ik prettig. Ik ga er gauw mee aan de slag en ik zal zeker de Excel Academy aan bevelen bij collega's en vrienden.
  Excel I: Basis PLUS
 • Vannacht zelfs gedroomd van de mogelijkheden van draaitabellen en slides.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Ook deel IV van de Excel trainingen was weer erg leerzaam. Goede introductie tot wat je met macro's kunt doen. Naslagwerk met de opgaven is zeker nodig om alles wat tijdens de training in hoog tempo de revue heeft gepasseerd nog eens rustig na te lezen en zelf te oefenen.
  Bedankt!
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • wat een heldere makkelijke en prettige basisuitleg in de eerste 5 korte lessen.
  precies wat ik nodig had. dankjewel.
  mocht ik verder willen groeien hierin kom ik zeker bij jullie terug voor meer.
  Inleiding Excel
 • Afwisselend, veel behandeld in korte tijd. Energieke docent! 
  Incompanycursus Excel
 • Vlot tempo, duidelijke uitleg, veel tips, interactief, iedereen bij de les houdend, enthousiast, niveau cursus bewakend ondanks niveau verschil cursisten.
  Vooral een eye opener dat dingen veel makkelijker en sneller kunnen, op naar les 2.
  Excel I: Basis PLUS
 • Een erg praktijkgerichte training, goed dus. 
  Incompanycursus Excel
 • Zeer goede en heldere uitleg in deze excel cursus voor beginners. 
  Inleiding Excel
 • Goede cursus om de beginselen van Excell onder de knie te krijgen. Je leert het programma te lezen in plaats van uitgekauwde invul-oefeningen. Er is een grote bereidheid van de docent om je te helpen bij problemen waar je in de dagelijkse praktijk tegenaan loopt. Aanrader!
  Excel I: Basis PLUS
 • Een zeer nuttige en leerzame dag. Hoewel ik in enige mate bekend ben met Excel en er dagelijks gebruik van maak, heb ik in deze cursus toch veel nieuwe mogelijkheden en handigheidjes geleerd.
  Prettige docente met veel verstand van zaken en een kleine groep cursisten waardoor ieder genoeg gelegenheid heeft vragen te stellen of een extra uitleg te krijgen, indien nodig. Prima verzorgde dag!
  Excel I: Basis PLUS
 • Fijne excel cursus. Veel tips en trucs gekregen om handiger met excel te kunnen werken. Bij het maken van de oefeningen krijg je voldoende hulp. De docent schat goed in wie er meer hulp nodig heeft.
  Excel I: Basis PLUS
 • Had al een beetje basis kennis van Excel, maar toch nog heel veel tips en handigheden mee gekregen. Zeker aan te bevelen. Binnenkort naar cursus deel II.
  Excel I: Basis PLUS
 • Het was een leuke dag, lekker praktijk gericht. Alle ruimte voor het stellen van vragen. Zal zeker nog moeten oefenen met de oefenbestanden om het allemaal onder de knie te krijgen.
  Locatie en de verzorging was super.
  Excel II: Formules & Functies
 • Duidelijk, goed rekening houdend met wie er in de cursus zit en geen verschil tussen beginner en gevorderden!
  Excel II: Formules & Functies
 • Erg fijne mini-cursus voor beginners. Ik studeer momenteel al 2,5 jaar aan de universiteit en heb al die tijd zitten prutsen met grafieken en rekenen met gegevens. Iedereen verwacht dat excel wel bekend is bij iedereen, maar eigenlijk heb ik nooit uitleg gekregen. Ideaal dat dit cursusje gratis en snel te vinden was via internet. Bedankt!
  
  Slechts 1 klein puntje van kritiek: Wanneer je op een filmpje hebt geklikt en deze bekeken hebt, zou het prettig zijn om met 1 muisklik naar het volgende filmpje te kunnen gaan. Nu moest ik terug naar de overzichtspagina om het volgende filmpje te kunnen aanklikken. Geen ramp, maar werkt net even iets prettiger.
  
  Groetjes!
  Inleiding Excel
 • De basiscursus Excel die ik gevolgd heb bij vanHaren is zeer leerzaam geweest, de uitleg was duidelijk, de cursusleider neemt de tijd om het goed uit te leggen.En de problemen worden gezamenlijk besproken en opgelost. (de trucs en methodes). Ik ga het zeker gebruiken in de praktijk. 
  Antoinette Damen - vanHaren.
  Incompanycursus Excel
 • Basis was zeker leerzaam , al veel mee aan het werk nu .
