Klanten over...

 • Leerzaam, goede uitleg, kleine groep, en nu zelf aan de slag. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Fijne training waarin de informatie op een rustige en duidelijke manier werd verteld, gelegenheid om zelf te oefenen. Veel handigheidjes geleerd die ik kan gaan toepassen.
  Excel I: Basis PLUS
 • Het was zo leerzaam, nooit geweten dat ik Excel zo leuk en interessant zou gaan vinden. We kregen genoeg aandacht en er is zoveel stof behandeld. Er wordt normale mensentaal gesproken en ook het naslagwerk is normaal leesbaar. 1 dag is eigenlijk te kort omdat er in Excel zoveel kan. In de kerstvakantie ga ik het hele boek doornemen en de opdrachten uitvoeren. In 2021 ga ik de andere cursussen volgen....
  Excel II: Formules & Functies
 • Ik heb heel veel baat bij deze cursus gehad en vond het ook prettig qua samenstelling.
  Wij waren met 9 gemotiveerde cursisten en een prettige docent.
  Excel I: Basis PLUS
 • Weer een fantastische dag gehad maar het was wel pittig! Adriaan houd ons scherp en zorgt dat wij op verschillende manieren handelingen kunnen onthouden en in praktijk kunnen gebruiken.
  Aanrader dus!
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Een praktische cursus van een dag waarin ik tips heb gekregen en nieuwe dingen heb geleerd over het gebruik van Excel.
  Leuke docent; ging in een lekker tempo door de stof, zonder zich te haasten!
  Incompanycursus Excel
 • Heel nuttig, goed uitgelegd. Zal er in de toekomst veel gebruik van maken. 
  Jammer dat er niet genoeg tijd was om alles te behandelen. 
  Incompanycursus Excel
 • Vond het een geweldige cursus zou hem iedereen aanraden en een top leraar Adriaan bedankt was helemaal👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
  Excel I: Basis PLUS
 • Echt een supercursus voor degene die verder willen en niet willen blijven hangen in langzaam gedoe. Een lekker tempo en goede combi van theorie en praktijk. Hoewel je einde van de dag wel kapot bent, ben ik meteen lijstjes gaan maken van welke documenten ik nu zou willen bouwen. Ik zie uit naar cursus III en IV.
  Excel II: Formules & Functies
 • Cursus was voor mij waardevol.
  Hiermee maak je in ieder geval een goede start.
  Inleiding Excel
 • De cursus Power Query/Power Pivot is goed opgebouwd. Begint heel simpel en bouwt geleidelijk op met goede oefeningen en voorbeelden. Er is ook ruimte om een eigen casus in te brengen.
  Incompanycursus Excel
 • Zeer Leuke en leerzame cursus in een goed te volgen tempo. Zeer duidelijke en heldere uitleg van Adriaan Hoederdos. Die het ook nog eens op een fijne manier overbracht en hulp bood waar het nodig was.
  De locatie was overigens prima en zag er goed uit, zeker goed bereikbaar met welk vervoermiddel dan ook.
  Ik heb mijzelf opgegeven voor 4 trainingen en na de eerste training en geen spijt dat ik voor de Exel academie heb gekozen. Goede aanrader om hiervoor te kiezen.
  Excel I: Basis PLUS
 • Het was een leerzame en fijne cursus. Heb een hoop geleerd met de juiste tips en truuks, ook als je al met excel werkt, zodat het veel makkelijker kan. Het was prima verzorgd! Het was TOP!! Bedankt Reinier van Loon!!
  
  Anita Theunissen
  Excel 1: Basis Plus
  Excel I: Basis PLUS
 • Voor mij als beginneling was de cursus zeer goed te begrijpen en heb het ook als zeer prettig ervaren. De oefeningen na de duidelijke uitleg zijn goed te maken en daarnaast was het tempo ook prima. Mariska ontzettend bedankt voor deze leerzame dag.
  Incompanycursus Excel
 • Prettige curusleider, goede uitleg, bespreekt de door mij ingebrachte casussen uitvoerig en compleet
  Incompanycursus Excel
 • Dit had ik jaren geleden moeten doen. Adriaan maakt alles makkelijk en ook interessant. Zeer motiverend en ik zou hem gelijk aan mijn brugklasser zelfs aanraden! Ook heeft hij voor een echte culinaire lunch gezorgd van een professional en "international" kok! Excel is al breed genoeg en Adriaan zorg ervoor dat je net bij kinderen spelende wijze leert als je met niveau 1 begint en later krijg je opdrachten zodat je zelf kan oefenen en ook niets vergeet van zo'n brede leerstof die op de cursus behandeld word. Veel dank en tot ziens bij de volgende niveau. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Met zeer veel plezier de lessen gevolgd en veel geleerd.
  Gaat me zeker productieve tijd opleveren, kijk uit naar de volgende module Excel 3 lijsten en draaitabellen.
  Excel II: Formules & Functies
 • Wederom een zeer interessante cursus. Weer veel geleerd en kennis opgedaan. De trainer gaf goede uitleg en doordat de groep redelijk klein was was er ook veel individuele aandacht. Kortom een aanrader. Nu er zelf mee aan de slag gaan.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's
 • Dit is absoluut een goede cursus. Bert legde alles duidelijk uit met een aanstekelijk enthousiasme. 
  Uiteindelijk alle 5 cursussen gevolgd en heel veel nieuwe Excel-inzichten gekregen.
  Ook na de cursussen is men bereid om helpen met lastige vraagstukken.
  Super ! 
  Excel V: Power Query & Power Pivot in Excel
 • Was een leuk en interactief training. Vanaf de eerste les leer je wat het werk makkelijker maakt.
  Incompanycursus Excel
 • Zeer nuttige cursus! Vlot tempo met duidelijk oefenmateriaal.
  Excel II: Formules & Functies
 • Twee dagen cursus van Freddy Split is een openbaring. Op een humoristische wijze wordt de theorie gekoppeld aan de dagelijkse praktijk.
  In de persoonlijke benadering is Freddy op een bijzonder fijne manier direct en "to-the-point"; hij heeft snel door op welke manier de cursist het best geholpen is.
  De bijeenkomsten voelen als zeer leerzaam en smaken naar meer.
  VBA-basis voor Excel
 • Cursus Basis Plus was heel goed te volgen. Duidelijk en goed uitgelegd.
  Excel I: Basis PLUS
 • Wat een enthousiaste docent is Adriaan! Ondanks dat ik écht een leek ben op het gebied van Excel, heb ik toch een heleboel kunnen begrijpen en oppakken. En nu is het oefenen geblazen natuurlijk, want anders glijdt de kennis snel weg. Dank Adriaan!
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik vond het een duidelijke cursus, waarin veel ruimte was om te oefenen met de stof en vragen te stellen aan de docent. Hierdoor leer je goed met Excel om te gaan. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik heb heel veel geleerd tijdens de cursus Excel basis Plus op dinsdag 5 juni 2018. Alle uitleg was bijzonder duidelijk en ik heb veel hele handige trucjes geleerd. Werken met Excel is altijd handig, maar nu is het zelfs leuk geworden!
  We zullen de komende tijd extra uren steken in "doen" en we gaan zeker terugkomen voor de volgende cursus.
  Met dank aan Adriaan!
  
  Marjolijn Peltenburg - SKVO De Breul
  Excel I: Basis PLUS
 • Goede cursus met een juiste verdeling tussen theorie en praktijk waardoor je de hele dag geconcentreerd kan blijven.
  Adriaan weet de cursisten te boeien en uit te dagen, de uitleg is helder waardoor je het snel oppakt.
  Zeker een aanrader!
  Excel II: Formules & Functies
 • Veel nieuwe informatie gekregen om met exel te werken.
  Excel I: Basis PLUS
 • Het was een leuke, leerzame cursus. Veel geleerd en het was ook erg gezellig. 
  Relaxte sfeer door niet teveel deelnemers. Fijne docent (Reinier), goede uitleg en was erg enthousiast, nam de tijd voor de deelnemers die dit nodig hadden.
  Excel I: Basis PLUS
 • Er was veel informatie die ik niet kende en kon leren van de training die werd gegeven. Het zal het voor mij in de toekomst gemakkelijker maken om in Excel te werken.
  Incompanycursus Excel
 • Een heel efficiënte cursus onder leiding van een bijzonder enthousiaste docent, Adriaan. Prettige locatie, kleine groep, goede uitleg. Ik hoop er veel van in praktijk te kunnen brengen.
  Excel I: Basis PLUS
 • De opzet en de manier van trainen door Freddy Spit, van de cursus VBA voor Excel is een compliment waard. Duidelijk, goede opbouw, leerzaam en praktisch toepasbaar!
  
