Excel Advanced

Naast de losse klassikale cursussen biedt de Excel Academy ook een Advanced opleiding aan. Deze opleiding bestaat uit een bundel van 4 klassikale cursussen en is geschikt voor degenen die al een basis hebben in Excel en zich willen ontwikkelen tot een professionele Excel gebruiker.

Door in te schrijven voor de opleiding Excel Advanced profiteer je direct van een mooie korting.

Investeer in deze 4-daagse opleiding Excel Advanced en leer:
  • Formules en functies voor allerlei toepassingen
  • Sorteren en filteren
  • Draaitabellen
  • Grafieken
  • Macro's
  • Power Query en Power Pivot
  • Etc.

Kortom: een investering in deze opleiding Excel Advanced verdient zich snel terug!

Het inschrijfgeld bedraagt € 1.480,- per persoon (exclusief 21% BTW). Als je gebruikt wilt maken van het STAP-budget dan is het goed om te weten dat het STAP-budget inclusief BTW is. De prijs van deze opleiding inclusief BTW is € 1.790,80,-. Dat betekend dat na aftrek van de STAP-subsidie van € 1.000 er een eigen bijdrage resteert van € 790,80,- (inclusief 21% BTW).

Dit is € 200,- korting (exclusief BTW) dan wanneer je de cursussen apart volgt!

Het inschrijfgeld is inclusief laptopgebruik, cursusmateriaal, lunch en koffie/thee.

Inschrijven

Modules Excel Advanced

We hebben 4 klassikale cursussen gebundeld in deze opleiding Excel Advanced:
Belangrijke informatie:

Je kunt zelf het tempo bepalen waarin je de verschillende klassikale cursussen volgt en je hebt hier in totaal 1 jaar de tijd voor. Na aanmelding krijg je een persoonlijke link waarmee je je kunt inschrijven voor de afzonderlijke cursussen. Je mag zelf kiezen uit de datums en locaties die beschikbaar zijn.

In de cursusagenda staan de beschikbare data vermeld voor de verschillende cursussen of je kunt bij de afzonderlijke trainingen kijken.

 

Voorkennis

Wanneer je helemaal nieuw bent met Excel is het aan te raden eerst vooraf onze training Excel I: Basis PLUS te volgen. Je kunt je hiervoor aanmelden op onze site.