Klanten over...

 • Ik heb een lesdag gehad van Margot Boeklagen in database in Excel. Deze dag heb ik veel geleerd over de database in Excel waar ik nog nooit had gedaan en waar ik niet eens van wist dat het in de database van Excel zoveel kon doen.
  
  Groetjes Jolanda Confuriust
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Het was weer een tijd geleden dat ik met Excel heb gewerkt, door de beginners cursus te volgen kwam er weer veel naar boven dat ik een beetje vergeten was. Het wordt goed,duidelijk en rustig uitgelegd. Voor mijn nieuwe baan ga ik weer dagelijks met Excel moeten gaan werken en zal dan veel met Verticaal zoeken te maken krijgen, ik zou dat graag terug willen zien in een online training.
  Bedankt ik ben fan van jullie.
  Inleiding Excel
 • +
  + Fijn, hoog tempo
  + Mogelijkheid tot vragen was goed
  + Kleine groep
  + precies geleerd waar ik voor kwam
  + prettige locatie (utrecht)
  + Froukje reageert snel en service gericht
  + De extra tutorials in de mail en het uitgebreide oefenmateriaal zorgen dat deze opleiding eruit springt tov andere opleiders.
  
  - Het was geen vereiste om de voorafgaande cursussen te doen. Toch kreeg ik soms het gevoel dat dat gewenst was.
  
  Al met al: Top!
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Hele praktische cursus met goede uitleg en veel tips & tricks. Aan de hand van oefeningen meteen datgene wat uitgelegd is, in de praktijk uitproberen waardoor je meteen feeling met het programma krijgt. Ook heel prettig was dat de cursusgroep klein was waardoor er alle ruimte was voor het beantwoorden van vragen etc. Ik heb er veel van opgestoken en kijk uit naar de vervolgcursus.
  Excel I: Basis PLUS
 • ik vond de cursus heel nuttig, veel nieuwe dingen geleerd, dingen die ik nooit heb geweten en waar ik toch al lang mee werk.. het was een leuke groep.
  Cursusleider was inspirerend en geduldig.
  Excel I: Basis PLUS
 • Erg leuke cursus. Ook al werk ik niet veel met excel en zal dit in de toekomst ook niet veel gaan doen, kreeg ik er wel helemaal zin in om met excel te werken. De trainer was heel enthousiast en kon duidelijk uitleggen. Veel zelf doen is ook heel fijn. Locatie was ook prima, alles zeer goed verzorgd. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Zeer goede cursus. De trainer heeft veel kennis, gaat makkelijk door de materie, is gestructureerd en zeer behulpzaam. 
  Excel II: Formules & Functies
 • Zeer praktische training met heldere uitleg en goede voorbeelden, de voorbeelden krijg je na de training ook nog toegestuurd om verder te oefenen. Een aanrader!
  Excel V: Power Query & Power Pivot in Excel
 • Onlangs de cursus Basis Plus gevolgd! Er ging een wereld voor me open, wat een mogelijkheden heb je met Excel! Achteraf was het wel duidelijk, dat ik maar beperkt kennis had van Excel. Echt heel leerzaam en waardevol. Binnenkort de vervolgcursus Formules & Functies, nu al zin in!
  Inleiding Excel
 • Nog niet begonnen met de cursus we alle mail met cursus bewaard.
  Hartelijke Groet Nico
  Inleiding Excel
 • Goede en duidelijke uitleg
  Excel I: Basis PLUS
 • De basis cursus Excel was enorm verhelderend. Ik werk al jaren met excel en kan redelijk goed met formules informatie uit grote hoeveelheden gegevens halen, maar ik heb enorm veel handigheidjes geleerd die het werk veel makkelijker zullen maken. De cursus had een flink tempo, en was zelfs leuk! Wie had dat gedacht van Excel?
  Excel I: Basis PLUS
 • Veel geleerd en duidelijke uitleg. 
  Incompanycursus Excel
 • Excel III was wederom een prima dag wederom door Adriaan’s enthousiasme. Het was een kleine groep(3 man) waardoor er veel persoonlijke aandacht was en iedereen aan bod kwam met specifieke vragen. Het onderwerp draaitabellen is veel omvattend, dus zeer handig! Veel geleerd vandaag!
  Complimenten aan Adriaan!
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Een leerzame dag , waarbij mij kennis van lijsten en draai-tabellen even werd opgefrist. Heldere en aangename manier van uitleggen. 
  Heb veel zin in deel 4. 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Cursus was super leerzaam. Oefenbestanden werken erg fijn zodat je het geleerde meteen in praktijk kunt oefenen/toepassen. 
  Incompanycursus Excel
 • Met veel plezier Excel cursus I, II en III mogen bijwonen. Erg te spreken over het lesmateriaal en de docent (Adriaan). Aandacht voor iedereen en neemt tevens ruimschoots de tijd om alles op een fijne manier uit te leggen. Verder is het erg prettig dat er digitaal oefenstof en naslagwerk volgt nadat men de cursus heeft volbracht.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Prima locatie, Excel training zeer de moeite waard! Duidelijke uitleg en instructies, ik ben er zeker veel wijzer van geworden.
  