  Tevens ruimte voor eigen vragen een vleugje humor tussendoor.
  Had al wat ervaring met VBA maar desalniettemin was het heel nuttig deze cursus te volgen omdat je een uitstekende basis legt waar je door "learning on the job" kan verder groeien naar een volwaardige VBA-programmeur of gewoon je dagelijkse (Excel)-werk kan versnellen.
  VBA-basis voor Excel
 • Hele leerzame trainging. Tempo was precies goed. Ik ben ook heel blij met het naslagwerk zodat ik altijd nog even terug kan kijken. 
  Incompanycursus Excel
 • Ik vond de cursus op een zeer prettige manier gegeven. Je bent actief en interactief veel bezig met zaken oefenen. Jij betrekt iedereen er goed bij om mee te denken, en de aandacht erbij te laten houden. Omdat je actief bezig bent is de tijd omgevlogen en ik heb me geen moment verveeld.
  Om je vaardig te maken op de geoefende stof zult je veel zelf moeten oefenen om dit onder de knie te krijgen. Er zullen altijd zaken zijn die je niet gebruikt en deze zult je dus ook gaan vergeten, maar dat is ook geen probleem.
  De locatie was goed en de lunch was ruim en lekker.
  
  Mathijs Vossen -BRBBV
  Exel I basis plus
  Tip.
  Ik heb nu de gehele trainen van je op mail gehad en ben deze aan het kopiëren. 
  Ik denk dat het makkelijk is voor als je cursus 1 2 3 of 4 volgt of de gehele cursus , je het deel al thuis moet hebben zodat je deze mee kunt nemen en meteen bij het onderdeel wat jij belangrijk vindt notities neer te zetten. Dit moet ik nu achteraf gaan doen, wat ook wel gaat maar het lijkt me makkelijk om dit in een keer te kunnen doen.
  Dus al ik de andere trainingen ga volgen heb ik deze zeker bij me.
  Excel I: Basis PLUS
 • Veel onderdelen behandeld en daarnaast nog tijd voor vragen uit cursus 2.
  Veel handige tips en gelegenheid om zelf te oefenen.
  Heel prettig dat er een dik naslagwerk bijzit.
  
  
   
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Adriaan heeft een prettige manier van cursus geven. Hij legt de verschillende onderwerpen helder uit en legt het verband naar het handboek. Adriaan loopt rond om deelnemers individueel te helpen. Deze cursus vond ik redelijk intensief, maar dat komt ook door de materie.
  Excel II: Formules & Functies
 • Ik werk wel met Excel maar wist toch nog een aantal dingen niet die hier aan bod kwamen. Ik vond het zeer leerzaam en alles werd op een duidelijke manier uitgelegd! Ik zal het zeker aanbevelen aan iedereen die met Excel wil gaan werken. Bedankt voor deze inleiding in Excel!
  Inleiding Excel
 • Goede opbouw van de cursus, inspelend op de verschillende niveaus van de cursisten. Adriaan je bent enthousiast en een zeer goede en ervaren docent. Uitermate plezierig. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Super interessante cursus, heel leerzaam. Uitermate kundige docent die met veel passie zijn expertise deelt met de deelnemers. Fijne opzet van de cursus door niet te werken vanuit een lesboek, maar gewoon alles voor te doen en uit te leggen en daarna te laten oefenen. Cursus locatie top, lunch en andere facilitaire voorzieningen prettig geregeld. Kortom een echte aanrader!
  Excel II: Formules & Functies
 • Interessante cursus waar door Adriaan enthousiast en duidelijk uitleg wordt gegeven in de vrijwel oneindige mogelijkheden van Excel. Wij hebben met een grotere groep (basis tot gevorderde excel gebruikers) de Basis+ cursus gevolgd. Erg leerzaam voor de Excel- nieuwelingen terwijl er voor de wat gevorderde gebruiker ook zéér handige tips&tricks aan bod komen. Kijken uit naar de vervolgcursus(sen)!
  Incompanycursus Excel
 • Zeer leerzame dag, heldere uitleg en een prettige sfeer. Absoluut een aanrader.
  Excel I: Basis PLUS
 • Zeer leerzame curcus. Wat een enthousiaste docent bedankt A. Hoenderdos!
  Harstikke bedankt voor deze zeer leerzame dag. 
  Ik heb veel dingen om mee aan de slag te gaan.
  Excel I: Basis PLUS
 • Ben blij dat ik deze cursus heb gevolgd, nuttige tips en heel leerzaam!
  Adriaan is docent met passie voor zijn vak en dat zorgt ervoor dat ik met plezier terug kijk op deze dag! Thanks!
  Excel I: Basis PLUS
 • Reinier geeft duidelijk en rustig uitleg. Er was ruimte voor specifieke eigen vragen, en er werd steeds voor gezorgd dat iedereen bij kon blijven. Ik had het niet verwacht, maar deze Excel-training was zowaar een leuke dag en we hebben ontzettend veel geleerd en geoefend!
  Incompanycursus Excel
 • Leerzame en leuke dag, goede en duidelijke uitleg door Margot. Veel leerzame en handige tips gekregen voor iedereen is deze cursus een echte aanrader!
  Excel II: Formules & Functies
 • Bedankt voor de medewerking. 
  Voorlopig ben ik nog bezig om de kennis die ik bezit te beoefenen.
  Indien nodig zal ik later op uw aanbod terugkomen.
  Met vriendelijke groet.
  Cor
  Inleiding Excel
 • Ik werk veel met Excel, maar er zaten toch erg nuttige aanvullingen bij. Fijn dat het zo kort en duidelijk uitgelegd wordt.
  Inleiding Excel
 • Waar Excel een stoffig imago heeft m.b.t. scholingen was de manier waarop Dieneke de scholing gaf verrassend, interessant en uitdagend. Door de theoretische stof direct toe te kunnen passen op de realiteit van de praktijk blijf je bij de les en pak je het sneller op. 
  Incompanycursus Excel
 • Ook deze les weer veel handige dingen geleerd , zeker over hoe je een formule moet opbouwen.
  Hoe je dingen in lijsten makkelijk kunt opzoeken met bv verticaal zoeken.
  Maar ook het samenstellen en bewerken van diverse onderwerpen.
  Weer een leuke dag met de prettige manier van lesgeven van Margot.
  2 down and 2 to go in het Excel totaal pakket.
  Excel II: Formules & Functies
 • Zoveel nieuwe informatie, inzichten en handvatten. Was een leuke kleine groep en een prima begeleiding en waarnodig 1 op 1. De dag vloog om.
  Aanrader voor wie meer wil weten. 
  Excel II: Formules & Functies
 • Lesstof was precies goed voor 1 dag, de basis kennis voor grafische analyse, macro's, samenwerken in Excel zijn goed gelegd. 
  Locatie centrale ligging (Engels te Rotterdam), fijne ruimte 
  Tip: Bedenk vooraf welke bestanden je zou willen verbeteren n.a.v de training. Dit helpt je gedurende de training te bedenken wat jij aan de leerstof hebt, i.p.v enkel de oefeningen uit te oefenen. 
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's
 • Mijn werk is veel efficiënter en nog leuker geworden dankzij de Excel cursussen.
  Een heel praktische cursus, waar ook ruimte is om je eigen situaties te bespreken.
  Mooi om het enthousiastme van de docent Adriaan Hoenderloo te zien. 
  Ik zou deze cursussen aan iedereen aanraden, het heeft mij veel gebracht ook al werkte ik veel met Excel. Veel onderdelen gebruikte ik al, daar heb ik verdiepende informatie over gekregen. Ook heb ik nieuwe kennis opgedaan, wat erg nuttig is gebleken, wat wil je nog meer!
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • De dag is voorbij gevlogen, veel nuttige en handige tips, veel geleerd en het werd enthousiast en goed uit gelegd door Adriaan. Nu aan de slag met het efficiënter en sneller werken met het geleerde.
  Excel I: Basis PLUS
 • Deze Summercourse heeft mij veel gebracht. Naast zeer handige "tips and trics" veel meer inzicht in Excel en de mogelijkheden daarvan. Tijdens de cursus was er ruime mogelijkheid eigen vragen aan de orde te stellen. Uitleg door de docent duidelijk en ter zake doend. Naslagwerk met oefenbestanden en handige filmpjes maakte het helemaal af. Kortom een aanrader!
  Summercourse Excel
 • Superleerzaam, een dag vol tips en trucs. Zeer uitnodigend om direct met je eigen documenten aan de slag te gaan! Een aanrader voor ieder die op vogbare wijze de diepte van Excel in wil.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Veel geleerd! Wat is er veel mogelijk via de knoppen onder het lint, en wat kun je ontzettend veel met verticaal zoeken en draaitabellen. En dit is nog maar het topje van de ijsberg.
  Adriaan, bedankt voor de individuele hulp aan het einde van de les. Kan hiermee weer verder :-)
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Zeer duidelijk aanrader voor iedereen die wat met excel wil gaan doen.
  Inleiding Excel
 • Ik heb de inleiding Excel gedaan en vond het waardevol. Ik ben 75 en heb meer niet nodig. Ik was benieuwd, maar doe niets met Excel. Hartelijk dank voor de inleiding.
  Inleiding Excel
 • Enorm leerzame cursus! In 8 lessen van elk 3 uur een mooie basis gelegd om mee verder te gaan. Er gaat een wereld voor me open! Bedankt Adriaan
  Incompanycursus Excel
 • Prima training zowel qua inhoud als qua uitleg. Goede oefeningen en afwisseling uitleg en zelf doen.
  Excel II: Formules & Functies
 • Het was een erg leerzame cursus. Je krijgt goede tips en ik vond het erg interessant.
  Ik zal iedereen die excel beter onder de knie wilt hebben deze cursus aanbevelen.
  Excel II: Formules & Functies
 • Veel interessanter dan ik had verwacht! Vooral omdat het erg interactief is, hield ik mijn aandacht erbij en bleef het leuk. Ik ben na een cursusdag al een stuk efficiënter geworden! Het was erg leerzaam en ik kijk uit naar de verdiepingssessie.
  Incompanycursus Excel
 • Leerzame training. Daarnaast zorgde Adriaan voor echt maatwerk en was hij altijd op zoek naar de behoeften van de groep. Zo was het gemakkelijk om direct gebruik te maken van de geleerde theorie.
  Incompanycursus Excel
 • Een hele leuke cursus. Ik word er enthousiast van. Heel veel handige tips van Margot Boeklagen gekregen. Nu nog de tijd nemen om te gaan oefenen. Op naar volgende cursus.
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik vond het een goede en leerzame dag, waarbij er goede input geleverd werd door Lek en Waard Wonen en dit helder en duidelijk met voorbeelden werd uitgelegd door Reinier.
  Ook de onderdelen waar ik zelf minimaal of niet mee werk, waren tijdens de cursus duidelijk. Nu oefenen en in de praktijk gebruiken om het niet te vergeten.
  Incompanycursus Excel
 • De training formules & functies heb ik als zeer waardevol ervaren. Adriaan brengt de training met veel enthousiasme en weet de groep op een actieve en speelse wijze mee te krijgen. Er werd veel behandeld in één dag, hierdoor vond ik het een zeer effectieve dag. Ik heb nu voldoende handvaten om in praktijk hiermee verder te gaan. Bedankt voor de prettige en leerzame training, Adriaan! 
  Excel II: Formules & Functies
 • Fantastische cursus. Gehele cursus toegespitst op niveau cursisten met Controle herhalingen om te zien of cursisten de materie begrepen, en op het eind van de dag de trucs onthouden hadden. De lessen werden door docent helder en geduldig uitgelegd. Na een 30 tal cursussen was dit de best verzorgde, leerzaamste en efficiëntste cursus .
  Een echte aanrader voor EXCEL !
  Inleiding Excel
 • Ook les Excel III lijsten en draaitabelen was zeer leerzaam, met handige tips.
  