  Door de training beter duidelijk hoe denkt Excel .
  Bedankt zover misschien tot een vervolg ! Vr Gr Esmeralda
  Excel I: Basis PLUS
 • Hele fijne dag gehad met een schat aan informatie. Ik dacht dat ik aardig weg was met EXCEL maar vandaag geleerd dat het nog gemakkelijker en sneller kan. Adriaan heeft een fantastische manier om uit te leggen en te vertellen zodat je geen moment verveeld raakt. De dag is omgevlogen.
  Excel I: Basis PLUS
 • Het was een leuke leerzame dag met Reinier, nu zelf in de praktijk brengen.
  Incompanycursus Excel
 • Super les gegeven. Saai was het nooit en een duidelijke uitleg.
  Bedankt!!!
  Incompanycursus Excel
 • Prima cursus, veel behandeld in een prettig (hoog) tempo. Heel veel 'tips' meegekregen gedurende de dag. Het was voor mij een eyeopener hoeveel functies eigenlijk heel logisch zijn, mits je goed leest wat Excel je 'vertelt'. 90% is direct toepasbaar in mijn werk en helpt me sneller, effectiever en efficiënter te werken. 
  Excel II: Formules & Functies
 • zeer duidelijk les.
  leuke les, voor ieder verschillend nivuea toch goed te volgen.
  hoop nuttige toetsen combinaties geleerd.
  nu thuis op de MAC toch weer zoeken naar de juiste combinaties
   
  Excel I: Basis PLUS
 • Duidelijk/bondig/helder en leerzaam
  Inleiding Excel
 • Omdat het de eerste (basis) cursus betrof, verwacht je misschien niet al meteen zo veel eye-openers gedurende de dag. Maar toch is dit wel het geval en geloof ik ook dat eenieder hier (flink) wat van zal opsteken. Uiteraard daarna nog wel thuis aan de slag om het in de praktijk te brengen en te verdiepen.  Maar dat is geen probleem, want je krijgt gewoon zin om ermee aan de slag te gaan en verder te gaan met de cursussen. De rest (ruimte, materiaal, eten/drinken) is ook prima geregeld. 
  Bedankt voor de leuke en leerzame cursus Adriaan en tot de volgende gelegenheid.
  Excel I: Basis PLUS
 • Een ontzettend leerzame dag gehad. Veel dingen geleerd. Flink tempo maar prima te doen. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Training was leerzaam Reinier kan het rustig en goed uitleggen.
  ga zeker de vervolg cursus bij wonen.
  maar er zit wel verschil in Excel 2016 en waar wij les in hebben gehad 2010 
  Frank Schürmann RKN Infra BV
  Excel I: Basis PLUS
 • De cursus begon met veel handigheidjes waarvan ik zou willen dat ik ze jaren geleden al had geweten. Daarna heeft Margot duidelijk en helder uitgelegd hoe we met Pivot kunnen werken en wat de mogelijkheden zijn om vanuit daar een dashboard te ontwikkelen. Ik zou deze cursus zeker aanraden.
  Incompanycursus Excel
 • Een goeie duidelijke uitleg. Een aantal dingen kende ik al, maar ik heb ook nieuwe dingen geleerd. 👍
  Inleiding Excel
 • Training was erg leerzaam met een prima docent. Adriaan is duidelijk in zijn uitleg. Een prima excel plus training.
  Excel I: Basis PLUS
 • erg duidel;ijke en leerzame cursus met een prettige docent.
  Incompanycursus Excel
 • Zeer zinvol en niet te langdradig.
  Zeker aan te bevelen.
  Inleiding Excel
 • Ik twijfelde of ik de basis Plus zou doen omdat ik best wel wat ervaring heb met Excel. Maar ik ben blij dat ik dit toch gedaan heb. Er komt echt heel veel nieuwe informatie, tips & trics voorbij. Adriaan heeft een hele fijne en positieve manier om de stof over te brengen. Nu huiswerk maken ;) 
  Ook de locatie in Eindhoven en uitgebreide lunch waren goed geregeld.
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik vond de training heel erg leerzaam, leuk, duidelijk met heel veel goede tips.
  Incompanycursus Excel
 • Wederom een prima training om de Excel kennis uit te breiden. De toegevoegde waarde zit ook zeker in de tips en trics.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Hallo,
  Het was de eerste Excelcursus die ik gedaan heb en heb het als zeer goed en leuk ervaren.