  Adriaan TOP!
  Excel I: Basis PLUS
 • Goede cursus. Zeer klein groepje. Er was veel ruimte voor vragen. Had mezelf in het verleden al behoorlijk wat aangeleerd, maar heb toch nog veel nieuwe dingen opgestoken.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Wederom een fijne training gehad van een altijd gedreven en enthousiaste Reinier.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Prima cursus, ook voor iemand die niet de hele dag met Excel werkt. Prettig dat de groep niet groot is waardoor er voldoende aandacht is voor de vragen van de cursisten. De uitleg is goed te volgen, ook fijn dat je meteen zelf aan de slag gaat met de oefeningen. Heel veel de tips & tricks waardoor je snel en makkelijk inzicht krijgt in wat er allemaal mogelijk is in Excel. Heel toegankelijke en leerzame cursus, ik heb me daarom ook aangemeld voor deel 3.
  Excel II: Formules & Functies
 • De stof wordt op een juiste manier uitgelegd, waarbij een ieder mbv oefeningen de mogelijkheden kan ervaren. 
  De manier van lesgeven houdt je alert, zodat je de aangeboden stof op de juiste manier tot je kan nemen.
  Excel II: Formules & Functies
 • Basiscursus plus gevolgd. Het was erg interessant en leerzaam. Ondanks dat ik niet veel ervaring had met dit programma!!!
  Inleiding Excel
 • Ik had nog niet veel ervaring met Excel, door deze cursus is dat veranderd! 
  Een hele fijne dag gehad en veel geleerd..
  Bedankt Adriaan, was perfect verzorgd.
  Excel I: Basis PLUS
 • Fijne leerzame cursus. Duidelijke uitleg aan de hand van eenvoudige voorbeelden. Vond het ook fijn dat zelfs de schermonderdelen werden uitgelegd. Ik heb in het verleden een basiscursus excel gevolgd maar dit werd niet uitgelegd. 
  Inleiding Excel
 • Het was een zeer leerzame training, ook voor mensen die nog nooit met excel gewerkt hebben!
  De training werd ook op een heel leuke manier gegeven, tijd genoeg om alle vragen te stellen en te oefenen. Kijk al uit naar de vervolgtrainingen. Het naslagwerk is top.
  Kortom, een echte aanrader!
  Excel I: Basis PLUS
 • Ook voor mij als beginner op Excel-gebied, bevatte deze cursus veel handige tips die het werken met Excel niet alleen eenvoudiger, maar ook plezieriger maken. Het enthousiasme van de docent (Adriaan Hoenderdos) was inspirerend. De vele, gevarieerde oefenvoorbeelden waren aantrekkelijk en didactisch goed doordacht. De cursus stimuleerde de wens naar verdere verdieping.
  Excel Tips & Tricks voor ervaren Excel gebruikers
 • Koen dank! Veel geleerd in korte tijd.
  Incompanycursus Excel
 • Veel geleerd, helder en duidelijk uitgelegd. Met deze vaardigheden zal ik veel plezier gaan hebben op mijn werk. Ondanks dat de groep best groot was, was er toch voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en hulp. Lunch was ook goed verzorgd. Bedankt!
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik heb deze cursus als zeer nuttig ervaren. De docent, Margot, was zeer kundig en had op alle vragen een antwoord. Deze cursus is direct toepasbaar in mijn werkzaamheden.
  Excel II: Formules & Functies
 • Enorm leerzame dag. Tips en tricks door een super inspirerende trainer. Hoog tempo, duidelijke uitleg en zeker voldoende ruimte voor vragen en een lolletje tussendoor. De dag is omgevlogen.
  Adriaan bedankt!
  Excel I: Basis PLUS
 • Hele interessante cursus, de mogelijkheden met excel zijn oneindig. De cursus wordt leuk gegeven en is prima te volgen. Kleine groepen waardoor er veel aandacht is per cursist. Een aanrader voor iedereen.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Een aantal handige tips gekregen voor het gebruik van Excel. Het tempo lag hoog, zeker als je ook nog wat tijd nodig had om e.e.a. op te zoeken op je scherm waarbij je aandacht niet bij de presentatie lag.
  Voor mij was het onderdeel verticaal zoeken erg interessant en zeer waarschijnlijk ook goed bruikbaar in de toekomst.
  De oefeningen waren zeer helder.
  Incompanycursus Excel
 • Ongelooflijk wat een mogelijkheden er zijn met Excel! En dit was nog maar de basiscursus.
  Het geheel werd op een luchtige manier gepresenteerd, en ondanks de droge stof ben ik toch de hele dag geboeid geweest. Nu aan de slag om het geleerde in de praktijk te brengen.
  Excel I: Basis PLUS
 • Heel erg leuk en toegankelijk!
  Inleiding Excel
 • Ontzettend veel geleerd, leuke docent. Goede en duidelijk uitleg, nu zelf aan de slag!
  Excel I: Basis PLUS
 • Omdat het de eerste (basis) cursus betrof, verwacht je misschien niet al meteen zo veel eye-openers gedurende de dag. Maar toch is dit wel het geval en geloof ik ook dat eenieder hier (flink) wat van zal opsteken. Uiteraard daarna nog wel thuis aan de slag om het in de praktijk te brengen en te verdiepen.  Maar dat is geen probleem, want je krijgt gewoon zin om ermee aan de slag te gaan en verder te gaan met de cursussen. De rest (ruimte, materiaal, eten/drinken) is ook prima geregeld. 
  Bedankt voor de leuke en leerzame cursus Adriaan en tot de volgende gelegenheid.
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik heb veel geleerd van deze inleiding. Alles werd stap voor stap zeer duidelijk uitgelegd. Ik kijk al uit om aan een vervolg te beginnen.
  Inleiding Excel
 • Goed uitgelegd en handige tips
  Inleiding Excel
 • Online een goede training, super tips en goede uitleg gekregen. Zeer tevreden over de training en daarnaast ook oefenmateriaal gekregen. Veel oefenen zal zorgen voor een beheersing van hetgeen mij geleerd is. Ondanks online, wat andere energie van een ieder vraagt, een positieve ervaring!
  Excel II: Formules & Functies
 • ik werkte al een beetje met excel maar dit was heel verhelderend
  Inleiding Excel
 • Prima inleiding. Mijn zoektocht was naar iets uitgebreider advies/mogelijkheden. Desalniettemin zeker een bruikbaar instrument voor personen die pas kort van Excel gebruik maken.
  Inleiding Excel
 • Zeer leuke en leerzame cursusdag gehad. Veel handigheidjes geleerd. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik ken al wat Excel maar voornamelijk zelfgeleerd. Het is zo verfrissend om te leren hoe het echt hoort. Dan kom je er snel achter dat je dingen vaak onbedoeld moeilijk doet of onlogisch. Dit was echt een openbare on so many levels! Dank je wel. Er zit een mooi tempo in, dat betekent dat je achteraf wel zelf aan de slag moet maar het is op die manier wel een enorm waardevolle dag. 
  Excel II: Formules & Functies
 • Veel tips en ezels bruggetjes ontvangen
  Ook veel nieuwe dingen geleerd, maar ook dingen die je vooral niet moet doen
  Een leuke en leerzame training
  Excel I: Basis PLUS
 • Heldere uitleg, zeer leerzaam, handige tips gekregen en vragen werden duidelijk beantwoord.
  Incompanycursus Excel
 • Duidelijk, begrijpelijk en rustig uitgelegd. Dank je wel.
  Inleiding Excel
 • Margot geeft op een fijne rustige manier les en houd daarbij rekening met het niveau en wensen van alle cursisten. Er wordt een hoop behandeld in zo'n dag en je krijgt na afloop ook nog een digitaal naslagwerk van de cursusdag, zodat je de kennis kunt bijhouden, bedankt!
  Excel I: Basis PLUS
 • Leuk voor de beginner en ook wel voor als je al iets van excel weet. Voor mij, te weinig had netbiets meer iver de formules verwacht
  Inleiding Excel
 • Fijne cursus, enthousiaste leraar. Veel nuttige stof. Goede locatie en lunch. Kleine groep waardoor je veel ruimte heb voor vragen etc. Excel wordt op deze manier echt heel leuk 
  Ik zou deze cursus absoluut aanraden!
  Excel II: Formules & Functies
 • Op 18 september heb ik de Excel Basis + training gevolgd bij Adriaan Hoenderdos. Het was fijn dat we met een kleine groep waren. Adriaan is een prettige leraar. De locatie was heel goed en de lunch was overheerlijk. Ik heb veel bijgeleerd en doe dat nog steeds met de opgestuurde naslagwerken en de oefenopgaven.
  Excel I: Basis PLUS
 • Een leerzame cursus. Wat ik fijn vond was dat als we uitleg over een hoofdstuk hadden gehad er een paar oefeningen kwamen. Dit blijft beter hangen dan alleen maar theorie. Hoewel we een naslagwerk krijgen vind ik het fijn om zelf ook notities te maken. Hier had ik helaas niet al te veel tijd voor, we gingen er rap door heen. Voor de rest echt prima. Engels is een super locatie!
  Excel I: Basis PLUS
 • Een aanrader! Erg waardevolle training om meer te kunnen bereiken met formules en functies in Excel. Bovendien wordt de stof op zeer enthousiaste wijze overgebracht met wat humor, zodat je tot het laatst geboeid blijft. Verder ook heel prettig om een uitgebreid naslagwerk te ontvangen en sommige functies nog eens terug te kunnen zien middels filmpjes.
  Excel II: Formules & Functies
 • Duidelijk, goed rekening houdend met wie er in de cursus zit en geen verschil tussen beginner en gevorderden!
  Excel II: Formules & Functies
 • Op 19-12-2018 cursus gevolgd in een kleine groep van 9 personen met docent Adriaan. Duidelijke uitleg en veel nieuwe dingen geleerd. Ben benieuwd naar de vervolgcursussen.
  Excel I: Basis PLUS
 • Echt een aanrader deze cursus. Deel II als voorafje is nuttig. Lijsten en draaitabellen voegt veel mogelijkheden toe aan hoe ik lijsten, tabellen en databases moet benaderen, maar vooral hoe ik er alles uit kan halen met verschillende selecties en mooie, grafische output. Ik kom tot de conclusie dat mijn oude excel werk - voor deze cursus - niet robuust was en bovendien foutgevoelig. 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Heel rustig en duidelijk uitgelegd. Praktisch toepasbaar.
  Incompanycursus Excel
 • Een hele praktische cursus, heel veel geleerd. De manier waarop Adriaan les geeft is zeer inspirerend.
  Ik heb veel zin om er gelijk mee aan de slag te gaan en ik denk dat ik tijd over ga houden.
  Hartelijk dank. 
  Excel I: Basis PLUS
 • was prima te doen en nuttig
  NIET GEBRUIKEN - Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen (Online)
 • De cursus Formules & Functies gevolgd bij Adriaan Hoenderdos. Fijne docent, duidelijke en heldere uitleg. Heeft mij heel erg geholpen.
  Excel II: Formules & Functies
 • Was een fijne training! duidelijke uitleg van Adriaan.
  Incompanycursus Excel
 • Leuke en leerzame training gehad. In 1 dag veel behandeld. Er wordt vlot door de stof heen gegaan. Goede training.
  Excel I: Basis PLUS
 • De docent weet werkelijk alles van Excel en kon dit moeiteloos overbrengen op de klas. Het was een nuttige dag , waarbij duidelijk wordt dat 1 dag eigenlijk niet voldoende is om de 450 functionaliteiten van Excel te ontdekken. Ook erg goed was dat de les werd toegespitst op wat wij in ons dagelijks werk nodig hebben en werden onze problemen/vragen behandeld.
  Al met al een leerzame dag.
  Incompanycursus Excel
 • Deel IV, na de voorgaande delen, een kers op de taart. Grafisch leer je om het maximale eruit te halen qua selecties en presentatie. Een groot stuk logica dat excel in zijn gereedschapskist heeft en de macros die verschillende toepassingsgebieden hebben. Alles in een losse agenda, waar alles toch wordt behandeld, maar ook nadrukken worden gelegd op onderwerpen, waar ik zelf behoefte aan heb. Zeer tevreden.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Ik heb de inleiding Excel gedaan en vond het waardevol. Ik ben 75 en heb meer niet nodig. Ik was benieuwd, maar doe niets met Excel. Hartelijk dank voor de inleiding.
  Inleiding Excel
 • Super training met een uitstekende docent. Goede lunch en goed faciliteiten. 
  Inhoudelijk heb ik geleerd wat ik wilde leren en meer. Een aanrader voor iedereen die meer met dat in excel wil doen. 
  VBA-basis voor Excel
 • Ik vond het een erg goede cursus, alles wordt heel helder uitgelegd.
  Ik kom zeker terug voor de vervolg lessen.
  Excel I: Basis PLUS
 • Het is dat er altijd ruimte moet zijn voor verbetering maar eigenlijk verdiende de dag een 10. Onwijs veel opgestoken. Was echt een leerzame en leuke dag met als kers op de taart een heerlijk "12 uurtje"
  Excel I: Basis PLUS
 • Hi Adriaan, 
  