  Op naar Les IV
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Prima maatwerk cursus, van een echte docent voor wie de stof zelf geen verrassingen had. En zeker geen standaard verhaaltje op dreunde, maar in een lekker tempo antwoorden en oplossingen aanreikte op onze vragen. Kortom Adriaan bedankt voor een enerverende dag.
  Incompanycursus Excel
 • Goede duidelijke uitleg over Excel
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Goede cursus, veel geleerd vandaag. Adriaan legt goed uit in een vlot tempo, maar neemt meer tijd indien nodig. Verder heeft hij veel oefenmateriaal tijdens de les die gezamenlijk en/of individueel gemaakt wordt. Na afloop krijg je het materiaal opgestuurd, waardoor je deze thuis ook kunt maken of nogmaals nakijken. Ik kan je deze cursus aanraden.
  Excel II: Formules & Functies
 • Veel geleerd, heel nuttige dag. Goede combinatie van kijken, luisteren en zelf doen. Heldere uitleg. Dit gaat mijn werk leuker en sneller maken. Als ik dit goed onder de knie heb ga ik volgende cursus volgen.
  Excel II: Formules & Functies
 • Leerzame training, Adriaan geeft op een prettige manier les.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Hele fijne dag gehad met een schat aan informatie. Ik dacht dat ik aardig weg was met EXCEL maar vandaag geleerd dat het nog gemakkelijker en sneller kan. Adriaan heeft een fantastische manier om uit te leggen en te vertellen zodat je geen moment verveeld raakt. De dag is omgevlogen.
  Excel I: Basis PLUS
 • Zeer leerzame training. Ook de handleiding naderhand is erg prettig. 
  Incompanycursus Excel
 • Ik zou deze cursus omschrijven als vlot, praktijk gericht (veel kleine handigheden worden besproken), heel persoonlijk en uitdagend genoeg voor zowel mensen die echt net beginnen met Excel als voor mensen die al een tijdje met Excel werken. Daarnaast is de lunch en studie ruimte (opgeknapte oude boerderij) echt geweldig. Al met al een aanrader.
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik ben een frequent gebruiker van MS Excel, maar een opfriscursus Basis was hard nodig omdat MS Excel als programma blijft ontwikkelen. De cursus werd in groepsverband gegeven, cursistengroep bestond uit beginners en gevorderden. Voor iedereen was er evenveel aandacht. De cursus werd vlot en actief gegeven, niet droog of star. Ik heb zin in de vervolgcursus, bedankt Margot!
  Incompanycursus Excel
 • Cursus excel is goed bevallen, leerzaam en duidelijke uitleg.
  Excel I: Basis PLUS
 • Deel 2 van deze cursus is best pittig. Reinier legt het rustig en duidelijk uit. De opbouw van de training is perfect. 
  Excel II: Formules & Functies
 • Prima cursus leerzaam en leuk gebracht !
  Incompanycursus Excel
 • De cursus was goed, korte film uitleg. En super duidelijke. Bedankt!
  Inleiding Excel
 • Een hele fijne training, Adriaan is een enthousiaste docent met heel veel kennis. De training gaat in een lekker rap tempo en ik heb erg veel nieuws geleerd.
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik vond de cursus heel verhelderend ondanks dat ik met bepaalde aspecten van Excel al om wist te gaan maar nu weet ik . Adriaan heeft alles goed en duidelijk uitgelegd en waar nodig herhaald. De cursus is zeker een aanrader!! Mijn werk wordt hiermee alleen maar makkelijker. Hartstikke bedankt voor de leuke leerzame dag!
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik heb heel veel slimme handigheidjes geleerd die ik nog niet kende. Dit gaat me veel tijd besparen!
  Reinier gaf duidelijk en gestructureerd uitleg, op een enthousiaste, motiverende wijze. 
  Incompanycursus Excel
 • Duidelijke uitleg door Adriaan Hoenderdos, een fijn naslagwerk + oefeningen voor thuis te gebruiken !!! Ik ben heel wat wijzer geworden in de wereld van Excel.
  Excel I: Basis PLUS
 • Hele fijne, leuke en vooral leerzame training. "Juf" Mariska heeft het de afgelopen 3 cursusdagen hartstikke goed en leuk gedaan. Tijd vliegt voorbij en zeker niet saai. Top!!
  Incompanycursus Excel
 • Een leerzame dag , waarbij mij kennis van lijsten en draai-tabellen even werd opgefrist. Heldere en aangename manier van uitleggen. 
  Heb veel zin in deel 4. 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Het laatste deel van de complete Excel totaal cursus. Wederom vele nuttige hulpmiddelen & tips mee gekregen om dit te gaan toepassen. Ook het naslag werk is een zeer fijne naslag werk om t.z.t. dingen terug te zoeken of te oefenen waardoor je het weer kan gaan toepassen voor jou situatie.
  
