Laat je trainen door Karel

Karel Emck is ruim 15 jaar werkzaam als zelfstandig consultant, trainer en internetondernemer in de IT wereld.

Excel is een geweldig en uitgebreid programma met ongekend veel mogelijkheden. Maar dat betekent dus ook dat je deze mogelijkheden zult moeten leren kennen voordat je ze kunt gaan toepassen!

Mijn eigen ‘wake-up call’ over mijn beperkte kennis van Excel had ik zo rond mijn 30e levensjaar. Ik solliciteerde als freelance docent Excel bij een opleidingsinstituut en werd aangenomen. Als nieuwe docent kreeg ik het verzoek eerst een keer als deelnemer bij de basiscursus Excel aanwezig te zijn om het cursusmateriaal te leren kennen. In alle eerlijkheid: ik verwachtte dat ik zo’n beetje alles van deze cursus wel zou weten…
De praktijk was anders: De basiscursus Excel werd één van de meest leerzame trainingen die ik ooit gevolgd heb. Juist doordat ik al lange tijd met Excel werkte konden veel technieken op een veel dieper niveau landen. Er is namelijk verschil tussen een ALS functie of VERTICAAL ZOEKEN gebruiken en deze echt beheersen en snappen

Veel mensen hebben Excel zelf in de praktijk eigen gemaakt. Ik zie dan ook vaak dat gebruikers maar een fractie van de mogelijkheden gebruiken. Als docent help ik je om je Excel-kennis naar een veel hoger niveau te tillen. "

 
Karel Emck is de initiatiefnemer van de verschillende academies en heeft meer dan 15 jaar hands-on ervaring als trainer en consultant. Karel heeft tientallen bedrijven en instellingen en honderden mensen getraind in rapportagetools zoals Crystal Reports, Reporting Services en in de taal SQL.