Laat je trainen door Adriaan

Adriaan Hoenderdos is al bijna 20 jaar werkzaam als consultant en trainer. Zijn kracht? Een jarenlange ervaring, gecombineerd met een groot enthousiasme. Adriaan heeft zo veel kennis van Excel dat hij voor de meeste issues meerdere oplossingen paraat heeft. Daar doe je als cursist je voordeel mee.

Met Excel kan veel meer dan de meeste mensen denken. Ook wat jij weet, is waarschijnlijk nog maar het topje van de ijsberg. Daaronder ligt een wereld vol mogelijkheden verscholen. Zet je Excel optimaal in? Dan verdubbelt je productiviteit!

Ik help je graag om dit te bereiken. 

Een pluspunt is dat ik in mijn jaren als docent bij zeer veel verschillende bedrijven opdrachten uitvoerde. Zo leerde ik allerlei bedrijfsculturen kennen. Ik ken dan ook de behoefte aan Excel-gebruik in – onder meer – het onderwijs, bij de overheid, ngo’s, financiële organisaties en zorginstellingen.

Wil jij leren hoe je Excel optimaal inzet? Dan ben je welkom bij mijn trainingen. Ik verzeker je een boeiende dag vol activiteit. Met als belangrijk resultaat dat je daarna de materie ook echt beheerst."

 
Adriaan Hoenderdos werkte als coach en consultant voor talloze gerenommeerde bedrijven en organisaties. Waaronder: KLM, ING, Tweede Kamer, Shell, Universiteit van Utrecht, UWV en vrijwel alle Nederlandse ministeries.