  
  Met veel positieve energie wordt de les gegeven, waardoor je vanzelf ook enthousiast wordt & blijft om zoveel mogelijk te leren.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's
 • Wederom een inspirerende dag, mijn bewondering voor de Excel-programmeurs en de didactisch zeer vaardige docent Reinier stijgt met iedere module.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Leuke dag gehad! Reinier beseft dat de hele dag in de cijfers best taai kan zijn en weet een hele mooie balans tussen de opdrachten en luchtigheid te creëren. Veel "oh jaahh!!" momentjes en "jeetje, werkt dat zo?!" opdrachten.
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik vond het een leuke training, veel geleerd wat ook direct toegepast kan worden in de praktijk. 
  Brigitte legt het duidelijk uit, gaat vlot door door de stof maar neemt extra tijd wanneer het te snel gaat. De oefenopdrachten zijn fijn. 
  Incompanycursus Excel
 • Het was een leuke, actieve training waarbij, binnen onze heterogene groep, een goede balans werd gemaakt tussen tempo en de aangeboden gevarieerde leerstof. Erg goede trainer, die veel voorbeelden uit de praktijk kon geven.
  Incompanycursus Excel
 • Prima cursus. Veel informatie en heel veel geleerd. Echt een aanrader.
  Excel II: Formules & Functies
 • Inspirerende spreker, heldere uitleg.
  Hij zou alleen wat minder snel moeten spreken en heeft de neiging van de hak op de tak te springen. Aangezien ik wat ouder ben, kost mij dat extra energie.
  Voor de rest een prima cursus. Inhoudelijk zou ik geen verbeterpunten weten.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Goed uitgelegd - Juiste tempo - perfecte groepsgrootte.
  Goede locatie, goede sfeer !
  
  Mark
  Excel II: Formules & Functies
 • Inleiding Excel
  Door het volgen van de inleiding Excel en de duidelijke uitleg wil ik nu de cursus Basis Excel 1 gaan volgen. Heb er zin in..
  Inleiding Excel
 • Wat een fantastische cursus. In drie dagen worden heel veel onderwerpen behandeld om uiteindelijk een "dash-board" te kunnen maken. En tussen neus en lippen krijg je ook nog wat handigheidjes te horen. 
  Adriaan ken ik van de filmpjes van de excel-academy. De rust die hij daar uitstraalt is niet meer terug te vinden in de klas. Wat een enthousiasme, wat een wervelwind, maar wel op een leuke manier. 
  Samen met Margot vormt hij een uitstekend team om deze drie dagen te vullen (en er hadden nog wel drie dagen achteraan gekund).
  De uitstekende verzorging op locatie, Kaap Doorn, maakte de drie dagen helemaal af!
  Summercourse Excel
 • Jammer dat er niet nog meer lessen zijn! Ik vond de cursus namelijk erg fijn om op deze manier de basis van Excel te leren. Het werd op een duidelijke en rustige manier uitgelegd in de video's!
  Inleiding Excel
 • Heb in mijn werkzame leven vele cursussen gevolgd, maar deze Basis Plus Excel gaat mij in mijn werk veel efficiency opleveren. De opzet van deze cursus is zeer compleet en veelzijdig, en zelfs zijn de tips soms toepasbaar in andere programma's. Adriaan is een absolute expert op Excel gebied en een geduldige, scherpe leraar!
  Enige minpunt: als Mac-gebruiker moet je zelf een "vertaalslag" maken van al het geleerde op een windows PC en dat valt niet altijd mee..
  Excel I: Basis PLUS
 • Goede cursus. Enthousiaste docent en duidelijke uitleg. Wordt ook goed gekeken naar wat de wensen zijn vanuit de groep. 
  Incompanycursus Excel
 • Ik moest wennen aan de snelheid, dit door mijn geringe ervaring met excel. Was daarom wel blij een " heldere"docent te treffen.
  Heel veel geleerd! Momenten gehad van grote frustratie en ook van grote inspiratie. Heel veel dank, ik kan hier echt veel mee!
  Excel I: Basis PLUS
 • fijne, dynamische manier van lesgeven waardoor er een actief geheel onstond.
  Incompanycursus Excel
 • Veel geleerd. Dank je wel, Margot, voor de aandacht. 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Leuke en leerzame cursus, goede uitleg en veel handigheidjes geleerd. Ik had wel graag iets meer tijd gehad om tussendoor te oefenen, daar was tijdens de cursus wat beperkt tijd voor. Ik heb me inmiddels voor deel II ingeschreven!
  Excel I: Basis PLUS
 • Misschien zou ik moeten wachten met een evaluatie tot ik dat wat ik vandaag heb geleerd bij Excel II: formules & Functies enigszins in praktijk heb gebracht. Toch doe ik het liever direct na afloop want ik had een hele leuke en nuttige dag. Mijn mede-cursist en ik kregen álle aandacht van Adriaan, en hij zag gelijk wat wij deden, maar dat voelde prima: hij is werkelijk een uitstekende docent waarbij je je totaal niet 'dom' voelt. Er was een aanzienlijk niveauverschil tussen mij (werk er veel minder mee) en mijn collega-leerling die er veel bedrevener in is, maar daar ging Adriaan soepel mee om. Zijn plezier in Excel is werkelijk aanstekelijk, en zijn kennis ervan enorm. Ik ga me graag verder verdiepen in dat programma. Overigens vond ik de locatie ook heel prettig; goed bereikbaar, lekker om een dagje te verblijven: aardige mensen en prima catering. Kortom: aanrader!
  Excel II: Formules & Functies
 • De basis cursus Excel zit echt vol met handige en nuttige info. De les van Margot was helder en in een prima tempo. Ik zal deze cursus zeker aanbevelen bij anderen.
  
  Jaco Kik
  Excel I: Basis PLUS
 • De cursus Excel 1 Basis Plus heeft mij geleerd om een andere manier naar 
  Excel te kijken dan de "maniertjes" die inmiddels waren aangeleerd.
  Een cursus waar dhr A Hoenderbos op een prettige en op een up tempo manier heel veel nuttige
  en bruikbare informatie geeft, die ook gelijktijdig geoefend wordt.
  Ik ga zeker aan deel 2 deelnemen. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Veel geleerd tijdens deze interessante cursus. Ook voor ervaren Excel gebruikers een echte aanrader. Docent Adriaan is zeer enthousiast en een echte Excel expert. Hij geeft duidelijke uitleg en reserveert genoeg ruimte voor interactie en om zelf te oefenen. Deze cursus gaat mij zeker rendement opleveren.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Helemaal goed. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Een zeer leerzame dag waarin er duidelijk en op een prettige manier uitgelegd werd hoe je snel en handig met excel kunt werken. Ik ben blij dat ik voor excel-academy heb gekozen om mijn excel kennis bij te spijkeren! 
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik heb de cursus als zeer prettig ervaren. Kon er gelijk mee aan de slag.
  Inleiding Excel
 • Nuttige Excel II Cursus: Formules en Functies. Margot legt goed uit, neemt de tijd en is heel behulpzaam. Deze cursus is een aanrader voor iedereen die Excel in het dagelijks werk gebruikt. Vooral voor de tijdwinst. 
  Excel II: Formules & Functies
 • Dacht ik dat ik al veel trucjes extra geleerd had tijdens de vorige Excel trainingen (I t/m IV), nu is er een wereld voor me open gegaan en zal dat mijn werk heel erg veel vereenvoudigen. Bert geeft op een hele fijne manier uitleg en houdt het tempo erin zonder dat van de groep uit het oog te verliezen. 
  Top training die ik iedereen kan aanraden die met data werkt!
  Excel V: Power Query & Power Pivot in Excel
 • Een goede praktische cursus, waar ook ruimte is om je eigen situaties te bespreken.
  Ik zou deze cursussen aan iedereen aanraden. Veel onderdelen gebruikte ik al, daar heb ik verdiepende informatie over gekregen. Ook heb ik nieuwe kennis opgedaan, wat erg nuttig is gebleken, de locatie is uitstekend en de lunch erg lekker!
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Fijne cursus. Duidelijke uitleg en goede balans tussen theorie, praktijk en de pauzes.
  Excel I: Basis PLUS
 • Duidelijke uitleg, van de soms lastige materie. Ook het gebruikte cursusmateriaal zoals naslagwerk en de oefenbestanden zijn goed te gebruiken.
  Incompanycursus Excel
 • Ik heb de cursus met interesse gevolgd. Vond hem helder en kort. Smaakt naar meer
  Inleiding Excel
 • Training III gevolgd. Handig om enkele tips te krijgen om sneller en nauwkeuriger te werken. Cursusleider geeft duidelijke uitleg.
  Incompanycursus Excel
 • Koen was een zeer prettige docent. Goed vermogen om zaken over te dragen en voelde ook goed de problematiek van de cursist(en) aan. Overigens ook goed in namen bij gezichten plaatsen (zelfs na zo'n korte tijd, knap en betrokken). Wat ik ook goed vond is dat hij toch, met zo'n gemêleerd gezelschap qua Excel-kennisniveau op een begrijpende manier de lesstof heeft overgebracht, daarmee ook rekening houdend met ieders kennis op dat gebied en hun behoeften. Aanrader ...
  Incompanycursus Excel
 • Goede uitleg, enorm handige tips en heel leerzaam. Top!
  Excel I: Basis PLUS
 • De training was duidelijk en veel geleerd. Het was gemakkelijk te volgen en de groep was klein, waardoor er genoeg tijd was om vragen te stellen. Leraar was ook duidelijk met zijn uitleg. Locatie is perfect, loop afstand van trein station. 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Het moest er een keer van komen en ik vond op deze site een prima mogelijkheid om mij de beginselen van Excel bij te brengen. Wat ik kreeg was goede bruikbare informatie waardoor ik zelf in staat was om ineens een heel stuk verder te komen met mijn eigen Excel projecten. Als de rest van het cursusaanbod ook zo is, dan zit je hier wel goed.
  Inleiding Excel
 • Online deel III gedaan. Goed bevallen, mede door de duidelijke uitleg van Margot.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Prettige dag met goede uitleg. Reinier was enthousiast in het uitleggen en vragen beantwoorden. Toch een aantal handige trucs geleerd!
  Excel I: Basis PLUS
 • Hele waardevolle, toegankelijke en efficiënte cursus!
  Excel I: Basis PLUS
 • Super training gegeven door Adriaan. Erg interessant en de cursus werd met veel passie en enthousiasme gegeven. Tevens ook erg veel nieuwe dingen geleerd. Dank je wel
  Incompanycursus Excel
 • Cursus 3-4-5 gevolgd en echt enorm veel geleerd. Niveau en tempo van de training is optimaal. Prettige manier van uitleggen en er wordt gezorgd voor een dynamische sessie. Leuke simpele weetjes geleerd welke het excel leven een stuk gemakkelijker en productiever maakt. Aanrader voor elk bedrijf en elk individu!
  Incompanycursus Excel
 • Ondanks dat ik al veel basis kennis had, toch erg veel nuttige tips & tricks geleerd. 
  De manier van lesgeven door Adriaan heb ik als zeer prettig ervaren, de energie bleef er goed in zitten en zijn humor werkte erg verfrissend.
  Ik kijk uit naar module II
  Excel I: Basis PLUS
 • Leuke docente, leerzame cursus, veel tips, tricks en weetjes.
  Incompanycursus Excel
 • Goede duidelijke uitleg, heb hier zeker veel aan, kom zeker terug voor excel 5
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's
 • Hele interessante leerzame cursus gehad! Wanneer je denkt dat je de basis van Excel al aardig onder de knie hebt, kan het je verbazen hoeveel meer, en vooral, makkelijker je ermee kan werken. Een aanrader!
  