  Reinier is een gemoedelijke en goed uitleggende leraar. Hij weet de aandacht te behouden en houdt een prettige luchtige sfeer.
  Bedankt voor deze prettige cursus.
  Groetjes Helma Verberne
  Excel I: Basis PLUS
 • De Excel Basis plus training was precies wat ik er van verwachtte. ondanks dat ik al enige tijd met Excel werk, toch weer nieuwe functionaliteiten ontdekt, die het werken gemakkelijker maken.
  Fijne docent, die zijn enthousiasme over Excel niet kon onderdrukken en ons meenam in de vele mogelijkheden. Een vervolg training lonkt alweer!
  Daarnaast een prettige trainingslocatie (Amstelveen - Nest) met goede voorzieningen.
  Excel I: Basis PLUS
 • Duidelijke en doelgerichte training, met voldoende mogelijkheid om je eigen kleine probleempjes aan Adriaan voor te leggen. Enorm op de praktijk gericht, echt waar voor je geld.
  Incompanycursus Excel
 • De training was zeer informatief.
  Ook handig dat er een naslagwerk bij wordt geleverd.
  Incompanycursus Excel
 • Ik heb een lesdag gehad van Margot Boeklagen in database in Excel. Deze dag heb ik veel geleerd over de database in Excel waar ik nog nooit had gedaan en waar ik niet eens van wist dat het in de database van Excel zoveel kon doen.
  
  Groetjes Jolanda Confuriust
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Fijne manier om de essentie van excel snel en helder te begrijpen en te leren,
  Heldere uitleg ook.
  Inleiding Excel
 • Snel en eenvoudig. Ik werd goed geholpen. Bedankt.
  Inleiding Excel
 • Goede opbouw. Duidelijke uitleg en er werd ook tijd genomen voor herhaling van de uitleg als je het niet na 1 keer begreep. Ook was er voldoende mogelijkheid voor Excell-oefeningen tijdens de cursus.
  Incompanycursus Excel
 • Adriaan geeft duidelijke uitleg. Vraagt aan cursisten: en laat daarmee ieder actief meedoen.
  Soms gaat het iets te vlug maar als ik vraag voor herhaling is dit geen enkel probleem. Veel tips.
  Incompanycursus Excel
 • Zeer veel informatie gekregen. Fijn dat je veel kan oefenen tijdens de cursus. Vanwege de vele informatie na ik het laatste uur niet alles meer goed op merkte ik.
  Fijn met het naslagwerk dat gestuurd is
  Excel II: Formules & Functies
 • Prima training met veel handige tips en trucs en een overenthousiaste trainer.
  Excel II: Formules & Functies
 • Excel voor gevorderden gevolgd. Een kundige trainer die ons niet alleen veel handige tips en trucs aan de hand deed maar vooral goede inzichten gaf in geneste en database functies. Margot heeft goed geholpen om problemen op te lossen en me te leren om 'anders' naar probleemoplossingen te kijken. Ik vond het een top-dag! Wat mij betreft komt er nog een cursus achteraan. Bedankt.
  Incompanycursus Excel
 • Duidelijke en goede uitleg, prettige persoon om naar te luisteren. Tevens niet te beroerd om nog een vraag na de training door te nemen. Zou ik zeker aanbevelen.
  Incompanycursus Excel
 • Zinvolle training. Tempo mocht wel wat hoger liggen.
  Incompanycursus Excel
 • Een hele waardevolle cursus. Ook voor mensen die er al een klein beetje excel kennen. Een enthousiaste leraar die ervoor zorgt dat je niet in slaap valt ;-)
  Excel I: Basis PLUS
 • Een leuke en leerzame dag gehad waarin veel nuttige dingen zijn besproken. Echt een aanrader. Ook een prettige locatie. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Nieuwe dingen geleerd en vooral efficiënter geworden met het gebruik van Excel. En dat allemaal in 1 intensieve dag. 
  Incompanycursus Excel
 • Misschien zou ik moeten wachten met een evaluatie tot ik dat wat ik vandaag heb geleerd bij Excel II: formules & Functies enigszins in praktijk heb gebracht. Toch doe ik het liever direct na afloop want ik had een hele leuke en nuttige dag. Mijn mede-cursist en ik kregen álle aandacht van Adriaan, en hij zag gelijk wat wij deden, maar dat voelde prima: hij is werkelijk een uitstekende docent waarbij je je totaal niet 'dom' voelt. Er was een aanzienlijk niveauverschil tussen mij (werk er veel minder mee) en mijn collega-leerling die er veel bedrevener in is, maar daar ging Adriaan soepel mee om. Zijn plezier in Excel is werkelijk aanstekelijk, en zijn kennis ervan enorm. Ik ga me graag verder verdiepen in dat programma. Overigens vond ik de locatie ook heel prettig; goed bereikbaar, lekker om een dagje te verblijven: aardige mensen en prima catering. Kortom: aanrader!