  Ook ik heb de training erg leerzaam en leuk gevonden. Jouw enthousiaste manier van uitleggen werkt behoorlijk inspirerend. Bedankt hiervoor! Ik ga mij zeker nog inschrijven voor vervolgtrainingen.
  Excel II: Formules & Functies
 • Weinig ervaring met excel, toch goed te volgen. Alleen de macro nog wat vaag.
  Inleiding Excel
 • Veel informatie gekregen. 
  Graag wil ik wat extra informatie over lijsten.
  Ik werk veel met complete lijsten.
  en die wil ik graag op ABC volgorde zetten.
  Inleiding Excel
 • Op 23-4 heb ik een cursus Excel ||| gevolgd. Zeer goed bevallen, uitleg en aandacht ruim voldoende.
  Is zeker een aanrader voor collega's. 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Het was een top cursus. Veel geleerd en helder uitgelegd.
  Excel II: Formules & Functies
 • Vond het een heel fijne cursus. Alles werd goed uitgelegd en er was een goede sfeer. Er was veel ruimte voor vragen wat ik prettig vond. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Een cursus waarin je vlot door de materie gaat maar ook tijd wordt vrijgemaakt als je iets niet gelijk door hebt. Na het ontvangen van het naslagwerk met oefenbestanden is het wel belangrijk om het geleerde toe te gaan passen!
  Excel II: Formules & Functies
 • De laatste training van 4 in een rij. Wederom zoveel geleerd op een inspirerende locatie van een super enthousiaste cursusleider, die je in een vlot temp zoveel mogelijk wil laten kennismaken met de vele opties en functionaliteiten die Excel te bieden heeft.
  Ik raad aan de cursussen niet te snel achter elkaar te volgen, zoals ik heb gedaan (alle 4 in 2 maanden). Zo geef je jezelf de tijd om al die tips en nieuwe functionaliteiten per cursus je eerst eigen te maken (ja, je moet er echt zelf mee aan de slag na de cursus), voordat de volgende hoeveelheid waardevolle informatie je hersenen overspoelt :-).
  Ik heb genoten van alle 4 de cursussen en pas al veel handigheidjes toe die me veel tijd schelen en begin de eerste nieuw geleerde functionaliteiten ook al te gebruiken in mijn werk. 
  Een zeer tevreden cursist!
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Fijne uitleg en zeker een leerzame cursus! Ook is er een lekkere lunch verzorgd en de locatie in Amsterdam is goed te bereiken met het OV.
  Excel II: Formules & Functies
 • Ik heb gisteren de cursus Excel II gedaan, met slechts 3 cursisten. Ondanks dat ik mezelf toch al redelijk wat had aangeleerd in Excel heb ik toch veel nieuwe (handige) dingen geleerd. Helemaal tevreden! 
  Excel II: Formules & Functies
 • Goede cursus die rekening houdt met de toepassingen van Excel die jij wilt gebruiken. Goed dat na afloop er diverse oefenbestanden gemaild worden waarmee je het nogmaals met de behandelde stof aan de slag kan. 
  Excel II: Formules & Functies
 • Goede cursus, duidelijk uitgelegd
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik ben nog onervaren in het gebruik van excel. Dankzij deze cursus weet ik nu al een heel eind de weg in het excel programma. Bedankt voor de goed verzorgde dag.
  Excel I: Basis PLUS
 • Heel erg nuttig. Handige tips gekregen waardoor je efficiënter kan werken. De trainer is enthousiast en duidelijk. Prima cursus! 
  Excel I: Basis PLUS
 • Adriaan heeft alles perfect uitgelegd. Goede cursus! Oneindig veel mogelijkheden...
  Excel I: Basis PLUS
 • De korte cursus Excel is super gepresenteerd. Gaat mij zeker op weg helpen als ik de cursus start.
  Inleiding Excel
 • Zeer leerzame cursus als ook mij even te snel ging legt Adriaan het nog een keer uit.
  Leuke lokatie genoeg pauzes zodat je ook hele training scherp blijft.
  Erg Leerzaam bedankt.
  