  De docent geeft op een hele leuke boeiende manier les. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik vond de docent uitstekend; inhoudelijk uitstekend op de hoogte en hij kon duidelijk uitleggen. Als behoorlijke "leek" op het gebied van Excel heb ik de logica van het programma Excel begrepen.
  Veel tips en trucks gekregen, waarvan sommige ook voor een programma als Word toe te passen zijn.
  De docent kon goed aansluiten op het niveau van de cursisten, zowel qua inhoud als energie.
  Goede oefeningen; uitstekende catering en locatie.
  Excel I: Basis PLUS
 • Erg tevreden met de cursusinhoud. De docente had veel verstand van de materie en kon al onze vragen beantwoorden. 
  Incompanycursus Excel
 • Super leerzame training gehad. Veel handige tips en trucs en veel ruimte voor specifieke vragen. Veel naslagwerk en oefen bestanden. Ik raad deze training zeker aan, ook als je al bekend bent met Excel. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Een goede cursus met duidelijk uitleg. Via email oefenbestanden ontvangen. Handig om thuis verder te gaan oefenen. Veel tips van Adriaan gekregen om Excel beter te gaan gebruiken. Kleine groep dus genoeg tijd om alle vragen te beantwoorden. 
  Excel II: Formules & Functies
 • Hele fijne cursus, behandelde stof was gelijk toepasbaar in mijn dagelijkse werkzaamheden. 
  Lesmateriaal krijg je mee, waardoor je altijd even terug kan zoeken hoe je iets moest doen. 
  Er is ruimte om gerichte vragen te stellen. 
  
  Excel Academy bedankt voor de fijne lessen. 
  
  
  Mvg 
  S. Keyer 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Veel aandacht voor de cursisten. Wist goed te differentiëren in de kennisverschillen die aanwezig waren in de groep. Didactisch mooie opbouw.
  Excel I: Basis PLUS
 • Duidelijke training. Alles dat ik graag behandeld wilde hebben is aan bod gekomen. Ook de oefenopdrachten en naslagwerk is prettig om later nog eens na te zien.
  Incompanycursus Excel
 • Enorm veel tips and tricks geleerd deze dag. Adriaan is een inspirerende leraar die in een behoorlijk tempo door de stof gaat. Het was erg leuk om te doen en met het mooie naslagwerk nu veel oefenen om alle mogelijke functies te gaan benutten.
  Excel I: Basis PLUS
 • Leerzame training. Veel uitleg, tips en trucs om nog sneller en beter met lijsten en draaitabellen te werken. Tempo gaat lekker vlot, dus je leert heel veel in een dag. Mocht er iets langer stilgestaan moeten worden bij een onderdeel, dan is daar ook de tijd en ruimte voor. 
  De training werd online via Microsoft Teams gevolgd in een kleine groep en dat werkt heel goed.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Een hele goede en nuttige cursus. Formules en functies worden stapje voor stapje uitgelegd, waarbij Adriaan er voor zorgt dat je de basis goed begrijpt. Hierdoor ben ik na de cursus in staat meer ingewikkeldere vraagstukken efficiënt met Excel aan te pakken. Adriaan is een plezierige docent, die goed oog heeft voor de cursisten. 
  Excel II: Formules & Functies
 • Een leuke training met duidelijke uitleg van Reinier gehad. Een prima Excel Basis Plus training.
  Excel I: Basis PLUS
 • Prettig verrast door een kordate en heldere 'walk through' door Margot van sommige nog onontdekte briljante stukjes software. Mooie aansluiting van tempo en inhoud aan mijn niveau en naar ik meen ook naar andere niveau's van andere cursisten. Een knap staaltje werk. En, zeker niet onbelangrijk, nooit saai! Een dag lang op het puntje van m'n stoel maak ik niet vaak mee. Veel dank verschuldigd.
  Incompanycursus Excel
 • Heel erg inspirerende training Excel III Lijsten en (draai-)tabellen gisteren gehad. Adriaan heeft de perfecte combinatie van veel weten en dit ook goed kunnen overbrengen. Veel kennis opgedaan, concentratie verslapte niet, dag vloog voorbij. Jammer dat het alweer achter de rug is, nu oefenen!
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Wederom een fijne training gehad van een altijd gedreven en enthousiaste Reinier.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Gisteren deel 3 gevolgd bij Margot in Rotterdam. Na een korte herhaling van eerdere lesstof verder met het nieuwe; lijsten, draaitabellen, slices en subtotalen. Van bepaalde mogelijkheden had ik nog nooit gehoord, nu vraag ik me af waarom ik eerder zo liep te tobben met bepaalde bewerkingen. Het blijkt allemaal veel sneller en eenvoudiger te kunnen en ik kan het weer meteen toepassen. Het was de moeite weer meer dan waard. Op naar deel 4!
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Adriaan bedankt voor deze cursus. Was zoals velen al gezegd hebben zeer leerzaam, Óók voor een al wat gevorderde Excel gebruiker. Manier van les geven / uitleggen was lekker informeel. Hierdoor vloog de tijd voorbij Ik kijk dan ook uit naar de delen 2,3,4 & 5.
  Excel I: Basis PLUS
 • Veel dingen kende ik al maar ook heel veel nieuwe dingen geleerd, handelingen geleerd op een veel makkelijkere manier, tijdsbesparend en efficiënter!
  Fijne leraar, leuke groep, echt een aanrader!
  Excel I: Basis PLUS
 • Een topdag gehad... veel tips and trics om tijd te besparen. Van lijst naar tabel, draaitabel en dashboard bouwen! Leuk, nu veel oefenen om later eigen dashboard te bouwen!
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Goede training en veel geleerd. ik dacht dat ik al veel wist van Excel, maar dat viel dus tegen. Duidelijk uitleg en heel goed toepasbaar in mijn werk waardoor dingen makkelijker en sneller kunnen. 
  Incompanycursus Excel
 • ondanks dat ik redelijk op de hoogte was van het behandelde in deze training heb ik toch nog een aantal aardige tips geleerd hoe makkelijker en sneller met Excel te kunnen werken.
  en de uitleg was helder en duidelijk.
  Incompanycursus Excel
 • Ik vond het een fijne informatieve cursusdag, veel geleerd. Reinier van Loon is een prettige docent en geeft een duidelijke uitleg. Een heerlijke uitgebreide lunch gehad. Het was al met al een leuke leerzame dag!
  