  Excel II: Formules & Functies
 • Ik ken excel al een klein beetje. Voor de toekomst moet ik mogelijk meer gaan werken bij sportuitslagen. Uitslag van ca 25 peronen direct zo kunnen wijzigen dat diegene die na 3 wedstrijden petanque de meeste punten heeft direct bovenaan in het overzicht komt. gewonnen wedstrijd en uitslag tussen 13 en 0 
  Inleiding Excel
 • Freddy For President, zeer leuke manier om kennis te maken met de stoffige materie van VBA. Freddy kan heel snel inschatten wellk niveau in de kamer zit, waardoor de cursus (ook bij ervaren medewerkers) doeltreffend is. We hebben al enkele verbeteringen doorgevoerd en dit levert direct enkele uren per week op. Erg mooie investering in de mensen en organisatie.
  
  Nogmaals, bedankt! 
  
  Joeri de Vaan
  Incompanycursus Excel
 • Het was een leerzame dag. Prima docent. Reinier is erg duidelijk in zijn uitleg. Raad het iedereen aan. Een zeer leerzame cursus.
  Excel I: Basis PLUS
 • Prima cursus!
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Perfecte uitleg zeer duidelijk voor iedereen, ben ontzettend tevreden
  Inleiding Excel
 • Een zeer waardevolle training en een aanrader voor iedereen die dagelijks met Excel werkt!
  Excel II: Formules & Functies
 • Zeer leerzaam. Vooral veel handigheidjes.
  Kleine groep waardoor veel aandacht voor individuele vragen.
  Dag is goed opgebouwd en zeer goed verzorgt.
  Excel I: Basis PLUS
 • Gratis instructies bekeken.
  Erg helder voor een eerste kennismaking .
  Ik ga niet verder met exel, omdat daartoe geen urgente reden is.
  Groeten
  Inleiding Excel
 • Ik heb deze cursus als zeer nuttig ervaren. De docent, Margot, was zeer kundig en had op alle vragen een antwoord. Deze cursus is direct toepasbaar in mijn werkzaamheden.
  Excel II: Formules & Functies
 • Gisteren een zeer waardevolle dag gehad, what was I thinking all these years... Ik had het veel eerder moeten doen. Fantastische trainer, fijne accommodatie en goede verzorging. Ga zeker verder!
  Excel I: Basis PLUS
 • Nuttige cursus waarin ik veel geleerd heb. Goede tips en fijne oefenbestanden en naslagwerk zodat nog eens geoefend kan worden waar nodig. Adriaan, bedankt voor de goede en duidelijke uitleg.
  Excel II: Formules & Functies
 • Zeer leerzaam, persoonlijke begeleiding. Kleine details waar ik zelf nooit bij stil gestaan. Oefen material om zelf oefeningen te doen. Zeker aanraden.
  Excel I: Basis PLUS
 • Helder en Duidelijke informatie 
  Wist niets van Exel, maar dankzij Deze uitleg toch al een klein beetje op weg geholpen
  Het was leuk om te doen !
  Inleiding Excel
 • Duidelijk, helder, met geduld en rust uitgelegd. Veel geleerd om te gaan toepassen
  Excel II: Formules & Functies
 • Ook als regelmatige gebruiker van excel veel nieuwe tips en trucs geleerd.
  Excel I: Basis PLUS
 • Goed om de aanwezige kennis op te frissen. Kennis wat duidelijk niet meer up-to-date. Excel blijft ontwikkelen! Margot heeft ons op vlotte en kordate wijze meegenomen aan de hand van heldere en goed voorbereide oefeningen naar de wondere wereld van Excel. 
  Incompanycursus Excel
 • Ondanks jarenlang gebruiker te zijn van Excel een hoop leuke nieuwe handige dingetjes geleerd
  Excel I: Basis PLUS
 • Goede persoonlijke begeleiding. Na uitleg volgt een oefening om dit in praktijk te brengen. Ik kan dit zeker gaan gebruiken in mijn werk en heb me inmiddels ingeschreven voor training III.
  Excel II: Formules & Functies