  Gr Richard
  Excel I: Basis PLUS
 • Erg leerzame, praktische cursus. Vooral het gelijk kunnen oefenen met de opgaves vond ik erg waardevol. Adriaan had alle tijd voor vragen en gaf erg duidelijk uitleg. Een aanrader!
  Excel II: Formules & Functies
 • Zeer leerzaam. Vooral veel handigheidjes.
  Kleine groep waardoor veel aandacht voor individuele vragen.
  Dag is goed opgebouwd en zeer goed verzorgt.
  Excel I: Basis PLUS
 • Een leuke leerzame cursus. Had enige kennis maar heb veel bijgeleerd. Adriaan is goed te volgen en geeft goede uitleg. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Heel handig veel dingen kunnen op deze manier korter en dus handiger. Ben ook benieuwd naar de wat ingewikkelde mogelijkheden en oplossingen.
  Inleiding Excel
 • De training was helder, duidelijk. De uitleg was prima en er was genoeg aandacht voor iedereen.
  Zeker voor vervolg vatbaar
  Excel I: Basis PLUS
 • Goede training! Duidelijke uitleg en de casussen die gebruikt worden zijn praktijkgericht zodat je er veel van opsteekt.
  Excel V: Power Query & Power Pivot in Excel
 • Goede cursus, persoonlijk had ik graag gelijk het naslagwerk erbij gehad om aantekeningen bij te schrijven. dat is dan duidelijker. En je motto gelijk oefenen als je thuiskom, dat klopt echt :-).
  Excel I: Basis PLUS
 • Veel geleerd. Dank je wel, Margot, voor de aandacht. 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Ik heb gisteren de eerste van in totaal 4 cursusdagen gehad. Ik ben al redelijk bekend met Excel en ik verwachtte daarom dat Basis PLUS vooral een opfrisser van bestaande kennis zou zijn. Duidelijk verkeerd gedacht! Veel nieuws geleerd dat ik in mijn functie direct kan gebruiken. Adriaan weet de stof op een energieke en leuke wijze snel over te brengen. 
  Ik heb nu al zin in deel 2!
  Excel I: Basis PLUS
 • wat een heldere makkelijke en prettige basisuitleg in de eerste 5 korte lessen.
  precies wat ik nodig had. dankjewel.
  mocht ik verder willen groeien hierin kom ik zeker bij jullie terug voor meer.
  Inleiding Excel
 • Het was een gezellige en leerzame dag. Koen bedankt voor je duidelijke uitleg!
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik ken excel al een klein beetje. Voor de toekomst moet ik mogelijk meer gaan werken bij sportuitslagen. Uitslag van ca 25 peronen direct zo kunnen wijzigen dat diegene die na 3 wedstrijden petanque de meeste punten heeft direct bovenaan in het overzicht komt. gewonnen wedstrijd en uitslag tussen 13 en 0 
  Inleiding Excel
 • Ik vond het een enorm nuttige training en heb er ontzettend veel aan gehad. Het werd op een leuke manier gegeven en heb me geen minuut verveeld.
  
  Bedankt!
  Excel I: Basis PLUS
 • weer ontzettend veel geleerd
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Ik had tot opheden nog niet met Exel gewerkt,maar naar de basis plus gevolgd te hebben en door prettige en duidelijke uitleg gaat het mij al redelijk af.
  Excel I: Basis PLUS
 • heerlijk om eens te verdiepen en te weten dat je maar weinig van excel gebruikt, en dan vaak nog niet slim ook ;-). Adriaan is een geduldig en wijs man, en fijn om les van te krijgen!
  Excel I: Basis PLUS
 • De basiscursus Excel die ik gevolgd heb bij vanHaren is zeer leerzaam geweest, de uitleg was duidelijk, de cursusleider neemt de tijd om het goed uit te leggen.En de problemen worden gezamenlijk besproken en opgelost. (de trucs en methodes). Ik ga het zeker gebruiken in de praktijk. 
  Antoinette Damen - vanHaren.
  Incompanycursus Excel
 • Prima cursus! Alles was goed voorbereid, vlot tempo en voldoende afwisseling tussen kijken en zelf doen. Adriaan legt goed uit en houdt rekening met de individuele deelnemers. Ik kan de cursus van harte aanbevelen.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Fijn dat ik nu draaitabellen kan maken en verticaal vergelijken.
  Ook handige weetjes die ik nog niet kende.
  Incompanycursus Excel
 • Ja, ik heb inderdaad wat aan de cursus gehad.
  Ik werkte nog weinig met excel maar nu gaat het stukken beter.
  