  Anneke Tieks
  Excel I: Basis PLUS
 • Adriaan onze trainer was ontzettend enthousiast. De cursus was leuk er vooral heel erg leerzaam. 
  Incompanycursus Excel
 • We hebben vluchtig doorgenomen, eerst even met vakantie en dan gaan we er verder mee aan de slag.
  Alvast bedankt, de cursus is (tot nu toe) best helder en leerzaam.
  Inleiding Excel
 • Het was een duidelijke cursus, soms (voor mij althans) ietwat te langdradig / sloom over hetzelfde onderwerp c.q. opdrachten. Echter omdat we in een gemixte groep zaten van verschillende lesniveau's was dit begrijpelijk.
  
  Fijn dat dit wordt aangeboden. De docent was verbaal goed te verstaan en nam zichtbaar de tijd voor de vragen en leerstukken. 
  Incompanycursus Excel
 • Een hele goede cursus die begint bij de basis; hoe 'denkt' excel. Als je dat begrijpt heb je een goed uitgangspunt om zelf verder te gaan puzzelen. Goede duidelijke uitleg en kleine groep.
  Excel I: Basis PLUS
 • Heldere en rustige uitleg, ik heb veel aan de training gehad, dankjewel!
  Incompanycursus Excel
 • Wederom weer een leerzame dag, volg alle delen.
  Docent is ook heel enthousiast en geeft duidelijke uitleg en ook handige tips.
  Naslagwerk is heel handig met de bijbehorende oefeningen.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's
 • Mooi om te zien wat er allemaal mogelijk is en wat je met een beetje oefenen snel in de praktijk kunt brengen. Helemaal blij!
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Prima, makkelijk toepasbare training op een behoorlijk tempo.
  Locatie zeer goed en makkelijk bereikbaar.
  Enthousiaste trainer.
  Excel I: Basis PLUS
 • Veel geleerd vandaag tijdens Basis I Excel cursus. Mooie "boost" om ermee verder te kunnen. Nu snel mee aan de slag.....
  Excel I: Basis PLUS
 • was weer heel duidelijk en leerzaam dank je wel Margot en tor dinsdag
  Excel II: Formules & Functies
 • Door het grote verschil in het Excel-kennis-niveau van de deelnemende collega's zijn we wat mij betreft te veel bij de basis gebleven. Ik hou me dan ook zeker aanbevolen voor aanvullende Excel-trainingen.
  Incompanycursus Excel
 • Leuke tips en trics, dat is toch het leukste, met een korte/handige instructie, veel tijd besparen. Maar ook dieper op de materie ingaan wat betreft draaitabellen en grafieken was echt leerzaam. Trainster Mariska was rustig, duidelijk en geduldig, heel fijn om mee te werken. Tempo prima aangepast aan de groep en dus okay voor alle deelnemers.
  Incompanycursus Excel
 • Ik heb de 5 proeflesjes gedaan incl het vraagstuk van 1 miljoen. Goede cursus en prima tempo ook voor beginners.
  Inleiding Excel
 • Een aanrader deze cursus, zowel voor beginners als al wat meer gevorderden. Ik heb enorm veel (bij)geleerd over Excel in de modules II, III en IV. Adriaan legt heel duidelijk en inspirerend uit. De oefendocumenten zijn goed opgezet en uitgebreid.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's
 • Zeer tevreden met de cursus die ik heb gehad. Leerzaam, duidelijk uitleg met oefenvragen. 
  Het wordt snel duidelijk of je een bepaald onderwerp wel of niet goed begrijpt waardoor je meteen vragen kunt stellen.
  Incompanycursus Excel
 • Heel hartelijk dank voor de 'op maat' gegeven training aan onze groep. Naast kleine handigheidjes hebben we veel antwoord gekregen op onze vragen. Met een duidelijke, geduldige en prettige uitleg van Margot en veel oefenmateriaal gaan we Excel in de toekomst alleen maar meer en met meer plezier gebruiken.
  Dank, Leonie
  Incompanycursus Excel
 • Leuke nieuwe toepassingen geleerd in deze cursus, wel een verschil van niveau tussen de cursisten en een cursist die geen tweede scherm had, dit gaf wel wat vertraging met het maken van de oefeningen.
  Margot ging hier goed mee om, en gaf als advies om op een ander moment nog even de oefenopdrachten terug te kijken voor de cursist zonder tweede scherm.
  Ik denk nog even na over de vervolgcursus Excel III, misschien nog later in het najaar.
  Excel II: Formules & Functies
 • een zeer leerzame dag, diverse handigheden geleerd waardoor er efficiënter gewerkt kan worden. Ook zeer interessant voor de gevorderde Excel gebruiker die Excel zichzelf heeft aangeleerd. Veel trucs gebruik je niet dagelijks terwijl die wel handig zijn voor het dagelijks gebruik.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Een mooie dag geweest. Ondanks dat ik niet geheel thuis ben in Excel. Alles toch wel kunnen parkeren om goed te oefenen met alle tips. Lekker strak tempo om zoveel mogelijk door te nemen.
  Excel II: Formules & Functies
 • Super! Korte zeer overzichtelijke en duidelijke lessen. Ik vind het een groot voordeel dat het maar een paar minuten per les duurt. Dan blijf je erbij en leert er meer van volgens mij.
  Ik zou zeker (veel) meer van dit soort lesjes graag willen zien.
  Inleiding Excel
 • Wat een ontzettend gave en leerzame cursus.
  Ik kan het iedereen aanraden die meer verdieping in excel wil hebben.
  VBA-basis voor Excel
 • Met deze lessen ben ik over mijn angst voor excel heen geraakt. 
  Ik durf nu gewoon ermee verder te gaan, ook al is het best ingewikkeld. Als ik het te moeilijk begin te vinden, luister ik gewoon nog een keer. Dat helpt. 
  Inleiding Excel
 • ik vind de training erg goed. onderwerpen sluiten goed aan bij het gebruik van excel in de dagelijkse praktijk. Oefeningen worden goed besproken. veel nieuwe tips en trucs op kunnen steken. prettige manier van uitleg geven en er is voor een ieder aandacht in de training. 
  Incompanycursus Excel
 • Ik vind dat Margot het goed en duidelijk uitlegt. Ze heeft echt kennis van Excel en van de laatste ontwikkelingen hiervan. Ik heb ook cursus II en III bij haar gevolgd en vond haar een fijne trainer.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's
 • Leuke cursus. Goede, heldere uitleg met persoonlijke aandacht, prettig als je net begint met Excel. Alles wordt stap voor stap besproken en genoeg tijd voor extra uitleg. Klein groepje werkt prettig. 
  
  Patricia van der Veldt
  Excel I: Basis PLUS
 • Goede cursus. Aandacht voor elke cursist. Door Incompanycursus werd vooraf bepaald welke onderdelen behandeld werden, om dit te laten aansluiten bij het niveau en dagelijkse praktijk van de cursisten.
  Incompanycursus Excel
 • Cursus heb ik als erg prettig ervaren, ondanks dat het online was. Er was een goede balans tussen uitleg en zelf oefenen. Oefenmateriaal was goed voorbereid.
  Excel I: Basis PLUS
 • Een zeer effectieve en leerzame dag. Alles werd op een prettige en duidelijke manier uitgelegd. De dag was voorbij voordat ik er erg in had. Ik kan dit aan iedereen aanraden!!
  Excel II: Formules & Functies
 • Goede cursus om de beginselen van Excell onder de knie te krijgen. Je leert het programma te lezen in plaats van uitgekauwde invul-oefeningen. Er is een grote bereidheid van de docent om je te helpen bij problemen waar je in de dagelijkse praktijk tegenaan loopt. Aanrader!
  Excel I: Basis PLUS
 • Leerzame en praktische training welke tevens hele leuke tips & tricks aanbiedt! Echt een investering!
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's
 • Margot was rustig en hielp ons door de cursus. Raakte ook niet in paniek toen er even technische problemen waren. Misschien kleine tip: soms iets langer wachten met antwoord geven zodat de cursist meer zelf moet oplossen. Nu gaf je misschien al snel de oplossing vrij.
  NIET GEBRUIKEN - Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's in Excel (Online)
 • Fijne training welke je stap voor stap laat zien wat de mogelijkheden binnen PQ en PP zijn, op een manier zodat je er zelf meteen mee aan de slag kunt. 
   
