Excel Start

Naast de losse klassikale cursussen biedt de Excel Academy ook een Start opleiding aan. Deze opleiding bestaat uit een bundel van 2 klassikale cursussen en is geschikt voor degenen die een goede basis willen leggen in Excel en er snel en optimaal mee wil leren werken.

Door in te schrijven voor de opleiding Excel Start profiteer je direct van een mooie korting.

Investeer in deze 2-daagse opleiding Excel Start en leer onder andere alles over:
  • Gegevens invoeren
  • Afdrukken
  • Formules en functies voor allerlei toepassingen
  • Tabellen 
  • Tabbladen
  • Opmaak
  • Etc.

Kortom: een investering in deze opleiding Excel Start verdient zich snel terug!

Het inschrijfgeld bedraagt € 695,- per persoon (exclusief 21% BTW). Als je gebruikt wilt maken van het STAP-budget dan is het goed om te weten dat het STAP-budget inclusief BTW is. De prijs van deze opleiding inclusief BTW is € 840,95. Dat betekend dat na aftrek van de STAP-subsidie van € 1.000 er geen eigen bijdrage resteert.

Inschrijven voor deze opleiding levert je € 95,- korting op dan wanneer je de cursussen apart volgt!
Het inschrijfgeld is inclusief laptopgebruik, cursusmateriaal, lunch en koffie/thee.
 

Inschrijven

Modules Excel Start

We hebben 2 klassikale cursussen gebundeld in deze opleiding Excel Start:
Belangrijke informatie:

Je kunt zelf het tempo bepalen waarin je de verschillende klassikale cursussen volgt en je hebt hier in totaal 1 jaar de tijd voor. Na aanmelding krijg je een persoonlijke link waarmee je je kunt inschrijven voor de afzonderlijke cursussen. Je mag zelf kiezen uit de datums en locaties die beschikbaar zijn. 

In de cursusagenda staan de beschikbare data vermeld voor de verschillende cursussen of je kunt bij de afzonderlijke trainingen kijken.

 

Voorkennis

Je hebt geen specifieke voorkennis nodig om deze cursus te volgen. Als je uit de voeten kunt met de pc en Windows is dat voldoende.

Wanneer je helemaal nieuw bent met Excel is het aan te raden eerst vooraf onze online training Inleiding Excel te volgen. Je kunt je hiervoor kosteloos aanmelden op deze site.