  Gr:Joop
  Inleiding Excel
 • Direct toe te passen tips, duidelijke uitleg, oefenen tijdens de workshop. Meteen gestart met toepassen toen ik op mijn werkplek terugkwam!
  Incompanycursus Excel
 • De basistraining is een goede start, professioneel en duidelijk opgezet. Ik raad het een ieder aan. De kennis wordt overgebracht in begrijpelijke taal en daarbij goed visueel ondersteund. Ik ben erg nieuwgierig geworden naar de vervolgtraing.
  Inleiding Excel
 • Gisteren wederom een inspirerende Excel trainingsdag gedaan bij Adriaan Hoenderdos van Excel Academy. Weer veel nieuws geleerd en oude kennis opgehaald. Super tevreden !
  Machteld van Vegchel
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • De cursusleider probeerde zoveel als kon uit de dag te halen
  Excel I: Basis PLUS
 • Werk al een paar jaar met Excel nadat ik mij dat zelf had aangeleerd. In de video training was 70% bekend en de andere 30% kon sneller, eenvoudiger of wist ik helemaal niet. Ik heb het als voorbereiding op een training van de Excel Acadamy gedaan, en dan pak je het allemaal weer net even sneller en eenvoudiger op gedurende de les
  Inleiding Excel
 • Een leerzame dag met duidelijke uitleg in een prettige sfeer. 
  Een echte aanrader!
  Excel I: Basis PLUS
 • Excel 1 gevolgd, zeer leerzaam en op een fijne wijze door Adriaan overgebracht. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Heldere en duidelijke training in een ontspannen sfeertje. Ook veel ruimte voor eigen inbreng en discussie. 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Ik vond het een zeer leerzame duidelijk cursus. De uitleg was prima. Het enthousiasme was goed.
  Excel is zoveel omvattend dat je erover kan blijven vertellen. Maar mijn basiskennis is door de cursus enorm gestegen. Ik ga ermee aan de slag. Ik ben zeer tevreden.
  Excel I: Basis PLUS
 • Ook deze cursus was erg leerzaam. Adriaan geeft op een prettige manier les, met veel enthousiasme en energie.
  Excel II: Formules & Functies
 • Zeer waardevolle en leerzame cursus. Goede docent die ons stap voor stap door de stof mee neemt. 
  Doordat we veel meteen zelf aan de slag gingen en we veel herhaalden blijft er ook meteen veel hangen. 
  Wat wellicht een verbeterpunt is, tegen het einde van de dag kwamen de écht handige fucnties aan bos wat mij betreft en daar hadden we toen nog maar weinig tijd voor. De toch meer basis dingen aan het begin van de dag hadden we misschien iets sneller kunnen doornemen, zodat er meer tijd was voor de zaken die we nu heel snel aan het einde kregen. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Adriaan is zeer deskundig en enthousiast. In een dag tijd heb ik veel praktische kennis opgedaan. Daar heb ik tijdens mijn werkzaamheden merkbaar profijt van. Het maakt mij enthousiast om me verder te verdiepen in de mogelijkheden van Excel.
  Excel I: Basis PLUS
 • Mooie cursus om basis kennis weer wat op te halen en te gebruiken.
  Inleiding Excel
 • Ik ben blij dat ik de Excel Basis Plus curus bij Ardriaan heb gevolgd. Ik wist dat Excel oneindig veel mogelijkheden bezit, maar welke mogelijkheden dit nou zijn wist ik nog niet. Ik heb redelijk kennis van Excel maar tijdens deze training heb ik geleerd hoe je veel sneller en efficiënter kunt werken met het programma. Ook vond ik het leuk dat Ardriaan af-en-toe een uitstapje maakte naar Word. Veel van wat je leert tijdens deze cursus kun je ook toepassen in de andere programma's van Microsoft Office. Kortom echt de moeite waard. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Fijne mini cursus. De grondbeginselen nu zeker onder de knie. Bedankt daarvoor
  Inleiding Excel
 • Prettige en leerzame training voor diverse niveaus. Je ontvangt ruimschoots de aandacht vanuit Adriaan en wordt getriggerd om hetgeen geleerd direct in de praktijk toe te passen. 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Zeer inhoudsvol voor mij geweest. Ik had een beetje kennis van Excel maar heb enorme drive gekregen én kennis uiteraard om hier serieus mee aan de slag te kunnen gaan. De docent met veel kennis en op zijn tijd een vleugje humor maakte de training tot een geslaagde dag. Bedankt, Reinier! 
  Alice, Arbeidsmakelaar Vlastuin 
  Excel I: Basis PLUS
 • Een informatieve cursus waarbij er ruimte was voor flexibele invulling van het aanbod dat Excel heeft.
  Incompanycursus Excel
 • Was zeker de moeite waard! Ik was helemaal niet bekend met excel, maar snap er nu al een aantal basis handelingen van. Had graag nog wat meer van die instructie video's gezien!
  Inleiding Excel
 • De training was goed verzorgd, erg interessant en zeer nuttig. Door een goed tempo hebben we veel kunnen doen. Adriaan geeft heldere uitleg met goed oefenmateriaal. Erg leuk en goede portie humor tussendoor.
  Excel II: Formules & Functies
 • De VBA basis cursus was erg nuttig en leerzaam. Ik heb met name een aantal praktische tips geleerd om Excel sneller te laten werken. De uitleg van onze trainer Ferry was erg duidelijk. Ik zie uit naar een volgende cursus in Power Pivots/Query's, wat we denk ik in ons beroep nog meer toe kunnen passen op de praktijk.
  Incompanycursus Excel
 • Heel hartelijk dank voor de 'op maat' gegeven training aan onze groep. Naast kleine handigheidjes hebben we veel antwoord gekregen op onze vragen. Met een duidelijke, geduldige en prettige uitleg van Margot en veel oefenmateriaal gaan we Excel in de toekomst alleen maar meer en met meer plezier gebruiken.
  Dank, Leonie
  Incompanycursus Excel
 • Wederom een prima cursus, gegeven door Adriaan Hoenderdos op de inspirerende locatie Strijp-S (voormalige "verboden stad" van Philips) in Eindhoven.
  Bij deze cursus ligt de nadruk vooral op het maken en onderhouden van macro's. Jammerlijk werd hier iets te veel aandacht aan besteedt (mijns inziens te veel VBA) waardoor resterende onderwerpen in het gedrang kwamen. Ook mede door het enthousiasme van Adriaan en de diversiteit aan kennis (lees: vragen) van de cursisten kwam het tijdsschema niet goed uit. Gelukkig werd aan het einde van de dag nog voldoende extra tijd genomen om nog enkele onderwerpen uit deze cursus te behandelen.
  Al met al een zeer boeiende dag en weer de nodige kennis opgestoken om mijn werkzaamheden in MS Excel te vergemakkelijken.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Ik heb de cursus als zeer prettig ervaren. Kon er gelijk mee aan de slag.
  Inleiding Excel
 • Goede training met veel informatie en handige tips. Ook was er tijdens het programma tijd voor gewenste verdiepingsslagen, die op basis van werk gerelateerde situaties konden worden toegepast.
  Excel II: Formules & Functies
 • Zeer goed opbouwende cursus. Fijne kleine groep. En veel tips gekregen.
  Excel II: Formules & Functies
 • Prachtige locatie, heerlijke lunch.
  Goede voorbereiding. Alles staat keurig klaar en werkt. Groot en duidelijk scherm met een knipperende cursor en omcirkeling. Top!
  Adriaan is een bevlogen instructeur. Hij geeft boeiend les maar hij praat wel ontzettend snel.
  Je moet echt goed blijven opletten.
  Heel veel informatie maar alles duidelijk uitgelegd met veel herhalingen en duidelijke verwijzing naar het scherm in de klas.
  Heel tevreden en zeker een aanrader.
  Inleiding Excel
 • Nuttige training met praktische tips.
  Incompanycursus Excel
 • Wat een geweldige dag. Ondanks dat ik met een versie van Excel werk uit de prehistory, heb ik erg veel opgestoken. Wat kun je makkelijker werken met Excel, ga het in de komende tijd zeker allemaal toepassen. Genoten van de trainer, wat een inspirerend persoon. Heerlijk de snelheid, maar vooral ook de duidelijke uitleg. Wat kan ik nog veel leren. Kom zeker nog terug voor vervolg.
  Excel Tips & Tricks voor ervaren Excel gebruikers
 • Echte basis info, precies wat ik nodig had.
  Duidelijke uitleg.
  Excel I: Basis PLUS
 • Was erg interessant en leerzaam
  Inleiding Excel
 • Fijne curcus waar een hoop word behandeld .
  Excel I: Basis PLUS
 • Zeer interessant, fijne cursusleider met duidelijke, enthousiaste uitleg! Dankjewel!
  Incompanycursus Excel
 • Vond pittige sessie 
  NIET GEBRUIKEN - Excel II: Formules & Functies (Online)
 • verhelderend en nuttig.
  Erg bedankt
  Inleiding Excel
 • Waardevolle training. Alle onderwerpen die we wilde leren zijn aan bod gekomen.
  Incompanycursus Excel
 • Ik heb geleerd om efficiënter met Excel te gaan werken, dank daarvoor!
  Excel I: Basis PLUS
 • Hallo Adriaan,
  Ik heb de videolessen als leerzaam ervaren. Inmiddels heb ik mijn eerste cursus Excel basis plus voor beginners en gevorderden afgelopen vrijdag gevolgd. Zoveel nieuwe, leerzame, handige tips gekregen. Ik popel om het te gaan toepassen. 
  Gr. Resi
  Inleiding Excel
 • Goede duidelijke uitleg, zal deze zonodig er nog eens bijplakken, om het me eigener te maken.
  Inleiding Excel
 • Ik heb nog heel weinig ervaring met Excel, maar de cursus was toch prima te volgen. Er is veel aandacht voor alle individuele cursisten en de leraren zijn zeker niet te beroerd om nog wat extra uitleg te geven waar dat gewenst is. Het naslagwerk is zeer handig, een must zelfs, want de dag zit zo vol wetenswaardigheden, dat je het zeker soms even terug zal moeten lezen.
  Excel II: Formules & Functies
 • Ik heb handige tips- en trucs in Excel geleerd. Koen legde het een en ander prettig en rustig uit. 
  Incompanycursus Excel
 • Door afzeggingen kreeg ik privéles op een prima locatie. Ik heb veel geleerd over het maken en gebruiken van formules en functies. Ook heb ik veel handigheden erbij geleerd. We hadden alle tijd om alles goed door te nemen en er werd enthousiast les gegeven. Kortom een prima cursus voor wat ik wilde leren en een prima lerares!
  Excel II: Formules & Functies
 • Prima cursus, goed tempo met een vakkundige instructeur.
  Excel I: Basis PLUS
 • In een prettige omgeving en sfeer enorm veel geleerd van Adriaan. Op een zeer duidelijke manier neemt Adriaan je mee op ontdekking door de ontelbare mogelijkheden van Excel. Hij heeft zijn enthousiasme zeker ook op mij overgebracht, zodanig dat ik thuis direct aan het oefenen ben geslagen. Ik ben veel meer gaan begrijpen van Excel, zodat ik het zelf beter kan toepassen. Ik heb goed leren kijken op de juiste plekken in Excel, ook niet onbelangrijk!
  Een enorme aanrader voor een iedereen die met Excel werkt of gaat werken. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Hele duidelijke uitleg. Toch een paar handige trucjes geleerd.
  Inleiding Excel
 • Je wordt er geen expert van maar kunt wel beter begrijpen hoe bestanden zijn opgebouwd die anderen gemaakt hebben en de door hun gevolgde stappen volgen.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Een hele leuke, leerzame cursus. Veel mij onbekende mogelijkheden binnen Excel ontdekt om zo efficiënter te kunnen werken. Ondanks de hoeveelheid info en intensiteit van de cursus hebben we op een ontspannen en gezellige manier gewerkt. 
  Incompanycursus Excel
 • Ik vond de filmpjes erg handig en ik heb hier ook zeker wat aan gehad voor het tentamen wat ik moest maken die dag er na. 
  Inleiding Excel
 • Goede training. Weer veel nieuwe dingen geleerd.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Ik had er veel schrik van omdat ik niet zo handig ben met de computer.
  Het viel me reuze mee. Het was echt een leerzame dag en de tijd vloog om.
  Adriaan geeft ontzettend leuk les, zodat je toch makkelijker dingen opneemt.
  Ik zal er de komende tijd wel aan moeten werken, maar dat komt dank zij Adriaan wel goed.
  Excel I: Basis PLUS
 • super veel opgestoken en op een manier ik die begrijp, Adriaan is heel enthousiast en je merkt dat hij het heel leuk vindt om je dingen bij te brengen.
  Excel II: Formules & Functies
 • Begrijpelijke en duidelijke audiovisuele inleiding op Excel.
  Inleiding Excel
 • De opzet en de manier van trainen door Freddy Spit, van de cursus VBA voor Excel is een compliment waard. Duidelijk, goede opbouw, leerzaam en praktisch toepasbaar!
  