  Excel V: Power Query & Power Pivot in Excel
 • Op 22 maart 2018 heb ik de cursus Excel basis plus gevolgd en ben er een heel stuk verder mee gekomen om handelingen sneller te verrichten.
  Het was een "snelle" dag maar als alles even bezonken is komt het weer netjes allemaal boven, zodat ik de stof goed kan gebruiken.
  mvgr en bedankt: Johan Sleegers.
  Excel I: Basis PLUS
 • Het is een duidelijke cursus. Iedereen die aanwezig is wordt betrokken, en vragen kunnen altijd gesteld worden. De antwoorden die gegeven woorden zijn daarna ook duidelijk uitgelegd.
  Excel II: Formules & Functies
 • Ik vond het een hele fijn training. Heb van deze basis meer opgepikt dan ik had verwacht. 
  De tijd ging snel en de trainer was erg bevlogen, dat maakt het ook nog eens heel leuk.
  Incompanycursus Excel
 • Prettige en leerzame training voor diverse niveaus. Je ontvangt ruimschoots de aandacht vanuit Adriaan en wordt getriggerd om hetgeen geleerd direct in de praktijk toe te passen. 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Top privéles gehad, goed te volgen, goede tips. goede uitleg.
  Een aanrader
  Excel II: Formules & Functies
 • Erg zinvol, ondanks dat ik al enige ervaring met Excel had, veel "handigheidjes" geleerd,
  Ga zeker vervolgcursussen volgen.
  Voor iedereen een aanrader
  
  Louis Dijk
  Incompanycursus Excel
 • Prima cursus, name de tijd, relaxte sfeer. 
  Ik was bekend met het merendeel van de materie maar heb links en rechts toch de nodige tips opgepikt. 
  Incompanycursus Excel
 • Reinier is een zeer goede leraar die het duidelijk uitlegt. Verder een mooie cursus locatie met een goede en lekkere lunch.
  Excel II: Formules & Functies
 • ik vond het een leerzame ochtend. Veel geleerd, ondanks dat ik al jaren met Excel werk. Duidelijke uitleg en persoonlijke aandacht.
  Incompanycursus Excel
 • Erg leerzaam met super goede leraar! Erg duidelijk uitleg! Ik heb echt veel gehoord en behulpzaam en nuttig nieuwe dingen gehoord! 
  Incompanycursus Excel
 • Freddy For President, zeer leuke manier om kennis te maken met de stoffige materie van VBA. Freddy kan heel snel inschatten wellk niveau in de kamer zit, waardoor de cursus (ook bij ervaren medewerkers) doeltreffend is. We hebben al enkele verbeteringen doorgevoerd en dit levert direct enkele uren per week op. Erg mooie investering in de mensen en organisatie.
  
  Nogmaals, bedankt! 
  
  Joeri de Vaan
  Incompanycursus Excel
 • Koen is een 10 met een griffel waard, fabtastisch geduldige man met oog voor het kunnen en/of niet kunnen van zijn cursisten.
  De 9 had eigenlijk een 10 mogen zijn alleen de laptop kon niet alles wat we van hem vroegen waardoor je bepaalde oefeningen niet kon doen. 
  Verder top Academy! Dank jullie wel voor het mij wegwijs maken in de jungle van Excel.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Was erg interessant en leerzaam
  Inleiding Excel
 • Een fijne online training waar ik veel heb geleerd van een gepassioneerde docent.
  Frans Blankert
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Prima cursus , zeer vakbekwame docente . En leuke oefenstof voor thuis , kortom Top !
  Excel I: Basis PLUS
 • Adriaan Hoenderdos is een bevlogen trainer die aandacht heeft voor al zijn cursisten. Hij heeft goed in de gaten wie zijn uitleg snapt en wie niet. Hij legt de lesstof duidelijk, helder en met alle geduld uit. En is de hele training super enthousiast. De training en trainer zijn zeker een aanrader en een dikke 10 waard en ik kan nu een stuk efficiënter werken.
  Excel I: Basis PLUS
 • Leerzame cursus. Uitleg op een heldere, prettige en humorvolle manier, die voor mij goed aansloeg. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Zeer zinvolle cursus, waarbij heel veel mogelijkheden van excel aan bod gekomen zijn.
  Fijn ook dat er een goede handleiding beschikbaar is om alles nog eens terug te kunnen zoeken.
  Incompanycursus Excel
 • De basis cursus Excel was enorm verhelderend. Ik werk al jaren met excel en kan redelijk goed met formules informatie uit grote hoeveelheden gegevens halen, maar ik heb enorm veel handigheidjes geleerd die het werk veel makkelijker zullen maken. De cursus had een flink tempo, en was zelfs leuk! Wie had dat gedacht van Excel?
  Excel I: Basis PLUS
 • Een goede cursus waar nog best veel van te leren is . 
  En een hele leuke en kundige cursus leidster met gevoel voor humor .
  Ook zat het tempo er goed in .Dat is ook fijn.
  Een aanrader, de vervolg cursus wil ik ook doen .
  Excel I: Basis PLUS
 • Ook voor mij als beginner op Excel-gebied, bevatte deze cursus veel handige tips die het werken met Excel niet alleen eenvoudiger, maar ook plezieriger maken. Het enthousiasme van de docent (Adriaan Hoenderdos) was inspirerend. De vele, gevarieerde oefenvoorbeelden waren aantrekkelijk en didactisch goed doordacht. De cursus stimuleerde de wens naar verdere verdieping.
  Excel Tips & Tricks voor ervaren Excel gebruikers
 • Ik ken excel al een klein beetje. Voor de toekomst moet ik mogelijk meer gaan werken bij sportuitslagen. Uitslag van ca 25 peronen direct zo kunnen wijzigen dat diegene die na 3 wedstrijden petanque de meeste punten heeft direct bovenaan in het overzicht komt. gewonnen wedstrijd en uitslag tussen 13 en 0 
  Inleiding Excel
 • De cursus was leerzaam, er was ruimte voor vragen en hulp. De docent was enthousiast en had gevoel voor humor, waardoor het niet saai werd.
  Excel I: Basis PLUS
 • Een hele leerzame en leuke Excel training vol tips & tricks.
  Incompanycursus Excel
 • Docent heeft een extreem goede kennis van Excel (in mijn ogen) en gaat snel door de stof heen maar wel met een klinkslag zo nu en dan!
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Prima basis cursus, in z'n totaliteit goed verzorgd op een leuke locatie (Nest Amstelveen). Duidelijke uitleg, leuke opdrachten, veel tips om sneller en efficiënter te werken met Excel. Fijn dat alles al klaar stond, laptops, lunch, echt prima geregeld. Kijk uit naar de vervolg cursussen.
  Excel I: Basis PLUS
 • De cursus was zeer leerzaam en heb veel handige tips gekregen waardoor het werken met excel in de praktijk veel handiger en sneller te werken is.
  Excel II: Formules & Functies
 • Ik heb afgelopen week de cursus 'Formules & Functies' gevolgd bij Adriaan.
  Ik vond het een ontzettend leuke en leerzame dag, die voorbij vloog. Vooral de combinatie theorie en zelf oefenen vond ik ideaal. Ik heb van deze dag al zoveel geleerd (ook qua handigheidjes) en wil dan ook zeker de andere vervolgcursussen via Excel Academy volgen.
  Adriaan wist me zo te enthousiasmeren dat ik het zelfs jammer vond dat de dag voorbij vloog. 
  Na afloop krijg je een naslagwerk toegezonden met oefeningen zodat je thuis e.e.a. nog na kunt lezen en extra kunt oefenen.
   
  Excel II: Formules & Functies
 • Ik vind Reinier een hele prettige trainer. Hij legt alles heel duidelijk en rustig uit. Hij neemt voor iedereen de tijd om alles goed uit te leggen. Waar hij twijfelt of men het snapt pakt hij er nog een oefening bij. Hij laat duidelijk merken dat hij het fijn vindt wanneer iedereen het snapt. We waren snel door de stof heen en dit gaf de ruimte om nog wat vragen te stellen. Deze mochten ook over modules uit andere trainingen gaan. Dat was erg fijn. 
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's
 • een eye-opener, de instap van 5 lessen excel. ik ga er zeker mee door. waar, - dit is nog de vraag. wel is excel academy een erg goed begin geweest.
  Inleiding Excel
 • Interessante cursus waarin Adriaan zijn enthousiasme voor Excel erg goed kan overbrengen. Duidelijke uitleg van Excel en duidelijk naslagwerk. Ik raad het zeer zeker aan om deze cursus te volgen.
  Excel I: Basis PLUS
 • Op 21 april heb ik de cursus Excel II gevolgd met als trainer Reinier van Loon.
  Reinier gaf goede training en ging er met de juiste aandacht (voor iedere cursus) door de stof heen.
  Het waren vooral de tips van Reinier die deze training zeer leerzaam maakte. Waar kan je wat vinden en waar kan je het voor gebruiken? Nu alles zoveel mogelijk al hetgeen we hebben opgestoken toepassen in de praktijk!
  Excel II: Formules & Functies
 • Leuke en vooral nuttige dag waar veel kennis op een prettige manier gedeeld werd. Zeker aan te raden.
  Excel II: Formules & Functies
 • Een leerzame dag met veel oefenstof en praktijkvoorbeelden.
  Margot legt de dingen helder en duidelijk uit. De locatie is prima (conferentiezalen Engels, Rotterdam) en zeer goed bereikbaar.
  M.b.v. het naslagwerk kun je alles nog eens doorlopen en evt. dingen opzoeken achteraf. Handig!
  Excel II: Formules & Functies
 • Wederom veel geleerd, nu gaan omzetten in de praktijk.
  Zie allerlei mogelijkheden binnen het werk.
  Ik kan iedereen de cursus aanbevelen, kleine groepen, actief programma, uitgebreide kennis.
  Zelf heb ik module I t/m IV gevolgd.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's
 • Goede cursus, bruikbare tips ontvangen. Duidelijke uitleg, prima sfeer in een kleine groep. Mijn voorkeur blijft zeker uitgaan naar een live cursus i.p.v. een online cursus.
  Excel I: Basis PLUS
 • Prima cursus; goede opbouw!
  Voor mij hadden de verwijzingen naar allerlei Help-functies al vanaf het begin structureel meer aandacht mogen krijgen. Dat maakt dat je daar goed je weg in vindt en gemakkelijk naar zult teruggrijpen als je zelf aan de slag gaat.
  Het voorbeeld van Notepad op het laatst voegde voor mij niet meer zoveel toe.
  VBA-basis voor Excel
 • De training is mij goed bevallen.
  
  Reinier is in staat dingen duidelijk en helder uit te leggen. Ook was Reinier in staat om goed om te gaan met de verschillende niveaus die bij de kandidaten aanwezig zijn. De locatie was perfect ingericht om aan de 1,5 meter regel te voldoen en er werd gewezen op een gereduceerd tarief voor parkeren. 
  
  Dank voor deze Toolkit.
  
  John Giesen Aspen Oss B.V.
  Excel II: Formules & Functies
 • Wat een leuke en leerzame training, power query en power pivot! Wat een uitvinding. Na de trainingen altijd veel nieuwe energie om met excel aan de slag te gaan. Zo ook met deze laatste van de 5 trainingen. Margot brengt met veel enthousiasme haar kennis over waardoor de lesdag zo voorbij is. Echt een aanrader voor iedereen die wegwijs wil worden in excel!
  Excel V: Power Query & Power Pivot in Excel
 • Pittige cursus, maar dan leer je ook wel wat.
  mooi naslag werk dat er bij wordt geleverd en een zeer interactieve cursus.
  Excel II: Formules & Functies
 • Proffesionele cursus met aandacht voor individuele vragen en persoonlijke aandacht op niveau van alle cursisten.
  Incompanycursus Excel
 • De trainer, Reinier, legde alles goed en begrijpelijk uit. Ik ben erg enthousiast over/door deze training en ga proberen om er al meteen mee aan de slag te gaan. Ik ga zeker een vervolgtraining doen. Het geeft me meer inzichten en tools zodat ik effectiever kan kan werken. 
  Excel I: Basis PLUS
 • Erg leerzaam!
  Inleiding Excel
 • super fijne uitleg en erg zinvol ! duidelijke opbouw en heel goed te volgen. Een prettige manier om een cursus te doen..Bedankt Adriaan !
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik had online training en het was leuk. Adriaan is zeker iemand om Excel te leren gebruiken!
  Incompanycursus Excel
 • Goed en duidelijk uitgelegd. Veel geleerd!
  Excel I: Basis PLUS
 • gezellige sfeer, veel ruimte voor vragen. duidelijke uitleg. 
  Incompanycursus Excel
 • Handig en gratis. Wat wil je nog meer :-).
  Een aantal korte filmpjes over de beginselen van Excel. Ik had de cursus Excel Basis Plus al naar volle tevredenheid gevolgd en heb dus pas achteraf de gratis inleiding gevolgd. Als je net als mij jezelf Excel hebt aangeleerd, is dit zeker waardevol om te volgen. Al is het maar voor de eenvoudige uitleg hoe Excel is opgebouwd, maar je krijgt ook handige tips en trucs mee.
  Inleiding Excel
 • Heel tevreden. Super leerzame dag. De informatie werd gegeven in een hoog tempo op een zeer enthousiaste manier. Toplocatie naast station. 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Heel veel geleerd in de training! Ontspannen sfeer, goed tempo en zeer heldere uitleg.
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Zeer tevreden. Werk al ruim 20 jaar met Excel. Veel handigheidjes geleerd waardoor ik sneller oplossingen kan maken. Ook Power Query is een toevoeging waar ik veel van verwacht.
  Kort samengevat: een aanrader!
  Summercourse Excel
 • Het was heel leerzaam en een goede training met duidelijke uitleg. Veel tips en tricks geleerd voor de meest gangbare toepassingen. Hoe breed Excel ook is de training was voor ieders behoefte nuttig en goed aanvulling geweest.
  
  Incompanycursus Excel
 • Vorige week een Incompany cursus gehad met Adriaan Hoenderbos. Dit is een aanrader, omdat je hetgeen wat je leert gelijk kunt toepassen in de praktijk met Adriaan nog aan de hand.
  Incompanycursus Excel
 • Uitstekende dag met nuttige lesstof. Ondanks behoorlijk omvangrijke inhoud, toch behapbaar en op te nemen. Leuke trainer, relaxed en juiste balans tussen humor en serieus. Voldoende gelegenheid om zelf te stof te oefenen. Ook veel weetjes en shortcuts, die het Excel leven aangenamer maken. 
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Ik heb handige tips- en trucs in Excel geleerd. Koen legde het een en ander prettig en rustig uit. 
  Incompanycursus Excel
 • het enthousiasme en uitleg met leuke voorbeelden zorgt voor dat je gelijk aan de slag wil om meer te ontdekken. 
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's
 • Leerzame cursus met een goede balans tussen theorie en het zelf doen. Prettige docent. Zeker een aanrader! 
  Incompanycursus Excel
 • Weer een fijne cursusdag er op zitten. Grafisch is er zoveel mogelijk, dat je er niet over uitgesproken raakt (bijna). Hoe samen met collega's te werken met één bestand mogelijk/beter/beveiligd kan was ook zeer nuttig. Macro's kwam een beetje in verdrukking, daar had ik persoonlijk langer mee willen stoeien en oefenen.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's
 • Was wederom een nuttige cursus met een duidelijke uitleg.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's
 • Op 19-12-2018 cursus gevolgd in een kleine groep van 9 personen met docent Adriaan. Duidelijke uitleg en veel nieuwe dingen geleerd. Ben benieuwd naar de vervolgcursussen.
  Excel I: Basis PLUS
 • Ik denk dat deze cursus mij goed gaat helpen om grote excel bestanden beter te 'lezen'. Pittiger dan de basiscursus, die ik een dag eerder heb gevolgd, maar te doen. 
  Excel II: Formules & Functies
 • Wat een heerlijk praktische cursus in een vrolijke en toch serieuze sfeer. Ineens wordt duidelijk wat er regelmatig mis is gegaan en waar de valkuilen zitten en hoe je die kunt ontwijken.
  Excel I: Basis PLUS
 • Erg prettige stem om naar te luisteren. De uitleg is helder en duidelijk. Ook voor een leek is het goed te volgen. Het tempo was erg rustig en fijn. Kortom deze dame is goud waard voor de Excel Academy. Blijf vooral jezelf Margot en ga(at) zo door. Tienen geef ik niet maar je hebt er wel en verdient.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's
 • Heldere rustige uitleg en demonstraties met goede oefenbestanden.
  Incompanycursus Excel
 • Heel erg goede cursus! Een beperkt aantal cursisten dit keer waardoor uitvoerig tijd en aandacht gegeven kon worden op de diverse onderdelen. Top!
  Excel III: Lijsten en (draai-)tabellen
 • Ik vond het enorm fijn om de cursus te volgen. Ik heb veel geleerd en Margot heeft alle tijd genomen om alles rustig en duidelijk uit te leggen.
  Excel IV: Grafische analyse, samenwerken en macro's