  Tevens ruimte voor eigen vragen een vleugje humor tussendoor.
  Had al wat ervaring met VBA maar desalniettemin was het heel nuttig deze cursus te volgen omdat je een uitstekende basis legt waar je door "learning on the job" kan verder groeien naar een volwaardige VBA-programmeur of gewoon je dagelijkse (Excel)-werk kan versnellen.
  VBA-basis voor Excel
 • Een leerzame cursus, waarin er goed rekening werd gehouden met de verschillende niveaus van de cursisten. Veel nieuwe dingen geleerd. Vooral ook veel handige tips en trucs. 
  Incompanycursus Excel
 • Eigenlijk niks op aan te merken. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd.
  Incompanycursus Excel
 • Erg veel geleerd, fijne docent, erg duidelijk en prima locatie.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • De eerste 5 lessen inleiding excel zijn heel goed. Stap voor stap uitgelegd en duidelijk. Ik heb al de vijf lessen in een keer doorgenomen. Nu aan de slag om zelf te gaan oefenen.
  Inleiding Excel
 • Zeer persoonlijke en ontzettend leerzame training, absoluut niet saai. De sfeer was heel leuk, gezellig en ontspannen. Het programma is goed opgebouwd, kort en bondig. Heel handige snel toetsen geleerd.
  Excel II: Formules & Functies
 • Geweldig uitgelegd door Margot. Super training!
  Incompanycursus Excel
 • Cursus was voor mij waardevol.
  Hiermee maak je in ieder geval een goede start.
  Inleiding Excel
 • Prettige training, veel geleerd
  Excel I: Basis PLUS
 • Dieneke neemt de tijd om dingen duidelijk uit te leggen. Ook het uitwerken van de verschillende voorbeelden was duidelijk en overzichtelijk. Genoeg tijd om dingen uit te werken.
  zeker een aanrader en op naar part III
  Excel II: Formules & Functies
 • Erg tevreden over de training, was een leerzame dag. Les in een klein groepje, dus voldoende tijd voor persoonlijke aandacht. Duidelijke uitleg. 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Duidelijke en inspirerende cursus. Nu snel zelf aan de slag!
  Incompanycursus Excel
 • Veel onderdelen behandeld en daarnaast nog tijd voor vragen uit cursus 2.
  Veel handige tips en gelegenheid om zelf te oefenen.
  Heel prettig dat er een dik naslagwerk bijzit.
  
  
   
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Ik ben erg tevreden over de manier van lesgeven. Margot heeft veel aandacht voor de individu en ziet snel of de Excel-kennis van een persoon wel of niet toereikend is, heeft ook goed advies gegeven over het vervolgtraject. Hier was ik erg blij mee! Bedankt.
  Excel II: Formules & Functies
 • Een zeer effectieve en leerzame dag. Alles werd op een prettige en duidelijke manier uitgelegd. De dag was voorbij voordat ik er erg in had. Ik kan dit aan iedereen aanraden!!
  Excel II: Formules & Functies
 • Zeer veel informatie gekregen. Fijn dat je veel kan oefenen tijdens de cursus. Vanwege de vele informatie na ik het laatste uur niet alles meer goed op merkte ik.
  Fijn met het naslagwerk dat gestuurd is
  Excel II: Formules & Functies
 • Weer veel geleerd, ook deze 4e cursusdag voegt veel extra kennis en mogelijkheden toe aan het gebruik van Excel.
  Blij dat ik, ondanks een basiskennis van Excel, tóch alle 4 cursusdagen heb gevolgd. Veel tips en trucs geleerd in alle 4 de dagen.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Adriaan heeft bijzonder goed geholpen. Hij maakte de punten waar wij op vastliepen erg duidelijk, en nam alle tijd en geduld er voor. 
  Incompanycursus Excel
 • Basiscursus gevolgd gegeven door een bevlogen en enthousiaste leraar Adriaan met een scherp oog voor details. Heel leerzaam en duidelijk stap voor stap te volgen.
  Adriaan top en bedankt.
  Alexander Plug
  Excel I: Basis PLUS
 • Zeer fijne en leerzame cursus gehad.. Nou in de praktijk gaan brengen.. Bedankt Adriaan voor de duidelijke en gezellige cursusdag
  Excel II: Formules & Functies
 • ik vind de training erg goed. onderwerpen sluiten goed aan bij het gebruik van excel in de dagelijkse praktijk. Oefeningen worden goed besproken. veel nieuwe tips en trucs op kunnen steken. prettige manier van uitleg geven en er is voor een ieder aandacht in de training. 
  Incompanycursus Excel
 • Ik was compleet blanco over exel want ik kende het niet. Ik heb de 5 filmpjes bekeken en opgeschreven wat en hoe ik moet invoeren. Ik heb er heel veel aan gehad. Fantastische cursus.
  Inleiding Excel
 • Ik vond het verhelderd, moet nog een paar keer door nemen om het beter te onthouden. Maar snap het wel. Dank je wel voor informatie. 
  
  Karin Croes 
  Inleiding Excel
 • leerzame cursus van Margot. weetjes die ik na 20 jaar werken met exel nog niet wist.Wellicht te weinig tijd om te oefenen,maar ga dat thuis wel doen
  
  hans vd gaag - P.J.van der Gaag & Zn.BV.
  Excel II: Formules & Functies
 • Leerzame cursus, mede door de goede uitleg en fijne manier van uitleggen door Margot. Nu snel inschrijven voor de andere cursussen. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Erg prettige training, veel voorbeelden vanuit mijn praktijk kunnen vragen, heel erg nuttig. Goede uitleg van Reinier van Loon!
  Bedankt!
  Excel I: Basis PLUS
 • Veel geleerd, de mogelijkheden met VBA lijken bijna onbeperkt. Uitleg gecombineerd met oefeningen zodat je niet alleen maar zit te kijken en luisteren, maar zelf actief bezig bent.
  VBA-basis voor Excel
 • Een zeer waardevolle training. Heel informatief met handige tips en trucs en er worden veel oefeningen gedaan. Adriaan is een zeer ervaren docent. We waren met een klein groepje waardoor er veel aandacht was. Helaas was de dag zo voorbij gevlogen. Kortom, een aanrader voor iedereen!
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Perfecte start cursus van je kennisverhoging of start van Excel kennis. Leuke & interestante training met een leraar die het leuk en goed kan overbrengen. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Erg leuk en erg leerzaam. goed tempo en goede locatie
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Adriaan is een zeer deskundige op excelgebied en weet ook hoe hij zijn "kleine" groep leerlingen weet te boeien. Ik als toch dagelijkse gebruiker heeft hij heel veel tips kunnen geven om zaken makkelijker aan te pakken, door beter gebruikt te maken van bureaublad mogelijkheden, snellere manieren van werken met het werkblad, opslaan en ophalen van bestanden, etc.
  Ik ga zeker de vervolgmodules ook bij de excel-academy volgen, een echte aanrader voor iedereen die excel al heeft leren waarderen.
  Excel I: Basis PLUS
 • Duidelijke en goede uitleg, prettige persoon om naar te luisteren. Tevens niet te beroerd om nog een vraag na de training door te nemen. Zou ik zeker aanbevelen.
  Incompanycursus Excel
 • Weer een fijne cursusdag er op zitten. Grafisch is er zoveel mogelijk, dat je er niet over uitgesproken raakt (bijna). Hoe samen met collega's te werken met één bestand mogelijk/beter/beveiligd kan was ook zeer nuttig. Macro's kwam een beetje in verdrukking, daar had ik persoonlijk langer mee willen stoeien en oefenen.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Een zeer nuttige incompany training. Veel handige functies ed geleerd, wat het werk een stuk gemakkelijker maakt
  Incompanycursus Excel
 • Goed georganiseerd, duidelijke uitleg. 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • De training was een welkome aanvulling op veel in de praktijk voorkomende situaties. Daarbij heb ik nu tools ontvangen die het makkelijk maken om ingewikkelde berekeningen op een 'eenvoudige' manier te laten verwerken. Ook handig zijn de oefeningen en het naslagwerk.
  Bedankt Adriaan!
  Incompanycursus Excel
 • Goede training met gedegen uitleg en oefenmateriaal. Nu veel oefenen.
  Een aanrader deze cursus!
  Excel II: Formules & Functies
 • Wat een interessante cursus. Heel veel opgestoken van Adriaan. Ik heb zin in de rest van de cursussen.
  Inleiding Excel
 • Goed
  Incompanycursus Excel
 • Hele prettige en duidelijke uitleg van Margot Boeklagen. Zeer informatief. Moet er nog mee aan de slag, maar ga dit zeker doen. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Adriaan is een enthousiaste grappige 'leraar' die Excel heel duidelijk en helder in beeld brengt. Enorm enthousiast over Excel en wat je er allemaal mee kan doen! Lokatie, lunch, koffie, allemaal erg goed voor elkaar. Aanrader als je meer van Excell wil weten!
  
  Maaike Wagenborg-Vaanhold
  Excel I: Basis Plus
  Excel I: Basis PLUS
 • Een goeie duidelijke uitleg. Een aantal dingen kende ik al, maar ik heb ook nieuwe dingen geleerd. 👍
  Inleiding Excel
 • Te weinig met Excel gewerkt de afgelopen jaren maar deze intro lessen waren weer even verhelderend. Ik heb er veel aan gehad, erg nuttig. Mocht ik er in mijn nieuwe baan veel mee moeten werken zal ik zeker overwegen om de training te gaan doen. 
  Inleiding Excel
 • Zeer geslaagde training. Materie word op een leuke en leervolle manier overgebracht. Veel gelegenheid om te vragen en specifieke onderwerpen aan te kaarten. Ik heb veel nieuwe inzichten opgedaan en ben nog enthousiaster geworden van Excel. ik ga hier zeker mee verder oefenen!! Bedankt Adriaan!!
  Incompanycursus Excel
 • Het was een prima cursus, de dag vloog om. Ik heb leuke dingen geleerd. Excel wordt er nog leuker door.
  Mariëtte de Vries, Hogeschool Inholland
  Excel II: Formules & Functies
 • Zeer nuttige cursus waar we ontzettend veel aan hebben. Duidelijke uitleg en oefeningen. Mijn collega en ik hadden een training op maat, we hebben zelf aangegeven waarvoor wij Excel gebruiken (willen gebruiken) en naar aanleiding daarvan hebben we zeer veel nuttige informatie gehad.
  Incompanycursus Excel
 • Leerzame cursus, alle handigheidjes nu weer even scherp op het netvlies.
  Fijn ook dat we meteen zelf konden 'oefenen' door de uitleg in praktijk toe te passen op de laptop die voor de cursisten klaar stond.
  Excel II: Formules & Functies
 • Interresante cursus, met zeer gedreven trainer. 
  De cursus geeft zin om ook thuis en op het werk aan de slag te gaan met Excel.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Training was leerzaam Reinier kan het rustig en goed uitleggen.
  ga zeker de vervolg cursus bij wonen.
  maar er zit wel verschil in Excel 2016 en waar wij les in hebben gehad 2010 
  Frank Schürmann RKN Infra BV
  Excel I: Basis PLUS
 • prima en goede uitleg in simpele en duidelijke stappen!
  Inleiding Excel
 • Een leerzame dag met veel oefenstof en praktijkvoorbeelden.
  Margot legt de dingen helder en duidelijk uit. De locatie is prima (conferentiezalen Engels, Rotterdam) en zeer goed bereikbaar.
  M.b.v. het naslagwerk kun je alles nog eens doorlopen en evt. dingen opzoeken achteraf. Handig!
  Excel II: Formules & Functies
 • Een leerzame les, op een inspirerende manier gegeven.
  Excel I: Basis PLUS
 • Zeer leerzame
  Cursus, goed tempo en zeer praktisch. Hoop dat mijn werk nu een stuk makkelijker wordt. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Een prima cursus en duidelijke uitleg!
  Excel I: Basis PLUS
 • Top privéles gehad, goed te volgen, goede tips. goede uitleg.
  Een aanrader
  Excel II: Formules & Functies
 • Ik heb de cursus met heel veel plezier afgerond.was super kort en krachtig.Ik kan op mijn werk veel meer doen.👍
  Inleiding Excel
 • Erg leerzaam! Verrassend veel nieuwe dingen geleerd waar ik heel veel profijt van ga hebben in de toekomst. Tempo was super!
  Incompanycursus Excel
 • een eye-opener, de instap van 5 lessen excel. ik ga er zeker mee door. waar, - dit is nog de vraag. wel is excel academy een erg goed begin geweest.
  Inleiding Excel
 • De verbazing over wat er allemaal met Power Query en Power Pivot mogelijk is overheerst op dit moment. Hele goede training waarbij diverse opties worden uitgelegd aan de hand van duidelijke casussen. Goed toepasbaar op de mogelijkheden binnen onze eigen organisatie.
  Excel V: Power Query & Power Pivot in Excel
 • Cursus was leerzaam veel truckjes en tips mee gekregen. 
  Incompanycursus Excel
 • Veel extra aandacht, intensief.
  Excel II: Formules & Functies
 • ik heb op 04-09-2019 de Excel basis plus cursus gevolgd bij Adriaan.
  Super enthousiaste man weet waar die het over heeft en legt het duidelijk uit op en goed tempo.
  Ook erg fijn was om het gelijk zelf in Excel te kunnen oefenen.
  De locatie was ook erg goed in Amstelveen goed verzorgt lekkere koffie en lunch.
  
  Zeker een aanrader om daar een Excel cursus te volgen.
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik had het geluk om de enige deelnemer te zijn en heb dus privé-les gehad. Ik had deze training jaren eerder moeten doen, had me heel veel tijd en hoofdbrekens gescheeld. Goede praktische uitleg en veel opgestoken en het was nog leuk ook. Adriaan bedankt.
  Excel I: Basis PLUS
 • Prima training, redelijk duidelijk. Best veel informatie waarvan ik me afvraag wat ik allemaal nodig moet hebben maar zal dat ervaren.
  Prettige docent en goede locatie, fijn zo'n kleine groep.
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik heb de training als zeer prettig ervaren! Ik gebruik Excel al veel maar dat er zoveel meer mogelijk was wist ik niet. Deze training gaat mij veel tijd schelen! 
  Adriaan ook ervaren als een prettig leraar die overal goed de tijd voor neemt. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Ondanks dat ik al het een en ander wist van Excel, was het toch een leerzame dag geweest met veel tips en trucs om nog efficiënter om te gaan met Excel. De training zat heel goed in elkaar. Een kleine groep en een docent die de aandacht wist vast te houden. Veel aandacht voor het individu. En dat alles op een toplocatie met een geweldige lunch. Ben zo enthousiast dat ik me heb ingeschreven voor de module II (formules & functies).
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik werkte wel met Excel, maar wist er eigenlijk weinig van. In een korte tijd veel geleerd over formules, tabellen en grafieken. Het wordt duidelijk uitgelegd en het was een kleine groep, wat een enorm voordeel is. De lunch was overigens ook erg lekker!Ik ben blij dat ik nu een goede basis heb om met Excel te werken.
  Excel I: Basis PLUS
 • Weer veel mogelijkheden gezien en geoefend. Nu thuis & op het werk weer verder uitbouwen.
  Bedankt Adriaan!
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Hey Koen,
  
  Zeer interessant vooral de draaitabellen komen goed van pas.
  gr,
  
  Joost
  Incompanycursus Excel
 • Ondanks het hoge tempo - een goede inleiding in de vele facetten van Excel; ook degene die denken dat ze er al veel van afweten zullen een berg nieuwe, werkbesparende tips en aanwijzingen meekrijgen, uitstekend gebracht en goed verzorgd! 
  Excel I: Basis PLUS
 • Basiscursus Excel I gevolgd en het was niet alleen zeer leerzaam, maar ook erg leuk! Inspirerende docent, goed oefenmateriaal, prettige kleine groep en tevens een naslagwerk per mail. Het heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen!
  Excel I: Basis PLUS
 • De afgelopen 4 trainingen waren heel interessant, en een absolute aanrader om meer kennis te krijgen en te kunnen toepassen in Excel. 
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel
 • Net als in de basis training weer veel nieuwe dingen geleerd
  Excel II: Formules & Functies
 • De basis cursus was heel waardevol. Reinier legt alles heel goed en duidelijk uit. Verder was alles ook goed geregeld. Koffie / thee / lunch / locatie en pauzes - allemaal prima. Reinier deed de cursus ook op een hele leuke vriendelijke manier. Echt een aanrader ! Ik wist echt nog bijna niks van Exel en het had ook niet mijn interesse. Dankzij Reinier heb ik een hoop geleerd en wordt Exel ook leuker voor mij. Dank je wel !
  Excel I: Basis PLUS
 • Goed om de aanwezige kennis op te frissen. Kennis wat duidelijk niet meer up-to-date. Excel blijft ontwikkelen! Margot heeft ons op vlotte en kordate wijze meegenomen aan de hand van heldere en goed voorbereide oefeningen naar de wondere wereld van Excel. 
  Incompanycursus Excel
 • De cursus was leerzaam, er was ruimte voor vragen en hulp. De docent was enthousiast en had gevoel voor humor, waardoor het niet saai werd.
  Excel I: Basis PLUS
 • Uitstekende training! Alles is goed verzorgd en geregeld. Opbouw van de training is prima. Docente legt alles goed uit.
  Excel I: Basis PLUS
 • Zeer leerzame cursus, met veel handige tips. Ook voor iedereen met jarenlange ervaring in Excel. Adriaan heeft een prettige manier van doceren waardoor de cursus levendig is.
  Incompanycursus Excel
 • Hele fijne cursus, behandelde stof was gelijk toepasbaar in mijn dagelijkse werkzaamheden. 
  Lesmateriaal krijg je mee, waardoor je altijd even terug kan zoeken hoe je iets moest doen. 
  Er is ruimte om gerichte vragen te stellen. 
  
  Excel Academy bedankt voor de fijne lessen. 
  
  
  Mvg 
  S. Keyer 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Geweldig leerzame en leuke cursus. Reinier was zeer geduldig en legde alles goed uit.
  Top!
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • In de basiscursus heb ik op een prettige manier (nader) kennisgemaakt met Excel. Veel basistips ontvangen en veel handigheidjes gezien. Een goede eerste stap als Excel gebruiker. 
  Incompanycursus Excel
 • Een bijzonder eenvoudige en prettige manier om de basis van Excel te bestuderen en begrijpen. Echt wel wat aan gehad. Chapeau!
  Inleiding Excel
 • Goede cursus om de beginselen van Excell onder de knie te krijgen. Je leert het programma te lezen in plaats van uitgekauwde invul-oefeningen. Er is een grote bereidheid van de docent om je te helpen bij problemen waar je in de dagelijkse praktijk tegenaan loopt. Aanrader!
  Excel I: Basis PLUS
 • Goede en duidelijke uitleg, een hoop wijzer geworden!
  Incompanycursus Excel
 • Goede persoonlijke begeleiding. Na uitleg volgt een oefening om dit in praktijk te brengen. Ik kan dit zeker gaan gebruiken in mijn werk en heb me inmiddels ingeschreven voor training III.
  Excel II: Formules & Functies
 • Duidelijke, leerzame cursus. 
  Incompanycursus Excel
 • Duidelijke training. Alles dat ik graag behandeld wilde hebben is aan bod gekomen. Ook de oefenopdrachten en naslagwerk is prettig om later nog eens na te zien.
  Incompanycursus Excel
 • Enthousiaste docent Adriaan die de stof prima kan overbrengen.
  Leuke locatie en prima lunch.
  Veel geleerd!!
  Excel I: Basis PLUS
 • Goede opbouw, duidelijke uitleg en met een kleine groep ook heel erg betrokken daardoor. Ik heb veel geleerd dat ik ook gelijk kan toepassen. Fijn dat de insteek ook zo praktisch was. Leren en doen tegelijkertijd.
  Excel I: Basis PLUS
 • Erg goede cursus. Enthousiaste leraar die zeer goed kan uitleggen en de tijd neemt als je iets niet snapt. Nu al zin in de vervolg sessies.
  Excel I: Basis PLUS
 • Zeer leerzame cursus, kleine groepen, dus per cursist is er veel tijd en aandacht voor vragen als je iets niet direct begrijpt.
  Heb er veel van geleerd. 
  De locatie (van der Valk Middelburg) is een prima plaats om te vertoeven, met een uitstekende lunch.
  De cursusleidster had was zeer bekwaam met een schat aan kennis van Excel.
  Kortom ik ben zeer tevreden over deze cursus, en zal die zeker aanbevelen bij anderen.
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik heb de training als zeer plezierig ervaren. Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd. Nuttige tips gekregen van Margot. Dank.
  Excel I: Basis PLUS
 • Heel veel dingen besproken die ook zijn voor gedaan en daarna zelf gedaan waardoor het heel leerzaam was.
  Margot geeft op een prettige manier les waardoor het niet saai wordt en is bereid om als het nodig is dingen steeds weer uit te leggen.
  Het verbazingwekkend hoe simpel je sommige dingen kan doen.
  ik heb voor het Excel totaal pakket gekozen en kijk uit naar de volgende lessen.
  Excel I: Basis PLUS